خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #بیماری‌ها
    درمان #سرماخوردگی با گیاهان دارویی
    🍃🍃 @samamherb

    با داروهای گیاهی ساده‌ای که معمولا در خانه‌ها پیدا می‌شود هم می‌توانید کمی سرماخوردگی را درمان کنید. یکی از این داروها آویشن است. آویشن سرشار از «فنول» است و یک ضدعفونی کننده موثر محسوب می‌شود. متخصصان معتقدند که این گیاه برای درمان التهاب مجاری تنفسی مفید است.

    دو قاشق چای‌خوری آویشن را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کنید و روزانه سه مرتبه از این دم کرده میل کنید.البته خوردن #آویشن برای زنان باردار و کودکان کمتر از ۲ سال توصیه نمی‌شود.

    بخور دادن در دوره‌ سرماخوردگی باعث می‌شود که مجاری تنفسی باز شود. به خاطر اینکه گرما باعث انبساط رگ‌های خونی و افزایش سرعت جریان خون می‌شود و به این ترتیب سرعت عکس‌العمل سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد.

    یکی از بخورهای مفید بخور با اسطوخودوس است. برای این کار ۵ قطره روغن #اسطوخودوس را به یک کاسه آب داغ اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بخور دهید. اگر سرماخوردگی‌تان شدید بود این کار را روزی سه مرتبه تکرار کنید.

    اکالیپتوس هم به دلیل اینکه ضدعفونی کننده و خلط آور است، به طور مستقیم روی سلول‌های برونشیت تأثیر می‌گذارد، ترشحات ریوی را روان کرده و التهاب مجاری تنفسی را درمان می‌کند.زمانی که سرما می‌خورید ۱۵ تا ۲۰ قطره روغن #اکالیپتوس را در ۲۵ میلی گرم روغن مایع گیاهی ریخته و سینه‌تان را با آن ماساژ دهید. هر روز ۳ مرتبه این کار را تکرار کنید.

    #گل_ختمی از دیگر گیاهان موثر در درمان #سرفه‌های_خشک سرماخوردگی است و می‌توانید آن را به‌صورت دم‌‌کرده یا جوشانده استفاده کنید. فقط یادتان باشد که استفاده از این گیاه یا شکل دارویی آن در افراد دیابتی توصیه نمی‌شود.

    #کتیرا و #سرخارگل برای تقویت و افزایش سیستم ایمنی بدن ، #پرسیاوش برای درمان تب، دارچین برای درمان سوء‌هاضمه، گرفتگی عضلات و همچنین افزایش سطح انرژی و بهبود گردش خون هم مفید هستند. ترکیب دارچین و عسل هم #عفونت‌ها را از بین می‌برند و هم از باکتری‌هایی که باعث ایجاد عفونت می‌شوند جلوگیری می‌کند.
    🍃
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #گیاهان_داروئی
    #میخک
    🍃🍃 @samamherb

    گل میخک (نام علمی:Dianthus) این گل در ابتدا توسط گیاه‌شناس یونانی تئوفرستوس (Theopharastus)، دیانتوس (Dianthus) نامیده شد که گل بومی منطقه خاور نزدیک است.
    برخی از پژوهشگران بر این باورند که نام میخک از کلمه‌ی تاجگذاری یا تاج خورشید گرفته شده است؛ زیرا این گل٬ یکی از گل‌هایی بود که در مراسم تاجگذاری پادشاهان یونان استفاده می‌شد. این گل٬ امروزه بیشتر نشانه عشق، افتخار، برتری و جذابیت می‌باشد. میخک قرمز کم رنگ، نشانگر تحسین و میخک قرمز پر رنگ نشانگر عشق و احساسات بسیار عمیق است.
    🍃🍃 @samamherb

    خواص دارویی:
    میخک یعنی خشک شده غنچه درخت میخک از دو هزار سال پیش به عنوان ادویه به کار می‌رفته‌است. میخک از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است.

    ۱)برای رفع #دندان_درد و #گوش_درد یک قطرع از اسانس میخک و یا روغن آنرا روی دندان بمالید و یا در گوش بچکانید.

    ۲)میخک تقویت کننده مغز می‌باشد و کسانیکه حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند.

    ۳)میخک از #سرطان جلوگیری کرده و حتی درمان کننده سرطان می‌باشد.

    ۴)برای رفع #سردرد مفید است

    ۵)در برطرف کردن فلج و لقوه موثر است

    ۶)ضعف اعصاب را درمان می‌کند

    ۷)برای رفع #تنگی_نفس مفید است

    ۸)کسانیکه مبتلا به بیماری #سوواس هستند برای درمان آن باید میخک بخورند

    ۹) #مقوی_معده و جهاز هاضمه‌است

    ۱۰) کبد و کلیه را تقویت می‌کند

    ۱۱) #سکسکه را برطرف می‌کند

    ۱۲) برای #تقویت_نیروی_جنسی سرد مزاجان مفید است بدین منظور باید ۲ گرم از پودر میخک را با شیر مخلوط کرده و هر روز بمدت یک هفته از آن استفاده کرد

    ۱۳)کسانیکه قطره قطره ادرار می‌کنند برای درمان آن باید چای میخک بنوشند

    ۱۴)میخک #اشتهاآرو است

    ۱۵)بدن را تقویت می‌کند

    ۱۶)برای ترمیم قرنیه چشم و برطرف کردن لکه در چشم، می‌توان چند قطره از محلول آبی میخک در چشم بچکانید.

    ۱۷)میخک #تب_بر است

    ۸)میخک #کرم_کش است و داروهای کرم کش دارای میخک می‌باشند

    ۱۹) برای #گردش_خون و قلب مفید است

    ۲۰) #اسهال و #دل_درد را تقویت می‌کند

    ۲۱)برای درمان #کمردرد، چای میخک و یا دو قطره اسانس میخک را با آب گرم و یا چائی مخلوط کرده و بنوشید.

    ۲۲)نوشیدن یک فنجان چای میخک بعد از غذا گاز و #دردمعده را از بین می‌برد

    ۲۳)استفاده از میخک گرفتگی عضله را از بین می‌برد.

    ۲۴)عصاره این گیاه بهترین درمان برای #آفت های دهانی می باشد.
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تصفیه خون

    - از کلیه قسمت های گیاه کاسنی مخصوصا ریشه و برگهای آن به عنوان تصفیه کننده خون و صفرا بر استفاده می شود.

    - گل و برگ گل گاو زبان اثر تصفیه کننده خون دارد.
    صورت داروئی: دم کرده 20 تا 60 گرم برگ یا گل در یک لیتر آب به مقدار 2 تا 3 فنجان در روز، در فاصلۀ غذاها.

    - سیب چه خام و چه پخته، یک غذای عالی برای تصفیۀ خون است و بدن را از مواد سمی آزاد می کنند.

    - از آب تازۀ گردو هر روز صبح ناشتا یک قاشق چایخوری بعنوان مادۀ تصفیۀ کنندۀ خون میل می کنند.

    - پرتغال خون را تصفیه می کند. خون کثیف و غلیظ را رقیق کرده و به حرکت می اندارد تا فضولات آن دفع گردد.

    - مقدار 5 گرم از تخم خرفه بصورت دم کرده میل شود.

    - شاه توت رسیده، اثر تصفیۀ کنندۀ خون، صفرابر، ملین وضد عطش است.
    @samamherb
    - لوبیای سبز دارای کلروفیل و ویتامین ب می باشد و برای تصفیۀ خون و تقویت قلب مفید است.

    - میوۀ نسترن یک داروی مجرب جهت تصفیه کننده خون است.
    صورت داروئی: برای دم کرده از میوۀ نسترن نخست دانه های داخل آن و تمام کرکها را جدا می کنند و بعد به اندازۀ یک مشت از میوه را در یک لیتر آب ریخته، مدت ده دقیقه دم می کنند و بعد روزانه 3 تا 4 فنجان میل می کنند.

    - جالینوس فواید بسیاری برای کاهو بر می شمرد و آنرا بزرگترین عامل تصفیه خون می دانند.
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خواص لبو (چغندر):

    لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.
    مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.
    قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.
    خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.
    برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.
    برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.
    آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.
    لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.
    افراد می‌توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.
    فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

    لبو از دید یک کارشناس
    عضو مرکز ایمنی محصولات طبیعی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف لبو از بروز جذام جلوگیری می‌کند.
    مهدی ‌ایمانی با اشاره به این که چغندر لبویی گیاهی است با فواید بسیار که پخته آن را لبو می‌گویند، افزود: پخته این گیاه، رعشه را معالجه می‌کند و بسیار آرامش بخش است.
    وی با بیان این که لبو برای مغز و اعصاب مفید است، ادامه داد: آب لبوی خام برای التهاب مثانه، رفع یبوست مفید است و علاوه بر آن این گیاه دارای ویتامین‌هایی است که اشتها آور است و برای افراد بسیار لاغر حکم کیمیا را دارد.
    به گفته‌ی ‌ایمانی، مصرف لبو، لکه‌های سفیدی که در پوست بدن پدید آمده و موجب مرض پیسی می‌شود را از بین می‌برد.
    وی با ذکر این که چغندر لبویی یک ساله بوده و منشأ آن را سواحل مدیترانه در اروپا و شمال افریقا می‌دانند، توضیح داد: انواع چغندر از جمله چغندر لبویی برای درد مفاصل و نقرس مفید است؛ شیره چغندر، سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء می‌دهد.
    این پژوهشگر گیاهان دارویی خراسان شمالی، از جمله خواص دیگر این گیاه را تولید گلبول‌های قرمز خون، کمک به حفظ سلامت سلول‌ها، کمک به حفظ سلامت کل بدن و کمک به جذب بهتر بسیاری از مواد مغذی ذکر کرد.
    به گفته وی، لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.
    ایمانی با اشاره به این که بخش‌های خوراکی چغندر لبویی در برگ و ریشه آن است، تصریح کرد: در برگ‌های این گیاه طی طول روز، قند تولید می‌شود و هنگام عصر اگر برگ آن خام خورده شود، کاملاً شیرین است.
    وی با ذکر این که چغندر لبویی حاوی مقدار زیادی عناصر معمولی و کمیاب همچون پتاسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است، افزود: همچنین عناصر کمیابی مثل روبیدیوم (RUBIDIUM) و کاسیوم (CAESIUM) از عناصر موجود در آن است.
    به گفته ایمانی، برگ گیاه به عنوان سبزی خام خورده می‌شود و پخته شده این گیاه غذایی لذیذ و مقوی برای کودکان و خانم‌های ضعیف است.

    منبع : خبرگزاری ایسنا
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    نشانه‌های فساد ماست چیست؟
    آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که تاریخ مصرف ماست‌تان بگذرد و ندانید که آیا این اتمام تاریخ مصرف به معنای فاسد شدن ماست است یا می‌توان آن را تا چند روز آینده هم مصرف کرد؟ اصلا آیا می‌دانید که نشانه فساد ماست چیست؟

    متخصص بهداشت مواد غذایی در پاسخ به این پرسش‌ها گفت: «ماست به‌خاطر 2 ویژگی خاصی که دارد، فسادش نسبت به سایر مواد غذایی با تاخیر بیشتری صورت می‌گیرد. یکی از این ویژگی‌ها، آن است که شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شده باشد و با شیر خام نمی‌توان ماست، درست کرد. دومین ویژگی هم فعالیت میکروارگانیسم‌های غیر بیماری‌زا داخل محیط ماست است. این میکروارگانیسم‌ها یا باکتری‌ها، به‌صورت رقابتی اجازه رشد به سایر باکتری‌ها را نمی‌دهند و به این ترتیب، روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می‌اندازند».

    متخصص بهداشت مواد غذایی به این نکته هم اشاره کرد که همین میکروارگانیسم‌ها، باعث تولید اسیدلاکتیک در ماست می‌شوند و وجود این محیطی اسیدی هم عامل دیگری برای فساد دیرهنگام ماست است.
    «خود اسید لاکتیک باعث کاهش pH ماست می‌شود و جلوی رشد میکروب‌ها در محیط آن را می‌گیرد».

    وی تاکید می‌کند که تمام این ویژگی‌ها دست به دست هم می‌دهند تا از ماست محصولی بسازند که به‌سادگی فاسد نشود.
    «اگرچه بحث مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است اما کیفیت این محصول می‌تواند تحت شرایطی به‌شدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند».

    چه شرایطی؟ «اگر ماست در معرض حرارت محیطی بالا، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئین‌هایش هیدرولیز و تجزیه به اسیدهای آمینه‌ای می‌شوند که مزه تلخی دارند. با این حساب می‌توان گفت که تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانه از دست رفتن ایمنی خوراکی آن است و در این شرایط باید ماست را دور بریزید»
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    توصيه طب سنتی برای درمان کبد چرب

    بسیاری از افراد تا زمانی که بیماری سراغ شان نیامده مراقب وضعیت بدن و سلامت خود نیستند. شاید مصرف بی رویه انواع و اقسام فست فودها، استعمال دخانیات و عدم تحرک نمونه بسیار خوبی از همین بی توجهی افراد نسبت به بدن است. با این وجود، می توان با انجام مجموعه ای از کارها جلوی ابتلا به خیلی از بیماری ها را گرفت. برای مثال کبد چرب یکی از بیماری هایی است که می توان تا حد زیادی از آن پیشگیری کرد. کبد چرب بیماری شایعی است و با شهرنشینی و زندگی ماشینی روز به روز هم بر تعداد مبتلایان اضافه می شود. دکتر فاطمه نجات بخش، متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران این بیماری را از نگاه طب سنتی بررسی می کند.

    نگاه طب کلاسیک به کبد چرب با نگاه طب سنتی به این بیماری متفاوت است. کبد چرب از نظر طب کلاسیک زمانی اتفاق می افتد که افزایش و تجمع چربی در بافت کبد وجود داشته باشد و گاهی همین مسئله می تواند باعث به وجود آمدن بدخیمی در کبد (سرطان) یا سیروز کبدی شود اما از نظر طب سنتی هر عاملی که باعث ایجاد سوءهضم شود کبد چرب ایجاد می کند. معده هضم غذا را برعهده دارد و مواد غذایی از معده به کبد می روند، در نتیجه هر عاملی که در معده ایجاد سوء هضم کند می تواند در کبد انسداد های ریز ایجاد کند و در نهایت این انسدادهای ریز، کبد چرب را به وجود می آورند. بنابراین محصول هضم معده که وارد کبد می شود باید از کیفیت مناسب برخوردار باشد.

    چه علائمی دارد؟

    افراد در هر سنی می توانند به کبد چرب مبتلا شوند؛ حتی کودکانی که تحرک ندارند و پرخوری می کنند نیز به کبد چرب مبتلا می شوند. کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر دیده می شود. مبتلایان به کبد چرب، بدن سست و لختی دارند و معمولاً پوست شان سفید است. این گروه بعد از خوردن غذای چرب و سنگین احساس درد و سنگینی در قسمت راست و بالای شکم می کنند، ضمن اینکه حس کرختی و سنگینی در کل بدن هم احساس می شود. پوست مبتلایان به کبد چرب شادابی و طراوت ندارد و معمولاً نوعی بدرنگی در پوست ایجاد می شود. سرد بودن بدن یکی دیگر از علائم ابتلا به کبد چرب است، طوری که این افراد از گرمایی بودن شکایت دارند ولی در واقع با لمس بدن، سردی بدن کاملاً احساس می شود.

    بیش از حد آب ننوشید

    اگرچه نوشیدن آب برای بدن ضروری است ولی نوشیدن آب هم مثل غذا خوردن، اصول خاص خودش را دارد.

    نوشیدن آب و مایعات نباید قبل از غذا یا در بین آن باشد. نوشیدن آب و مایعات را باید به یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موکول کرد.

    مایعات، به ویژه آب هر چه سردتر باشند، آسیب بیشتری برای بدن به همراه دارند، در نتیجه دمای مایعات باید متعادل باشد. نوشیدن آب صبح ها به صورت ناشتا، اواسط خواب و پس از بیداری ناگهانی، بعد از استحمام، بعد از رابطه جنسی و بعد از ورزش مضر است. نوشیدن آب باید به اندازه نیاز و در حد رفع تشنگی باشد. خود تشنگی می تواند به بدن آسیب وارد کند؛ بنابراین توصیه می شود افراد از نوشیدن بیش از اندازه آب یا تشنه ماندن خودداری کنند.

    اگر غذا را نجوید ضرر می کنید

    عوامل زیادی در سوء هضم نقش دارند و مهمترین آنها خوب نجویدن یا سریع خوردن غذاست. افرادی که عادت دارند انواع و اقسام غذا را با هم بخورند یا غذاهای دیر هضم و زود هضم را با هم مصرف می کنند، بیش از دیگر افراد به مشکلات سوء هضم و کبد چرب دچار می شوند. قبل از اینکه معده از غذای خورده شده کاملاً تخلیه نشده باشد، نباید بلافاصله غذای دیگری خورد.

    یکی دیگر از عواملی که می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود، عدم رعایت اعتدال در غذا خوردن است، کم خوری یا پرخوری، به ویژه پرخوری می تواند با مشکل سوء هضم همراه باشد.

    کمتر غذاهای سرد و غلیظ و لزج بخورید

    انتخاب نوع غذا در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب مهم است. استفاده بیش از اندازه از غذاهایی که طبع سرد، به ویژه طبع سرد و تر دارند در تمامی افراد، به خصوص افراد سرد مزاج مشکلات گوارشی به همراه دارد و می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود.

    انواع ترشی، لبنیات، به ویژه ماست و دوغ، آلو، هلو، مرکبات، گیلاس، آلبالو، خیار، گوجه و... همگی باید در حد اعتدال مصرف شوند چون استفاده بیش از اندازه آنها مشکل ساز است.

    استفاده بیش از اندازه از غذاهای غلیظ و لزج مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و ماهی (سرد و تر و لزج) و... در ایجاد اختلال سوء هضم و ابتلا به کبد چرب نقش دارند. همچنین استفاده زیاد و مکرر از شیرینی های چرب و غلیظ، مانند انواع شیرینی های قنادی می تواند باعث کبد چرب شود.

    نگذارید بدن تان سرد شود

    هر عاملی که موجب سرد شدن بدن، به ویژه سرد شدن دستگاه گوارش و کبد شود، می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود. یکی از این عوامل بی حرکتی و سکون است؛ البته فعالیت بیش از حد و سنگین بدنی هم می تواند در اب
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تلا به کبد چرب نقش داشته باشد. خواب، بین شش تا هشت ساعت برای افراد کافی است ولی خواب بیش از اندازه مشکل ساز می شود. استرس یکی دیگر از عواملی است که مشکلات گوارشی، به ویژه کبد چرب را به همراه دارد، در نتیجه باید این عوامل در زندگی به حداقل برسند.

    این خوراکی ها را با مصلح شان بخورید

    افرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند، باید حجم غذای خود را کاهش دهند و از پرخوری بپرهیزند. روزه داری در بهبود وضعیت این افراد تاثیر زیادی دارد. غذای شب باید سبک و با حجم کم باشد، همچنین بین صرف وعده شام تا خواب حداقل دو ساعت فاصله ایجاد شود. این دسته از افراد باید از خوردن غذاهای سرد پرهیز کنند و در صورت مصرف، آنها را با مصلح غذاها استفاده کنند. استفاده از ادویه هایی مثل زیره، زنجبیل، سیاهدانه، آویشن، نعنا، فلفل، دارچین، میخک و هل در غذاها به دلیل خاصیت گرمی می تواند مفید واقع شود. این ادویه ها در تقویت کبد هم نقش دارند. افرادی که تمایل به مصرف ماست و دوغ دارند باید ماست را به صورت چکیده و در حجم کم مصرف کنند و دوغ را با استفاده از ماست چکیده درست کنند. مصرف سبزیجات و زیتون همراه با غذا ایرادی ندارد ولی ماست نباید همراه با غذا مصرف شود. استفاده از نبات و عسل هم در برطرف کردن سردی می تواند مفید باشد به طور کلی استفاده از غذاهای گرم توصیه می شود ولی نباید در استفاده از غذاهای گرم هم افراط شود. افراد مبتلا به کبد چرب باید از خوردن غذاهای پر رطوبت مثل شیر، میوه های آبدار و لبنیات پرهیز کنند یا آنها را با مصلح استفاده کنند. برای مثال مصلح ماهی، ادویه هایی مثل زعفران، فلفل و دارچین است. کباب کردن ماهی و استفاده از ماهی جنوب هم می تواند در کاهش سردی و رطوبت موثر باشد.

    گوشت غلیظ نخورید

    افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند نباید از گوشت های غلیظ استفاده کنند. گوشت گاو، گوساله و شتر در گروه گوشت های غلیظ قرار می گیرند و نباید مصرف شوند. گوشت گوسفند، مرغ و بلدرچین گزینه های خوبی هستند.

    خوردن نخودآب که به همراه ادویه جات گرم مثل دارچین و زعفران درست شود و در آن شوید وجود داشته باشد، می تواند غلظت مواد داخل کبد را کم کند. برای درست کردن نخودآب می توان از آب گوشت، نخود، برنج و گوشت استفاده کرد. یکی دیگر از سبزی هایی که باعث تقویت کبد می شود شنبلیله است که استفاده از آن در غذاها به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می شود.

    این خوراکی ها دوست کبدند

    مبتلایان به کبد چرب می توانند برای تقویت کبد از پسته، بادام و فندق استفاده کنند. این افراد باید روزانه پنج عدد فندق، پنج عدد بادام و سه عدد پسته بخورند. مواد غذایی دیگر وجود دارند که برای کبد مفیدند. برای مثال انجیر و مویز. همچنین ترب و فندق نیز به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.

    مبتلایان به کبد چرب به جای استفاده از آب بهتر است ماءالعسل (ترکیب آب و عسل) بنوشند. این افراد می توانند گاهی اوقات به جای آب، عرق کاسنی و شاتره بنوشند، طوری به نسبت مساوی عرق کاسنی و شاتره را با یکدیگر ترکیب کنند. البته استفاده از رازیانه تنها به خانم ها توصیه می شود و آقایان نباید از آن استفاده کنند. اگرچه میوه های شیرین مثل توت و مویز برای کبد مفیدند ولی نباید در مصرف آنها افراط کرد.

    افسانه زرشکی

    خیلی از افراد تصور می کنند مصرف شاتوت یا آب زرشک می تواند باعث بهبود کبد چرب شود. اگرچه مصرف شاتوت یا آب زرشک در کوتاه مدت می تواند برای این مشکل تا حدی مفید باشد ولی در دراز مدت نتیجه عکس می دهد و باعث سرد شدن کبد و بدتر شدن وضعیت فرد می شود.

    نکته های ضد چربی

    انجام فعالیت های شدید بدنی بعد از غذا یا ورزش با معده خالی و در حالت گرسنگی شدید مضر است و می تواند باعث ایجاد اختلال هضم شود. افراد نباید با شکم پر استحمام کنند و پیاده روی قبل از غذا، به ویژه به مبتلایان کبد چرب توصیه می شود. پیاده روی باید با سرعت متوسط باشد و باعث تعریق، تند شدن تنفس یا تا حدودی تپش قلب شود. این نوع پیاده روی حداقل باید پنج بار در هفته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باشد.
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آنتی بیوتیکهای طبیعی

    آنتی بیوتیک ها یکی از پرمصرف ترین داروهاست این در حالی است که مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک علاوه بر آسیب رساندن به سیستم گوارشی باعث می شود سیستم ایمنی بدن کارایی خود را از دست بدهد اما چند نوع ماده طبیعی وجود دارد که خاصیت آن ها مشابه آنتی بیوتیک است بدون اینکه به سیستم گوارشی آسیب برساند.

    سرخارگل:

    از این گل برای درمان عفونت های متعدد از جمله زخم، مسمومیت های خونی، دیفتری و بیماری های مرتبط با باکتری استفاده می شود. مردم کشور آمریکا از این گیاه برای کاهش دادن زمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا و رفع علایم آن مانند گلودرد، سرفه و تب استفاده می کنند. بیشتر متخصصان داروهای گیاهی، مصرف این گیاه را برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت های بدن توصیه می کنند. این گیاه حتی خطرناک ترین نوع باکتری مانند استافیلوکوکوس اورئوس را که عفونت کشنده MRSA ایجاد می کند، از بین می برد.

    نقره کلوئیدی:

    قرن هاست که از این ماده به عنوان آنتی بیوتیک موثر استفاده می شود. قبل از سال ۱۹۳۸ و استفاده از آنتی بیوتیک ها، پزشکان برای رفع باکتری از طریق طبیعی از این ماده استفاده می کردند.
    آنتی بیوتیک ها می تواند به کلیه و عملکرد کبد آسیب برساند. در مقابل نقره کلوئیدی اثر کشنده روی میکروب ها دارد و بدون این که عملکرد سمی روی میزبان داشته باشد، این ماده می تواند میکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک مانند MRSA , SARS و آنفلوآنزای مرغی را از بین ببرد.

    سیر:

    سیر حاوی ۲ ترکیب، آلیسین (اسید آمینه غنی از سولفور) و آلیفیز (آنزیم با پایه پروتئین) است. آلیسین ترکیب فراری است که پس از له شدن سیر تنها چند ساعت می ماند و آنتی بیوتیک طبیعی قوی است.

    یک پنجم آن پنی سیلین قوی است و خاصیت ضدقارچی و ضد ویروسی دارد. سیر به سلول های سفید خون کمک می کند تا با عفونت مقابله کند. سیر دارای خاصیت آنتی بیوتیک، ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد میکروبی است که علاوه بر محافظت در برابر باکتری های مضر، باعث دفع آن ها نیز می شود. این آنتی اکسیدان طبیعی رادیکال های آزاد را از بین می برد.

    روغن مرزنگوش:

    این روغن حاوی ۲ نوع ترکیب به نام کارواکرول و تیمول است که خواص قوی ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد. این روغن بدون آسیب رساندن به باکتری های مفید، باکتری های بیماری زا را از بین می برد.
    نتایج بیش از ۸۰۰ بررسی بر تاثیر درمانی این روغن تاکید می کند. کارواکرول می تواند عفونت های باکتریایی، عفونت های قارچی، ویروس ها، انگل ها، تومور و حساسیت را کاهش دهد.
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    همه چیز درباره فندق:

    فندق درختچه اي است به ارتفاع تقرباً 2 متر كه برگ هاي آن پهن و نوك تيز است. فندق داراي پوششي سبز رنگ بوده كه پس از خشك شدن تدريجاً از آن جدا مي گردد.

    مغز فندق در حدود 60 درصد روغن دارد كه به رنگ رزد روشن بوده و داراي طعم ملايم و بوي مطبوعي مي باشد.

    از روغن فندق در تغذيه، عطر سازي و نقاشي استفاده مي شود. مغز فندق مقدار زيادي فسفر دارد.

    فندق داراي خواص زيادي است و داراي پروتئين، مواد چرب، كلسيم، فسفر و پتاسيم مي باشد. فندق گرم و خشك است و براي بيماري قند مفيد است.

    اين دانه روغني براي تقويت بدن، روده و معده، سرفه، درد سينه و كبد مفيد است. سموم را از بدن خارج كرده و براي ريزش مو و سوزش مجاري ادرار مفيد مي باشد ولي فشار خون را بالا مي برد.

    اگر شما فعاليت فكري زيادي داريد بهتر است فندق بخوريد چون به دليل فسفر زياد مغز شما را تقويت مي كند. ولي به خاطر داشته باشيد افراط در خوردن اين دانه روغني باعث نفخ و گاز شكم و استفراغ مي شود. اگر سرد مزاج هستيد بهتر است فندق را با آب و عسل بخوريد و اگر گرم مزاجيد با سكنجبين ميل كنيد.
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آب‌لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟

    آیا مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟

    در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب می‌شود.

    به طور کلی ترکیب پلی فنول‌های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.

    البته باید حواستان باشد که آب‌لیمو باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

    بد نیست بدانید عادت به نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است از گذشته‌های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.

    البته باید یادآور شوم گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌مند به چای و آب‌لیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکی‌های شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرین‌کننده‌ها با این نوشیدنی در خود حس کنند. با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیه‌ای چای را با آب‌لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید ما به هیچ‌وجه نوشیدن چای و آب‌لیمو به این صورت را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم.

    در هر صورت ما آب‌لیمو را برای افزایش ارزش تغذیه‌ای به چای اضافه می‌کنیم

    و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید

    نوشیدن این نوع چای را بزنیم

    در نهایت بد نیست بدانید مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت می‌تواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بیندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه داشته باشد.

    متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.

    در هر صورت ما آب‌لیمو را برای افزایش ارزش تغذیه‌ای به چای اضافه می‌کنیم و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید نوشیدن این نوع چای را بزنیم.
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دارچين

    دارچين Cinnamon
    نام علمی Cinnamomum zelanicum


    دارچین (cinnamon) یکی از ادویه‌های مشهور است، که در تعداد زیادی از خوراکیها استفاده می‌شود. اما در طب سنتی این خوراکی فقط ادویه نبوده و خواص و فواید درمانی نیز دارد. دارچین به دودسته دارچین سیلان (در آمریکای جنوبی می‌روید) و دارچین سنا (یا دارچین چینی که در جنوب آسیا می‌روید) تقسیم می‌شود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. تحقیقات جدید بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند. در این مقاله خواص و فواید پزشکی این ادویه و همچنین خطرات مصرف زیاد دارچین می‌پردازیم.

    خواص و فواید پزشکی دارچین

    برطبق تحقیقات جدید ثبت شده در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا، دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی‌اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می‌شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می‌تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد، هرچند که تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا نیاز است. سایر موارد عبارتست از:

    عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
    دیابت. دارچین می‌تواند سطح قند و چربی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد. محققان معتقدند مصرف روزانه 6 گرم دارچین می‌تواند به کاهش گلوکوز سرمی، تری‌گلیسیرید و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک نماید. وجود دارچین در رژیم غذایی افراد دیابتی می‌تواند به کاهش اثرات جانبی دیابت و بیماریهای قلبی کمک نماید.
    بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
    اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند بصورت بلقوه برضد ویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.
    بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.
    کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.

    میزان مصرف توصیه شده آن

    بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه می‌نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می‌تواند مسموم کننده باشد.

    ارزش غذایی دارچین

    بر طبق دپارتمان کشاورزی ایالات متحده، 10 گرم دارچین حاوی:

    24.7 کیلوکالری انرژی
    0.12 گرم چربی
    8.06 گرم کربوهیدرات
    0.4 گرم پروتئین می‌باشد.

    خطرات و عوارض جانبی دارچین

    عوارض جانبی. معمولا دارچین اثرات جانبی خاصی ندارد. مصرف دارچین در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیکی می‌شود. همچنین مالیدن دارچین برروی پوست می‌تواند باعث سرخی و التهاب پوست شود.

    خطرات دارچین. مصرف بیش از حد دارچین سنا (چینی) ممکن است، برای همه بخصوص افرادیکه مشکلات کبدی دارند، مسموم کننده باشد. از آنجاییکه دارچین قندخون را کاهش می‌دهد، افراد دیابتی که دارو مصرف می‌کنند ممکن است دچار افت شدید قند خون شوند. افرادیکه مبتلا به سرطان‌های هورمونی از جمله سرطان پستان هستند، نباید دارچین مصرف کنند. از آنجاییکه تحقیقات زیادی در مورد خطرات دارچین وجود ندارد، این ماده غذایی برای کودکان و زنان شیرده توصیه نمی‌شود. دارچین در بعضی از افراد خطر آسیب های کبدی را افزایش می‌دهد.
    تداخلات دارویی. دارچین ممکن است با داروهای آنتی بیوتیک، دیابت، رقیق کننده خون، داروهای قلبی و بعضی دیگر از داروها تداخل داشته باشد، در اینباره با پزشک خود مشورت نمایید.
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ۲۰ توصیه مهم

    ۱ انگور قرمز بخورید
    ۲ سیر و پیاز خام را فراموش نکنید
    ۳ از گوشت قرمز فاصله بگیرید
    ۴ کمتر کباب بخورید
    ۵ هرروز ۳۰ دقیقه قدم بزنید
    ۶ خوردن چیپس و پنیر ممنوع
    ۷ در آرایشگاه مانیکور نکنید
    ۸ آسپرین بخورید
    ۹ شیر بنوشید
    ۱۰ بیشتر بایستید کمتر بنشینید
    ۱۱ اتاق خوابتان را موقع خواب تاریک تاریک کنید
    ۱۲ بیشتر از یک لیوان آبمیوه در روز ننوشید، بیشتر سعی کنید خود میوه را بخورید
    ۱۳ هر روز آرتیشو یا کنگر فرنگی بخورید
    ۱۴ گوشت را آب پز کنید و از سرخ کردن آن به شدت پرهیز کنید
    ۱۵ کلم بروکلی بخورید
    ۱۶ چای سبز بنوشید
    ۱۷ پوستتان را برنزه نکنید
    ۱۸ ضدآفتاب مصرف کنید
    ۱۹ هر روز ۱۵ دقیقه آفتاب بگیرید
    ۲۰ ترکیب آب هویچ چغندر و سیب فراموش نشود
    , بچه ها ترکيب شماره 20 معجزه مى کنه حتما امتحان کنيد
    برخی موادغذایی هنگام ظهربه خوبی جذب بدن میشود درصورتی که همان موادغذایی درشب کمتر جذب بدن میگردد.

    اگرهویج صبح یانیمه روزخورده شودویتامین های آن به طور کامل جذب بدن میشود اماجذب ویتامینAهویج درشب بسیارمشکل است.

    شیروتخم مرغ ویتامینBدارند درشب به راحتی جذب بدن میشوداماموادلبنی که درنیمه روزمصرف می شوندبه سختی جذب بدن میشوندوبه سبب به وجودآمدن منبع انرژی استفاده نشده به چربی تبدیل میشوند.

    آبی که درشب نوشیده میشودبدن رابهترپاک میکند.
    نوشیدن یک لیوان آب پرتغال درروزبه هضم غذاکمک کرده وانرژی تولید میکند.اماهمین آب پرتغال درشب سبب سوزش معده وعصبانیت میشود.

    سالاد وگوجه فرنگی هنگام ظهربهتر جذب بدن میشوداماخوردن آن درشب به معده فشار میاورد.

    به امیدسلامتی ❤
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    علاج دیسک

    مقدار یک کیلو ماسۀ بادی را با یک کیلو نمک در تابه بریزید تا خوب دود کند آنگاه آنرا در یک کیسه ریخته، پهن کرده به مانند تشک. باید با قفا (پشت) روی آن دراز کشیده بعد از آنکه بدن شما و محل درد و مهرۀ پشت شما خوب بقدر کافی داغ و احساس گرمی کردید و تا بیست دقیقه باید دراز کشید بعد وِشا را که (صمغی است) 4 مثقال تهیه نموده ، چهار مثقال را در یک پیاله ریخته و یک استکان آب بر آن آمیخته بالای آتش گذاشته بجوشانند تا آب تمام شود. پس از آن یک چهارم استکان را از گلاب بر آن ریخته تا چند جوش بزند و به شکل خمیر شود. آنگاه آنرا بر روی پارچه ای پهن نموده آنرا روی مهره ی کمر و محل درد تا سه روز محکم می بندند روز چهارم آنرا باز کنند و مجدداً بار دیگر تمام اعمال بالا را مو به مو انجام دهند و تا ممکن است از خوردن گوجه فرنگی و بادمجان و خیار و هندوانه بپرهیزند .
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تقویت معده

    - جوشانده فلفل سبز گاهی به عنوان مقوی معده مصرف می شود ولی در این عمل باید نهایت احتیاط بعمل آید تا بدون نظم و بی رویه به کار نرود زیرا موجبات بروز استفراغ و التهاب و ورم معده را فراهم می شازد.

    - دو جز آب را با یک جزو عسل بجوشانند تا ثلث بماند. آنرا برای تقویت معده میل کنند (مقدار خوراک تا 30 مثقال است).

    - پرتقال معده را تقویت می کند، ترشحات معده را زیاد کرده و آنرا تقویت و قوی می سازد.

    - پوست زرد لیمو مقوی معده است.

    - خوردن گردو با کشمش و انجیر برای معده بسیار مفید است.

    - مقدار 2 تا 4 گرم برگ نعناع بصورت دم کرده میل کنند.

    - مقدار 4 تا 10 میوه نارس نارنج بصورت دم کرده میل کنند.

    - زنجبیل مقوی معده و هاضمه و ملین طبع و مفتح سده و محلل ریاح است مقدار خوراکش تا یک مثقال و نیم است.

    - خوردن شاه تره مقوی معده است.

    - خوردن گل سرخ جهت ضعف معده مفید است.
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    انجیـر
    و خواص آن
    طبیعت : گرم و تر

    حاوی : ویتامین A،B ، قند

    خواص : اهمیت این میوه به قدری است که در قرآن از آن سخن به میان آمده ، درمان بواسیر ، نقرس و سردی مزاج ، جهت رفع حرارت و تشنگی ، مقوی نیروی جنسی ، خنک کننده ی قلب ، بازکننده ی گرفتگی ها ، مقوی کبد ، ورم طحال ، رفع بواسیر ، ادرار آور ، سبب نرمی سینه ، رفع سرفه ، درمان سردمزاجی ، رفع بوی بد دهان ، استخوان هارا محکم میکند ، سم زدایی فوق العاده ، تقویت اعصاب ، درمان یبوست.

    دم کرده ی برگ آن : معالجه سرفه و اختلالات جریان خون ، تنظیم عادت ماهانه ، سرما خوردگی های شدید و تورم حنجره ، برگ انجیر کمی سمی است و بخور آن برای بواسیر دردناک ، مفید است.

    مضرات : برای دیابتی های مفید نیست ، برای افراد چاق و مبتلایان به اختلال معده و روده مضر است ، زیاده روی در خوردن آن مضر است و خنثی کننده ی آن کرفس است.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کودکان میوه را با پوست بخورند یا پوست کنده؟
    این سوال برای بسیاری از مادران مطرح می‌شود که آیا باید میوه و سبزیجات را برای استفاده در غذای کودکان پوست بکنند؟ ما در اینجا به سوال شما پاسخ می‌دهیم.

    دلایل بسیاری برای پوست کندن وجود دارد:

    · هضم غذای کودک را آسان‌تر می‌کند.

    · شاید کودکتان طعم پوست را دوست نداشته باشد.

    · از گیر کردن پوست در گلو و احتمال خفگی جلوگیری می‌کند.

    · از ورود آفت باقی مانده بر پوست جلوگیری می‌کند.

    آیا کودک می‌تواند پوست را هضم کند؟
    این بستگی به بدن کودکان دارد. در بعضی موارد مصرف پوست می‌تواند موجب ناراحتی معده یا در کودکان حساس منجر به آلرژی شود. اگرچه بعضی از کودکان میوه و سبزیجات را بدون هیچ مشکلی می‌خورند.

    توصیه ما به شما این است که عکس‌العمل کودکتان را به مصرف غذاهایی که هم با پوست میوه‌ و هم بدون آن درست شده‌اند، مشاهده کنید. اگر می‌خواهید برای بار اول غذایی را به کودکتان دهید، قبل از پختن آن را پوست بکنید.

    زمانی که اطمینان حاصل کردید کودکتان با پوست میوه‌ها مشکلی ندارد، می‌توانید آن را با پوست بپزید.

    اگر می‌خواهید غذاهای جامد را قبل از 6 ماهگی به کودکتان بدهید، بهتر است تمام میوه و سبزیجات را قبل از پختن پوست بکنید.

    آیا پوست کندن میوه و سبزیجات ارزش غذایی آنها را از بین نمی‌برد؟
    تا حدودی، بله. ویتامین، مواد مغذی و فیبر در پوست میوه و سبزیجات متمرکز شده‌اند.

    بنابراین چه باید کرد؟
    کارشناسان اعلام می‌‌کنند که می‌توانید به جای پوست کندن، آنها را بشویید.

    اگر تصمیم به این کار گرفتید، آنها را با آب گرم کاملا بشویید (آب گرم بهتر از آب سرد سموم را از بین می‌برد.) مواد شوینده میوه‌ها و سبزیجاتی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید اما از مصرف مدام صابون بپرهیزید زیرا برای کودکان مضر است.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خواص دانه انگور
    بررسی کلی دانه انگور و آشنایی با خواص دارویی و ترکیبات شیمیایی و نحوه مصرف و.....

    Vitis vinifera هم چنین معروف به Vitis coignetiae دانه های میوه انگور، كه زمانی پس از آب گیری میوه دور ریخته می شدند، در حال حاضر منبع تهیه مكمل های غذایی هستند. انگور، نخستین بار حوالی دریاچه خزر كشت می شد و مصرف آن به شكل غذا و نوشیدنی در سراسر كشورهای مدیترانه قبل از نگارش انجیل رواج یافت. یونانیان باستان معتقد بودند انگور دارای فواید فوق العاده ای برای سلامتی است.

    تاكنون بیش ترین تحقیق درباره دانه انگور، در فرانسه به چاپ رسیده، با این حال دانه انگور همیشه در وهله دوم تجویز می شد. شركت های تولیدی پس از نایاب شدن پوست بادام زمینی به مصرف دانه انگور پناه بردند. بخش اعظم عصاره دانه انگور كه در آمریكا به فروش می رسد تولید یك شركت ایتالیایی به نام ایندنا است.

    مواد موثر
    روغنی كه از دانه انگور استخراج می شود حاوی تعدادی از اسیدهای چرب ضروری و مقدار قابل توجهی تركیبات ویتامین ‌E است. یك از جالب ترین مواد تشكیل دهنده دانه انگور را پلی فنل ها (كاتكین) تشكیل می دهند. این تاننی كه پروسیانیدین، لكو آنتو سیانین، پیكنو ژنول یا الیگو مریك پرو آنتوسیا نیدین(OPC) نیز خوانده می شوند جزو آنتی اكسیدان های قوی بشمار می روند. عصاره های تجارتی تهیه شده از دانه انگور حاوی فلاونوییدند و پوست و دانه انگور نیز حاوی تركیبی به نام مهار كننده 5- نوكلئوتیداز است كه به تازگی كشف شده است.

    موارد مصرف
    از روغن دانه انگور می توان در آشپزی و تهیه غذاها استفاده كرد. این روغن طعم نامطلوبی ندارد و تنها در حرارت بالا بخار می شود. به علاوه، از نظر اسید چرب امگا-6 نیز غنی است.

    در اروپا از عصاره دانه انگور برای كمك به بهبود گردش خون استفاده می كنند.

    این ماده از اكسیده شدن چربی های خون جلوگیری كرده، مانع از تجزیه پروتئین های موجود در ساختمان رگ ها توسط آنزیم ها می گردد. در آزمایش بر روی حیوانات، عصاره دانه انگور موجب كاهش نفوذ پذیری مویرگ ها شد و ممكن است بر انسان نیز اثرات مشابهی داشته باشد. مویرگ ها در اثر ابتلا به مرض قند یا دیگر بیماری ها شكننده می شوند. در چهار تحقیق كوچك، عصاره دانه انگور بیش از دارونما گردش خون را بهبود بخشید و در نتیجه بیماران درد، تورم، گرفتگی شبانه عضلات، بی حسی و سوزش كم تری احساس می كردند. هم چنین مطالعات نشان می دهند عصاره دانه انگور ممكن است زوال لكه زرد را كاهش داده، قوه بینایی را كه در اثر كار با كامپیوتر و تشعشع ضعیف می شود تقویت كند و نزدیك بینی را كاهش دهد. هر چند به انجام تحقیقات بیش تری در این زمینه نیاز است، اما نتایج فعلی امیدوار كننده است.

    پلی فنل موجود در دانه انگور در لوله آزمایش مانع از رشد استرپتوكوك موتانس، باكتری عامل فساد دندان، می شود. این ماده هم چنین مانع از تبدیل ساكارز(قند معمولی) به گلوكان می گردد و شاید به همین دو دلیل دانه انگور در حفظ سلامت دندان موثر باشد. یكی دیگر از فواید بالقوه دانه انگور خاصیت ضدالتهابی آن است.

    مقدار مصرف
    معمولاً مقدار مصرف دانه انگور، برای حفظ سلامت عمومی،بین 50 تا 100 میلی گرم در روز است. برای اهداف درمانی، مصرف روزانه 150 تا 300 میلی گرم از آن پیشنهاد می شود.

    موارد احتیاط
    در مورد مصرف این گیاه به مورد احتیاطی خاصی اشاره نشده است.

    عوارض جانبی
    مطالعات روی حیوانات نشان می دهند برخی از پلی فنل های موجود در دانه انگور برای كبد سمی هستند. به نظر می رسد سایر تركیبات آن حافظ سلامت كبد موش ها باشند و از بروز آسیب های كبدی ناشی از مصرف تتراكلرید كربن جلوگیری كنند. اطلاعات كافی در خصوص این تاثیرات بر انسان در دست نیست.

    تداخل های احتمالی
    مقدار تانن موجود در دانه انگور نسبتاً زیاد است. بنا بر این بهتر است از مصرف هم زمان آن با آهن مكمل، اگر چه تا كنون گزارشی دال بر تداخل این دو اعلام نشده، خودداری نمایید.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    انار و خواص آن:

    حاوی : آب ، هیدرات کربن ، املاح معدنی ( کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین C.

    خواص ؛ انار شیرین : ادرار آور ، موجب زیبایی چهره ، رفع بیماری های اعصاب ، راشیتیسم ، کم خونی ، ضدسرماخوردگی ، نطفه ی مرد را زیاد کرده و فرزند نیکو ، اگر انار را ناشتا بخوریم تا 40 روز قلب انسان روشن می ماند. رفع بوی بد دهان ، درمان لاغری ، صاف شدن صدا ، تسکین سرفه ، برطرف شدن زردی ، ضد ابتلا به دیابت ، شستشوی خون ، رفع اوره ، دفع سموم ، تعادل بدن.

    انار ترش : باعث تسکین خارش و زیاده روی در خوردن آن سبب زخم معده می شود.

    آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل : زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخم ها را رفع می کند.

    رب انار : ایجاد شادی ، رفع کننده ی التهاب افراد تب دار.

    مضرات : درخوردن انار نباید زیاده روی کرد . مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند ، خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    7 خاصیت فوق العاده آویشن
    آویشن گیاهی از خانواده نعناع است که در مصر باستان از آن برای مومیایی کردن استفاده می‌کردند در حالی که در یونان به‌ عنوان عود کاربرد داشته است. گیاه آویشن به‌ دلیل خواص درمانی از قبیل نقش آن در درمان آکنه و فشارخون بالا شناخته شده است.

    1. درمان آکنه با عصاره آویشن
    افرادی که به آکنه مبتلا هستند مواد دارویی بسیاری را برای درمان این عارضه پوستی امتحان می‌کنند که اغلب نتیجه خوبی نمی‌گیرند. اما آویشن به‌ دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی ممکن است در آینده به عنوان عنصر مقابله ‌کننده با آکنه مورد استفاده قرار گیرد. همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که این گیاه یک روش طبیعی بهتر از داروهای شیمیایی ضدآکنه برای درمان این عارضه عمل خواهد کرد . تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد.

    یکی از مشکلاتی که اغلب نوجوانان و جوانان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، آکنه یا غرور جوانی است. آکنه به وسیله یک باکتری با نام پروپیونی باکتریم به وجود می‌آید. این باکتری منفذهای پوست را عفونی می‌کند و در نتیجه تبدیل به جوش می‌شود. در حال حاضر برای درمان آکنه از آنتی‌بیوتیک، کرم‌های موضعی و بنزوئیل پراکسید شیمیایی استفاده می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، این گونه داروها با عوارض جانبی زیادی همراه است، برای مثال باعث بروز سوزش و التهاب روی پوست می‌شود، همچنین ممکن است سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، حتی این احتمال وجود دارد که با گذشت زمان باکتری نسبت به آنتی‌بیوتیک مذکور مقاوم شود. به همین سبب محققان دانشگاه لیدزمترو پولیتان تحقیقاتی را در این زمینه انجام دادند و توانستند محلولی را با استفاده از گیاه آویشن کشف کنند که اغلب تحت عنوان تنتور از آن یاد می‌شود.

    این دارو نسبت به کرم‌ها و محلول‌های شیمیایی بهتر می‌تواند باکتری‌های آکنه را از بین ببرد. مارگاریتا گومز، رئیس این گروه تحقیقاتی می‌گوید: گیاهانی مانند مُر، گل همیشه بهار و آویشن مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد که عصاره‌های آن ها در از میان بردن باکتری آکنه بسیار مفید است، البته در میان آن ها آویشن بهتر عمل می‌کند، به همین علت ما به دنبال آن هستیم تا تنتور آویشن را جایگزین داروهای ضد آکنه امروزی به ویژه بنزوئیل پراکسید کنیم.

    گیاه آویشن به مدت چند هفته در الکل قرار داده می‌شود تا از این طریق ترکیبات آن خارج شود. مقداری پایه الکل نیز به تنتور آویشن اضافه می‌شود تا خاصیت ضدعفونی آن بیشتر شود. در حالی که گفته می‌شود این محصول به شکل اسپری به بازار عرضه خواهد شد شما هم می‌توانید در خانه به راحتی این عصاره را آماده کنید. به این صورت که نیم فنجان آویشن خردشده را با چند قاشق چایخوری چای سبز مخلوط کنید، سپس آن را بجوشانید و دم‌کرده آن را در یخچال نگه دارید. پنبه‌ای را به مایع مذکور آغشته کنید و روزانه روی صورت بمالید و شاهد معجزه این گیاه باشید.

    2. درمان سرفه با آویشن
    روغن آویشن که از برگ‌های آن گرفته می‌شود اغلب به‌ عنوان داروی طبیعی برای سرفه کاربرد دارد. در یک مطالعه مشخص شد ترکیب آویشن با برگ‌های گیاه «پاپیتال» به تسکین سرفه و دیگر علائم برونشیت کمک می‌کند.

    3. آویشن برای افزایش ایمنی بدن
    تأمین تمامی ویتامین‌های مورد نیاز بدن در روز از طریق خوردن مواد غذایی تا حدودی سخت است. اما آویشن منبع غنی از ویتامین C و A است. همچنین از دیگر فواید آویشن وجود مس، فیبر، منگنز و آهن در آن است.

    4. خاصیت آویشن در گندزدایی کردن
    گرد و خاک یکی از خطرناک‌ترین آلاینده‌های هوا در فضای خانه است که می‌توان برای از بین بردن آن از روغن آویشن استفاده کرد. روغن این گیاه دارای خواص ضدقارچی است.

    5. خلاصی از آفات با آویشن
    آویشن یکی از عناصر تشکیل دهنده بسیاری از حشره‌کش‌ها به حساب می‌آید و برای از بین بردن ویروس، باکتری‌ها، موش‌ها و دیگر جانوران موذی استفاده می‌شود. برای ساخت یک آفت‌کش خانگی چهار قطره از روغن آویشن را با روغن زیتون ترکیب کنید.

    6. آویشن بهبوددهنده خلق‌وخو
    روغن آویشن اغلب برای معطر کردن استفاده می‌شود چرا که حاوی ماده فعالی به نام «کارواکرول» است. در مطالعه انجام شده در سال 2013 مشخص شد کارواکرول با تأثیر روی فعالیت اعصاب موجب تقویت احساس سرحالی و شاد بودن در فرد می‌شود.

    7. آویشن؛ مناسب برای فشارخونی‌ها اما ...
    مصرف آویشن برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند توصیه نمی‌شود. قبل از مصرف حتماً با پزشکتان مشورت کنید. اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد عصاره آویشن به‌ طور چشمگیر میزان ضربان قلب را در موش‌های مبتلا به فشارخون بالا کاهش می‌دهد و همچنین به پایین آوردن میزان کلسترول کمک می‌کند. کارشناسان توصیه می‌کنند یکی از روش‌های مطمئن استفاده از آویشن برای کاهش ضربان قلب جایگزین کردن آن با نمک در مواد خوراکی است.
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چند گیاه خوب برای تقویت حافظه‌ی شما
    می‌شود با روش‌های طبیعی مغز را تحریک و حافظه را تقویت کرد. با ما باشید تا با چند گیاه تقویت کننده‌ی حافظه آشنا شوید.

    اگر مثلا وارد آشپزخانه می‌شوید و دور خودتان می‌چرخید که برای چه آنجا رفته‌اید یا جلوی کتابخانه‌تان می‌ایستید و فراموش می‌کنید می‌خواستید چه کتابی بردارید و یا بدتر از آن وقتی در سوپرمارکت محله‌تان آقای فروشنده سوال می‌کند چه می‌خواهید پاک یادتان می‌رود خریدهایتان چه بوده است زمان آن رسیده دستی به سر و گوش حافظه‌تان بکشید. می‌شود با روش‌های طبیعی مغز را تحریک و حافظه را تقویت کرد. با ما باشید تا با چند گیاه تقویت کننده‌ی حافظه آشنا شوید.

    جینکوبیلوبا
    زادگاه این گیاه چین است و یکی از معروف‌ترین‌ها برای تقویت مغز و حافظه. بلندی درخت جینکو تا ارتفاع سی متر هم می‌رسد و می‌تواند تا 2000 سال زندگی کند. 2500 سال قبل از میلاد مسیح، شن نونگ امپراتور چین هم برای مقابله با زوال عقل از گیاه جینکو استفاده می‌کرده است.

    این گیاه توانایی یادگیری را بهبود می‌دهد و عملکرد حافظه را بهتر می‌کند. توجه داشته باشید که امروزه برای درمان اختلالات درک و درمان بیماری‌هایی مانند آلزایمر از داروهای تهیه شده با جینکو استفاده می‌کنند. می‌توانید با داروساز مشورت کنید و از قرص‌های این گیاه استفاده کنید.

    مریم‌گلی
    مریم‌گلی هم برای تقویت حافظه مفید است. این گیاه مدیترانه‌ای با آن گل‌های آبی صورتی رنگ خود خواصی دارد که از دوره‌ی باستان طرفدار داشته است. از این گیاه برای درمان مشکلات گوارشی و التهاب مخاط استفاده می‌کنند. علاوه بر این‌ها مریم گلی برای تقویت حافظه مفید است به طوری که در تهیه‌ی داروهای مربوط به آلزایمر استفاده می‌شود.

    چای
    چای نیز از آن گیاهان مفید برای حافظه کوتاه مدت و همچنین حافظه‌ی طولانی مدت است. خواص آنتی‌اکسیدانی آن پیری را به تاخیر می‌اندازد و با برخی از بیماری‌های این دوره یعنی پارکینسون و آلزایمر مقابله می‌کند.

    جینسنگ
    جینسنگ برای تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تمرکز و همچنین بهبود قدرت درک افراد مفید است.

    البته به عقیده‌ی محققان اثبات تاثیر این گیاه روی حافظه نیازمند بررسی‌ها و پژوهش‌های بیشتری است. اما با این حال بسیاری از متخصصان معتقدند که گیاه جینسینگ سلامت مغز را بالا می‌برد.

    این گیاه روی فعالیت سلول‌های مغزی تاثیر می‌گذارد و حافظه را تقویت می‌کند.

    قرص‌ها و محصولات این گیاه در عطاری‌ها و داروخانه‌ها موجود است. می‌توانید با پزشک یا داروساز مشورت کرده و از آن استفاده کنید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان