۲۰:۰۱ ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
معمای سیب در از بین بردن بوی سیر
🔸🔸🔸 🔸🔸🔸
محققان آمریکایی می گویند: مصرف سیب، آب لیمو و نعناع در از بین بردن بوی ناخوشایند سیر موثر هستند. چای سبز، جعفری و اسفناج نیز به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کنند. بوی بد سیر ناشی از یکی از ترکیبات سیر به نام آلیل متیل سولفید است که در بدن بیشترین زمان را برای تجزیه نیاز دارد و در تنفس و عرق و ادرار آزاد می شود.
در یک مطالعه محققان متوجه شدند که از میان تمام مواد خوراکی، مصرف سیب خام بیشترین تاثیر را در از بین بردن بوی بد دهان دارد. پروفسور بارینجر استاد دانشگاه دولتی اوهایوی آمریکا می گوید: سیب با انتشار آنزیم هایی به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کند.
نتیجه این مطالعه همچنین حاکی از آن است که تمام مواد خوراکی که به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کنند مملو از «پلی فنول» هستند ضمن آنکه اسیدتیه آب لیمو نیز موثر است، با این وجود برای گرفتن بیشترین تاثیر بهتر است که با سیر ترکیب شوند. پیش از این نیز ثابت شده است که مصرف یک لیوان شیر قادر است آلیل متیل سولفید را به میزان 50% کاهش دهد.
منبع: Food Science