خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    @tebeirani

    روغن خوب روغنی است که در برابر گرما مقاوم بوده و حرارت باعث انجماد آن نشود و در آن چسبندگی ایجاد نکند.

    + بهترین روغن های خوراکی سرخ کردنی:

    1- روغن زیتون

    2- روغن ارده کنجد

    3- روغن محلی

    4- روغن دنبه گوسفند

    این روغن ها دارای طبیعتی گرم و مرطوب (دموی) هستند.

    + غیر از این چهار مورد بالا بقیه روغن ها چون طبیعتی سرد و خشک (سودایی) هستند خطرناک هستند.

    + روغن های محلی یا روغن زرد برای ازبین بردن لکه های سیاه پوست مفید و موثر است.

    + روغن ارده کنجد تا 250 درجه سانتیگراد حرارت را تحمل می کند

    + روغن دنبه باعث لاغری، آرامش اعصاب و زیبایی صورت می شود.

    + غذایی که با این روغن ها سرخ می شوند (سرخ کردنی ها) دارای طبیعت تابستانی هستند و باعث خشکی و لاغری می شوند.

    + افرادی که تری گلیسرید آنها بالاست، حتی کسانی که تری گلیسرید آنها بین 1500 تا 2500 است، اگر تا سه ماه از روغن کنجد استفاده کنند، چربی آنها پایین می آید. و در صورت ادامه دادن این روش منجر به بهبود آنها خواهد شد.

    + کره های محلی طبیعت آنها بهاری است و باعث تنظیم چربی خون بدن می شوند.

    + روغنی که طبیعت آن سرد است برای مصارف صنعتی مفید است، نه برای مصرف انسان.

    + روغن های صنعتی که به عنوان روغن خوراکی مصرف می شوند در دمای 40 درجه سانتیگراد در کبد منجمد می شوند.

    + روغن کانولا (کانادا + اویل): روغنی است که از گیاه منداب (کلزا) تهیه می شود. روغنی است صنعتی که توصیه می شود که حتی حیوانات هم از این گیاه تغذیه نکنند زیرا باعث وحشی شدن حیوان می شود.

    + این که گفته می شود کسانی که جراحی قلب انجام دادند از روغن کانولا استفاده کنند کاملاً اشتباه است و حاصل اندیشه های صهیونیستی است

    + در سنین بالاتر از 35 باید در مصرف چربی ها دقت کرد.
    این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است » .
    طریقه ی مصرف و نگهداری : روغن پیه ی گاو را می توان برای سرخ کردنی ها ، خورش ها ، پلو ها ، برنج و همراه با عسل ، شیره ی انگور و ... مصرف کرد و توصیه شده که ابتدا آن را در ظرفی حرارت داده تا مایع شود و سپس مصرف کنید . بهتر است روغن پیه را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید .
    طرز تهیه روغن شحم گاو
    روغن شحم گاو روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد.
    برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید.
    مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، دویست گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود.
    بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

    مزایای روغن حيواني نسبت به روغن نباتی ؟
    اخرین تحقیقات علمی دنیا نشان می دهد که اسید آراشیدونیک روغنهای حیوانی سبب افزایش HDL و کاهش LDL می شود.
    از نظر طب اسلامی وطب سنتی خواص روغن حیوانی بیشمار است.
    از آن جمله می توان به:
    استخوانسازی. کاهش غلظت خون. کاهش چربیهای زاید شکم. شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن اشاره کرد. تغذیه ی سلولهای خود عضله ی قلب از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت میشود. یکی از ارکان طول عمر وجوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است.

    به فرموده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم سن انسان که به پنجاه سال رسید سزاوار نیست که شب را روز کند و شکمش از روغن گاو خالی باشد. (البته مصرف روغن گاو برای جوانان هم بسیار مفید میباشد و مقصود از این سخن ضرورت مصرف این روغن برای کهنسالان میباشد)
    امام صادق (ع) فرمود: به همان اندازه که روغن حیوانی مصرف میشود. به همان اندازه چربی از بدن شما دفع می شود (یا می سوزد) یکی از بهترین درمانهای چاقی مصرف مداوم روغن حیوانی با غذاهاست.

    جایگزین روغن حیوانی . روغن زیتون، کره حیوانی اصلی، روغن دنبه و روغن کنجد است.
    ذکر این مطلب به جاست که روغنهای گوسفندی به علت دیر هضم بودن و سنگینی باید کمتر مصرف شوند اما روغنهای گاوی مشکلی ندارند.

    اگر احیانا دچار مشکلات خونی مانند قند خون، فشار خون، چربی خون و این قبیل بیماریها هستید مصرف روغن و کره گاوی را به مقدار کمتر توصیه میکنیم

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
    بزرگترين كانال طب سنتى در تلگرام

    @tebeirani
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان