خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۰۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    زردچوبه🔴

    زردچوبه به عنوان یکی از پرکاربردترین ادویه‌ها در آشپزی ایرانی است به طوری که تقریبا در طبخ همه غذاها از آن استفاده می‌کنیم. به گفته حکمای طب سنتی زردچوبه گرفتگی و انسداد صدا را باز می‌کند، برای تمیز کردن کبد به کار می‌رود، بهترین داروی ضد تورم است، باعث خشک شدن زخم‌ها و رفع درد آنها می‌شود، تب‌بر است، قرقره کردن آن باعث کاهش دندان‌درد می‌شود (اثری مشابه گیاه میخک)، خون را تصفیه می‌کند و مصرف دم‌کرده آن تاثیر زیادی در درمان اسهال دارد.

    توصیه سرآشپز: اگر می‌خواهید بوی بد مرغ و ماهی را هنگام طبخ از بین ببرید، زردچوبه بهترین ادویه است اما فراموش نکنید مصرف زیاد آن غذا را تلخ می‌کند. همچنین هنگام به جوش آمدن برنج و قبل از آبکش کردن می‌توانید یک قاشق زردچوبه داخل قابلمه بریزید تا پلوی آماده شده خوش‌رنگ‌تر شود؛ البته این روش بیشتر درمورد برنج‌های مخلوط مثل عدس‌پلو، باقالی‌پلو و ... کاربرد دارد.

    توصیه متخصص: بر اساس پژوهش‌های متخصصان آلمانی مصرف روزانه زردچوبه در پیشگیری از سرطان‌های روده، پوست، معده، کبد، ریه و پستان موثراست.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان