۱۴:۳۴ ۱۳۹۴/۱۰/۱۸

🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
@tebeirani
((درمان بيماريهاي معده با گياهان))
روش های درمان:
الف: با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و میل نمایید.
ب: ریشه و برگ تازه کرفس را کوبیده و با مقدار کافی عسل مخلوط نموده و روزی سه بار هر وعده یک قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید .
ج: شیر و عسل برای معده بسیار نافع است و روده ها را نرم میکند. به سالمندان توصیه میشود اگر میخواهند شیر در معده آنها سریع تر هضم شود با عسل میل نمایند.
درمان زخم معده:
الف: انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل نمایید بسیار نافع است.
ب: 20 گرم برگ و ریشه کاسنی را در یک لیتر آب بجوشانید و صاف کرده آن را با عسل صبح ناشتا دو فنجان میل نمایید.
ج: هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل میل نمایید.
درمان درد معده:
امام صادق (ع) فرموده است" خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف میکند."
هنریش و رویز در کاوشهای خود در سالهای مختلف عسل را برای درمان دردهای معده مفید دانسته اند.
درمان نفخ معده:
امام صادق (ع) "خوردن عسل با سیاه دانه جهت رفع گازهای شکم (نفخ معده) مفید است".
الف: کره و عسل برای نفخ معده مفید است.
ب: یک قاشق چای خوری پودر زنیان را با یک استکان عسل مخلوط نموده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری میل نمایید.
ج: تخم کرفس 15 گرم . بادیان (رازیانه) 10 گرم . زنیان 10 گرم . همه را نرم کوبیده و با 250 گرم عسل مخلوط نمایید و روزی سه قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید.
درمان ترش کردن معده:
در موقع ترش کردن معده و باد گلو (آروغ زدن ) و بدون اراده آب از دهان جاری شدن که از علایم سردی معده است جهت معالجه باید تا بهبودی کامل صبح ناشتا به میزان یک قاشق مربا خوری عسل میل نمایید.
درمان آروغ زدن (سکسکه)
الف: فلفل سیاه نیم مثقال. زنجبیل نیم مثقال. سراب یک مثقال . گل ارمنی یک مثقال . همه را نرم کوبیده و با یک استکان عسل مخلوط و روزی سه قاشق چای خوری میل نمایید.
روزی یک قاشق چای خوری میل نمایید و پس از بهبودی مصرف را قطع کنید.
درمان ورم معده:
سه قاشق غذاخوری پودر ریحان را در یک لیتر آب دم کرده و صاف کرده آن را با 250 گرم عسل مخلوط روزانه سه استکان مصرف کنید درمان کننده ورم معده ، روده و یبوست است.
(با اجازه جناب دکتر).
طرز تهیه دوغ کفیر:
شرط اول درست کردن کفیر داشتن قارچ سفید رنگی است که فقط در شیر زنده می ماند و عامل تغییر دهنده شیر است. به دست آوردن قارچ کفیر آن قدر که به نظر می آید دشوار نیست؛ این قارچ در شیر به سرعت رشد می کند و پس از سه چهار هفته حجم آن دوبرابر می شود؛ کسانی که از این قارچ دارند می توانند هر ماه قدری از آن را به جای آن که دور بیندازند میان دوستان خود تقسیم کنند. بنابراین راه به دست آوردن قارچ کفیر پیدا کردن یکی از این کسان است، و انی کسان در جامع ما پیدا می شوند.
برای درست کردن 1 لیتر کفیر ، 3 تا 4 گردو قارچ کفیر زنده را در ظرف بلوری یا چینی شسته و خشک کرده ای می گذاریم و 1 لیتر شیر خامه گرفته سرد روی آن می ریزیم. سپس در ظرف را محکم می بندیم و آن را در جای تاریکی که گرمای آن حدود 20 درجه سانتی گرارد باشید می خوابانیم. قارچ کفیر در حرارت زیر 20 درجه و در نور زیاد از فعالیت می افتد.
کفیر را می توان به مدت 12، 18، 24، 36 و 48 ساعت خواباند؛ به این ترتیب 5 درجه کفیر به دست می آید، که اهل فن خواص متفاوتی برای آن ها ذکر می کنند. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بیشتر شود مقداری قارچ در شیر شناور می شود که قابل مصرف نیست.
قارچ کفیر را باید همیشه در شیر نگه داشت، و گرنه می میرد. هفته ای یک بار باید قارچ و ظرف آن را با آب ولرم بشوییم و باز شیر تازه روی قارچ بریزیم. کفیر آماده را باید صاف کنیم و در یخچال نگه داریم . برای صاف کردن کفیر یا بریدن قارچ آن نباید وسایل فلزی به کار بریم
🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
👈بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام
👈بهترين و به روز ترين مطالب سلامت و سبک زندگى سالم👇
@tebeirani