خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani
    💠تقویت عمومی بدن

    مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.

    کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani


    ☀️زعفران و مضرات مصرف زیاد آن با نگاهی به طب سنتی

    زعفران با طبیعت گرم و خشک، مفید حال سردمزاجها و ترمزاج ها.

    خوردن زعفران فرح و انبساط آورده، مقوى فهم و حواس می باشد.

    زعفران باعث پختن و تحلیل طعام شده رفع عفونت غذا و اخلاط می کند.

    زعفران اخلاط بلغمى را از میان برده، بول بسته را باز نموده و بول باز را بند می آورد.

    خوردن زعفران محرک شهوت جماع و مقوى قوای جنسی بوده، تقویت روح حیوانى (شهوت و غضب) و جگر و احشاء و آلات تنفس می کند.

    خوردن زعفران فرح آور و نشاط آور است، و چرک پوست و بشره و کلیه را پاک می کند.

    زعفران خواب آور است، و جهت باز کردن گیر و بستگى هاى مزاحم جگر و طحال، و رسانیدن قوه ادویه به اعضا مؤثر می باشد.

    خوردن دو سه نخود آن موجب سرعت زایمان شده، رفع زحمت آن می کند.

    خوردن در هر روز تا 5- 6 قیراط هر قیراط (معادل چهار جو) زعفران رفع بیمارى طحال و آشامیدن آن در شربت رفع خمار می کند.

    خوردن همین مقدار در چند روز با عسل سنگ کلیه را می ریزاند.

    مالیدن زعفران به پشت چشم رافع آب ریزش و رطوبات و سرخى چشم و مالیدنش بر گوش رافع ورم گوش و بر جلو سر و پیشانى، رافع درد سر و بیخوابى سردمزاجها می باشد.

    شیاف آن رفع درد رحم و مقعد رطوبتى ها و بلغمى ها می کند.

    سرمه زعفران که سائیده با میل بچشم بکشند باعث نور و جلاى بصر شده، رفع آب ریزش و پرده جلو دیده و نورزدگى و خارش و جراحت آن می کند.

    پاشیدن سائیده زعفران بر روى زخم جلوگیرى از سیلان (خون آمدن) آن می کند.

    مالیدن سائیده زعفران و فرفیون که با آب حل کرده باشند بر مفاصل و نقرس رافع آزار آن می شود.

    چکاندن آبى که در آن زعفران حل کرده باشند در بینى درد سر و بیخوابى را رفع مى کند.

    چون زعفران را در روغن زیتون یا کنجد پنج روز خیسانده، هر روز بر هم زنند و در آخر صاف کنند، مالیدنش بر عصب ضعیف باعث تقویت آن و بر رحم، رافع نفخ و سفتى و ورم آن می گردد.

    مالیدن این روغن نرم کننده هر عضو سست شده و خشک شده بوده و در بینى چکاندنش خواب آور می باشد.

    مالیدن روغن زعفران بر پهلو رافع درد پهلو و ذات الجنب می باشد.

    مالیدن آن بر داخل رحم، رحم را از فضول و کثافات و جراحات و جوش و ثبور پاک می سازد.
    #زعفران

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    #خلط سینه بزرگسالان را چگونه با نگاه طب سنتی مدیریت کنیم

    1- دفع خلط سینه را با عرق خارشتر روزی یک لیوان و اندکی عسل میل شود

    ۲- آش گشنیز مرکب از برنج و عدس و ماهیچه و خاصه آلوسیاه و یک دانه شلغم و هویج

    ۳- دمنوش قدومه شیرازی روزی یک قاشق چایخوری

    ۴- دمنوش بونه کوهی ( برای زن باردار ممنوع )

    - اگر سرفه باعفونت و اخلاط مشاهده میگردد پونه کوهی در یک لیوان آب جوش دمنوش شده و هر ۱۲ ساعت یکبار میل شود

    تذکر مهم زنان باردار از مصرف پونه کوهی پرهیز کنند

    ۵- چای سیاه سرد است ممنوع و اگر اصراردارد با هل چاشنی شود و چای سنبل طیب

    ۶- آب سیب زرد آنتی بیوتیک فوق العاده اثربخش است روزی چند لیوان

    ۷- سنین بالا بایستی تغذیه آبکی میل کنند تا یبوست نگیرند و اخلاطشان غلیظ تر نشود

    ۸- دمنوش ترکیبی( سپستان + عناب + پرسیاوشان + مرزنجوش + بنفشه + ختمی ) روزی دو استکان

    ۹- تخم مرغ آب پز ممنوع

    ۱۰- روغن نباتی و مایع ممنوع و شب هنگام روغن حیوانی برای این سنین ممنوع

    ۱۱- روی سینه حتما روغن بادام تلخ مالیده شود

    ۱۲- آب یخ و بستنی ممنوع و آب گرم مفید است .

    ۱۳- خوراک لوبیا سبز بعنوان وعده تغذیه

    ۱۴- دوری از دود + قلیان

    ۱۵- بخور رطوبتی در منزل ( از ختمی + بنفشه + پنیرک )

    ۱۶- دوری از خرما تا غلظت خون شکل نگیرد مگر آنکه با شیر مخلوط شود
    #خلط_سینه
    #خلط

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🌿در طب سنتی سردردها به چند گره تقسیم می شوند؟


    🌱سردردهای صفراوی، بلغمی، سوداوی و دموی انواع سردردی هستند که برای درمان آنها باید روش‌های متفاوتی به کار گرفت.


    🌱در طب سنتی سردردها به چهار دسته تقسیم می شوند و از همین رو درمان های متفاوتی هم دارند.

    🌱سردردهای صفراوی، بلغمی، سوداوی و دموی انواع سردردی هستند که برای درمان آنها باید روش‌های متفاوتی به کار گرفت و هر یک در زنان و مردان متفاوت بروز می‌کند.

    🌱دسته اول سردردهای صفراوی است که درد از ناحیه پیشانی و جلوی سر شروع می شود و در گرما و با عطرهای گرم تشدید می‌شود.

    🌱این سردرد که بیشتر در مردان دیده می‌شود، با مصرف عسل، عرق نعنا و سرکه انگور طبیعی یا آب زرشک بهبود می‌یابد.


    🌱دسته دیگر سردردهای دموی است و درد از پیشانی شروع و تمام سر را فرا می گیرد و در شقیقه به صورت نبض ادامه می باید. درمان این نوع سردرد نیز مانند صفراوی است.

    🌱علائم سردردهای بلغمی این است که درد معمولا از گردن و پشت سر شروع می شود و هنگام سردی و استرس تشدید می‌شود. این نوع سردرد با بوهای گرم آرام می شود و گاهی همراه با حالت تهوع است.

    🌱سردردهای صبحگاهی مقاوم به درمان، یکی از علائم بارز تومورهای مغزی است. علاوه بر این بروز علائمی مانند سردرد همراه با تهوع و استفراغ، فلج شدن قسمت‌های مختلف بدن و اختلالات بینایی نیز می‌تواند حاکی از وجود تومور در مغز باشد

    🌱این نوع سردرد در زنان بیشتر دیده می شود. درمان این نوع سردرد مصرف ارده با شیره انگور، استشمام عطر گرم به هنگام شب و مصرف رازیانه با عسل است.

    🌱سردردهای سوداوی سردرد نوع چهارم است که در این سردرد معمولا کل سر دچار درد می‌شود و به هر دلیلی مانند سروصدا، عصبانیت، شلوغی، ترافیک، استرس، آلودگی هوا و غیره ایجاد می‌شود.

    🌱این نوع سردرد نیز در زنان و مردان شایع است. مصرف سرکه انگبین، ماساژ سر، شانه زدن موها با شانه های درشت و مصرف نکردن غذاهایی مانند بادمجان، سوسیس و کالباس، غذاهایی با ادویه تند، قهوه و نسکافه، سرخ‌کردنی‌ها، سیگار و قلیان از راههای درمان این نوع سردرد است.

