۰۰:۱۹ ۱۳۹۴/۱۰/۲۱

#نظر_استاد_خدادادی_در_مورد_بیماری_هپاتیت
ءءءءءءءءءءءءءءءء
@TebeSonatiTebeEslami
غذایی که انسان میخورد، از طریق دهان وارد معده میشود؛ سپس به مرور وارد روده و در نهایت جذب خون میشود. خون که حاوی مواد غذایی است، از طریق سه رگ وارد کبد میشود. کبد نیز با بررسی مواد غذایی موجود در خون شروع به ساختن آنزیمهای مربوط میکند (کبد بیش از 50،000 نوع آنزیم را میسازد). @TebeSonatiTebeEslami
کبد بعد از ساختن آنزیمها، اجازه میدهد که مواد غذایی مفید از یک رگ خروجی کبد برای غذا رسانی به همه بافتهای بدن ارسال شود. اما مواد غذایی مضری را که کبد تشخیص میدهد، اجازه خروج را به آن مواد غذایی نمی دهد و به مرور زمان این مواد در کبد انباشته میشود. با گذشت زمان و رعایت نکردن نوع تغذیه، مواد مضر در کبد افزایش مییابند؛ این مواد به مرور گندیده و انواع ویروسها را تولید میکنند. @TebeSonatiTebeEslami
ضمناً استرسها و ناراحتیهای روزمره و همچنین نوع تغذیه و استفاده بیش از حد از مواد سمّی و خطرناک که به غذاها افزوده میشود، نیز از عوامل مهم این بیماری به حساب میآیند.
باید توجه داشت که خداوند سبحان سالانه یک ماه (رمضان) را برای تخلیه مواد زائد کبدی مقرر کرده است، ولی ما انسانها به جای اینکه دراین مدت کبد را پاکسازی کنیم، بر اثر پُر خوری مواد زائد را در کبد افزایش میدهیم! @TebeSonatiTebeEslami
نگارنده این نظر را میپذیرد که ویروس، کبد را بیمار میکند، اما چرا همه به بیماری کبدی دچار نمی شوند؟ خداوند سبحان در کبد انسان سلولهای ارزشمندی به نام کوپفر کبدی قرار داده است که آنتی ویروس تولید میکند و انواع ویروسها را از بین میبرد. پس با ناامن کردن محیط کبد، میتوانیم بر انواع ویروسها غلبه کنیم و این نظریهی کاملاً علمی است.
با استفاده از غذاهای مفید برای کبد میتوانیم هم از مبتلاشدن به این نوع بیماریها پیشگیری کنیم و هم در صورت مبتلا شدن، از این بیماری نجات پیدا کنیم؛ البته به شرطی که از عصبی شدن و حرص خوردن و حسابی بودن و زودرنجی بپرهیزیم.
ءءءءءءءءءءءءءءءء
🌺🌺برگرفته از عسل درمانی استاد جمشید خدادادی🌺🌺
ءءءءءءءءءءءءءءءء