خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بسم الله الرحمن الرحیم

    طرزتهیه انواع سویق

    **مقدمه: امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: «السويق ينبت اللحم ويشد العظم» یعنی «سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان می‌شود.» وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر می‌شود. یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی «(سویق) به سفارش وحی درست شده.»(المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج2،ص488)
    ** سویق به دو روش ساخته می‌شود در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرام‌آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود

    **نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
    **مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
    **تهیه سویق جو وگندم وبرنج:آردوسبوس راجداگانه بدون روغن تفت دهید وبعدمخلوط کنید.

    **سویق عدس: مقداری عدس راآسیاب نمودوبدون روغن تفت دهیدوباکمی شکر(شکرنیشکر نه چغندروسفید) مخلوط کنید.

    **سویق نخود:نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
    **سویق سنجد:مقداری سنجد باهسته وپوست آسیاب کنیدوبدون روغن تفت دهید.

    **سویق سیب:سیب راپوست کند وپاک کنیدوخشکونمود وآسیاب کنیدوبدون روغن تفت دهید.

    **سویق کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.

    **سویق کودک:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.

    **دلیل اضافه کردن شکر??
    **امام صادق علیه السلام:به کودک سویق باشکربدهید ،زیراگوشت رامی رویاند واستخوان راتقویت می کند(البته برای مردان سویق همراه شکرخوب نیست زیرامرد راسرد مزاج می کند ازلحاظ جنسی.(قرب الاسناد أبی العباس عبدالله بن جعفرالحمیری،ص44،ح143).

    تذکر:برای کسانی که باراول تهیه سویق راتجربه می کنند به احتمال اینکه نتوانند سویق راخوب درست کنند مقدارکمی ازمواداولیه رابرای تهیه سویق اختصاص بدهند تاخدای ناکرده اسراف هم نباشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان