خانه
1.59M

درمان بدون دارو

  • ۰۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19961 |39378 پست



    🍀عوارض استفاده از IUD (وسیله داخل رحمی جهت پیشگیری از بارداری)🍀

    👈۵ تا۱۰ درصد زنان به دلیل دردهای قاعدگی و افزایش خونریزی IUD را خارج می کنند.

    👈در یک مطالعه به دنبال IUD مسی خونریزی قاعدگی تا ۵۵% افزایش یافت که در دراز مدت باعث کم خونی فقر آهن می شود.


    👈در موارد نادر امکان دارد IUD وارد حفره شکم گردد در این صورت باید گرافی گرفت و محل آن را مشخص کرد و سپس زیر بی هوشی عمومی با لاپاراتومی (عمل باز شکم) یا لاپاراسکوپی آن را خارج کرد. به علاوه IUD مسی در حفره شکم سبب چسبندگی شدید می گردد. یک مورد پارگی سیگموئید (انتهای روده بزرگ) بعد از ۵ سال گزارش شده است.
    👈پارگی رحم در اثر IUD معمولاً در زمان گذاشتن IUD اتفاق می افتد.
    👈ریسک عفونت رحمی در ۲۰ روز اول گذاشتن IUD تا ۶ برابر افزایش می یابد در یک مطالعه با کشت خون باکتریمی (عفونت خون) گذرا به دنبال گذاشتن IUD مشاهده شده است.خطر انتقال HIV با گذاشتن IUD افزایش می یابد


    👈به دنبال IUD پروژسترونی آتروفی (نازک شدن) اندومتر (بافت داخل رحم) اتفاق می افتد.
    👈 با گذاشتن IUD میزان خونریزی قاعدگی در ۷۰% موارد کاهش می یابد و در ۳۰ تا ۴۰ درصد افراد طی ۲ سال قطع کامل قاعدگی (آمنوره) ایجاد می شود.
    👈در صورتیکه فرد با IUD باردار شود احتمال حاملگی خارج رحمی ۲۰۰ برابر افزایش می یابد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان