۲۰:۰۱ ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
📍نون و پنیر و سردرد❗️
دوستداران پنیر، توجه توجه. گاهی مواد غذایی مورد علاقه شما سبب سردرهای شما می شوند. پنیرهای کهنه، پنیر چدار، پارمزان و پنیرهای سوئیسی حاوی مقادیر بالایی از ماده ای بنام تیرامین هستند . این ماده بداخلاق و بدقلق در بعضی از گوشت ها و فراورده های گوشتی فراوری شده مثل سوسیس و کالباس به وفور دیده می شود، پس اگر سرتون را برای روی تنتون میخواهید باید مراقب باشید.
📝 راه حل: یک تکه کاغذ و یک مداد است. درسته، بشینید و یادداشت کنید اون روزی که سردرد گرفتید چی خوردید؟ بعد از یه مدت این یادداشت ها را مقایسه و علت سردرتون را کشف و اونو برای همیشه ببوسین و بزارین کنار. به همین راحتی!🔸
منبع: WebMD