    🌱به طور کلی مصرف نعنا، گیاه زنجبیل و کاسنی تلخ نیز برای بهبود سردرد توصیه می‌شود

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    📢درمان فیبروم رحمی در زنان

    درمان: 1- متعادل کردن مزاج از راه تغذیه سالم(اصلاح تغذیه)-

    2- استفاده از میوه های فصل خصوصا مرکبات : شا ه توت- آلو- آلبالو- زغال اخته و کاهو-

    3- یک وعده غذایی حتما گوشت گوسفند نر باشد.

    4- یک نخود زاج سفید در آب جوش حل کرده و با 30 سی سی عسل تزریق واژینال کنند ، در مدت کمی فیبروم جدا خواهد شد. (بانوان متاهل) توجه : اگر خانم مجرد باشد و نمی تواند تزریق واژینال داشته باشد ، مقدار بیشتری زاج سفید را درون تشت آب جوش ریخته تا حل شود و عسل هم اضافه کنید و بعد از اینکه آب ولرم شد درون آن بنشینید ، زاج خاصیت بالارونده دارد وارد رحم شده و فیبرم را جدا می کند.

    5- تزریق واژینال عسل( در صورت مجرد بودن ، عسل را به خود بردارد و یا اینکه در تشت آب و عسل بنشیند 7 تا 14 روز

    6- صبح عرق رازیانه یک فنجان و عصرها عرق بومادران یک فنجان

    7- آبزن آویشن + مرزنجوش ( روی حرارت ملایم بجوشانید ، صاف کرده و وقتی ولرم شد داخل لگن ریخته و 20 دقیقه در داخل آن بنشینید.

    8- دود دادن عنبر نسارا(پشکل ماده الاغ) به مدت یک هفته

    9- یک واحد سیاه دانه نیمکوب + سه واحد عسل هر 6 ساعت یک قاشق چایخوری 10- دم کرده گیاه استوخودوس ناشتا(یک قاشق چایخوری در یک لیوان آبجوش با عسل)

    11- دم کرده گیاه آفتیمون عصرها (یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آبجوش با عسل) 12- گیاه پولک + استوخودوس ، به نسبت برابر و به مقدار کافی در یک لیتر آبغوره طبیعی دم کرده ، صاف کرده و مقداری سرکه انگور طبیعی به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت در آن بنشینید.

    13- روغن مالی و ماساژ زیر شکم تا پهلوها با روغن های گرم مانند: سیاه دانه و بادام تلخ

    14- بادکش گرم ران و کمر

    15- کمر با شال پشمی

    16- عسل 3 قاشق مرباخوری+ روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری+ یک نخود زاج به مدت 7 روز واژینال کنند.

    17- آب انگور هر روز یک لیوان تا 10 شب

    18- زرده تخم مرغ با عسل و شیرگاو میان وعده

    19- 7 عدد انجیر تازه یا خشک هر روز -

    20- 14 عدد مغز بادام درختی در روز جویده شود.
    #فیبروم
    #فیبروم_رحمی

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🔴بیماری قند خون ( #دیابت نوع1 و2 )
    بیان نظریه استاد ضیائی و درمان آن

    ازموارد ذیل پرهیز شود :

    1-اسانس های شیمیائی و مواد قندی شیمیائی نخورید .

    2- نان سفید ، کیک و بیسکوبیت ، نان ساندویجی ، برنج سفید نخورید ( لذا نان باید تنوری و برشته و به همراه سبوسش باشد ؛ برنج و ماکارونی وکوکو سیب زمینی را نیز باید با شلتوک پودر شده بخورید .

    3- خرما نخورید ( اگر کسی قند خونش از 200 بالاتر نیست می تواند در 24 ساعت 2 تا 3 عدد خرما بخورد )

    4- موز نخورید ( ازمیان میوه ها ، موز قند و چربی اش بسیار بالا است )

    5- کمتر از سه روز شخص بیمار ، با همسر حلالش مجامعت نکند.

    6- شخص مبتلا به گناه کبیره استمناء ( در پسران ) و استشهاء ( در دختران ) نباشد .

    7- از پرخوری و کم تحرکی اجتناب کنید .

    8- به پلاستیک دست نزنید و در ظروف پلاستیکی غذا و آشامیدنی نخورید .

    تذکر :

    بعد از پرهیز صحیح یا همزمان با آن ، بایستی اقدام به کاهش قند خون کرد لذا باید نگاه به سنّ بیمار و نوع مزاج و مقدار قند خون کرد و سپس به موارد ذیل عمل کرد ( چندین مورد از موارد ذیل را عمل فرمائید کافی است ، لازم نیست به همه موارد کاهش قند خون عمل کنید )

    کاهش قند خون :

    1-گل تلگرافی 2- پیاز خام یک عدد متوسط در 24 ساعت یا جوشانده پیاز گیاه سیر 3- ترشی سیب زمینی

    4- سیر خام 5- میوه لوبیا ( پیله ) و پوست دانه لوبیا 6- گلابی ، گیلاس ، زردک ( هویج رسمی =هویج زرد )
    7- پیازچه 8- موسیر 9- تره فرنگی 10- شلغم 11- توت ، مخصوصا توت خشک ، توت فرنگی ، تمشک 12- میوه قره قاط زرد ( قره قاط سیاه که برای بیماری های چشمی مفید است ) برگ آن نیز کاهش قند می آورد

    13- ترب 14- خیار بوته ای تازه ( مغز آن به همراه تلخه آن ) و تخم خیار 15- انگور ترش 16- دمکرده تمام گیاه قنطریون صغیر 17- غاسول ( ریشه صابونی ) در آب خیسانده سپس بجوشانید 18- در سرد مزاجان دمکرده برگ گردو ( هر بار 7 گرم از برگ ) و چهار پر وسط مغز گردو برای کاهش قند خون مفید است و خوردن مغز گردو برای دیابتی مضرّ نیست 19- صبح ناشتا سرکه چغندر 20- عصاره تر تیزک یا شاهی آبی 21- جو سیاه 22- خوردن پودر هسته خرما یک قاشق مربّا خوری 23- بهترین کاهش دهنده قند خون روزه شرعی گرفتن است 24- سبزی شبلیله و تخم آن 25- زیتون خوراکی سفت و شفاف 26- دو عدد بادام تلخ 27- گزنه یکی از بهترین داروهای کاهش قند خون است . 28- خوردن یک عدد سیب ضرری برای دیابت ندارد بلکه مفرح قلب است و همچنین ترشی سیب 29- دمکرده برگ شاه توت 30- دمکرده برگ آرتیشو 31- دمکرده برگ اکالییپتوس روزی نصف استکان و بخور آن 32- دمکرده برگ گیاه بابا آدم 33- ریشه و برگ و گل کاسنی 34- جوشانده یک برگ شاخ بزی 35- مریم گلی 36- علف هفت بند 37- کنگر فرنگی ( حتی در دیابتی که نارسائی کبدی دارد ) 38- گل قاصد 39- جوشانده مخلوط برگ سیاهدار با برگ تمشک 40- قارچ خوراکی بیابانی = دنبلان کوهی 41- در سرد مزاجان دمکرده گل کلپوره و برگ آن و خوردن عرق کلپوره ( بدون اسانس ) 42- پیاده روی روزی 30 دقیقه تا 1 ساعت 43- عناب + آلو بخارا + تمر هندی بدون نمک ، از هر کدام نیم کیلو ، در 2 کیلو آب خیسانده شود و دانه های آنها را بیرون بریزید سپس با هم مخلوط کرده ، برای کاهش قند خون گرم مزاجان بسیار مفید است ( سه فائده دیگر هم دارد درمان یبوست ، رقیق کننده خون ، ضد لخته خون ) 44- کاهو ( بدون سس ) 45- روزی یک عدد کدو مسمی 46- جوشانده میوه آمله 47- کرفس خام 48- در سرد مزاجان سبزی خرفه بهتر جواب می دهد

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani
    🌾🌾علف گربه یا سنبل الطیب

    🌾ریشه سنبل الطیب از نظرطب قدیم ایران گرم و خشک است خواص مهم آن به شرح زیر است.

    اثر ضد تشنج دارد، در رفع ناراحتی‌های عصبی و هیستری مفید است، ضد اسپاسم و آرام بخش است، تب بر است، بیخوابی را درمان می‌کند، ضد کرم معده و روده است، ضد هیجان است، میگرن را برطرف می‌کند، برای برطرف کردن دلهره، تشویش و نگرانی مفید است، در درمان بیماری مالیخولیا اثر مفید دارد، در برطرف کردن درد سیاتیک موثر است، سکسکه مداوم را از بین می‌برد، درد سینه را برطرف می‌کند، استفراغ را برطرف می‌کند، در معالجه مرض قند موثر است، گرد سنبل الطیب را روی زخم‌ها بپاشید التیام یابند

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    😁دندان قروچه:

    #دندان_قروچه درخواب یکی از بیماری‌های مزمن دندان به شمار می آید و این امر به صورت ناخودآگاه در هنگام خواب ایجاد می شود! ساییدن دندان‌ها بر روی هم که به اصطلاح پزشکی دندان قروچه گفته می‌شود بیشتر حین خواب روی می‌دهد و زمانی می‌توان آن را متوقف ساخت که ابتدا شخص متوجه شود و بعد برخی شرایط را که از مهمترین آنها کاهش تنش روزانه است رعایت کرد. ساییدن دندان‌ها بر روی هم در طول زمان می‌تواند باعث آسیب به دندان‌ها و بروز سایر عوارض سلامتی شود، اما بااستفاده از راهکارهای خانگی و کمک دندانپزشک می‌توان دندان قروچه را برطرف ساخت. در این گزارش دستورالعمل‌های بهداشتی برای توقف دندان قروچه در شب ذکر شده است.

    #دندان_قروچه وضعیتی است که معمولا شخص به طور ناخودآگاه دندان‌های خود را بر روی هم می‌کشد و اغلب این اتفاق درهنگام خواب روی میدهد. دندان قروچه در شب اغلب به دلیل تنش ها و اضطراب های روزانه است؛ با این وجود برخی افراد دندان های خود را در طول روز نیز بهم میسایند اما از آنجاییکه دندان قروچه اغلب در شب و زمانی که شخص خواب است روی میدهد، شخص متوجه این کار خود نمی‌شود. زمانی که شخص متوجه شد دندان قروچه می‌کند در آن صورت می‌تواند این وضعیت را با رعایت راهکارهای خانگی و نیز استفاده از برخی راهکارهای حرفه ای درمان کند.

    کاهش تنش و اضطراب:
    تنش و اضطراب عامل اصلی ساییدن دندانها بر روی هم است بنابراین باید برای برطرف کردن دندان قروچه تنش و اضطراب خود را از بین برد. مراجعه به یک مشاور تنش، ورزش و مدیتیشن از جمله راهکارها برای کاهش تنش و اضطراب است. از دیگر راهکارهایی که در این رابطه می‌توان بکار برد خوابیدن و بیدار شدن در یک ساعت مشخص است، این کار به انسان انرژی بیشتری برای پرداختن به کارهای روزانه خود می‌دهد. همچنین صرف اوقات با دوستان و تفریح و خنده با آنها به کاهش تنش و اضطراب کمک میکند. صرف سه وعده غذای سالم، حذف کافئین از رژیم غذایی، متوقف ساختن نوشیدن سودا، قهوه، نوشیدنی های انرژی زا و مصرف زیاد شکلات نیز در رابطه با کاهش تنش و اضطراب کمک کننده است. کافئین یک تحریک کننده است که استراحت ذهن و عضلات فک را به ویژه در شب بسیار دشوار می سازد.

    متوقف ساختن جویدن مواد غیر خوراکی از دیگر راهکارهایی که برای درمان دندان قروچه میتوان انجام داد متوقف ساختن جویدن مواد غیرخوراکی است. این کار یک عادت تنش آور است که معمولا عضلات دهان را درگیر میکند برای مثال اگر عادت دارید در زمان تنش خودکار و یا مداد خود را بجوید باید این عادت را ترک کنید.
    درطول روز فک های خود را بر هم فشار ندهید اگر متوجه شدید که فک خود را در طول روز نیز بهم فشار می‌دهید و یا دندان های خود را بر روی هم میسایید باید سعی کنید تا با قراردادن زبان خود در بین دندان‌ها به فک خود استراحت دهید.

    افزودن مکمل های کلسیم و منیزیم به رژیم غذایی:

    کلسیم و منیزیم برای عملکرد ماهیچه و سلامت سامانه عصبی ضروری هستند اگر میزان کافی کلسیم و منیزیم نداشته باشید با مشکلاتی نظیر فشاردادن دندان ها بر روی هم، تنش و سایر مشکلات عضلانی مواجه خواهید شد.

    ایجاد آرامش در زمان قبل از خواب
    کاهش تنش، قبل خواب بسیار مهم است زیرا باعث می‌شود که فرد در طول شب آرامش بیشتری داشته باشد و در نتیجه کمتر دندان‌های خود را بر روی هم بساید. برای کسب آرامش قبل از خواب می‌توان ماهیچه های گردن، شانه و صورت را ماساژ داد و باانگشت و کف دست اطراف صورت، پیشانی و فک را به صورت دورانی ماساژ داد. همچنین قرار دادن یک حوله گرم بر روی صورت موجب شل کردن ماهیچه های صورت شده و در نتیجه وضعیت آرامتری برای ذهن ایجاد می کند. گوش دادن به موسیقی آرامش بخش، کتاب خواندن در رختخواب و خاموش کردن تلویزیون، رایانه، لپ تاپ و تلفن همراه دستکم یک ساعت قبل از خواب از دیگر راهکارهایی است که به ایجاد آرامش قبل از خواب کمک می‌کنند.

    مراجعه به دندانپزشک:
    اگر با رعایت این دستورالعمل ها باز هم متوجه شدید که دندان قروچه می‌کنید در آن صورت باید به دندانپزشک مراجعه کنید.

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    ✨ آبریزش چشم


    1- چون بلخ (یکی از مراحل رسیدن خرما) را با «آب غوره» بجوشانید تا غلیظ شود و در چشم سرمه نمایید. جهت معالجه آبریزش چشم مفید می‌باشد.
    2- بخور پخته‌ی «بابونه» با «سرکه» جهت رفع آبریزش چشم مفید است.
    3- سرمه «عسل» به تنهایی یا مخلوط با آب پیاز جهت آبریزش چشم مفید است.
    4- سوخته دانه‌های «انگور» برای آبریزش چشم مفید است.
    5- سرمه «انجیر» تجویز می‌شود.
    6- چکاندن آب «پیاز» در چشم جهت جلوگیری از آبریزش چشم نافع است.
    7- دود برگ «کاج» جهت جلوگیری از آبریزش چشم سودمند می‌باشد.
    8- سرمه «گلپر» با «عسل» جهت جلوگیری از آبریزش چشم سودمند می‌باشد.
    9- در کتاب دستور الاطباء آمده است که چون ریشه «شبدر» را در سایه خشک کرده و آن را با «آب» و «گلاب» بسایند و در چشم کنند، جهت آبریزش چشم مفید است.
    10- معجن «اگیر ترکی» جهت جلوگیری از آبریزش چشم توصیه می‌شود.
    11- سرمه ساییده «انار» پخته برای جلوگیری از ریزش آب چشم مفید است.
    12- خاکستر شاخ و ساقه‌های نازک «به» مفید است.
    13- ضماد «زعفران» بسیار مناسب است.
    14- هر شب یک مثقال «مرزه» بخورید و بخوابید ذهن را هم تقویت می‌کند.
    15- کشیدن ضماد «مغز گردو» به چشم، مانع ریزش آب می‌شود.

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🌺صبحانه های خوشمزه ، مفید و رژیمی در طب سنتی🌺

    1-شیر بادام ( مزاج معتدل)😋

    👈بهترین معجون تقویتی برای مغز جلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر

    ☀️مواد لازم

    مغزبادام:15عددمتوسط
    آب:یک لیوان
    عسل یاخرما:1قاشق غذاخوری عسل یا 2 عددخرما

    💚طرز تهیه

    بادام هارامیتوانیم ازشب قبل درمقداری آب خیس کنیم و بعدپوست آن راجداکنیم و یا میتوانیم بادام هارا درآب درحال جوش بریزیم یک قل که زد ازروی حرارت برداریم بعدازولرم شدن پوستشان راجداکنیم(بهتراست بادام هاباپوست استفاده شود).
    بادام هاراباآب وعسل یاخرمادرمخلوط کن میریزیم وآماده میکنیم.

    💥مجموع کالری:200


    2-شکلات صبحانه1(مزاج گرم)😋

    ☀️مواد لازم

    ارده :یک قاشق مرباخوری
    پودرفندق نصف ق چایخوری
    عسل:نصف قاشق مرباخوری

    💛طرز تهیه

    ارده رادریک ظرف چینی مناسب ریخته عسل رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنید تاسفت و یکدست شود

    بعدپودرفندق خام راروی آن بپاشید وبایک واحدنان(30گرم) میل کنید.
    میتوانیدبه جای پودرفندق ازپودرگردو و یاپودرنارگیل هم استفاده کنید. این صبحانه بسیارانرژی زااست.

    💥مجموع کالری:200

    3- شکلات صبحانه2(مزاج گرم)😋


    ☀️مواد لازم

    ارده:یک قاشق غذاخوری
    عسل:نصف قاشق مرباخوری
    پودرپسته خام:نصف قاشق مرباخوری
    پودرکاکائو:کمی بانوک قاشق مرباخوری

    ❤️طرز تهیه

    ارده رادریک ظرف چینی مناسب ریخته عسل رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنید تاسفت ویکدست شود و پودرکاکائوراهم درظرف ریخته ومخلوط میکنید.

    بعدپودرپسته خام راروی آن بپاشید و بایک واحدنان(30گرم) میل کنید این صبحانه مقوی انرژی زاو نشاط آوراست.

    💥مجموع کالری:200


    4-آب انجیر (مزاج گرم وتر) 😋

    مفیدبرای یبوست.پروستات.کبد وکم خونی.مفید برای روده ها

    ☀️مواد لازم
    انجیر:8عدد
    آب:1ایوان

    💜طرز تهیه

    انجیرراشسته وازشب قبل درآب خیس میکنیم.آب انجیررامیتوان به عنوان یک وعده صبحانه استفاده کرد.

    💥مجموع کالری:200



    5-فرنی باشیر (مزاج:معتدل)😋

    مفیدبرای معده و روده.سودمند برای خواب آرام.

    ☀️مواد لازم

    گلاب:1قاشق غذاخوری
    آردبرنج:اقاشق غذاخوری
    شیرمحلی:1لیوان
    عسل:1قاشق غذاخوری
    شیره کشمش یاشیره انگور:کمی برای تزیین(دلخواه)

    💛طرز تهیه

    آردبرنج رادرشیرحل میکنیم تانرم ویکدست شود.عسل وگلاب رااضافه کرده روی حرارت میگذاریم مرتب هم میزنیم تاجوش بیایدوغلیظ شود.وقتی آماده شددرصورت دلخواه باشیره انگورتزیین میکنیم وصرف مینماییم.

    💥مجموع کالری:200


    6-فرنی باشیربادام😋

    مزاج:معتدل

    مفید برای کم خونی واعصاب.تقویت عمومی

    ☀️مواد لازم

    شیربادام:یک سوم لیوان(طرزتهیه درقسمت بالا)
    گلاب:دوقاشق غذاخوری
    آردبرنج:یک قاشق غذاخوری
    شیره انگوریاکشمش:یک قاشق مرباخوری

    💙طرز تهیه
    آردبرنج رادرشیربادام حل کرده تانرم ویکدست شود.عسل وگلاب رااضافه کرده وروی حرارت قرارمی دهیم.مرتب بهم زده تاجوش آمده وکمی غلیظ شود.ازروی حرارت برداشته درظرفی میکشیم تاخنک شود.باشیره انگوریاکشمش تزیین کرده ومیل مینمایید.
    💥مجموع کالری:200

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🔅 9 ادویه زیر می‌توانند به کاهش وزن کمک کند 🔅

    🍃 جینسینگ
    برخی از انواع جینسینگ می‌تواند سوخت و ساز بدن را زیاد کرده و انرژی را افزایش دهد. با توجه به تحقیق دانشگاه مریلند، جینسینگ Panax به طور خاص دارای خواص کاهش وزن است.

    🌶 فلفل قرمز
    فلفل قرمز با عنصر اصلی خود یعنی، کپسایسین، بدن را گرم کرده و به سوزاندن چربی کمک و اشتها را سرکوب می‌کند. همچنین با توجه به پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه پاردو، با افزایش سوخت و ساز بدن، سبب می‌شود بدن کالری بیشتری بسوزاند.

    🍀 دارچین
    دارچین، قند خون و کلسترول LDL (نوع بد) را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهند که این ماده می‌تواند سوخت و ساز بدن و سطح انسولین را افزایش دهد و این یعنی کاهش احتمال ابتلا به دیابت. برای ایجاد طعم شیرینی از دارچین استفاده کنید.

    🌸فلفل سیاه
    این ادویه محبوب خانواده‌ها می‌تواند سوخت و ساز بدن را از طریق ماده اصلی آن، یعنی پپرین افزایش دهد. فلفل سیاه نه تنها به بهبود هضم غذا کمک می‌کند بلکه موجب افزایش سرعت سوزاندن چربی نیز می‌گردد. بر اساس تحقیق دانشگاه اوکلاهما، در واقع، فلفل سیاه می‌تواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به مدت 20 دقیقه، کالری بسوزاند.

    🍂 خردل
    خردل در واقع یک ماده عالی برای کاهش وزن است. محققان موسسه پلی تکنیک دانشگاه آکسفورد انگلستان می‌گویند که یک قاشق چایخوری می‌تواند سرعت متابولیسم را تقریبا 25 درصد افزایش دهد.

    🌸 زردچوبه
    زردچوبه، این ادویه نارنجی روشن، به شکستن چربی و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می‌کند. با توجه به تحقیقات دانشگاه کلمبیا زردچوبه همچنین در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر است.

    🍁 زنجبیل
    مطالعات نشان می‌دهند که زنجبیل می‌تواند اشتها را سرکوب کرده و به هضم غذا کمک کند، سموم را از بدن خارج کرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزایش متابولیسم منجر شود.

    🌼 هل
    هل موجب افزایش متابولیسم و کاهش چربی اشباع شده می‌گردد. همچنین می‌تواند به هضم سالم غذا کمک کند.

    🍃 زیره
    زیره ضمن اینکه به مراحل هضم غذا و تولید انرژی کمک می‌کند، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.


    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani
    ✅خواص آب پنیر برای سلامتی بدن

    #آب_پنیر

    آب پنیر دارای پروتئین کامل و شامل همه 9 اسید آمینه های ضروری و لاکتوز کم دارد. از ترکیب ا پروتئین آب پنیر، در عضله سازی،استفاده میشود.
    همچنین آب پنیر هیچ عوارض جانبی ندارد و در مجله بالینی و تحقیقاتی Medicine1 دریافتند که پروتئین آب پنیر به کاهش وزن کمک میکند همچنین برای مبتلایان به ایدز مفید است

    همه ما با شیر گاو ، گوسفند و مواد لبنی مانند خامه ، کره ، ماست و پنیر آشنایی داریم ، اما این بار با قصد داریم تا شما را با مفاهیم جدیدتری مانند آب ماست و آب پنیر که طی فرآیند تولید ماست و پنیر بدست می آید آشنا کنیم.
    تا به حال شاید هنگام تهیه ماست و پنیر آب زرد رنگ آن را ماده ای زائد فرض کرده دور ریخته اید ، در واقع این ماده همان سرم و یا قسمت مایع شیر است .
    زمانی که شیر بریده و دلمه شود به دو بخش مایع و تکه های جامد تبدیل می شود که اصطلاح همان آب ماست و یا پنیر است.
    معمولاً در زمان تولید ماست و یا پنیر خانگی همیشه مقدار زیادی از این ماده زرد رنگ تولید می شود و افراد غافل از اینکه بسیاری از گروه مواد آلی، معدنی و همچنین بسیاری از ویتامین های گروه ب در این ماده وجود دارد آن دور ریخته و با این کار از باقیمانده که در صد زیادی انواع اسید از جمله اسید لاکتیک و برخی پروتئین ها است را استفاده می کنند.
    شاید به جرات بتوان گفت که این املاح به قدری برای برخی از افراد نیازمند مانند سالمندان حیاتی است که با مصرف آن بسیاری از مشکلات و بیماری های آنها برطرف خواهد شد و به ندرت بتوان در طبیعت ماده ای با این خواص درمانی منحصر به فرد یافت.

    آب ماست یا پنیر که در عربی به آن “ماء الجبن” گفته می شود در طب سنتی قدیم دارای جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان نوشیدنی شفابخش در کتب طب سنتی قدیم یاد شده است.

    امروزه نیز در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه با توجه به تحقیقات انجام شده بر روی این ماده حیاتی برای مصرف عموم انواع گوناگون آن را به صورت قرص،مکملهای غذایی،پودر و نوشیدنی در فروشگاهها عرضه میشود که دارای خواص درمانی بوده و گاهی به همراه آبمبوه و طعم دهنده های طبیعی ارائه می شود که مورد استقبال عموم قرار گرفته است .

    ❇️امیدوارم که روزی در کشور عزیزمان شاهد این چنین دستاوردهایی باشیم.

    ✅#فواید_آب_پنیر

    برای سلامتی و درمان بیماری ها

    #خواص_درمانی_آب_پنیر

    ✅بالا برنده سرعت هضم غذا
    ✅بهترین ضد یبوست
    ✅بهترین کاهش دهنده وزن
    ✅بهترین از بین برنده سلولیت
    ✅بهترین پایین آورنده چربی خون
    ✅بهترین تنظیم کننده قند خون
    ✅بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا
    ✅بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران
    ✅بهترین مکمل غذایی برای سالمندان
    ✅اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده
    ✅مفید در رشد و تقویت استخوان
    ✅تقویت سیستم ایمنی بدن
    ✅کمک به دفع سنگ کلیه
    ✅کمک به دفع سنگ صفرا
    ✅درمان تورم مفاصل ، دست و با پا

    مفید برای افرادی که از خوردن مواد حاوی پروتئین منع شده اند

    ✅#خواص_طرز_تهیه_ آب_پنیر

    ✳️طرز تهیه آب پنیر

    یک لیتر شیر طبیعی را به مدت 20 دقیقه جوشانده و پس از این اجازه دهید تا کمی حرارت از دست داده و نسبتاً ولرم شود سپس یک استکان سرکه خرما(توجه داشته باشید که می توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تاثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر اضافه کرده و به مدت 1 الی 2 ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.

    ✅روش مصرف آب پنیر

    ✅بالا برنده سرعت هضم غذا ،
    ✅بهترین ضد یبوست ،

    ✳️بهترین کاهش دهنده وزن :

    این ماده حیاتی با دارا بودن مقادیر بالای املاح و بسیاری از باکتری هایی که در عمل هضم غذا شرکت کرده و باعث تحریک حرکات دودی روده می شوند و با توجه به سرعت بالای هضم این ماده باعث دفع هرچه بهتر ، روان شدن مدفوع و ایجاد حالت نیم اسهالی می شود که هم یبوست را از بین برده و باعث تخلیه هر چه بهتر روده ها شده که در نتیجه کاهش وزن را در پی دارد . بهتر است برای رسیدن به این مهم پس از هر وعده غذایی یک لیوان آب پنیر تهیه شده را میل نمایید.

    ✳️بهترین از بین برنده سلولیت :

    با توجه به اهمیت دفع چربی به هنگام مصرف این ماده حیاتی ، در صورت مصرف طولانی این ماده غذایی باعث دفع چربی اضافی و در نتیجه کوچک تر شدن شکم و کاهش سلولیت خواهد شد.

    ✳️بهترین تنظیم کننده قند خون :

    طی تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع دومصرف آب پنیر در این افراد باعث ترشح انسولین شده و در نتیجه به تنظیم و کاهش میزان قند خون در این افراد می شود .

    ✳️بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    ♊️درمان ورم معده

    استاد ضیایی

    🍃پرهیز شود: سرخ‌کردنی، ته دیگ، کوکو، گوجه فرنگی، گوشت قرمز (گوشت گاو)، خوردن مایعات قبل‌از غذا، بعداز غذا و بین غذا، فَست فودها، نوشابه‌های الکلی، نوشابه‌های گازدار، کافئین زیاد (چای، قهوه، شکلات، کاکائو، نسکافه)

    🍃درمان:1ـ مخلوط ریشۀ شیرین بیان و برگ بارهنگ را به نسبت مساوی پودر کرده و به مقدار یک قاشق چای‌خوری از این مخلوط را با نصف استکان عرق طبیعی گُل بومادران میل کنید، 2ـ میوۀ زالزالک (مقوّی معده و ضِدِّ ورم معده)، 3ـ افسنطین، سُنبُل هندی و گُل محمّدی، از هر کدام 10 گرم، همه را پودر کنید و در شربت قند مخلوط کنید و بعد از هر غذا دو قاشق غذاخوری میل کنید [اسامی دیگر گیاه سنبل هندی: سنبل رومی، ریشۀ سنبل الطّیب، سنبل الطّیب طبّی، علف گربه، حشیش القطّه، سنبل کوهی، سنبل العصافیر است. توجّه: سنبل الطّیب نبایستی به همراه گُل گاو زبان مصرف شود؛ زیرا باعث اُفت فشارخون و سرگیجه و ایجاد مسمومیّت شدید، و به کُما رفتن شخص و گاهی منجرّ به مرگ میشود.

    🍃تبصره: سنبل الطّیب را نباید با داروهای شیمیائی ضدّ أفسردگی، ضدّ اضطراب، آرامبخش، خواب آور، آنتی هیستامین مصرف کرد؛ زیرا بسیار خطرناک است.

    🍁تذکّر: زیاده‌ در مصرف سنبل الطّیب نشود؛ زیرا مسمومیّت، خستگی، احساس سَبُکی سر، گشادشدن مردمک چشم، مسمومیّت کبدی می‌آورد.
    #ورم_معده
    #معده
    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani
    🌹میگرن🌹

    ♻️ سردرد میگرنی بین 4 تا 72 ساعت طول می‌کشد، سردرد‌های میگرنی غالباً ضربان‌دار است، سردرد‌های کوتاه مدّتِ نیم ساعت تا یک ساعت، میگرنی نیست.

    سردرد‌های میگرنی در زنان، سه برابر مردان است.💠

    ✳️ توجّه: از موارد زیر پرهیز شود:
    1.نور شدید،
    2.استرس شدید،
    3.غصّۀ شدید،
    4.قند و شکر شیمیائی(قند سفید، شکر سفید) آبنبات و شکلات؛ [زیرا جوهر قند که ضِدِّ کپک است به این‌ها افزوده می‌شود که سفید کنندۀ قند و... و افراد میگرنی هرگز نبایستی بخورند]

    👈درمان:💠
    1. صبح ناشتا یک استکان دمکردۀ گل راعی (منع مصرف در حاملگی و شیردهی) مخلوط با عسل طبیعی آویشن.

    2. نماز ظهر و عصر بخوانید سپس دمکردۀ گل بهار نارنج با عسل طبیعی آویشن میل کنید.

    3. نماز مغرب و عشاء بخوانید، سپس دارو مرکّبۀ استوخدّوس (20 گرم)+ مرزنجوش (20 گرم)+ بادرنجبویه (20 گرم)، به این‌صورت که یک قاشق غذاخوری از این دارو مرکّبه را در دو لیوان آب کمی بجوشانید و پس از صاف کردن قبل از غذا یک سوم آنرا میل نمایید.

    4. به همراه غذا: فلفل‌قرمز و زردچوبه (از هرکدام یک‌گرم) مصرف‌کنید؛ زیرا در کاهش سردرد و حملات‌میگرنی مفید است
    #میگرن
    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    ضعف معده‌

    1- «شاهتره» مقوی معده و کبد بوده، آن‌ها را دباغی می‌کند.
    2- اخلال و بسر (مرحله سوم و چهارم خرما) مقوی معده است.
    3- ترشی مغز «گردو» ضعف معده را برطرف می‌کند.
    4- «فندق هندی» مقوی معده و دستگاه گوارش است.
    5- خوردن میوه خام «به» جهت تقویت معده مفید است.
    6- صمغ درخت «بنه» که سقز نام دارد، مقوی معده است.
    7- «پنیر» مقوی معده و روده‌هاست.
    8- «انگبین‌ها» مقوی معده و روده‌ها هستند.
    9- نوع ترش «به» در تقویت معده بهتر از شیرین است.
    10- چون نیم کیلو کوبیده «کفری» را در یک لیتر آب بجوشانید تا نصف شود بعد هموزن آن شکر افزوده،به‌قوام آورید، معجونی به دست می‌آید که جهت تقویت معده نافع است.
    11- مربا و ترشی «انبه» برای تقویت معده اثری نیکو دارد.
    12- دم کرده «نعناع» جهت تقویت معده و روده توصیه شده است.
    13- میوه‌های شیرین و ملس «انار» معده را تقویت می‌کند.
    14- انواع «هلیله‌ها» برای تقویت معده مفید است.
    15- ریشه «خار طلایی» مقوی معده است.
    16- برگ و سرشاخه‌های درختچه «شاه‌پسند معطر» مقوی معده می‌باشد.
    17- گیاه «آذریون» مفتح و مقوی معده است.
    18- پوست سبز روپوش «پسته»، سرد، خشک و کاملاً مقوی معده است.
    19- برای تقویت معده 20 گرم «زیره» را با مقداری ریشه «افسنتین» و «مرزنگوش» و «بابونه» و خنیتانارزرد» که به آن کوشا هم می‌گویند در یک لیتر آب به مدّت 10 دقیقه بجوشانید. سپس 5 دقیقه کنار بگذارید تا خوب دم بکشد و همه روزه صبح و شب یک فنجان از آن را میل کنید.
    20- میوه «انبه» مقوی جسم و روح و اعضای دستگاه گوارش است.
    21- «فندق تلخ» مقوی معده و دستگاه گوارش و اعصاب می‌باشد.
    22- «سیب» را رنده کنید. قدری سبوس جو سیاه که قبلاً در «عسل» خیس شده باشد با قدری «آب لیمو» ، «ماست» و چند دانه مغز گردو و بادام کوبیده مخلوط کنید. همه روزه صبح ناشتا از آن معجون تقویت میل کنید.
    23- اگر مخلوط «آب انار شیرین و ترش» (500 - 250 گرم) که با حدود 100 گرم شکر مخلوط شده و خورده شود مقوی معده است.
    24- دم کرده 30-15 گرم برگ «مریم گلی» در 1000 گرم آب جوش به عنوان مقوی معده بسیار نافع است.
    25- برای تقویت معده 15 - 10 گرم برگ «کاسنی» را با هزار گرم آب جوش دم کرده، صاف نمایید و یک فنجان قبل از غذا مصرف نمایید.
    26- «پرتقال»، «توت کاغذی»، «زالزالک»، «زغال اخته»، «زیتون پرورده»، «لیچی»، «لیموعمانی»، «نارنگی»، «بادیان کوهی»، «تخم رازیانه»، «تخم ترب»، «چغندر»، «تخم گشنیز»، «دارچین»، «زنجبیل»، «زیره»، «فندق»، «شاهتره»، «کاکوتی»، «گلابی»، «برگ انگور»، «پوست لیموترش»، «به شیرین»، «ریحان»، «شوید»، «کاسنی صحرایی»، «ریواس»، «زردچوبه»، «سنجد» و «مربای سیب» مقوی معده می‌باشند.
    #معده
    #ضعف_معده

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    علت ایجاد لک های قهوه ای در زنان✅

    1- استحمام در دوران قاعدگی
    2- یبوست و تنبلی روده
    3- استفاده از دو غذای سرد به طور همزمان.مثل ماهی و ماست، ترشی و ماست، آبغوره و ماست و…
    4- عدم استفاده از کرم های مراقبتی پوست
    5- استحمام سریع
    6- حذف فرهنگ روغن مالی بدن
    7- کیسه نکشیدن در حمام
    8- بروز سردمزاجی در زنان

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    ✅خواص کندر


    🌿تاثیر کندر در درمان پوست خشک

    🔻افرادی که پوست خشک و زبر دارند، می‌توانند از این نسخه برای بهبود خشکی پوست خود بهره‌ ببرند. این افراد کافی است ۲ نخود کندر را درون روغن بادام حرارت دهند تا زمانی که کندر درون روغن حل شود. پس از آن اجازه دهید که روغن سرد شود و از آن برای ماساژ پوست دست یا بدن‌تان استفاده کنید. این روغن تاثیر بسیار زیادی در بهبود خشکی پوست‌تان خواهد داشت.

    🌿تسکین اعصاب و تپش قلب با کندر

    🔻درمانگران طب سنتی ایران معتقدند، ماساژ ستون فقرات با کمک روغن کنجدی که در آن کندر حل شده باشد برای تسکین اعصاب و آرام‌بخشی بیمار بسیار موثر است. برای تهیه این روغن کافی است به اندازه سرانگشت کندر را درون روغن کنجد انداخته و روغن را روی حرارت بگذارید تا کندر حل شود. پس از خنک شدن این روغن آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، علاوه بر تسکین اعصاب و ریلکسی، این ماساژ موجب بهبود تپش قلب و تسکین افرادی که دچار ریزش قلب شده‌اند می‌شود


    📝از خواص کندر چه می‌دانید؟

    کندر علاوه‌بر خواص درمانی که در تسکین دردهای مفصلی، درمان بوی بد دهان و افزایش میزان هوش کودکان دارد خواص کم‌نظیر دیگری دارد که به برخی از کاربردی‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

    خوردن صمغ کندر موجب بهبود خش صدا و صاف شدن آن می‌شود. این صمغ گیاهی با کاهش خلط و ترشحات حلقی خشونت صدا را برطرف می‌کند.

    تجویز کندر به‌صورت خوراکی موجب کاهش خونریزی شدید در خانم‌هایی که خونریزی‌های بسیار شدید درسیکل قاعدگی دارند، می‌شود.

    درمانگران طب سنتی بر این باورند که مصرف کندر در افراد مبتلا به اسهال و افرادی که دچار تب و استفراغ هستند بسیار موثر است.

    بسیاری از درمانگران بر این باورند، افرادی که بدزخم هستند و زخم‌های‌شان در مدت زمان بیشتری خوب می‌شود با مکیدن یا جویدن یک نخود کندر به‌صورت روزانه به‌مدت ۳ تا ۴ روز می‌توانند به درمان سریع‌تر زخم‌ها کمک کنند.

    ⚜ کندر یکی از بهترین و مفیدترین تقویت کننده های حافظه می باشد

    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    بسم الله الرحمن الرحیم

    به کلیه افراد کم خون ، رماتیسمی ، افرادی که اعصابشون غیر قابل کنترله ، بدنشون بی دلیل زگیل میزنه،شب ادرای ،ارتروز و بسیاری از امراض دیگه توصیه میکنم این متن را بخونن

    🌺مضرات خوردن #ماست با غذا
    باید بدانیم که خوردن ماست همراه با غذا هرگز توصیه نمی‌شود، زیرا مخلوطی که ماست همراه غذاهای پختنی به ویژه غذاهای گوشتی تولید می‌کند، مخلوط سالمی نیست.
    ماست را در قدیم همراه غذا نمی‌خورند، بلکه آن را به صورت میان وعده مصرف می‌کردند. دانه‌هایی مانند گردو، کشمش، بادام زمینی، پسته و فندق را درون ماست می‌ریختند و به صورت عصرانه یا چاشت به عنوان میان وعده میل می‌کردند. با این کار اثر بدی که ماست همراه با غذا، در تولید مخلوط نا‌سالم دارد، از بین می‌رود؛ چرا که با فاصله از غذا مصرف شده و افزون بر آن سردی ماست نیز گرفته می‌شود.
    برای بچه‌ها و سالمندان خوردن ماست به صورت تکمیلی توصیه می‌شود. بیشتر بچه‌ها‌ی امروزی ماست را خیلی دوست دارند، لذا به جای دادن ماست همراه غذا به کودکان، توصیه می‌شود ماست به همراه دانه‌های خوراکی به صورت میان وعده یا حتی در برخی مواقع به عنوان غذا؛ بدون این که در کنار آن غذای پختنی دیگری مصرف شود، با مقداری نان سنگک خورده شود. حتی می‌توان با کمی دم کرده زعفران هم سردی ماست را گرفت و هم آن را رنگی کرد تا برای کودکان جذاب‌تر شود. آب لبوی پخته شده نیز برای جذاب کردن رنگ ماست پیشنهاد می‌شود.

    🌺یادتان نرود خوردن ماست با سرکه (ترشیجات) یا آبلیمو در دراز مدت باعث لک‌های پوستی می‌شود.
    🌺خوردن ماست با ماهی آن هم در یک شب زمستانی با توجه به این که هر دوی این خوراک‌ها سرد هستند و طبیعت زمستان و شب نیز هر دو سرد است، افراد مخصوصا سالمندان را که طبیعت سنی آنان نیز سرد است در هنگام خواب که آن هم دارای طبیعت سرد است، مستعد سکته مغزی می‌کند‌.

    🌺وجود فراوان کلسيم در لبنيات باعث کاهش جذب آهن در بدن مي شود

    🌺زيرا اولويت جذب با کلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع مي گردد.

    🌺يادآور مي شوم کمبود آهن بيماري خطرناکي است که در زنان جوان بسيار مشاهده مي گردد که ان هم خوردن ماست با غذااست

    🌺 و باعث اختلالات شديدي در بدن مي شود.

    🌺 - - چون علت اصلی این بیماریهالبنیات می باشد

    🌺 آیا می توان باز هم توصیه به فواید لبنیات کرد؟؟؟؟

    🌺آیا می دانید شرط اصلی بهبودی این بیماریها

    🌺نخوردن لبنیات و ترشیجات می باشد.

    🌺و بازهم به اطلاعتون میرسونم از مضرات ماست چکیده نشده که دوستان زیاد از ان مصرف میکند .

    🌺 باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است. مضرات مصرف زیاد ماست چکیده نشده:
    🔨1- پوكي استخوان و سائيدگي استخوان
    🔨2- شب ادراري بچه ها
    🔨3- يبوست
    🔨4- ناراحتي اعصاب و روان
    🔨5- صرع (براي كساني كه طبع سرد دارند)
    🔨6- عرق كردن زياد
    🔨7- آلرژي
    🔨8- عرق كردن زياد (كف دست – زير بغل – كف پا)
    🔨9- ارتروز
    🔨10- رماتيسم
    🔨11- سيستم ايمني بدن را كم مي كند خار استخواني در پاشنه پا يا در استخوان دنبالچه ايجاد مي كند و نمي تواند روي صندلي بنشيند.

    🍀 اگر ماست ميل داشتيد از ماست چكيده + نمك + پونه كوهي يا نعناع + كاكوتي + پودر موسير بمقدار كم استفاده كنید🍀


    🌿طبّ سُنَتىْ ايراٰنى اِسْلامِى🌿
    @tebeirani
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    👶🏻 روش های افزایش شیر مادران شیرده


    قبل از ورود به بحث اصلی، باید به این نکته توجه داشت که غذاهایی که در هر زن شیرده باعث افزایش شیر می شوند؛ ممکن است با زنان دیگر کمی متفاوت باشد؛ به نحوی که دارو یا غذایی که در یک نفر باعث افزایش فراوان شیر می شود؛ ممکن است در دیگری اثر چندانی نداشته باشد. آنچه در پی می آید، دستوراتی است نسبتاً عمومی که در اکثر موارد، مفید واقع می شود:

    الف- دستورات عمومی:

    ۱- آرامش روحی از مهمترین عوامل تاثیرگزار در کیفیت و کمیت شیر مادران است. استرس، علاوه بر کم کردن میزان شیر، کیفیت آن را نیز دچار تغییراتی خواهد کرد که می تواند باعث کاهش تمایل نوزاد به مکیدن پستان شود که این مساله، خود دور باطلی را به وجود می آورد که به کاهش بیشتر شیر منجر خواهد شد. این نکته ساده، متاسّفانه در بسیاری از مواقع از سوی ما پزشکان، مغفول واقع می شود و تنها به تجویز داروهای شیرافزا به این مادران اکتفا می کنیم؛ و این در حالی است که حتّی در فرهنگ عامّه می توان نشانه هایی دالّ بر اعتقاد مردم به این نکته بدیهی را جستجو کرد؛ که نمونه بارز آن، این طعنه عامیانه است که:«حرص نخور؛ شیرت خشک می شود». بنابراین ابتدا آرامش روحی مادر را تامین کنید.

    ۲- طبق معمول مقالات این پایگاه، باز هم تکرار می کنم که یبوست مادر را درمان کنید. یبوست، به طور مستقیم، شاید کمتر روی میزان شیر تاثیر بگذارد امّا قطعا کیفیت آن را کاهش خواهد داد.

    ۳- تعادل هورمونی مادر را تامین کنید. بسیاری از ناتوانی های مادران در تامین شیر کافی برای فرزندانشان، به عدم تعادل و به ویژه کمبود هورمون های زنانه در ایشان مربوط می شود. این مشکلات در بین زنان امروزی بسیار شایع است امّا متاسّفانه در دوران پس از زایمان و به علّت عدم رعایت رسوم علمی و طبّی رایج در بین ایرانیان از سوی مادران جوانتر (و از جمله مواردی مثل استراحت کافی، استفاده از داروهای تقویت کننده کمر، مصرف غذاهای مقوّی مثل خاگینه و کاچی و …)، این مشکلات، تشدید و منجر به عوارضی ازجمله افسردگی پس از زایمان، کاهش یا قطع شیر، ریزش مو و … خواهد شد که شرح آنها مقاله مفصّلی را می طلبد. بنابراین و با اعمال روش های مناسب، مشکلات هورمونی پس از زایمان را حلّ کنید.

    ۴- به تغذیه مادران در دوران شیردهی توجّه کافی داشته باشید. مادر باید مصرف غذاهای باکیفیت را مدّنظر قرار دهد تا افت بدنی ناشی از دوران بارداری را سپری کند؛ به ویژه هرگونه نشانه ای مبنی بر کم خونی باید به طور جدّی پیگیری شود. متاسّفانه بسیاری از مادران جوان، به جای آن که به فکر سلامت خود و نوزاد دلبندشان باشند؛ به دنبال به دست آوردن تناسب اندام از دست رفته! هستند و در دوران شیردهی اقدام به گرفتن رژیم می کنند که کاری است بسیار ناپسند و غیرعلمی که می تواند علاوه بر محرومیت نوزاد از شیر باکیفیت و کافی، عوارض ناگواری ازجمله ریزش موی شدید مادر را به دنبال داشته باشد و این در حالی است که خود شیردهی، یکی از مهمترین عوامل بازگشت وزن مادر به حالت سابق است.

    ۵- مکیدن سینه از سوی کودک، مهمترین عامل تحریکی ترشّح شیر است بنابراین از کارهایی که تمایل او به پستان مادر را کم می کنند؛ خودداری کنید. در واقع، شیر دادن نوعی جریان عرضه و تقاضاست. شیر در صورتی تولید می‌شود که کودک شیر بخورد و میزان شیری که کودک می‌خورد به بدن مادر می‌فهماند که باید چه مقدار شیر تولید کند. اگر کودک کمتر شیر بخورد، بدن مادر هم شیر کمتری تولید خواهد کرد.در این رابطه به نکات ذیل توجّه کنید:

    ۵-۱- اگــر چــه ورزش مــنـظـم و در حـد مـتعادل در زنـانی که قبل از بارداری از نظر جسمانی متناسب بوده اند مانعی برای شیردهی نیست اما پس از فعالیت بدنی شدید مادر شیرده، به علت ورود اسید لاکتیک به شیر، ممکن است طعم تلخی در شیر ایجاد شود و شیرخوار از خوردن شیر امتناع کند. ضمن توصیه به خودداری از هرگونه فعّالیت سنگین(به ویژه در روزهای نخست پس از زایمان)، در این مواقع لازم است مادر قبل از شیردادن، سینه خود را بشوید و اگر هنوز کودک مایل به شیر خوردن نیست مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.

    ۵-۲- مصرف نوشابه های کافیین دار اعم از چای، قهوه، کوکاکولا و … ممکن است سبب تحریک پذیری، بی اشتهایی و کم خوابی شیرخوار شود. همچنین از آشامیدن الکل نیز باید خودداری کرد.

    ۵-۳- مصرف برخی غذاها مانند سیـر، انواع کلـم، پـیاز، مارچوبه، تربچه و یا غذاهـای پرادویه و پـر چاشنی ممکن است روی طعم شیر اثر بگذارد و تغییر ناگهانی طعم شیر سبب تمایل نداشتن شیرخوار به شیرخوردن شود. با توجه به تاثیر برخی مواد غذایی بر طعم شیر، در صورتی که شیر خوار از شیر خوردن امتناع می کند بهتر است مادران از مصرف این مواد خودداری کرده یا مصرف آن را محدود کنند.
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ۵-۴- هر شیشه شیر خشک، آب،‌ آب میوه و هر گونه خوراکی جز شیر که به کودک می دهید؛ به همان اندازه از شدّت و مدّت مکیدن سینه از سوی شیرخوار کم می شود و این باعث می‌شود که بدن مادر شیر کمتری تولید کند. بنابراین سعی کنید تا ۶-۴ ماهگی، غذایی غیر از شیر به فرزند خود نخورانید.

    ۵-۵- تغذیه با شیشه: برای کودک، مکیدن شیر از شیشه راحت تر از مکیدن شیر از سینه مادر است؛ بنابراین، تغذیه کودک با شیشه باعث می‌شود که کودک سینه را به خوبی نگیرد و ترجیح دهد که برای راحتی بیشتر با شیشه تغذیه کند.

    ۵-۶- پستانک: مکیدن پستانک باعث می شود که کودک با نحوه شیر خوردن از سینه مادر مشکل پیدا کند و همچنین باعث می‌شود مقدار زمانی که کودک با سینه مادر ارتباط برقرار می‌کند کمتر شود؛ در نتیجه، میزان شیر مادر کاهش می یابد.

    ۵-۷- محافظ نوک سینه: این مسا له نیز ممکن است منجر به «مشکل کودک با نوک سینه» شود. همچنین، باعث می‌شود که تحریک نوک سینه که در انتقال شیر نقش مهمی دارد کم شود و در نتیجه میزان تولید شیر کاهش یابد.

    ۶- کودک خواب آلوده: در چند هفته اول، برخی کودکان غالبا می‌خوابند و خیلی کم تقاضای شیر می‌کنند؛ اما شما در هر صورت هر دو ساعت یک بار در روز و هر ۴ ساعت در شب به کودک شیر دهید تا میزان شیرتان کم نشود.

    ۷- زمانبندی برای شیردهی: نباید طبق زمانبندی خاصی به کودک شیر داد. اگر هر وقت که کودک احساس گرسنگی بکند، به او شیر دهید، شیرتان افزایش پیدا می کند؛ اما زمانبندی مشخص برای شیردهی به تولید و ازدیاد شیر لطمه وارد می‌کند. زمانبندی برای شیردهی، چنانکه در بند قبل گفتیم، تنها در چند هفته اوّل و آن هم برای کودکانی که زیاد می خوابند باید اجرا شود.

    ۸- قطع شیردهی مادر: قطع شیردهی به هر دلیل که باشد(حتّی به صورت موقّت و کوتاه مدّت)به تولید شیر و میزان آن آسیب می‌رساند. همچنین، باعث می‌شود که چربی موجود در شیر – که موجب وزن گرفتن کودک و پر انرژی ماندن او در بین فواصل شیردهی می‌شود – به او نرسد.

    ۹- تناوب در مکیدن پستان ها: اگر تمایل دارید که شیر شما افزایش یابد، بگذارید کودک در هر وعده، از یک سینه به طورکامل تغذیه کند و سپس سینه دیگر را به او بدهید.

    ۱۰- خستگی مادر از شایعترین علل کاهش تولید شیر خصوصا” در ۴ تا ۶ ماه اول شیردهی می باشد. مادر شیرده را باید تشویق کرد تا در طول روز به اندازه کافی استراحت کند، حجم کارهای خود را کاهش دهد و از اطرافیان در کارهای خود کمک بگیرد. حمایت همسر در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. مهمترین توصیه در این بخش به مادران شیر ده آن است که عصرها، ۲ ساعت استراحت کنند تا شیر به اندازه کافی ساخته شود.

    ب- دستورت غذایی:

    ۱- گندم را بو بدهید و با کنجد و خشخاش و نبات، قاووت درست کرده میل کنید.

    ۲- خوردن سیراب شیردان گوسفند، همراه با آب آن همه روزه عصرها.

    ۳- کباب پستان گوسفند.

    ۴- خوردن کاهو با سرکه شیره.

    ۵- استفاده از بعضی سبزی های خودرو در غذاها؛ مانند شنگ، غازیاقی و …

    ۶- رازیانه یکی از بهترین داروها برای افزایش شیر مادر است. رازیانه علاوه بر ایجاد تعادل هورمونی در مادر، محرّک بسیار خوبی برای ترشّح شیر است؛ امّا می تواند خونریزی دوره نفاس را تشدید کند بنابراین شروع مصرف آن باید پس از این دوره باشد. راه های معمول استغاده از این دارو عبارتند از: قاووت از مخلوط مساوی تخم رازیانه و نبات، روزی یکی دو قاشق چایخوری؛ دم کرده یا جوشانده تخم رازیانه، یک قاشق غذاخوری در روز؛ و یا عرق رازیانه، روزی دو بار و هربار نصف استکان چایخوری. داروی بدل یا مشابه رازیانه، بومادران است. در غیاب این دو، مصرف تخم شوید هم می تواند مناسب باشد.

    نکته: بسیاری از مادران نگران این هستند که مصرف رازیانه یا داروهای مشابه، باعث تغییرات هورمونی در فرزندانشان شود. باید به این مادران اطمینان خاطر داد که مصرف چندماهه این ترکیبات مشکلی از این جهت ایجاد نمی کند.

    ۷- جوانه گندم منبع سرشار ویتامین «ای» است و در ایجاد تعادل هورمونی و افزایش شیر مادر، یک داروی فوق العاده. روزی یکی- دو قاشق مربّاخوری از پودر خشک شده یا پنج – شش قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه را به هر نحو که دوست دارید؛ میل کنید.

    ۸- سیاهدانه: ۱۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب کرده بلافاصله با یک شیشه بزرگ عسل(شیشه های ۹۰۰ گرمی عسل) مخلوط کنید و روزی ۳ قاشق چایخوری میل کنید.

    ۹- مصرف زیره به خصوص زیره سبز(در غذاها یا به صورت فرنی) یا مصرف آویشن.

    ۱۰- برخی دیگر از داروهایی که باعث افزایش شیر می شوند: تخم شاهتره، گلپر، بالنگو، زنیان، تخم ریحان و …، می توانید این داروها رابه دلخواه انتخاب کرده با نبات، مخلوط و آسیاب کرده میل کنید.

    ۱۱- مصرف مغزهای خام؛ به خصوص پسته، بادام و فندق.

    ۱۲- مصرف شیر گاو تازه و محلّی همراه با عسل، خرما یا شیره.(به شرط عدم حساسیت نوزاد)
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان