۰۱:۱۹ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳

اثر #فلفل#قرمز در درمان سرطان
نام انگلیسی: Capsicum
نام علمی: Capsicum Annum
♦️با مصرف مرتب فلفل قرمز خود را از ابتلا به انواع سرطان ها در امان نگه می دارید و همچنین به طول عمرتان نیز می افزایید، این ماده خوراکی در افزایش ایمنی بدن افراد بسیار موثر است.
♦️کارشناسان اعتقاد دارند مصرف فلفل قرمز و اضافه کردن آن در رژیم غذایی میتواند به عاملی موثر جهت مبارزه با بیماری سرطان تبدیل شود.
♦️ گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند ترکیب کپسایسین که در فلفل قرمز وجود دارد میتواند در اثر حرارت مواد غذایی افزایش پیدا کند و سبب محافظت از بدن در مقابل ابتلا به سرطان شود.
♦️بر اساس تحقیقات مصرف فلفل و غذاهای تند میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.
♦️ دانشمندان با تزریق کپسایسین به موشهای دارای تومورهای سرطانی متعدد دریافته اند ، رشد تومورهای سرطان روده در آنها کاهش یافته است. نتایج این تحقیق در انجمن شیمی ایالات متحده در مجله شیمی- فیزیک به چاپ رسیده است.
♦️کارشناسان حتی در نظر دارند از طریق فلفل قرمز نسبت به ساخت داروها و ابزارهای درمانی جدیدی اقدام کنند که سبب درمان سرطان روده و دستگاه گوارش شود.
♦️کارشناسان اعتقاد دارند کپسایسین سبب تحریک غشاء سلولی پوسته بیرونی محافظ تومور سرطانی میشود.
♦️تنها یک دوز به میزان کافی از کپسایسین میتواند سبب جدا کردن غشاء سلولی و تجزیه آن و وادار کردن سلول سرطانی به خودکشی شود.
♦️کارشناسان امیدوار هستند از این طریق از مرگ میلیونها انسان در سراسر جهان خودداری کنند.
♦️با توجه به اجرای فرآیند کشتن سلولهای سرطانی کارشناسان امیدوار هستند از این ماده غذایی به عنوان یک داروی شیمی درمانی استفاده کنند.
♦️پس از تزریق کپسایسین به موشهای دارای تومورهای سرطانی کارشناسان دریافتهاند عمر این موشها 30 درصد افزایش یافته است.
♦️کارشناسان تا زمان ساخت داروی ضد سرطان به افراد توصیه میکنند در غذاهای خود از فلفل استفاده کنند.
♦️ مصرف فلفل قرمز سبب حفظ سلامتی به خاطر تقویت سیستم ایمنی، زیبایی پوست و مو، از بین بردن میکروبها و باکتریهای مضر گوارشی، کاهش حساسیت به مواد غذایی و تقویت حس شامه میشود.