خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۰۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🍃 #نسخه_ها_و_راهکارهای_عملی_درمانی

    1⃣ابتدا اصلاح غذا و اصلاح سبک زندگی صورت بگیرد یعنی عوامل سبب ساز باید برطرف شود.

    2⃣بخور دادن

    🔹برگ اوکالیپتوس یک قسمت

    🔹اسطوخودوس یک قسمت

    🔹مرزنجوش یک قسمت

    ✨طرز تهیه و مقدر مصرف✨

    یک قاشق از داروهای فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیتر آبجوش ریخته روی شعله ملایم مدت 5 دقیقه بخور دهید.

    3⃣چکاندن دارو در بینی

    🔹روغن سیاهدانه، روغن زیتون، روغن کنجد

    که شب اول یک قطره داخل بینی از شب دوم تا پایان درمان کامل در هر سوراخ بینی سه قطره.

    4⃣چکاندن روغن در چشم

    🔹روغن زیتون تصیفه نشده 3_5 قطره داخل چشم.

    5⃣انفیه های طبی "جهت ایجاد عطسه"

    6⃣ضماد ها

    🔹ضماد خمیر دارچین با گلاب یا دارچین و زنجبیل و گلاب بالای ابروها و روی گونه 10 تا 15 دقیقه که اگر احساس سوزش کردید ضماد را پاک کنید.

    7⃣مالیدنی ها

    🔹روغن زیتون، روغن سیاهدانه، روغن کنجد، روغن بادام تلخ، روغن مرزنجوش، روغن سداب، اسانس نعنا

    8⃣داروهای استشمامی

    🔹کافور، اسانس نعنا، ویکس

    9⃣حجامت و زالو اندازی سر و سینوس ها

    🔟بادکش سینوس ها

    1⃣1⃣تدخین"دود دادن"

    🔹یکی از رایجترین داروها برای این کار عنبرنسارا است میتوانید از کندر با اسفند نیز استفاده کنید.

    2⃣1⃣داروهای خوراکی کاهنده التهاب و رطوبت سر

    🔹بابونه، مرزنجوش، آویشن، پونه، نعنا

  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani
    🔴به این 9 دلیل نوشابه نخورید!!!

    1- نوشابه عامل افزایش فشار خون است

    فشار خون بالا یک عامل خطرزا برای بیماری قلب و عروق است. خطر حمله قلبی یا سکته مغزی برای کسی که میزان فشار خون او 5/13 بر 5/8 است دو برابر کسی است که فشار خون او 5/11 بر 5/7 است.بررسی‌ های محققان انگلیسی و آمریکایی نشان می ‌دهد به ازای هر قوطی نوشابه شکردار که در روز مصرف شده باشد، فشار خون به ‌طور منظم بسیار بالاتر می ‌رود.

    2- نوشابه هضم غذا را با مشکل مواجه می ‌کند‌

    پس از مصرف غذاهای چرب اگر نوشابه و یا هر مایع دیگری مصرف شود، موجب رقیق شدن اسیدهای گوارشی می‌ شود و درنتیجه هضم غذا با مشکل مواجه خواهد شد.

    3- نوشابه خطر سکته را افزایش می ‌دهد

    مصرف مداوم و منظم نوشابه، خطر ابتلا به سکته را تا 61 درصد افزایش می ‌دهد. پژوهشگران دانشگاه میامی میلر با تحقیق بر روی بیش از دو هزار و 500 نفر، در صدد یافتن پاسخی برای پرسش مربوط به تاثیر نوشابه بر سلامت انسان پس از 9 سال بودند. در نهایت آنان به این نتیجه رسیدند افرادی که به طور منظم نوشابه مصرف می‌ کنند تا 61 درصد بیشتر از دیگران و کسانی که مصرف به مراتب کمتری دارند، در خطر ابتلا به سکته قرار می ‌گیرند.

    4- نوشابه ‌های گازدار موجب پوکی استخوان می شوند

    طبق نتایج جدیدترین تحقیقات علمی، افرادی که به میزان زیاد نوشابه مصرف می کنند، احتمال شکستگی استخوان در آن ها 3 تا 4 برابر کسانی است که نوشابه مصرف نمی کنند. به عنوان مثال خانمی که هر روز یک لیوان نوشابه مصرف می کند، 3 برابر بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد و اگر این زن ورزشکار باشد، میزان این خطر5 برابر افزایش می یابد. به گفته ی دکتر صفوی در حال حاضر سن ابتلا به پوکی استخوان در ایران کاهش یافته و به 35 سال رسیده است.

    5- نوشابه ‌های گازدار عامل اصلی پوسیدگی دندان ها هستند

    نوشابه‌های گازدار به دلیل وجود ترکیبات CO2 و تبدیل آن به اسید کربنیک باعث عدم جذب کلسیم مواد غذایی و در نتیجه ایجاد مشکلات اسکلتی و پوکی استخوان می‌ شود و از طرفی حل شدن تدریجی مینای دندان و در نتیجه رنگ گرفتگی سطحی، ایجاد حساسیت، پوسیدگی ‌های ریز روی مینای دندان را به دنبال دارد.

    6- نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده می شود

    محققان می ‌گویند مصرف نوشابه‌ های قندی بیش از دو بار در هفته می ‌تواند احتمال افزایش به سرطان لوزالمعده را افزایش می ‌دهد. به گزارش روییترز، مطالعه‌ ای بر روی 60 هزار نفر در سنگاپور نشان می دهد که افرادی که بیشتر به جای نوشابه‌ های قندی آب میوه می‌ نوشند کمتر در معرض این سرطان قرار می ‌گیرند.مارک پریرا از دانشگاه مینسوتا که این مطالعه را رهبری می ‌کرده ‌است می ‌گوید شاید شکر عامل اصلی این امر باشد ولی افرادی که به طور مداوم نوشابه‌ های قندی می‌ نوشند به بیماری ‌های دیگری نیز مبتلا می ‌شوند.

    7- نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی

    نوشابه های گاز دار سبب می گردد تا کلسیم از استخوان ها خارج شده و درون خون جریان یابد که این امر به نوبه ی خود موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها گردیده که در نهایت منجر به تشکیل سنگ ‌های کلسیمی در کلیه ها می شود.

    8- تاثیر مخرب برروی پوست

    افرادی که نوشابه مصرف میکنند معمولا مصرف آب میوه، شیر و حتی آب را کاهش میدهند و بدن خود را از ویتامینها و مواد معدنی که برای سلامتی پوست ضروری میباشند محروم میسازند. بنابراین پوستشان بیشتر دچار چین و چروک میگردد.

    9- سوء تغذیه

    افرادی که به مصرف نوشابه های گازدار اعتیاد دارند و از طرفی که این محصولات موجب کاهش اشتها میگردند بنابراین فرد معتاد تنها به مصرف نوشابه های گازدار روی آورده و دچار سوء تغذیه میگردند


    به یاد داشته باشید که بیماری ها، یک شبه ایجاد نمی شوند، بلکه در طی سال ها و بر اثر پیروی از رژیم های غذایی نامناسب ایجاد می شوند.

  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🌸خواص رازیانه

    این گیاه خاصیت قوی آنتی اکسیدان دارد. در کشور هند، پس از مصرف غذای سنگین به منظور هضم غذا و خوشبو کردن دهان، دانه رازیانه می خورند. آهن و هیستیدین (Histidine) نوعی اسیدآمینه موجود در رازیانه در درمان کم خونی موثر است.

    این گیاه که نفخ معده را از بین می برد، برای کودکان و بزرگسالان مفید است. خاصیت ضدعفونی کننده و ضدباکتریایی آن اسهال را درمان می کند.

    رازیانه اختلالات تنفسی مانند گرفتگی بینی، برونشیت و سرفه را درمان می کند. این گیاه با تنظیم عملکرد هورمونی بدن درد قاعدگی را تسکین می دهد و قاعدگی را نیز نظم می بخشد.

    مصرف رازیانه در غذا از چشم در برابر التهاب، اختلالات مربوط به سن و پیری چشم محافظت می کند.

    استفاده موضعی آب برگ های رازیانه، ناراحتی و خستگی مفرط چشم را از بین می برد. این گیاه که ادرارآور است، با تکرر ادرار سموم بدن را دفع می کند.
    شیر مادر را در دوران شیردهی افزایش می دهد و عملکرد دارویی دارد.
    در درمان نفخ کودکان موثر است
  • ۰۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    مصرف لبنیات همراه با مصلح

    شیر و لبنیات باید حتما با مصلح مصرف شوند تا باعث رسوب کلسیم در کلیه ها نشوند. نوشیدن شیر به همراه دارچین می تواند برای این منظور مفید باشد. همچنین اضافه کردن عسل به شیر می تواند به هضم بهتر آن کمک کند و مانع از رسوب کلسیم در کلیه و سنگ کلیه شود. بسیاری از افراد مواد غذایی را در وعده صبحانه قرار می دهند که طبع سرد دارند و باید با مواد غذایی که طبع گرم دارند جایگزین شوند؛ بری مثال برای صبحانه باید ارده، شیر و عسل استفاده کرد یا اینکه ارده را همراه با شیره خرما و انگور استفاده کرد.

    خوردن نان، پنیر و گردو در شب توصیه می شود چون جذب کلسیم در شب بیشتر است و در کلیه رسوب نمی کند. کشک یک ماده غذایی است که در آن مقدار زیادی کلسیم وجود دارد و به سلامت استخوان ها کمک می کند، اما از دیدگاه طب سنتی این ماده غذایی در صورتی که با مصلح مصرف نشود می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود و کشک باید حتما با گردو خورده شود و اگر کشک به صورت مایع باشد باید داخل آن حتما نعناع و سیر داغ ریخت تا از رسوب در کلیه پیشگیری کنند.

  • ۰۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    سازندگان سنگ در بدن

    افراد زیادی وجود دارند که به سنگ کلیه مبتلا هستند. دلایل زیادی برای به وجود آمدن سنگ کلیه وجود دارد ولی از دیدگاه طب سنتی دلیل اصلی به وجود آمدن سنگ کلیه، بلغم محجر (بلغمی که به حالت سنگ درآمده) است. یکی دیگر از دلایل سنگ کلیه از دیدگاه طب سنتی مزاج سرد کلیه هاست. زمانی که بلغم در کلیه هایی با مزاج سرد باقی می ماند، تبدیل به بلغم کریستالی (بلوری) می شود. کریستال ها به یکدیگر می چسبند و تولید سنگ می کنند.

    برای تشخیص کریستال ها باید حتما آزمایش ادرار انجام شود. انجام آزمایش ادرار و تشخیص کریستال، می تواند به پیشگیری از سنگ کلیه کمک کند به شرط آنکه درمان سریعا انجام شود. سنگ کلیه می تواند بدون هیچ علائمی باشد و دلیل دردهای ناشی از آن، جا به جایی سنگ است. یکی دیگر از دلایل به وجود آورنده سنگ کلیه از دیدگاه طب سنتی به تغذیه مربوط می شود. استفاده از برخی مواد غذایی می تواند باعث به وجود آوردن سنگ کلیه شود.

    برای مثال مصرف ماکارونی بدون سبوس و نان هایی که از آرد سفید درست می شوند و فاقد سبوس هستند، می تواند باعث به وجود آوردن سنگ کلیه شود. نان و ماکارونی بدون سبوس باعث رشد و زیادشدن میکروب های بد داخل روده می شود و سموم این میکروب ها تولید سنگ صفرا و کلیه می کند. علاوه بر ماکارونی و نان بدون سبوس، غذاهایی که طبع سرد دارند می توانند باعث ایجاد سنگ کلیه شوند.

    برنامه غذایی افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند باید زیرنظر متخصص طب سنتی باشد تا احتمال به وجود آمدن سنگ به حداقل برسد. مصرف لبنیات به ویژه شیر می تواند باعث ایجاد رسوب کلسیم در کلیه شود به همین دلیل باید این گروه از مواد غذایی را همراه با مصلح (ماده غذایی که باعث بهبود کیفیت یک ماده غذایی می شود) آن استفاده کرد تا باعث ایجاد سنگ کلیه نشود.

  • leftPublish
  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @tebeirani

    🔴هشت روش درمان بیماریها با طب سنتی

    در گذشته تمام بیماری ها را با گیاهان درمان می کردند،اکنون نیز چنین علمی وجود دارد و به علم گیاه درمانی مشهور است و ...

    1-گیاه درمانی (Phytotherapy)

    گیاه درمانی یکی از روشهای طب سنتی است .درمان بیماری های مختلف جسمی و روحی به وسیله گیاهان را "گیاه درمانی" می گویند.یكی از روش های قدیمی جهان، طب گیاهی است. خداوند حكیم درمان همه بیماری ها و دردها را در طبیعت قرار داده است.«طبیعت خادم طبیعت است».

    2-ماساژ درمانی (Massage therapy)
    ماساژ درمانی یکی دیگر از روشهای طب سنتی است.درمان بیماری های عضلانی، اسكلتی، گوارشی، سردردها، رفع استرس و افسردگی، بهبودی جریان خون و افزایش اكسیژن رسانی به بافت ها و بهبودی ده ها بیماری دیگر از خواص ماساژ درمانی است.
    بعضی ماساژهای درمانی عبارتند از: ایروودا، یومیهو، تای ماساژ، ماساژهای آرام بخش و ماساژهای زیبایی.

    3-شیاتسو (Shiatsu)
    فشردن نقاط حیاتی بدن برای سلامتی، توسط انگشتان دست را "شیاتسو" می گویند.یك تكنیك سالم و مؤثر كه بیشتر پیشگیری كننده است و به عنوان شكلی از فیزیوتراپی برای بیماری های خاص مورداستفاده قرار می گیرد.بیماران انرژی و نیروی ذخیره شده خود را ازاین طریق بدست می آورند و افرادی را كه از استرس، تنش، افسردگی و یا بی خوابی رنج می برند، می توان با این روش درمان كرد.

    4-حجامت (Cupping)
    حجامت یکی دیگر از روشهای طب سنتی است.در زبان فارسی حجامت به معنی مداوا تعریف شده و یك روش خون گیری است كه برای پیشگیری از بیماری ها و درمان بعضی بیماری ها انجام می گیرد.حجامت خشك بدون تیغ و خونگیری است و حجامت تر همراه خونگیری است.مردم بر اساس توصیه رسول اكرم(ص) كه می فرمایند:« بهترین عید، دوره حجامت است»، عید خون می گرفتند.حجامت در پیشگیری و درمان بیماری هایی چون آسم، اعتیاد به مواد مخدر، نارسایی هضم غذا، سردردهای میگرنی و اعصاب، چربی خون، غلظت خون و بیماری های پوستی كاربرد دارد.

    5-بادكش درمانی (Dry cupping)
    بادكش درمانی، ایجاد مكش در نقاط مختلف بدن به منظور انبساط عروقی بدن و انحراف مواد از نقطه خاص است كه حجامت خشك نیز می نامند.انجام بادكش و چرخاندن لیوان روی بدن افراد فلج شده ناشی از سكته مغزی و قلبی، باعث بهبودی می شود.در بعضی بیماران انجام بادكش با تركیبی از روغن های مخصوص باید صورت گیرد.

    6-زالو درمانی(Leech therapy)
    یكی از روش های خون گیری طب سنتی محسوب می شود كه به لحاظ نحوه خون گیری و ماده هیرودین كه توسط زالو به بدن وارد می كند، در طب سنتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. هر زالویی اثر درمانی ندارد. در بزاق زالو ماده ضد انعقادی وجود دارد كه موجب رقیق شدن خون، بازشدن عروق تنگ و در نتیجه موجب افزایش خون رسانی و اكسیژن رسانی موضع یا عضو می گردد.
    اكنون زالو درمانی در بیماری هایی چون تنگی عروق قلب، پیوند پوست، پیوند اعضاء، واریس، ضایعات پوستی، بیماری های مفاصل، آرتروز، هموروئید، زیبایی پوست و تقویت سیستم ایمنی كاربرد دارد.

    7-فصد (رگ زدن) (Fasd)
    یكی از روش های خون گیری در طب سنتی است. این عمل باعث دفع بسیاری از سموم بدن به خصوص در مواقع غلبه سودا شده و مواد زائدی كه در خون رسوب و افزایش پیدا می كند را نیز دفع می كند.فصد در واقع همان رگ زدن است ، ولی بایستی توسط افراد ماهر و متخصص صورت گیرد.كاربردهای مهم فصد عبارتند از:كمردرد سیاتیكی، هموروئید، پاكسازی طبایع غالب، بیماری های گوارشی و... .

    8-آب درمانی یا آبزن ها (Hydrotherapy)
    یكی از روش های طب سنتی است كه همراه با اسانس های گیاهی یا بدون آنها، كاربرد زیادی برای بهبود رعیشه، ضایعات پوستی، دردهای مفاصل، سیاتیك، نشاط و تقویت بدن، تقویت عضلات و اصلاح منافذ بدن، گرم كردن و افزایش رطوبت بدن دارد.../
  • ۰۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    👈دمنوش زنجبیل

    🌟 یک نوشیدنی گرمِ تند 🌟

    ✳ زَنجـِبیل یا زنجفیل یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد.
    .
    ✳ نام علمی:  Zingiber officinale

    ✳ طبیعت: زنجبیل دارای طبع گرم و خشک می‌باشد .


    🌟 خواص:🌟

    ✅ زنجبیل یک انرژی زای قوی است.
    ✅ زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد. مخصوصا در پیشگیری از سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.
    ✅ زنجبیل محرک دستگاه گوارش است و نوشیدن دمنوش آن قبل از غذا باعث افزایش اشتها و بعد از غذا باعث هضم غذا می شود. زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند.
    ✅ زنجبیل خلط آور است و با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.
    ✅ دمنوش زنجبیل داروی بسیار مناسبی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و گلودرد است.
    ✅ این دمنوش به کاهش مشکلات و دردهای ناشی از افراد تحت شیمی درمانی کمک میکند
    ✅ این دمنوش جهت درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است.
    ✅ دمنوش زنجبیل ضد تهوع است.
    ✅ این دمنوش برطرف کننده عطش و ادرارآور است.

    ✅ جلوگیری از لخته شدن خون و گرفتگی رگ های خونی از دیگر خواص زنجبیل می باشد

    🚨 موارد منع مصرف:
    زنجبیل برای افرادی که دچار زخم معده می باشند توصیه نمی شود.
    مصرف هم‌زمان آن با مصرف داروهای ضد انعقاد که برای رقیق شدن خون استفاده می شود منع شده است.
    👈 برای خانم های باردار و شیرده جهت مصرف حتما با پزشک خود مشورت شود.
    .
    ✳ طرز تهیه:
    یک قاشق غذا خوری پودر زنجبیل یا سه/چهار برش از زنجبیل تازه را در یک قوری ریخته و یک لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه⏰ دم بکشد. در صورت تمایل می توانید از عسل یا خرما برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
    #زنجبیل
    #دمنوش_زنجبیل
  • ۰۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    👈 دمنوش نعناع فلفلی ☕

    ✳ نعنا فلفلی یک نوع گیاه مستقل از خانواده نعنا است و یکی از پرمصرف ترین گیاهان دارویی است که مقدار مصرف سالانه ی اسانس آن در جهان به حدود 7000 تن می رسد. 
    گیاهی است علفی و چند ساله، دارای ساقه های خزنده (استولون) و ساقه های زیر زمینی (ریزوم)، ساقه اش چهارگوش به رنگ قرمز مایل به بنفش که برگ های بیضوی شکلی به صورت متقابل روی آن قرار می گیرند. گل های آن به رنگ بنفش هستند و میوه اش کپسولی به رنگ قرمز است که دارای بذوری بدون قوه ی رویشی می باشد. نعناع فلفلی یک گیاه دورگ (هیبرید) است و طعم تند برگ های آن سبب معروفیت این گیاه به نام نعناع فلفلی شده است .

    ✳ نام علمی : Mentha piperita

    ✳ نعنا فلفلی در طب سنتی ایران طبیعی گرم و خشک

    🌟 خواص : 🌟

    ✅ نعنا‌ع ‌فلفلی یک گیاه دارویی معطر است که دستگاه گوارش و صفراء را تحریک کرده و خاصیت ضد التهابی دارد.
    ✅ استنشاق بوی آن برای بهبود سرماخوردگی و عفونت های گلو بسیار مفید است.
    ✅ دمنوش نعناع فلفلی به حفظ تناسب اندام از طریق كاهش وزن كمک می کند.
    ✅ نعناع فلفلی باعث افزایش ترشح صفراء شده و در نتیجه به هضم غذا کمک می‌کند.
    ✅ سازمان جهانی سلامت، تأثیر نعناع فلفلی بر درمان سندرم روده‌ ی تحریک‌پذیر و رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ و ورم معده را، به رسمیت شناخته است.
    ✅ نعناع فلفلی ضدباکتری است و تجمع میکروب‌ها در دهان را کاهش می‌دهد. به همین دلیل، دهان تمیز و خوشبو می‌شود.
    ✅ نعناع فلفلی سرشار از «منتول» است و باعث می شود تا دهانتان به مدت طولانی تازه و خوشبو بماند.
    ✅ گیاه نعناع فلفلی ضداسپاسم گوارشی، ضدنفخ، مسكن، ضدعفونی كننده،‌ عرق ‌آور، خلط ‌آور، ضدسرفه، ضدخارش، آرام‌بخش، خنک‌ كننده پوستی، گرم‌كننده بدن و رقيق‌ كننده خون است.

    🚨 منع مصرف:
    برای خانم های باردار و شیرده منع مصرف دارد.


    #دمنوش_نعناع_فلفلی
    #نعناع_فلفلی

  • ۰۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    👈👈 دمنوش گزنه ☕️

    ✅گزنه گیاهی از تیره گزنه، علفی و پایا با ساقه‌ای منشعب که ساقه راست و چهارگوش بوده و برگهای آن پوشیده از کرک‌های گزنده‌ای است. این گیاه بطور قائم تا ارتفاع یک متر بالا میرود. قسمتهای مورد استفاده این گیاه برگها، سرشاخه‌های گلدار و ریشه آن می باشند. ساقه این گیاه را پرزها و تارهای مخروطی شکل پوشانده که در صورت لمس کردن ساقه بدست می چسبد و پوست را می گزد که تولید خارش و سوزش می کند و شاید بهمین دلیل آنرا گزنه نامیده اند.
    .
    ✅نام علمی: Urtica dioica

    ✅گزنه از نظر طب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد
    .
    🌟 خواص 🌟

    ✅دمنوش گزنه کاهش دهنده قند خون است همچنین غلظت خون را کاهش داده و چربی خون را نیز پایین می آورد.
    ✅از دیگر خواص این دمنوش جلوگیری از ریزش موی سر می باشد.
    این دمنوش دستگاه گوارش را پاکسازی کرده و اختلالات روده‌ای و گوارشی را درمان می‌کند.
    ✅این دمنوش عملکرد کلیه را بهبود بخشیده و مناسب برای درمان عفونت ادراری می باشد. در واقع برای افزایش میزان ادرار و تمیزی مجاری ادراری و یا برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مفید است.
    ✅ضد اسهال است به ویژه برای رفع اسهالهای خطرناک بکار می‌رود.
    پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف دم کرده ریشه‌ی گزنه برای ✅درمان مشکلات پروستات (غیر سرطانی و خوش‌خیم) مفید است.
    ✅این گیاه سرشار از ویتامین C و آهن می‌باشد و دمنوش آن برای رفع خستگی‌های جسمی و روحی مناسب است.
    ✅این دمنوش انرژی زا بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند..

    🚨🚨موارد منع مصرف:

    -دمنوش گزنه اگر بیش از حد مصرف شود ممکن است برای روده ها و کلیه ها مضر باشد. گاهی اوقات دیده می‌شود که مصرف دم کرده ریشه این گیاه منجر به سوءهاضمه خفیف، اسهال یا دیگر ناراحتی‌های گوارشی می‌شود.
    -برخورد برگ‌های این گیاه به پوست یا خوردن گیاه قبل از خشک شدن یا دم کردن نیز می‌تواند باعث بروز واکنش‌های حساسیتی در سطح برخورد شود.
    -با توجه به اینکه این گیاه خاصیت دیورتیکی دارد، باید از مصرف آن به همراه داروهای مدر پرهیز کرد. علاوه بر این از آنجا که گزنه تا حدودی می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود، باید از مصرف آن با داروهای ضدفشارخون بالا یا افزاینده فشارخون خودداری کرد. همچنین، مصرف این دمنوش به همراه داروهای آرام‌بخش و ضداضطراب و برخی از داروهای آنتی‌هیستامینک می‌تواند باعث تشدید اثر آنها شود که باید در این مورد دقت کرد. داروهای کاهندهٔ قندخون نیز نباید به همراه این ماده مصرف شوند.
    -در ضمن مصرف این دمنوش در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی‌شود.
    .
    ✅طرز تهیه:

    دو قاشق غذا خوری برگ خشک شده گزنه را در یک قوری ریخته و دو لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ یا ۱۰۰درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه ⏰دم بکشد.
    ⭕️در صورت تمایل می توانید از توت، عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
    #دمنوش_گزنه
  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade?

    👈 دمنوش زرشک ☕️

    ✳زرشک درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. کلیه ی قسمت های گیاه از جمله میوه ، برگ ، ریشه ، پوست ریشه ، ساقه و گل آن مورد استفاده دارویی می باشد.

    ✳نام علمی: Barberry یا Berberies vulgaris

    ✳طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.

    🌟 خواص 🌟

    ✅دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
    ✅ همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
    ✅ به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
    ✅ دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
    ✅ دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
    ✅تقویت کننده قلب و کبد است.
    ✅زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
    ✅بی اشتهایی را برطرف می کند.
    ✅ فشار خون را پایین می آورد.


    🚨🚨موارد منع مصرف:
    –  خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند.
    –  میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

    ✳طرزتهیه:

    دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه ⏰ دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.

    #دمنوش_زرشک
    #زرشک
  • leftPublish
  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔 @damnooshkade

    👈👈دمنوش جینسینگ ☕️

    ✳️ یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جنسینگ" می باشد که به "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" معروف است.
    جنسینگ یا جین سینگ گیاهی نیرو بخش بوده و در حفظ سلامتی بدن و هماهنگی فعالیت های حیاتی آن نقش به سزایی دارد. خواص این گیاه جادویی در ریشه آن وجود دارد.
    خواص فوق به دلیل وجود تركیباتی خاص در ریشه این گیاه است. جالب است بدانید هر چه ریشه این گیاه پیرتر شود، تجمع جینسینوسایدها نیز افزایش می یابد. لذا با افزایش تدریجی سن گیاه خواص درمانی و دارویی ریشه آن نیز افزایش می یابد.
    ریشه جینسینگ می تواند بیشتر از صدها سال زندگی كند.

    ✳️ نام علمی : Panax ginseng

    ✳️ طبیعت جنسینگ گرم و خشک است.


    ✳️ ترکیبات شیمیایی
    این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد. علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامین‌های A ، B6 و فلز روی است.

    🌟 خواص : 🌟

    ✅ افزایش توان ذهنی و کمک به هوشیاری سریع
    ✅ نیروزای فوق العاده و افزایش قدرت جسمانی
    ✅ بهبود فعالیت حافظه
    ✅ افزایش شادابی و نشاط
    ✅ افزایش قدرت تحمل و پایداری
    ✅ کند کننده روند پیری سلول ها و مقابله با پیری و عوارض آن
    ✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
    ✅ تنظیم سوخت و ساز (متابولیسم) بدن
    ✅ رفع استرس و سندرم پیش از قاعده و كاهش عوارض یائسگی
    ✅ برطرف ساختن یا بهبود مشكلات جنسی
    ✅ رفع خستگی، ضعف و بی حالی
    ✅ افزایش قدرت سیستم قلبی و عروقی
    ✅ تنظیم فشار خون (كاهش دهنده فشار خون در صورت بالا بودن آن و افزایش دهنده فشار خون در صورت پایین بودن آن)
    ✅ تنظیم سطح قند خون بدن
    ✅ مقابله با افسردگی
    ✅ تقویت ‌کننده قوای عمومی بدن و به ‌ویژه تقویت ‌کننده توانایی جنسی مردان
    ✅ کاهش میزان و شدت سرماخوردگی در فصل زمستان

    ✳️ تهیه دمنوش جینسینگ
    برای تهیه چای جینسینگ، مقداری آب را بجوشانید و ترجیحا این کار را در ظروف غیر فلزی مانند قوری لعابی یا چینی یا پیرکس انجام دهید. مقداری از ریشه خشک شده ی جینسینگ را که خرد کرده اید (حدود 1 تا 3 گرم ) را به آب جوش اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت غیر مسقیم قرار داده اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه ⏰ بماند.
    حال صبر کنید تا چای کمی سرد شود و دمای آن به دمای اتاق برسد(این توصیه ای است که در طب سنتی چین به آن اشاره شده و پیشنهاد شده است که چای به صورت ولرم نوشیده شود).
    بهتر است که روزانه، 1 یا 2 فنجان از این بنوشید.
    ریشه گیاه جینسینگ را می توان به صورت به قطعه استفاده کرد. توجه کنید که ریشه ها در هنگام تهیه چای آن و نیز تا پایان مرحله خنک شدن، باید در داخل قوری بمانند.

    🚨🚨 موارد منع مصرف:
    اگرچه جینسینگ عموما بی خطر است، ولی باید از مصرف مقدار زیاد یا طولانی مدت جینسینگ پرهیز کرد
    برای زنان باردار و شیرده (جینسینگ شبیه هورمون استروژن عمل می کند) منع مصرف دارد
    * کسانی که آسپیرین، وارفارین و داروهای کاهش دهنده فشار خون مصرف می کنند، نباید جینسینگ مصرف کنند.
    #جینسینگ
    #دمنوش_جنسینگ

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔 @damnooshkade

    👈 دمنوش آلوئه‌ورا ☕

    ✅آلوئه ورا یا شَب‌یار، صَبر یا صبر زرد نام گیاهی است بومی آفری قای شمالی است. این گیاه بی‌ساقه‌است. البته برخی از آنها دارای ساقه‌ای بسیار کوتاه هستند. آلوئه ورا ۶۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر رشد می‌کند و از طریق پاجوش تکثیر می‌شود. برگ‌های آن نیزه‌ای کلفت و گوشتی با لبه‌های دندانه‌دار است و رنگ آن سبز تا خاکستری می‌باشد. گل‌های آن بر روی سنبله‌ای می‌رویند که گاه تا ۹۰ سانتیمتر درازا دارد. هر کدام از گل‌های آن آویخته‌است و دارای جام لوله‌ای ۲–۳ سانتیمتری می‌باشد. این گیاه در لوازم آرایشی بهداشتی کاربرد بسیاری دارد.

    ✅ نام علمی: Aloe vera

    ✅ از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است 

    ✳ ترکیبات شیمیایی:
    این گیاه، حاوی مشتقات هیدروکسی آنتراسن از جمله آلوئین‌های A2 و B به میزان ۴۰–۲۵٪ کل ترکیبات و مشتقات کرومون از جمله آلوئه رزین A2،B و Cاست. ترکیبات مهم دیگر آلوئه شامل قندها از جمله: گلوکز، مانوز و سلولز، آنزیم‌ها از جمله: اکسیداز، آمیلاز و کاتالاز، هچنین ویتامین‌هایی نظیر: B1،B2،B6،C،E و اسیدفولیک و مواد معدنی مانند: کلسیم، سدیم، منیزیم، روی، مس و کروم می‌باشند. صبر زرد موادی نظیر آلوئین فامودین، آنتراکینون، ایزوباربالوئین و مقدار صمغ آن در حدود ۱۲٪ می‌باشد.

    🌟 خواص دارویی : 🌟

    ✅ تقویت کننده بدن است.
    ✳ یبوست را برطرف کرده و روده‌ها را تمیز می‌کند.
    ✅ برای معالجه آسم مفید است.
    ✳ سوء هاضمه را برطرف می‌کند.
    ✅ در معالجه صرع مفید است.
    ✳ اثر ضد کرم دارد.
    ✅ خون را تصفیه می‌کند.
    ✳ اگزما را درمان می‌کند.
    ✅ برای معالجه اسهال خونی مفید است.
    ✳ گرفتگی کبدی را درمان می‌کند.
    ✅ مبتلایان به بیماری قند می‌توانند با مصرف این گیاه قندخون خود را کنترل کنند.
    ✳از مفیدترین خواص این گیاه، کمک به کاهش وزن است، آلوئه ورا با تحریک و تنظیم متابولیسم بدن باعث می شود تا کالری بیشتری بسوزاند.
    ✅تقویت و تعدیل سیستم ایمنی در بیماری‌های ویروسی مثل تبخال، ترمیم زخم، ترمیم آسیب‌های ناشی از سوختگی و ضد التهاب است.
    ✳استفاده از آن در بیماری برگشت محتویات اسیدی معده به مری است. این بیماری به علت عدم کفایت اسفنکتر تحتانی مری ایجاد و برگشت محتویات اسیدی معده به مری باعث آسیب وارد آمدن به مخاط مری و علایمی مانند سوزش سر دل، سرفه‌های خشک، تنفس بدبو، خونریزی و زخم مری می‌شود.

    🚨🚨موارد منع مصرف: 

    - در زمان بارداری نیز به غیر از دستور پزشک مصرف آن ممنوع است.

    - مصرف بیش از حد آن به صورت خوراکی ممکن است باعث به هم خوردن تعادل آب و الکترولیت ها، سقط جنین، زایمان زودرس، اسهال خونی و ضایعات کلیوی شود.
    به علاوه آلوئه ورا نباید در زمان تهوع، استفراغ، دردهای شکمی، خون ریزی رکتال (مقعد) و ضعف شدید مصرف شود.
    #دمنوش_آلوئه_ورا
    #آلوئه_ورا

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔 @damnooshkade


    ☕️ دمنوش بهارنارنج?

    ✅شکوفه نارنج یا بهارنارنج،شکوفه درخت نارنج است ، گلهای بهار نارنج به صورت گلهای منفرد و یا چند تایی در طول شاخه‌ها قرار می‌گیرند. این گل‌ها بسیار معطر، ترد و شکننده و سفید رنگ و شامل ۵ گلبرگ می‌باشند.
    گلبرگ‌های ضخیم آن، زبانه‌ای شکل، به رنگ سفید متمایل به زرد است که بر روی آنها حفره‌های ترشحی اسانس رابه روشنی می‌توان مشاهده‌نمود.

    ✳نام علمی: Citrus aurantiu

    ✳طبیعت: بهارنارنج ازنظرطب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد.

    🌟خواص🌟

    ✅ با تاثیر مثبت بر روی سیستم عصبی باعث آرامبخش و همچنین کاهش اضطراب و تحریکات عصبی میشود

    ✳نوشیدن این دمنوش قبل از خواب موجب رفع بی خوابی می شود.
    ✅این دمنوش اشتها آور است.
    ✳دمنوش بهار نارنج مشکل نفخ و ورم معده و روده را رفع می کند.
    نوشیدن این دمنوش باعث بهبود سردردهای عصبی یا ناشی از میگرن می شود.


    🚨🚨موارد منع مصرف:
     این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.

    ✅ طرز تهیه:
    یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه ⏰ دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
    #بهارنارنج
    #دمنوش_بهارنارنج?

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade


    👈👈 دمنوش زیره سیاه ☕

    ✳ زیره‌ سیاه‌ گیاهی است‌ دو ساله‌ که‌ ارتفاع‌ آن‌ به‌ ۳۰ تا ۸۰ سانتیمتر می رسد، ریشه‌اش‌ راست‌ و دوکی شکل‌ و گوشت ‌دار و ساقه‌اش‌ بی کرک و شفاف‌ است‌ و برگ های آن به‌ رنگ‌ سبز است. گل‌ آذین‌ آن‌ چتر مرکب‌ و گل هایش‌ کوچک‌ و سفید رنگ‌ است‌ و میوه‌اش‌ بیضی‌ شکل‌ به‌ رنگ‌ قهوه‌ای‌ تیره‌ یا مایل‌ به‌ زرد و شفاف‌ است‌.

    ✳ از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی بسیار گرم و خشک دارد.

    ✳ نام علمی: Bunium persicum


    ✳ ترکيبات شيميايی:

    زيره‌ سياه‌ حاوي‌ تانن‌، موم‌، مواد رزيني‌، يک‌ روغن‌ ثابت‌ سبزرنگ‌، موسيلاژ، مواد قندي‌، مواد ازته‌ و اسانس‌ که‌ شامل‌ دي‌هيدروکاروئول‌، نوعي‌ ترپن‌ به‌نام‌کارون‌ و دونوع‌ ستن‌ مي‌باشد.

    🌟 خواص: 🌟

    ✅ زیره‌ یک‌ داروی سنتی‌ برای‌ رفع‌ سوءهاضمه‌ خصوصاً نفخ‌ شکم‌ است‌.
    ✅ مصرف دم کرده زیره سیاه و یا جویدن آن در رفع و کاهش دردهای ناشی از قاعدگی، دردهای روده وبی اشتهایی بسیار مؤثر است.
    ✅ بدن را گرم مى کند و به هضم غذا کمک مى نماید.
    ✅ خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب‌کشی دارد.
    ✅ جویدن زیره بعد از غذا برای از بین بردن بوی بد دهان ناشی از مصرف سیر و یا پیاز بسیار مناسب می باشد. همچنین خواص ضد میکروبی آن باعث از بین رفتن باکتری های دهان می شود که خود یکی از عوامل بوی بد دهان محسوب می شود.
    ✅ زیره با فعال کردن جریان گردش خون و با کاهش کلسترول موجب تقویت قلب می گردد، بویژه در افرادی که دچار ضعف قلب ناشی از تنیدگی (استرس) و یا افزایش سن می باشند.
    ✅ زیره تاثیر بسزایی روی ترشحات هورمون تیروئید دارد و باعث افزایش میزان ترشحات می‌شود. بنابراین برای افرادی که از بیماری کم‌کاری تیروئید رنج می‌برند بسیار مفید است. 

    ?🚨 موارد منع مصرف:
    زیاده روی در مصرف زیره بعلت طبع گرم ممکن است باعث کهیر شود.
     فرادی که لاغر هستند و تیروئید دارند نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند، زیرا دچار پرکاری تیروئید می‌شوند.

    👈 طرز تهیه:
    یک قاشق غذاخوری زیره سیاه را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید.
    #دمنوش_زیره_سیاه 
    #زیره_سیاه

  • ۰۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    ■■ مضـــرات چــــای سیــــاه و سبـــز ■■

    🌿1. بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آن ها را از دهانش بیرون می ریزد. (yummy)

    🌿2. در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آن ها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!

    🌿3. اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. واقعیت آن است که حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است.

    🌿4. موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب این جاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند!

    🌿5. مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن، ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود.

    🌿6. همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این ماده بسیار مدراست و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد!

    🌿7. گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.

    🌿8. مصرف زیاد چای دندان ها را لک دار و سیاه می کند.

    🌿9. چای ترشح اسید معده را تحریک می کند (افزایش می دهد) و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

    🌿10. در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد هم ایجاد می کند!

    🌿11. به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک اعصاب و یا تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد.

    🌿12. ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود.

    اینکه در صدا و سیما و تمام مجلات و رسانه ها از خاصیت این گیاه مضر صبحت می شود و مردم را به مصرف آن سوق می دهند، به نظر پزشکانی بر می گردد که بدون هیچ گونه بررسی عملی، فقط از مقالات و گفته های غرب تبعیت می کنند. از آنجایی که تاثیرات این گونه رفتارهای غلط (مثل مصرف چای سیاه) در بلند مدت ظاهر می شود، در خیلی از مواقع دلیل بسیاری از مشکلات سلامتی افراد جامعه را نمی توانند درک کنند یا به وضوح رد می کنند!!

  • ۰۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    ■■ مــضــــرات چــــــای سیـــاه (قســـمــت دوم) ■■

    به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصمیم به ترک چای می گیرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آیا این موضوع که ادعا شده است سال هاست تولید کنندگان چای در کشورهای خارجی برای حفظ مشتریان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتیادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نیست؟

    چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسید که سیگاری نباشند؟ و چند نفر سیگاری را می شناسید که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دلیل مواد افیونی طبیعی که در خود داشته و مواد شیمیایی که در فرآیند تولید توسط بسیاری از تولیدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای برای آمادگی بدن جهت پذیرش انواع اعتیادها به مواد مضر دیگر است.

    اگر دقت کنید قریب به اتفاق مواد سمی در طبیعت دارای طعم تلخ می باشند. شاید خدا خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نیستند و باید از آن ها پرهیز کرد. چای یکی از تلخ ترین گیاهان موجود در طبیعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش این تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.

    همه این ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سریع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سیاه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسیده شدن و تخمیر این برگ ها، تغییر رنگ آن ها به قهوه ای و سیاه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگ های درختان انجام می دهند تا پوسیده شده و تبدیل به کود گردند)، سپس خشک کردن این برگ های پوسیده بدست می آید!

    بدتر از چای سبز و چای سیاه، چای های جدید طعم داری هستند که دارای اسانس های شیمیایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند به علاوه مضرات مواد شیمیایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی!

    یکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمینارها و ...) مصرف بسیاری از نوشیدنی ها در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی است. این ظروف به خصوص در مجاورت با نوشیدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانید در یکی از این لیوان ها چای داغ بریزید و چند دقیقه ای کنار بگذارید تا سرد شود. خواهید دید که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!

    در انواع چای های بسته ای (معروف به Teafix یا Lipton)، ضایعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادی نیستند در بسته های کاغذی که برای جلوگیری از وارفتن در آب جوش، پروسه های شیمیایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گیرند. پاره ای از مواد شیمیایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!

    ابو علی سینا در طب سنتی از چای به عنوان ماده ی پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرایط خاص استفاده می کرده است.

    ممکن است علیرغم خواندن موارد فوق به دلیل تبلیغات زیادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشید که مصرف این نوشیدنی همه جا تا این حد مضر است. بسیاری می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا این قدر در رسانه ها از آن تعریف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً نمی توان نفی نکرد که چای فواید اندکی نیز دارد، اما این فواید قابل مقایسه با مضرات فراوان آن نیستند. ثانیاً فراموش نکنید که تجارت چای گردش مالی میلیاردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافیاها و کارتل های تجاری بزرگی که از این راه منافع و سود سرشاری می برند به این راحتی اجازه می دهند که حقایق برای مردم آشکار شوند؟!

    در اوایل قرن بیستم شرکت های سازنده سیگار و دخانیات به پاره ای از دانشمندان ،مخفیانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانیات و حتی طرح فواید استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد این تبانی های بزرگ و کثیف در اواخر قرن بیستم منتشر شد، یعنی زمانی که همه ذینفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمان سوز دخانیات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنین اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبایل، نوشابه، سوسیس، کالباس و سایر موارد مشابه رخ می دهد و این ما هستیم که باید سلامتی خود و اطرافیانمان را فدای مطامع مادی عده ای سودجو نکنیم.

    بوته چای یکی از بهترین گیاهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زیادی اکسیژن تولید کند. دلیل آن که هوای مزارع چای بسیار مطبوع است نیز همین واقعیت می باشد.

    در حقیقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند باید به جای خوردن برگ های چای، بوته آن را به عنوان یک تصفیه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکار
  • ۰۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ادامه👇
    شاید یک دلیل دیگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همین باشد که این گیاه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! هم چنین به دلیل این که گیاه چای اسیدی است، ماده ضد عفونی کننده خوبی می باشد. لذا برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.

    اگر سوال شود که چه باید کرد: اولاً اطلاع رسانی وسیع در بین همه آن ها که دوستشان داریم. ثانیاً رواج ده ها دم کرده طبیعی (یا بهتر است بگوییم چای طبیعی) خوش طعم، مفید و باصرفه که جانشینان بسیار مطلوبی برای چای مضر هستند در سطح جامعه (برای شروع از خانه خود و نزدیکانتان شروع کنیم).

    به عنوان مثال می توانیم به تناوب از جوشانده بادرنج بویه (گیاه مورد علاقه زنبور عسل )، دم کرده برگ گیاه به لیمو (گیاهی با برگ های شبیه نعناست، با شربت به لیمو اشتباه نشود)، دم کرده میوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنیز (به صورت آسیا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبیل، دم کرده زیرفون، دم کرده برگ تیول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبیعی و مفید دیگر استفاده کنیم.
    #چای_سیاه

  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade


    دمنوش ترکیبی زنجبیل و لیمو

    ✅یکی از راه های ترکیب این دو ماده ی همه کاره، درست کردن دمنوش آن ها است.
    ⭕طرز تهیه ی این دمنوش بسیار ساده است و مطمئن باشید که عاشق طعم مطبوع آن خواهید شد.

    ⭕یک لیوان آب را بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید.☕

    یک تکه ی کوچک زنجبیل را داخل آن بیندازید، در آن را ببندید و بگذارید ۱۰ دقیقه⏰ درون آب جوش دم بکشد. پس از ۵ دقیقه⏰، آب یک لیمو را درون آن بچکانید و سپس، آن را بنوشید.

    ✅بهترین زمان برای مصرف این دمنوش، قبل از صبحانه است.

    #دمنوش_ترکیبی
    #زنجبیل
    #لیمو
  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade

    #دمنوش_تخم_کتان
    #تخم_کتان

    🌟حال به معرفی موارد بالا می پردازیم:

    👈 کاهش نفخ
    ✅ تخم کتان دارای میزان زیادی فیبر محلول و نا محلول است که به خوبی می تواند به هضم غذا در معده کمک کند و نفخ شکم را از بین ببرد و یبوست را ریشه کن کند و افزایش اندازه شکم ناشی از یبوست و… را از بین ببرد.
    برای اینکه از این اثر تخم کتان بهره مند شوید تخم کتان را پودر کرده و در نمک پاش بریزید و در هر بار مصرف غذا از آن استفاده کنید. تخم کتان بیشتر در ماست، شیر، سالاد مورد استفاده قرار می گیرد.

    👈 تمیز کردن معده
    ✅ به نقل از lifescript  زمانی که با مصرف تخم کتان معده و دستگاه گوارش را تمیز می کنید توده های اضافی از بین می روند و موجب کوچک شدن شکم می شوند. بنابراین اگر احساس می کنید خوردن دارو ها یا ورزش و کنترل چربی و کالری های دریافتی اثری در کوچک کردن شکم نداشته اند این روش را هم امتحان

    👈 آب کردن چربی ها
    ✅ تخم کتان دارای میزان زیادی چربی غیر اشتباع است که نسبت به چربی های مضر بسیار مفیدند و موجب کاهش چربی و افزایش سوزاندن چربی در بدن می شوند و بدین طریق قدرت زیادی در سوخت و ساز چربی ها ایجاد می کند.

    👈 کاهش اشتها
    ✅ تخم کتان به دور روش موجب کاهش اشتها می شود که هر دو بسیار کاربردی اند.
    ⭐روش اول کاهش اشتها:
    ✅ از آنجا که تخم کتان یک دانه روغنی است می تواند موجب احساس سیری بشود بنابراین اگر ۳۰ دقیقه قبل از مصرف غذا از یک قاشق پودر تخم کتان استفاده کنید احساس سیری به شما دست داده و نمی توانید زیاد غذا بخورید و بدین طریق دریافت چربی ها و کالری ها از طریق وعده های روزانه کمتر خواهد شد و به مرور موجب کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود
    ⭐روش دوم کاهش اشتها :
    ✅ به نقل از livestrong ، اگر از تخم کتان در هنگام خوردن غذا استفاده کنید باعث می شود که هنگام هضم غذا، محتویات معده بیشتر در معده بمانند و به صورت آهسته و کم کم وارد روده کوچک شوند و این موجب می شود که سطح انسولین پایدار بشود و موجب کاهش اشتها می شود. از طرفی پایگاه traineo می گوید تخم کتان با تنظیم سطح انسولین موجب کاهش هوس خوردن غذاهای چرب را در بدن موجب می شوند که خود نقش بسیار مهمی در کاهش وزن و کاهش چربی شکم دارد.

    👈 امگا ۳ و کاهش کلسترول
    ✅ این ماده موجود در تخم کتان دارای خواص مهمی است که در کاهش کلسترول خون در طی ۸ هفته بسیار کمک می کند. اگر روزی ۲۰ گرم از این ماده را در ۸ هفته مصرف کنید سطح کلسترول را به خوبی کاهش خواهید داد.
    ✅ امگا ۳ تخم کتان و حل مشکل التهاب سلولی
    التهاب سلولی مشکلی است که موجب عدم ارتباط خوب و به موقع مغز و سیگنال های هورمونی لپتین شده و موجب می شود که پیام احساس گرسنگی زیاد به مغز ارسال شود و این موجب می شود که دفعات دریافتی غذا توسط فرد زیاد شود و موجب افزایش وزن و چربی خصوصا چربی شکمی بشود. امگا ۳ به اندازه کافی کمک می کند این التهاب ها از بین بروند. استفاده از غذاهایی که موجب کاهش التهاب سلولی می شوند تا ۸۶ درصد موجب کاهش التهاب سلولی شده و تا میزان ۷ کیلو گرم  وزن کم کنند. ( به تحقیق خانم فاطمه مهدی پور در worldfood)

    🌟 دم کرده تخم کتان بهتر است یا پودر تخم کتان یا روغن کتان؟

    ✳ از آنجا که پودر کرده ی  تخم کتان داری ۵۰ کیلو کالری است و تخم کتان پودر نکرده دارای ۳۶ کیلو کالری است بهتر است که تا می توانید از پودر کردن آن جلوگیری کنید و به طور دم کرده آن را مصرف کنید اما اگر فعالیت بدنی خوبی دارید می توانید از پودر کرده ی تخم کتان استفاده کنید.

    👈 بنابراین بهتر است نحوه استفاده شما از تخم کتان به صورت زیر باشد:
    ✅ دم کرده تخم کتان هر روز دو فنجان
    پودر تخم کتان قبل از غذا برای کاهش اشتها و یا همراه با غذا و صبحانه و ناهار برای کنترل هضم غذا و کاهش چربی و کاهش نفخ و تمیز کردن دستگاه گوارش.


    👈 آیا تخم کتان برای اب کردن چربی شکم به تنهایی می شود؟

    ✳ به گفته hckynut در community.qvc باید بگوییم که این گفته حقیقت ندارد که تخم کتان فقط چربی های ناحیه شکم را از بین می برد. اما از آنجا که بیشترین لایه های چربی در شکم هستند تاثیر بیشتری بر روی شکم دیده می شود و بدین صورت باید بگوییم اگر توده چربیهای کل بدن به یک اندازه باشد روند لاغر شدن و کاهش وزن و تناسب اندام با استفاده از تخم کتان می تواند به صورت یک روند منظم و متناسب و مساوی در کل بدن مشاهده شود.

  • ۰۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🆔: @damnooshkade


    👈👈 دمنوش تخم کتان ☕

    ✳ تخم کتان یک دانه گیاهی مفید است که در اروپا و آسیا می روید و دارای مواد بسیار با ارزشی است که به سلامت بدن و تناسب اندام کمک می کند. حداکثر رشد طولی این گیاه در حدود ۱۲۰ سانتی متر است. قسمت بالای ساقه دارای شاخه‌های متعددی است و در روی این شاخه‌ها، گل‌هایی به رنگ‌های سفید، قرمز، بنفش، لاجوردی و آبی دیده می‌شود. میوه کتان به صورت کپسول ۵ خانه ای است که در هر کپسول حداکثر ۱۰ دانه وجود دارد. رنگ دانه در انواع مختلف از قهوه ای، قهوه ای مایل به زرد، زرد تیره، قهوه ای مایل به سیاه تا سیاه تغییر می نماید.

    ✳ نام علمی: Linum usitatissimum

    ✳ طبع: از نظر طب سنتی ایران تخم کتان طبعی گرم و خشک دارد.

    🌟 خواص: 🌟

    ✅ این دمنوش مناسب برای افرادی می باشد که تمایل به کاهش وزن و سوزاندن چربی شکم دارند، زیرا نوشیدن دمنوش تخم کتان قبل از غذا باعث کاهش اشتها می شود.
    ✅ نوشیدن این دمنوش در صبح به همراه صبحانه باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و به سلامت سیستم گوارشی نیز کمک می کند.
    ✅ تخم کتان دارای چربی غیراشباع و امگا۳ می باشد و دارای میزان زیادی فیبر محلول و غیر محلول ویتامین E است.
    ✅ به علت دارا بودن آنتی اکسیدان بالا و وجود اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در تخم کتان این دمنوش در رده دمنوش های ضد سرطان (به خصوص سرطان روده و سینه) و جلوگیری کننده از پوکی استخوان قرار می گیرد.
    ✅ نوشیدن این دمنوش از افزایش فشار خون در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.

    ✅✅تخم کتان چگونه موجب کاهش چربی شکم می شود؟

    👈 این دانه با ۶ اثر معجزه گر به شما کمک می کند تا شکم صاف داشته باشید و کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.
    ✅ کاهش نفخ و در نتیجه کوچک کردن شکم
    ✅ تمیز کردن معده و کوچک کردن شکم
    ✅ آب کردن چربی ها و کوچک کردن شکم و کاهش وزن
    ✅ کاهش اشتها و کاهش وزن
    ✅ امگا ۳
    ✅ حل معضل تورم سلولی و کاهش وزن
     

    ☝روش اول:
    یک قاشق پودر تخم کتان را در قوری ریخته و آب با دمای ۷۰ یا ۸۰ درجه به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. سپس آن را از صافی عبور داده و نوش جان کنید.

    ✌روش دوم:
    3 قاشق غذاخوری دانه کتان به یک لیتر آب جوش اضافه کنید. بهتر است این کار را در شب انجام دهید چون این ترکیب باید استراحت کند، برای این کار فلاکس خوب است ولی اگر ندارید از یک کاسه دری دار هم میتوانید استفاده کنید تا صبح باید یک مایع غلیظی بشود


    👈 مقدار مصرف:
    نیم ساعت قبل از وعده های غذایی  150ml . چای دانه کتان را  به مدت 10 روز بنوشید، پس از استراحت 10 روزه دوباره تکرار کنیددرمان با چای دانه کتان به کنترل  وزن کمک میکند. 


    🚨🚨 موارد منع مصرف:
    نوشیدن این دمنوش در دوران بارداری و شیردهی منع شده است.
    افرادی که روده التهابی و تحریک پذیر دارند از نوشیدن این دمنوش خودداری کنند.
    #دمنوش_تخم_کتان
    #تخم_کتان

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان