۰۰:۴۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲۱

1-8. #اثرات_اسیدوز_و_آلکالوز بر روی بدن
ءءءءءءءءءءءءءءءء
@TebeSonatiTebeEslami
اندامهای کنترل کنندهی اسیدوز و آلکالوز:
ءءءءءءء
دو اندام مهم ریهها و کلیهها به طور مستمر تلاش میکنند تا حالتهای اسیدوز و آلکالوز را کنترل نمایند. @TebeSonatiTebeEslami
این اندامها (PH) خون را به حالت تعادل نگه میدارند. البته ناگفته نماند تلاش این اندامها بستگی به مقدار یون هیدروژن موجود در بدن دارد.
اسیدوز و آلکالوزهای تنفسی را، ریهها کنترل میکنند، اما اسیدوز و آلکالوز متابولیکی، توسط کلیهها کنترل میشوند. @TebeSonatiTebeEslami
کلیهها قادرند در صورت ایجاد اسیدوز (بستگی به مقدار یون هیدروژن دارد)، یک تا سه روز، مدام کار کنند تا بدن را به حالت تعادل در آورند. حال اگر فردی مرتب با مصرف غذاهای اسیدی، در بدن خود اسیدوز ایجاد کند، کار مضاعف کلیهها را تداوم میبخشد؛ در نتیجه کلیهها از کار میافتادند، اسیدوز به سیستم اعصاب مرکزی حمله میکند و شخص بیمار میشود. @TebeSonatiTebeEslami
پس مهمترین علت به وجود آمدن ام اس وجود طبع سرد و خوردن غذاهای سردی بخش، عصبیتهای مکرر و حساسیت و زودرنجی است. با آگاهی بهاین مطالب و شناخت طبع خود و شناخت طبع مواد غذایی میتوانید از این بیماری نجات پیدا کنید و به زندگی عادی خود برگردید.
ءءءءءءءءءءءءءءءء