خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    - خواص زرده تخم مرغ عسلی از منظر طب ایرانی

    زرده تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی‌هایی است که بدون تغییر دادن میزان گرمی، سردی، تری یا خشکی بدن، در صورت هضم کامل در فرد سالم، می‌تواند به خونی معتدل و مفید تبدیل شود البته به شرطی که زرده آن بیش از حد حرارت نبیند و سفت نشود. در منابع مکتوب طب ایرانی خوردن زرده خام یا زرده سفت شده تخم مرغ برای افراد سالم معتدل، توصیه نشده است. کسانی که خون غلیظ دارند به هیچ وجه مجاز به مصرف تخم مرغ سفت شده نیستند زیرا این شیوه پختن تخم مرغ موجب می‌شود که خون غلیظی از آن تولید شود. زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی) غذای لطیفی به شمار می‌رود بدین معنی که: - در فرد سالم دارای مزاج معتدل، هضم آن دشوار نیست، - ماده مغذی آن به سرعت در بدن توزیع می‌شود، - خون معتدلی از آن تولید می‌گردد، - فضولات اندکی از آن در بدن بر جای می‌ماند. زرده تخم مرغ نیم برشت یکی از بهترین خوراکی‌ها برای نیرو بخشیدن به سیستم عصبی مرکزی و دستگاه گردش خون (قلب و شریان‌ها) است. کسانی که مدام در حال کار با کامپیو‌تر هستند می‌توانند از این خوراکی ساده و نیروبخش بهره‌مند شوند تا به تدریج دچار ضعف سیستم عصبی و خستگی و فرسودگی آن نشوند یا دست کم روند آن را کندتر کنند.

    دکتر مجید انوشیروانی
    دستیار دکتری تخصصی طب سنتی ایران




  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خاصیت میوه معروف پاییزی

    محققان طب قرآنی بر این عقیده‌اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می‌نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه‌های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می‌شوند.
    همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به چند مورد تقسیم کرده‌اند:
    ۱- پوست و ریشه انار ضدکرم
    ۲- انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی
    ۳- اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.
    ۴ - کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آن‌ها مفید است البته نوع شیرین آن
    ۵ - انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
    ۶ - انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)
    ۷ - انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.
    ۸- طبع انار ترش سرد است.
    ۹- مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین
    ۱۰- کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.
    ۱۱- جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.
    ۱۲- جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم‌ها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آن‌ها بمالید.
    ۱۳- رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.
    ۱۴- رب انار یبوست می‌آورد.
    ۱۵- خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.
    ۱۶- کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.
    ۱۷- خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آن‌ها از بین می‌رود.
    ۱۸- برای از بین بردن ترشحات ساده زنانگی از دمکرده گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سی‌سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.
    ۱۹- برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.
    ۲۰- کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپ‌های ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.
    ۲۱- کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی‌سی آب) کنند.
    ۲۲ - دم کرده برگ انار می‌گرن را برطرف می‌نماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.
    ۲۳- برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می‌باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می‌نماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.
    ۲۴- در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.
    ۲۵. جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانم‌ها مفید است.
    ۲۶- از ترکیب گلهای له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.
    ۲۷- طبع انار سرد و‌ تر است.
    ۲۸- پوست آن سرد و خشک است.
    ۲۹- انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی‌تر دارد.
    ۳۰- انار تولید کننده اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.
    ۳۱- برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن‌گاه بخورند بسیار خوب است.
    ۳۲- انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.
    ۳۳- عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.
    ۳۴- گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.
    ۳۵- به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره ۳۴)
    ۳۶- کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.
    ۳۷- خوردن انار مستی را رفع می‌کند.
    ۳۸- انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.
    ۳۹- بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    «دشمن کبد را بشناسید»

    دکتر «محمد جواد میانداری» داروساز در این زمینه گفت: استامینوفن برای اینکه قابلیت جذب در بدن را داشته باشد در کبد متابولیزه می شود به همین علت مصرف زیاد این دارو به کبد، فشار می آورد.

    استامینوفن ازداروهایی است که مصرف آن به صورت خودسرانه در بین مردم جا افتاده است و افراد برای هر نوع دردی از این دارو به عنوان مسکن استفاده می کنند. این در حالی است که با کنار گذاشتن این دارو، با روش های طبیعی می توان درمان را ادامه داد.

    وی افزود: به عنوان مثال برای کاهش تب، ابتدا از پاشویه می توان استفاده کرد. همچنین برای التهاب گلو که بر اثرنوعی ویروس ایجاد می شود با غره غره کردن یا با مخلوط عسل، آب لیمو و آب ولرم می توان مداوا کرد.

    اساتید داروسازی و دانشکده های داروسازی اطلاعات مردم را در خصوص نحوه ی مصرف خود سرانه داروها افزایش دهند تا مردم متوجه شوند که چه سمومی از طریق مصرف خودسرانه داروها به بدن وارد می شود.

    منبع :

    خبرگزاری ایرنا

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    لوسیون رشد و تقویت مو

    🍃خواص درمانی🍃

    1⃣بهترین تونیک برای تقویت و رشد مو
    2⃣درمان ریزش مو
    3⃣درمان شوره سر
    4⃣رشد مجدد موهای ریخته شده البته در صورت وجود پیاز مو

    🍃مواد لازم🍃

    ✅گزنه 1 قاشق مرباخوری
    ✅دم اسب 1 قاشق مرباخوری
    ✅کتیرا 1 قاشق مرباخوری
    ✅سرکه خرما 2 قاشق غذاخوری
    ✅آب 1 استکان

    🍃روش مصرف🍃

    👈در ابتدا آب را جوش آورده گزنه و دم اسب را اضافه کرده و مدتی اجازه دهید تا دم بکشد سپس کتیرا که باید از قبل پودر کرده باشید را به محلول صاف کرده اضافه کنید و هم بزنید تا به اصطلاح کتیرا ری بیاورد(پس از جذب محلول زیاد شود)سپس سرکه خرما را اضافه کنید حالا تونیک آماده است، این تونیک را باید در حمام و برای شستشوی سر به عنوان جایگزین مناسبی برای شامپو استفاده کرد، باید توجه شما را به این نکته جلب کنم که برای مشاهده بهترین تاثیر، این تونیک حداقل باید 10 دقیقه روی سر بماند و سپس شستشو شود.

    ⭐️نکات مهم⭐️

    ✳️زمان تاثیر گذاری این تونیک بیش از دو هفته است که پس از این مدت حتی کمک به رشد مجدد موهای ضعیف و ریخته شده خواهد کرد.

    ✳️استفاده از این تونیک هیچگونه محدودیت سنی و جنسی ندارد هم آقایان و هم خانم ها در هر سنینی می توانند از این تونیک بهره ببرند.

    ✳️می توان برای راحتی بیشتر در شستشوی موها مقداری از شامپویی که همیشه استفاده می کنید را به تونیک مورد نظر اضافه کنید.

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    چند راه برای خلاص شدن از سرفه

    سرفه موقعی رخ می دهد که ویروس، باکتری، گرد و خاک، گرده یا مواد دیگر به پایانه عصبی در مجرای هوا بین ریه و گلو وارد و باعث تحریک آن شود. سرفه باعث پاکسازی مجراهای تنفسی می شود.

    سرعت سرفه می تواند به حدود ۹۶ کیلومتر در ساعت برسد و هوای تولید شده، تا سه چهارم یک شیشه نوشابه ۲ لیتری را پر کند.

    این هوا که هنگام سرفه کردن از دهان بیرون می آید، حاوی حدود ۳ هزار قطره بزاق است. به گزارش سایت «نیوزویک» سرفه های مزمن می تواند علایم یک بیماری جدی باشد اما اغلب مردم به آن توجه نمی کنند.

    عوارض جانبی مانند درد سینه، خستگی مفرط و بی اختیاری ادرار ممکن است در پی سرفه کردن ایجاد شود. سرفه مداوم علاوه بر پخش کردن میکروب، آرامش فرد و خانواده را مختل می کند. به گفته کارشناسان، بیشتر داروهای OTC در درمان سرفه، بی اثر است، اما درمان های طبیعی می تواند موثر واقع شود.

    عسل: ادله علمی نشان می دهد، عسل در درمان سرفه و گلو درد موثر است. می توانید آن را خالی یا به صورت مخلوط شده با آب لیمو مصرف کنید.

    دمنوش آویشن: در کشور آلمان، آویشن به عنوان گیاهی موثر در درمان سرفه، برونشیت و سیاه سرفه شناخته شده است. برگ های این گیاه غنی از ترکیب آرام کننده است که نای و عضله «ایلیو» را آرام می کند و التهاب را نیز کاهش می دهد.

    حمام: قرار گرفتن در بخار آب یکی از بهترین راهکارهای رفع سرفه است. بخار، لوله جریان هوا را نرم می کند و گرفتگی سینوس و خلط را در ریه و گلو برطرف می کند. توجه داشته باشید، بخار سرفه های ناشی از آسم را تشدید می کند.

    فلفل سیاه و چای عسل: برای رفع سرفه های مرطوب، چای فلفل سیاه و عسل بخورید زیرا فلفل سیاه باعث تحریک گردش خون و جریان مخاط می شود و عسل نیز تسکین دهنده طبیعی سرفه است. برای تهیه این دمنوش، یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با ۲ قاشق غذاخوری عسل در یک لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.

    مصرف مایعات: مصرف هر نوع مایعاتی باعث رقیق شدن مخاط می شود که غشاء بینی را مرطوب نگه می دارد. این روش سرفه را کاهش می دهد.

    قطره سرفه: قطره های منتول سرفه، پشت گلو را بی حس می کند تا سرفه کنترل شود.

    لیمو ترش بخورید: مقداری نمک و فلفل سیاه روی لیمو بریزید و بمکید.

    شیرین بیان: از ریشه شیرین بیان، برای رفع سرفه استفاده می شود. شیرین بیان برای تسکین ناراحتی گلو و کاهش سرفه موثر است. کافی است، حدود ۲۸ گرم آب نبات شیرین بیان را در یک لیوان آب قرار دهید و جرعه جرعه بنوشید.

    زنجبیل: این گیاه ریشه ای قدرت زیادی دارد. در کشورهای شرق، از زنجبیل برای رفع علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا استفاده می شود زیرا خاصیت آنتی هیستامین و خلط آور دارد. دمنوش آن را با کمی عسل و لیمو مصرف کنید.



  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    🏮درمان فشار خون 🏮


    فشارخون درطب سنتی ناشی از امتلا خون است که می تواند هم از بلغم باشد و هم از دم .وقتی صفرا در تن کاهش پیدا میکند خونرسانی در بدن دچار اشکال میشود پس جهت پیشگیری از بیماری فشار خون باید همواره صفرا در تن به اندازه باشد.

    درمان :

    الف) سرکه انگبین(دو لیوان عسل +دولیوان عرق نعنا+یک لیوان سرکه انگورطبیعی)شبی ۳/۱ لیوان از شربت ریخته الباقی را آب ریخته یکساعت بعد از شام میل شود.

    ب) دوسین (سه واحد عسل + یک واحد سیاه دانه نیم کوب +نیم واحد سرکه انگور طبیعی) از این ترکیب روزی دو قاشق مرباخوری صبح ناشتا و شب موقع خواب میل شود.

    ج) ۵ قطره روغن سیاه دانه زیر زبان صبحها

    د) حجامت عام ماهی یکبار ۲ الی ۳ مرتبه

    * توجه : طول درمان ۱۲۰ روز می باشد.

    * توجه :ضمنا در دمویها ترک ناهار بسیار موثر است و شتاب درمان را بیشتر می کند. ولی بلغمی ها باید گرمیها را بیشتر و سردیها را کمتر مصرف کنند.



    درمانهای اورژانسی :

    الف) بین انگشت شصت و سبابه را ۳ الی ۴ دقیقه فشار دهید.

    ب) نوک انگشتان را سوزن می زنید تا چند قطره خون بیاید.

    ج) ۱۲ الی ۲۰ عدد سیاه دانه را با دندان بجویید تا فشار سریع کاهش یابد.

    د) ترشیها هم مثل سرکه ـ آبلیمو ـ آبغوره ـ آب نارنج و ... در مواقع اوراژنسی کمک کننده هستند.

    * توجه : یکی از درمانهای اوراژنسی را انجام دهید و اگر به نتیجه نرسیدید

    راه بعدی را امتحان نمایید.

    * نسخه : دکتر خیر اندیش


  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    بِهْ



    از نظر طب قديم ايران "بِهْ" شيرين كيم گرم و تر و ترش و سرد و خشك است.

    روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد تر است .


    1)به تقويت كنده قلب است .

    2)ادرار آور است.

    3)نرم كننده سينه است .

    4)مقوي معده و دستگاه هاضمه است .

    5)قابض است .

    6)خونريزي را بند مي آرود .

    7)به ترش مسهل است .

    8)به ترش براي تنگي نفس مفيد است .

    9)به ترش استفراغ را بند مي آورد .

    10)اسهال هاي ساده و اسهال خوني را درمان مي كند .

    11)به بهترين و مفيد ترين ميوه براي مسلولين است .

    12)خونريزي از رحم را متوقف مي كند .

    13)اثر مفيد روي بواسير درد .

    14)براي هضم غذا مفيد است .


    خواص به دانه

    1- لعاب به دانه را روي زخم ها و سوختگي ها بگذاريد تا باعث شفاي سريع آنها شود .

    2-ضد تب است .

    3-اسهال خوني و ساده را درمان مي كند .

    4- براي درمان جراحات گلو موثر است .

    5-سرفه را برطرف مي كند .

    6- براي درمان تورم هاي داخلي بدن مفيد است .

    7-براي التيام ترك پوست دست وبدن ، نوك پستان ، لب و بواسير لعاب به دانه را روي موضع بماليد .

    8-براي درمان خشكي زبان و دهان مفيد است .

    9-آفتاب زدگي را با ماليدن لعاب به دانه بر روي پوست درمان كنيد .

    10-جويدن به دانه براي تقويت نيروي جنسي مفيد است .


    خواص دم كرده گل و شكوفه به

    1-سردرد را برطرف مي كند.

    2- مقوي معده است .

    3-سينه را صاف و تقويت مي كند.

    4-سرفه كودكان را برطرف مي سازد .

    5-براي درمان بي خوابي دم كرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط كرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشيد .


    خواص روغن به

    1)براي برطرف كردن زنگ زدن در گوش مفيد است

    2)سرگيجه را برطف مي كند

    3)براي مداواي زخم هاي دهان مفيد است .

    4)خونريزي ريوي را درمان مي كند .

    5)اسهال مزمن را برطرف مي كند.

    6)دوست كبد است و روم كبد را رفع مي كند .

    7)زخم روده ها را درمان مي كند .


    خواص برگ وشاخه هاي به

    1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا مي كند .

    2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئيد .

    3)قابض است .

    4)ضماد برگ درخت به براي ورم چشم مفيد است .


    خواص به از نظر قرآن و احادیث

    عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند.
    بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند.
    کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند.
    نگرانی را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.




  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    🌼🌼🌼مراحل هضم غذا از دیدگاه طب سنتی:🌼🌼🌼

    👈۱- هضم معدی :
    غذایی که خورده می‌شود تا می آید به بافتهای بدن برسد ۴ مرحله هضم را پشت سر می‌گذارد. اول غذا وارد دهان می‌شود . در دهان غذا کاملاً جویده می‌شود و با آب دهان مخلوط می‌شود. سپس غذا وارد معده می‌گردد. در معده شیرابه های معده روی آن ریخته و درنهایت به مخلوط خمیری شکل بنام کیلوس تبدیل می‌شود (کیلوس لفظ یونانی است) سپس روده بندها یا مزانتر یا ماساریقا ( لفظ یونانی) این شیرابه را می کشد و به کبد تحویل میدهد. تا این مرحله را هضم معدی یا هضم اول می گویند.( روده بند= مزانتر یا ماساریقا)

    👈۲- هضم کبدی :
    کبد شیرابه را از طریق روده‌بندها یا مزانتر به درون خودش می‌‌کشد و در آنجا هم یکسری تبدیل و تبادل صورت می گیرد، درحقیقت کبد مثل دیگی است که غذا درونش می پزد و به ۴ ماده جداگانه که باهم مخلوط شده‌اند تبدیل می‌شود. بخشی از این مواد رسوب می‌کند که به آن سودا می‌گویند.

    در بالاترین نقطه یک لایه نازک قرار می‌گیرد که به آن (رغوه) یا کف می‌گویند که همان صفرا است. بالای سودا لایة شفاف روشن و آب مانند قرار می‌گیرد که به آن بلغم می‌گویند. زیر صفرا هم یک لایه سرخ گلی تشکیل می‌شود که به آن خون می‌گویند. زیر صفرا هم یک لایه سرخ گلی تشکیل می‌شود که به آن خون می‌گویند. این نظر اکثر اطباء قدیم است، البته بعضی اطباء معتقدند که کیلوس در معده و کیموس در کبد ایجاد می‌شود و کیموس در کبد به خون تبدیل می‌شود. نکته: خون یکبار بعنوان جزیی از مایع درون رگ است یعنی جزیی از آن ۴ قسمت است و یکبار خون را بعنوان کل درنظر می‌گیرند که در فصد و حجامت منظور این است و خون در کبد ساخته می‌شود.

    👈۳- هضم عروقی :
    در کل مایعات درون رگ تا به بافت برسد تغییر و تحولاتی صورت می‌گیرد که به آن هضم عروقی می گویند.

    👈۴- هضم بافتی :
    هضم بافتی یعنی زمانیکه تبادل غذا و فضولات بین بافتها و خون انجام می‌شود که این تبادل در سطح سلولها صورت می‌گیرد.
    هر کدام از این مراحل ۴ گانه هضم دارای یک سری فضولات هستند، فضولات هضم اول یا هضم معدی مدفوع یا براز است. فضولات هضم دوم یا هضم کبدی بوسیله ادرار دفع می‌شود و فضولات هضم سوم یا هضم عروقی با عرق کردن و ادرار کردن دفع می‌شود و فضولات هضم چهارم یا هضم بافتی از طریق بخارات تنفسی (همان مواد زائدی که از ریه‌ها بیرون می‌آید) و همینطور چرک بدن که از روی پوست، دفع می‌شود.

    هر کدام از هضوم که باطل شود و فضولاتش دفع نشود شخص دچار بیماری می‌گردد
    📌 نکته: بقراط می‌گوید: اگر بیماری به شما مراجعه کرد و بعد از بررسی دیدید نمی‌توانید بفهمید بیماری و مشکلش چیست و دسترسی هم به جایی یا کسی که با آنها مشورت کنید در اینصورت تنها کافی است چهار هضم و چهار دفع این شخص را مرتب کنید آن وقت سلامتی کامل، به شخص برمی‌گردد. اکثر بیماریهایی که برای اشخاص پیدا می‌شود علتش این است که نقیصه‌ای در این چهار هضم یا چهار دفع ایجاد شده است.🌼🌼🌼🌼🌼



  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کندر:

    طبیعت کندر، گرم و خشک است.

    افعال و قوا در طب سنتی ایران:

    - پاک کننده قلب و مغز، بادشکن، حابس خون، مقوی دل و مقوی حافظه است
    - صاف کننده صدا و برطرف کننده خفقان،
    - اگر با صمغ عربی مصرف شود برطرف کننده بوی بد بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبی،
    - اگر با عسل مصرف شود برطرف کننده فراموشی است
    - مصرف آن با مویز و آویشن به صورت خوردن یا جویدن، جهت رفع سنگینی زبان

    - خوردن خیسانده آن صبح ناشتا جهت رفع کندذهنی و فراموشی مؤثر است

    - مصرف کندر با شکر جهت رفع ضعف معده و تحلیل بادهای غلیظ و خشک کردن رطوبات و تقویت هضم و جلوگیری از قی و فساد هضم و اسهال چرب و جلوگیری از خونریزی بواسیر مجرّب است.
    - استفاده از کندر به همراه روغن زیتون و عسل جهت تسکین دردهای مفاصل و دردهای سرد مزمن استخوانی و همچنین مصرف آن با روغن کنجد جهت کاهش خشکی مفاصل توصیه شده است.
    - مصرف آن با روغن مورد مانع از ریختن مو می شود.



  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    موارد استفاده شنبلیله:

    - از مهمترین اثرات این گیاه ، كنترل قند خون افراد دیابتیك است كه این اثر به دلیل كاهش جذب موادغذایی بخصوص قند به دلیل محتوای بالای فیبری ان می باشد.
    - همچنین باعث افزایش اشتها و افزایش وزن می شود؛ به همین دلیل در قدیم ، برای كسانی كه بسیار لاغر و ضعیف بودند یا در دوران نقاهت از بیماری به سر می بردند ، تجویز می شده است.

    - همچنین ، در درمان ریزش مو ، درمان آكنه ، پیشگیری از كانسر پروستات، كولون و درمان كموتراپیك كانسر پستان نیز مورد استفاده قرار می گیرد؛
    - دارای اثرات آنتی اكسیدان، ضد التهابی، ضد میكروبی، تحریك كنندگی ایمنی ، ضد ملانوژنز (تیره شدن رنگ پوست) و مهار مسمومیتهای كبدی و كلیوی نیز می باشد.

    -موسیلاژ (لعاب) موجود در دانه آن، جهت موارد زیر، مورد استفاده قرارمیگیرد:

    به عنوان اكسپكتورانت و نرم كننده در برونشیت و گلودرد به عنوان نرم كننده و ملین ، جهت رفع یبوست و كاهش نفخ،به صورت ضماد نرم كننده در ضایعات پوستی ، لبها و ناخنهای ترك دار و سوختگی ها.
    همچنین ، به دلیل داشتن اثرات ضد التهابی و ضد میكروبی آن ، به صورت ضماد در درمان سلولیت (التهاب پوست)، كورك، جوش، فیستول و زخمها و به صورت غرغره در گلودرد نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

    تخم شنبلیله دارای اثرات افزایش تولید شیر مادران شیرده ، قاعده آوری و تقویت میل جنسی نیز می باشد.

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    12 علت خواب رفتن دست و پا
    هنگام خواب شاید احساس کنید که دست های شما سوزن سوزن و بی حس می شود و بعد از بیدار شدن حتی ممکن است نتوانید به راحتی دست خود را مشت یا باز کنید. بیشتر این علایم به سرعت رفع می شود. برای رفع این حالت، به آرامی دست را باز و بسته کنید.
    در این مطلب 12 علت خواب رفتن دست ها و پاها را بیان می کنیم.

    1- گردش خون ضعیف
    شایع ترین علت خواب رفتن دست ها و پاها در خواب، کاهش جریان خون در دست ها و پاها است که با تغییر دادن حالت خواب می توانید آن را رفع کنید.

    2- دیابت
    خواب رفتن دست و پا حتی هنگام بیداری ممکن است نشانه دیابت باشد.مهم ترین و شایع ترین بیماری مربوط به اعصاب محیطی، دیابت است که در تغذیه اعصاب اختلال ایجاد می کند و از آنجا که هر چه طول اعصاب بیشتر باشد تغذیه آن ها بیشتر با مشکل مواجه می شود، اعصاب پاها آسیب پذیرترند و خواب رفتگی پاها در دیابت بیشتر مشاهده می شود. علاوه بر خواب رفتن دست و پا، در بیماران دیابتی، انواع اختلالات حسی از جمله کرختی، بی حسی، سوزن سوزن شدن و گزگز کردن دست و پا نیز مشاهده می شود.

    3- سندروم تونل کارپل
    بیماری سندرم تونل مچ دست نیز با خواب رفتن دست ها خود را نشان می دهد، به گونه ای که ممکن است فرد، شب ها به دفعات با حالت خواب رفتگی دست از خواب بیدار شود. این بیماری زمانی به وجود می آید که عصبی که از مچ دست وارد پنجه و نوک انگشتان می شود، بر اثر کار زیاد یا عوامل دیگری نظیر کم کاری تیروئید، حاملگی و دیابت آسیب می بیند و آن منطقه بدون اینکه بیمار فعالیت خاصی داشته باشد، با یک مختصر فعالیت به خواب می رود.

    4- آرتریت
    بیماری آرتریت باعث التهاب و درد مفاصل بدن می شود. این بیماری باعث تحریک و آسیب اعصاب در ناحیه مفاصل نیز می شود.

    5- عمل جراحی دست
    این حالت باعث تحریک یا آسیب عصب می شود.

    6- بیماری گیلن باره
    بیماری گیلن باره نیز با علائم خواب رفتن دست و پا، کرختی و بی حسی آغاز می شود که ممکن است این علائم با معاینه پزشک در بیمار تشخیص داده نشود. اما در هر صورت خود بیمار از حالت های اختلال حسی در اندام های خود آگاه است.

    7- مسمومیت دارویی
    مسمومیت های دارویی نیز ممکن است باعث مسمومیت اعصاب محیطی شود که از میان این داروها، داروهای شیمی درمانی که به اعصاب سلول های محیطی بیماران سرطانی آسیب می زنند، شایع تر است.

    8- مسمومیت با فلزات سنگین
    خوردن یا تنفس فلزات سنگین مثل جیوه، سرب، تالیوم و آرسینک نیز باعث خواب رفتن دست و پا می شود. وقتی که دماسنج یا لامپ کم مصرف یا مهتابی در فضای اتاق شکسته شود، بر اثر تصعید جیوه فرد دچار مسمومیت می شود.

    9- مسمومیت ویتامینی
    اگرچه گروه ویتامین های B بی ضرر هستند، اما استفاده بیش از اندازه ویتامین B6 می تواند مسمومیت ایجاد کند که این مسمومیت خود را به صورت بی حسی دست و پا نشان می دهد.برای جلوگیری از خواب رفتن دست هنگام خواب، آن را زیر بالش یا سرتان قرار ندهید.

    10- بیماری ام اس
    بیماری های عصب مرکزی نخاع هم می توانند کرختی و بی حسی دست و پا را ایجاد کنند، مثلا بیماری ام اس نیز همین علائم را دارد.

    11- سکته مغزی
    سکته های مغزی نیز به علت ایجاد اختلال در اعصاب، بی حسی ایجاد کرده و بر اثر آن دست و پا خواب می رود.

    12- تغییرات فشار خون
    فشار خون ارتباط مستقیمی با بیماری های اعصاب محیطی ندارد، ولی به دلیل اینکه اعصاب محیطی در تنظیم فشار خون و عروق محیطی نقش دارد، ابتلا به بعضی از بیماری های اعصاب محیطی در تنظیم فشار خون مشکل ایجاد کرده و خود را به صورت افت فشار خون نشان می دهد.

    پیشگیری از خواب رفتن دست ها موقع خواب
    - هنگام خواب، دست ها را زیر بالش یا سر قرار ندهید.
    - روی دست ها نخوابید، زیرا این امر باعث قطع گردش خون می شود.
    - کف دست را هنگام خوابیدن مشت نکنید و باز بگذارید.
    - دست ها را روی قلب قرار دهید تا بی حسی آن برطرف شود.
    - ورزش های مخصوص برای تقویت شانه، گردن و دست ها را انجام دهید.
    - از بالش های نرم تر استفاده کنید، از بالشت زیر زانو هم استفاده کنید و به پشت بخوابید.
    - در صورت ابتلا به سندروم تونل کارپل که باعث به خواب رفتن یا بی حسی دست می شود،از داروی ضدالتهاب با تجویز پزشک استفاده کنید.

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    معرفي و خواص ٥ عرق خاص و كمياب

    عرق زول و بوقناق : درمان دیابت ، کبد چرب ، یبوست ، کولیت و پولیپ روده ، آکنه ، تیرگی پوست ، کم خونی ؛ کیست ، فیبروم و میوم(بانوان )
    سه تا چهار لیوان در 24 ساعت
    طبیعت گرم و تر

    عرق بسفایج : مسهل بلغم و سودا، درمان کننده و ترمیم کننده معده، مؤثر برای بیماری های لقوه، ورم کلیه، اختلالات کبدی، ورم روده(کولیت)، عفونت کلیه و مثانه، برونشیت و آسم های مزمن، مفید در درمان سرطان و برخی بیماریهای ریوی و مفرح اعصاب
    زنان باردار از خوردن این عرق پرهیز کنند.
    طبیعت گرم و خشک

    عرق بنفشه : مسهل صفرا ، تصفیه خون ، مؤثر در درمان زکام سرفه ، خشونت سینه و حلق ، نزله و انواع آلرژی سوزش ادرار و دردهای کلیه و شفاف سازی پوست.
    یک استکان نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی
    طبیعت سرد و تر

    عرق فراسیون : خواص ضد بلغم ، ضد درد و التهاب ، ضد نزله مغزی و آبریزش بینی و چشم ، پاک کننده رحم بانوان ، تسهیل کننده زایمان، کاهش دهنده ترشحات بانوان ، تنظیم عادت ماهیانه ، از بین برنده توده های خوش خیم پستان و دیگر نقاط بدن ، درمان کبد چرب و کیست تخمدان
    مصرف آن در دوران بارداری و عادت ماهیانه در بانوان ممنوع می باشد.

    عرق یوهمبین : نا باروری آقایان ، درمان انزال زود رس و اختلال در نعوظ آقایان
    روزی سه لیوان همراه با عسل فراوان میل گردد .
    مصرف افراد دارای فشار خون بالا ختماً با پزشک مشورت نمایند
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز
    با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید در رژیم غذایی نیز تغییراتی ایجاد کرد. ماه اول پاییز «ایلول» نام دارد، در این ماه غلبه سودا زیاد می شود. زیرا باتوجه به این که سودا سرد و خشک است و طبع پاییز نیز سرد و خشک است، در افراد غلبه سودا بیشتر مشاهده می شود. برای جلوگیری از غلبه سودا و بیماری های ناشی از آن، حضرت امام رضا(ع) توصیه هایی دارند که از جمله آن :

    استفاده از مسهل هاست. داروهایی که فرد استفاده می کند و به دنبال آن دچار اسهال می شود. ایجاد اسهال به منظور دفع ماده اضافه سوداست. از جمله این مسهل ها می توان به دم کرده افتیمون، اسطوخودوس و... اشاره کرد. خاکشیر اگر چه جزو مسهل ها نیست اما به رفع تدریجی سودا کمک می کند. استفاده از سنا و گل محمدی ( باتوجه به مزاج فرد وشرایط خاص مصرف) هم مفید است. البته باید به این نکته توجه کرد که افرادی که دچار یبوست هستند نباید از مسهل استفاده کنند. این افراد ابتدا باید از خوراکی های ملین استفاده کنند تا یبوستشان برطرف شود و سپس از مسهل استفاده کنند.

    توصیه بعدی استفاده از شیرینی های طبیعی است. بعضی از شیرینی ها گرم و تر و برخی گرم و خشک است که می تواند هم به دفع سودا کمک کند و هم گرمای لازم بدن را تامین کند تا از بیماری های ناشی از سردی مزاج جلوگیری شود.

    مصرف گوشت های معتدل مانند گوشت بره و بزغاله توصیه شده است اما باید از خوردن گوشت گاو که سودازاست، پرهیز شود.

    خوراکی های خشک مانند غذاهای سرخ شده و کبابی مناسب این فصل نیست و مصرف آن باعث تشدید خشکی بدن می شود و علایمی مانند اگزما، بی خوابی، افزایش شک و وسواس به همراه دارد. با پرهیز از مصرف غذاهای خشک و مصرف به اندازه شیرینی های طبیعی، می توان از عوارض خشکی بدن کاست.

    همین طور توصیه می شود که در این ماه افراد از حمام رفتن زیاد اجتناب کنند؛ البته منظور گذشتگان از حمام چیزی شبیه سونای امروزی است که باعث تعریق بدن می شود. بنابراین اگر بخواهیم این توصیه را امروزه کاربردی کنیم باید بگوییم بهتر است در این فصل افراد کمتر به سونا بروند.

    در این ماه توصیه شده است از مصرف بعضی میوه ها به ویژه خربزه و خیار پرهیز شود. توصیه کلی این است که هر میوه را در فصل خودش مصرف کنیم، از این رو مصرف میوه هایی که در سردخانه نگه داری می شود یا به شکل خاصی پرورش می یابد، یا از نقاط دیگر آورده می شود، برای سلامت مضر است. حضرت امام رضا(ع) توصیه می کنند که سردی ها را در فصل گرم و گرمی ها را در فصل سرد مصرف کرده و در فصل معتدل بهار و پاییز از غذای معتدل استفاده کنید.بنابراین نباید در فصل بهار و پاییز غذاهای خیلی گرم و خیلی سرد را مصرف کرد. وقتی وارد فصل زمستان شدیم، می توانیم میزان مصرف گرمی ها را افزایش دهیم. رعایت این نکات برای افراد مسن اهمیت بیشتری دارد؛زیرا با افزایش سن، مزاج سردتر می شود و پرهیز از مصرف سردی ها در فصل های سرد ضروری تر است. هر چند در سنین جوانی هم رعایت این نکات مهم است اما گاهی حرارت مزاجی جوانان این سردی را جبران می کند.

    نکته بعد اینکه اگر فعالیت بدنی و ورزشی در فصل سرد سال بیشتر شود، می تواند به بدن ما انرژی بیشتری برساند و سردی مزاج را کاهش دهد. به ویژه در فصل زمستان، ورزش متعادل رطوبت اضافه بدن را دفع می کند و کاهش این رطوبت در پیشگیری از بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی، سینوزیت، عفونت گوش و... موثر است. هر چه رطوبت بیشتر باشد زمینه بروز این گونه عفونت ها افزایش پیدا می کند.

    در فصل های سرد سال، نوشیدن آب به ویژه آب سرد ناشتا مضر است و بهتر است از نوشیدنی هایی که طبع گرم تری دارد مانند شربت عسل استفاده کرد. همچنین مصرف دم نوش های گیاهی با طبع گرم مانند آویشن، بابونه و اسطوخودوس هم مفید است. افرادی که سوداوی هستند، می توانند در فصل پاییز از دم کرده گل گاوزبان استفاده کنند. دکترسیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آويشن

    طبیعت: طبیعت آویشن، گرم و خشک در درجه دوم است.



    خواص آویشن:
    آویشن از دیدگاه طب سنتی ایران به عنوان دارو شناخته می شود و فاقد اثرات غذایی در بدن است و مصرف زیاد و مداوم آن دارای اثرات مضر در بدن می باشد و بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی نبايد استفاده شود و اثرات ذیل صرفا جهت اشنایی با این مفرده آورده شده است.


    1.آویشن در درمان اکسیور مؤثر است.

    2. ضد نفخ و اشتهاآور است.

    3. پاک‌کننده ریه، معده، جگر و روده‌ها از رطوبات است.

    4. خوردن آویشن با آب انجیر، جهت درمان برخی از انواع سرفه مفید است.

    5. خوردن آویشن با انجیر خشک، سبب خوشرنگ شدن پوست صورت می‌گردد.

    6. مصرف آویشن با پنیر تازه در افراد لاغر، سبب رفع لاغری می‌شود.

    7. خوردن آویشن با غذاهای غلیظ که هضم سنگینی دارند، سبب بهبود هضم می‌شود.

    8.رایحه بخور آویشن باعث فرار حشرات موذی می‌گردد.

    9. آویشن به صورت دم‌کرده، جهت برطرف نمودن برخی از انواع ناراحتی‌های معده استفاده می‌شود.

    10.مصرف آویشن به صورت بخور، در سرماخوردگی سبب بهبود علایم می‌گردد.

    11.آویشن خلط‌آور و آنتی‌اسپاسم برونشیال است.

    12.آویشن خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد.

    نگهداری: در ظروف دربسته و دور از نور

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    عرق جادویی درمان میگرن
    یک فنجان عرق اسطوخودوس را با همان مقدار عرق سنبل‌الطیب و آب مخلوط کرده و روزی یک تا دو لیوان میل کنید. مصرف این عرق گیاهی به مرور زمان شدت دردهای میگرنی را کاهش می‌دهد. البته این عرق ترکیبی با نام «عرق جادویی درمان قطعی میگرن» در بسیاری از عطاری‌ها به فروش می‌رسد اما توصیه متخصصان طب سنتی این است که خودتان این عرق‌ها را با هم ترکیب کنید تا از نتیجه درمانی مطمئن باشید.

    لیمو درمانی
    به گفته متخصصان طب سنتی مخلوط کردن چند قطره آب با بادام تلخ کوبیده شده و ماساژ سر با این ضماد گیاهی، قرار دادن برش‌هاى نازک لیمو روى پیشانی، ماساژ پیشانی با سرکه و بو کردن ریحان و برگ نعناع انواع سردردهاى عصبى و میگرن را تسکین می‌دهد. خودتان می‌توانید امتحان کنید!

    متخصصان طب سنتی دم نوش‌های مختلفی هم برای درمان سردردها به خصوص سردرد میگرنی معرفی و توصیه کرده‌اند که عبارتند از:

    دم نوش ضد میگرن
    ۵۰ گرم گل بابونه را با همین مقدار علف چای (گل راعی) و ۲۵ گرم سنبل‌الطیب و ۲۵ گرم اسطوخودوس مخلوط کنید و این مخلوط را با آب سرد بشویید و سپس با یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید .
  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ازگيل

    ازگيل درمان كنندة اسهال است. روش استفاده : از ميوة ‌خام آن يا كنسرو ميل شود.

    خوردن ازگيل نارس خون رويهاي داخلي مانند بواسير و خون ريزي رحم را درمان مي‌كند.

    جهت درمان ورم روده كنسرو ازگيل و يا مخلوطي از شير و ازگيل ميل شود.

    جهت درمان زخم دهان و ورم گلو 50 گرم از برگ درخت ازگيل در يك ليتر آب جوشانده غرغره شود.

    براي درمان اسهال خوني 200 تا 300 گرم ازگيل را پوست نموده ميل شود.

    اگر دانة ازگيل را كوبيده و يك قاشق چاي خوري با شربت ريشة جعفري بخوريد سنگ كليه برطرف مي‌شود.

    اگر دانة ازگيل را در شراب خيس نموده و بنوشيد سنگهاي كليه و مثانه را از بين مي‌برد.

    طبع ازگيل سرد و خشك است.

    براي درمان نقرس و اسيد اوريك 100 گرم هستة خرد شده آنها را در يك ليتر شراب سفيد بريزيد و هر صبح يك استكان بنوشيد.

    اگر چوب ازگيل را به گردن آويزان كنند از سقط جنين جلوگيري مي‌كند.

    براي ورم پرستات مفيد است. 10 صبح و 5 عصر ميل شود.

    قليايي كنندة خون مي‌باشد. يك ساعت بعد از غذا ميل شود.



  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چند نوع دمنوش برای ایام پاییز :
    1-چند پر زعفران +یک تکه چوب دارچین +3عدد هل درسته داخل آب جوش بریزید بعد از چند دقیقه که دم کشید کمی گلاب اضافه کنید. ( شادابی و از بین بردن کسالت)
    2- زنجبیل تازه 2حلقه +چای سبز1قاشق داخل قوری بریزید آب جوش روش بریزید بعد از 3دقیقه داخل فنجون بریزید چند قطره لیموی تازه بچکونید (برای پیشگیری از سرما خوردگی)
    3-گل گاوزبان+گشنیز درسته +چند پر لیمو عمانی +دونه هل یا چوب دارچین (آرامش بخش)
    4-برگ تازه ی پونه یا نعنا رو دم کنید اگه دوست داشتید چند برگ به لیمو اضافه کنید (پیشگیری از پوکی استخوان. سرشار از کلسیم)
    5-گل گاوزبان +برگ به لیمو +تخم گشنیز +چند پر گل سرخ. (آرامش بخش)
    6- دم کرده کاکوتی +چند قطره لیمو (درمان سرفه -آفت -مناسب برای سرماخوردگی)

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سوال، برای خار پاشنه ... ؟

    🔵 علل ایجاد خار پاشنه :

    خارپاشنه در پای راست و چپ شکل میگیرد.
    که نتیجه افزایش اخلاط بلغمی "نزله سرد و تر"
    و اخلاط سوداوی
    "نزله سرد و خشک"
    در روده ی انسان و تجمع نزله سرد در نیمه تنه پایین بدن است.
    که بر اثر مصرف غیر متعارف کاهو ،
    "کاهوی بدون مصلح مثل سکنجبین عسلی"
    ترشیجات ، برنج ،
    "مصرف برنج زیاد، برنج غیر ایرانی"
    مرغ ماشینی ، گوشت گاو ، چای زیاد ، مصرف پرتقال زیاد ، عدسی زیاد ، وسواسی زیاد با آب سرد ، دوری از تغذیه های مزاج گرم ، تجویزهای غیر کارشناسی عطاری ها برای لاغر شدن خانمها ، مصرف غیر متعارف لبنیات ،
    "لبنیات پاستوریزه سردتر از لبنیات محلی است"
    بدون مصلحات آنها،
    "مثل آویشن ، نعنا ، زنیان"
    خارپاشنه را تشدید می کند.

    🔹راهکارهای درمانی ساده ی خارپاشنه :

    مالیدن روغنهای گرم :
    مثل دارچین ، سیاهدانه ، بادام تلخ ، سورنجان ، کوسه ماهی ، زیتون ، شتر مرغ ، قسط ، شوید ، زیره سیاه ، کنجد ، اسفند و ... به صورت انفرادی و بالاخص مخلوطی به کف پا روزی سه بار ضماد شده و سپس روغن را تا زانو بر خلاف جاذبه زمین ،
    "به طرف بالا"
    ضماد نمائید.

    🌸🍃🌸🌸🍃🌸

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خوراکیهای مجاز و ممنوع در #بارداری

    🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    در ابتدا توصیه میکنم هر مادری تحت نظر یک متخصص طب سنتی قرار گیرد تا پس از تشخیص مزاج وی ٬ از خیل خوراکیهایی که اورده میشود ٬ انهایی که مناسبتر است را انتخاب کرده و مصرف نماید .

    🔵 خوراکیهای مجاز 👇

    اویشن کدو ذرت ترب چغندر لبو ریحان نعنا خیار اب لیمو اب نارنج الوزرد زرد الو اش سماق .

    سبزیجات پخته زیاد مصرف شود

    هویج کنگر ریواس کاهو همه روزه به عنوان سالاد

    میوه : سیب نارنگی پرتقال گلابی هلو خرمالو شلیل ازگیل انگور خربزه طالبی گرمک ؛ یک ساعت قبل از غذا یا دو سه ساعت بعد از غذا .

    ماهی جوجه گوشت بره با دمبه ؛ البته دمبه کم

    هفته ای یک شب دوسه قاشق غذا خوری روغن بادام یا روغن زیتون یا چند عدد بادام خورده شود

    لبنیات شامل شیر در صبح پنیر و گردو در شب ماست وکره همه محلی باشد کارخانه ایی ممنوع

    انواع مربا مخصوصا مربای شقاقل که در استخوان بندی طفل موثر است

    گندم برشته برنجک شاهدانه کنجد بدون نمک
    موثر در استخوان بندی طفل

    ⛔️ و اما خوراکیهای ممنوعه 👇

    بقولات حبوبات نخود عدس باقلا فلفل زیره زعفران دارچین نمک زنجفیل میخک انیسون انغوزه گنه گنه سیاهدانه مارچوبه غوره بادمجان کرفس نعنا جعفری افسنطین اسفند سنا سرکه

    انواع کنسرو سوسیس و کالباس ماهی ساردین غذاهای کارخانه ایی کلا
    گوشت گاو و گوساله
    گوشت اهو و شکار

    غذا های مانده

    نوشابه های الکلی و کلا نوشابه و دوغهای کارخانه ایی

    سایر توصیه ها👇

    پرهیز از پریدن و دویدن و
    امیزش زیاد
    مجامعت زیاد سخت و خسته کننده

    فریاد کشیدن
    حرص خوردن
    غم و غصه
    ناراحتی و عصبانیت

    شام را زود بخورد
    و تاخواب ٬ دو سه ساعت فاصله بیندازد
    پر خوری نکند

    از هیچ نوع خمیر دندانی استفاده نکند بعد ها موجب حساسیت و اگزمای بچه میشود

    در سبزه زارها گردش کند
    رنگ اتاق و وسایل خانه تیره و تار نباشد موجب افسردگی مادر است

    مرتب وزن و فشار و...خود را چک کند

    از شوریجات و ترشیجات بپرهیزد

    سیب و گلابی و مخصوصا به و خربزه باعث زیبایی و خوش اخلاقی فرزند میشود

    جویدن کندر باعث تیز هوشی شجاعت و قوت قلب فرزند میشود به اندازه یک نخود چند دقیقه ایی بجود فرو دهد

    ترسیدن مادر باعث ماه گرفتگی نوزاد میشود اگر ترسیدید فورا یکی از این خوراکیها را مصرف کنید
    اب هندوانه اب خربزه شربت و اب میوه های شیرین

    استفاده از نور افتاب علاوه بر ایجاد ویتامین دی و استفاده از شنبلیله سفیده تخم مرغ ترب کلم پیاز موجب مشکی شدن موی نوزاد میشود

    خوردن خرما در ماه اخر موجب پاکی و صبوری نوزاد میشود

    خوردن شنبلیله خام با ساقه هایش بعد از سه ماهگی موجب پر پشتی موی نوزاد میشود


    خوردن هر از گاهی دم کرده رازیانه یا عرق رازیانه باعث درشت و زیبا شدن
    چشم نوزاد میشود

    استفاده از پنیر تازه سبزیجات و میوه های تازه و ویتامین ب موجود در انها باعث پیشگیری از لکنت زبان اینده طفل میشود

    گوشت شتر باعث زایمان دیر رس میشود

    امیزش بدون وضو باعث بخل فرزند میشود

    🔶برای راحت زایمان کردن👇

    پیاده روی در طول بارداری

    هفت روز قبل و هفت روز بعد از زایمان روزی هفت عدد خرما بخورد

    در ماههای اخر دمکرده و عرق کاسنی نارنج و خیلی کم رازیانه استفاده کند هفته ای یه بار

    دمکرده بومادران سه بار در روز در چند روز اخر

    نزدیک وضع حمل دو سه قاشق پودر برگ بو را با روغن زیتون مخلوط کند روی ناف بگذارد

    همزمان با شروع درد دمکرده زعفران با عسل یا دمکرده گل گاوزبان بخورد

    دمکرده پوست خشک شده خیارسبز
  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست




    خاصیت گیاه ترنجبین : ترنجبین به فارسی "ترانگبین" یا "ترنگبین" است. آن را به فرانسوی Manne d"hedysarum و Manna d"alhagi و Manne de perse و به انگلیسی Manna of hedysarum و به عربی "ترنجبین" می نامند.

    ترنجبین ماده ای است شیرین كه به صورت شبنم روی گیاه حاج یا خارشتر یا خاربز می نشیند. در یک بررسی که توسط مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی خراسان انجام شد، مشاهده شد که این شیرابه‌های قندی در نتیجه عمل حشره ای به طور طبیعی و با ایجاد شكاف به خارج تراوش می شود.

    گیاه خارشتر درختچه یا بوته خاری است که در بیابان ها و دشت های كم ارتفاع ایران مانند خراسان، یزد، تبریز، زرند، اطراف قم و بوشهر به طور خودرو فراوان دیده می شود.

    ترنجبین حاوى تركیبات قندى مختلفى چون گلوكز و فروكتوز، ساكاروز و ترى ساكارید است كه به راحتى در آب حل مى شود.

    سابقا از ترنجبین در كارخانجات ساده قندگیری به طور سنتی قند می گرفتند، ولی بعدها چون فروش ترنجبین از نظر دارویی بازار بهتری پیدا كرد، آن را فقط به عنوان دارو می فروشند.
    @TEBE_SONNATI_IRAN

    خاصیت ترنجبین
    * ترنجبین ملین و مسهل است. دوز مصرفى ترنجبین به عنوان ملین بر حسب سن بیمار بین 10 تا 70 گرم است كه با كمى آب مصرف مى شود. گیاه ترنجبین اگر در مقدار کم خورده شود، ملین و اگر به مقدار زیاد مصرف شود، مسهل است.
    * ترنجبین طبق نظر حكمای طب سنتی گرم، ولی در عین حال تر است.
    * برای تسكین عطش و تب ترنجبین مفید است.
    * ترنجبین در تسکین سرفه و درد سینه موثر است.
    * ترنجبین خاصیت ضدعفونی کنندگی خوبی دارد و میکروب ها را از بین می برد، به همین دلیل برای درمان بیماری های عفونی مفید است.
    * اگر ترنجبین با آب زیره خورده شود، برای دفع صدای شكم كه با تب خفیفی توام باشد، نافع است.
    * خوردن ترنجبین با آب پنیر برای اخراج اخلاط سوخته، با ماءالشعیر برای دفع اخلاط گرم، با كره برای باز كردن ادرار (در مواردی كه ترشح ادرار بند می آید) مفید است.
    * جوشانده ترنجبین معرق است.
    * گل های ترنجبین برای بواسیر مفید است.
    * مالیدن روغن برگ های ترنجبین برای روماتیسم خیلی نافع است.
    * عرق گیاه ترنجبین اگر مدتی کم کم خورده شود، برای دفع سنگ كلیه و مثانه تا حدودی مؤثر است.


    در مصرف ترنجبین احتیاط کنید
    * بسیاری از خانواده‌ها برای بهبود زردی کودک خود از مخلوط ترنجبین و آب قند استفاده می‌کنند که این مواد، نه تنها تاثیری در بهبود زردی کودک ندارند، بلکه باعث اسهال و استفراغ نوزاد نیز می‌شوند.
    در یک مطالعه تحقیقاتی که با هدف بررسی اثر ترنجبین خوراكی در كاهش زردی نوزادان انجام گردید، نشان داده شد که علیرغم باورهای بومی مبنی بر تاثیر ترنجبین در كاهش زردی نوزادی، تجویز این ماده اثر قابل توجهی در درمان زردی ندارد.

    * بیماران مبتلا به حصبه، اسهال خونی، بواسیر، خون ادراری و آبله از خوردن ترنجبین خودداری کنند.
    * ترنجبین برای طحال و اشخاص گرم مزاج مضر است.

    چگونگی تهیه آب ترنجبین
    برای تهیه آب ترنجبین، مقداری ترنجبین را در آب جوش حل می کنند. سپس مایع صاف روی آن را بر می دارند و می گذارند قدری بماند تا مواد خارجی آن ته نشین شود. حالا مایع صاف شده روی آن، آماده خوردن است.

    آب ترنجبین اگر صبح ناشتا خورده شود، موثرتر است. مقدار خوراكی معمول آن 12 تا 35 گرم است.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان