خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌴گیاه درمانی🌴
    🌴بامیه بهترین دارو دیابت است🌴
    🌴گردوازلخته شدن خون جلوگیری می کند🌴
    🌴هل تقویت کننده قلب بوده وسرماخوردگی رامعالجه
    می کند🌴
    🌴گشنیزتشنگی رابرطرف می کند وبرای دهان ودندان بسیارمفیداست🌴
    🌴انگورباعث پاکسازی معده و روده میشود🌴
    🌴لوبیاچشم بلبلی کم چرب وبدون کلسترول وحاوی سدیم است🌴
    🌴کلم بروکلی،به دلیل داشتن کلیسم فراوان باعث تقویت استخوان ها می شود.🌴
    🌴 گل گاوزبان باعث کاهش تب دربیماری های سرخک،آبله وکهیر
    می شود🌴
    🌴نخودفرنگی منبعی از فولیک اسیدو ویتامینB۶است🌴
    🌴ویتامینCموجوددرجعفری افزایش جذب آهن می شود🌴
    🌴پونه اشتهاآور بوده وباعث سهولت هضم وبه درمان معده کمک میکند🌴
    🌴کنجدبرای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفیداست🌴
    🌴خوردن موزخطرمرگ دراثرسکته مغزی راکاهش می دهد🌴
    🌴انگورخون سازبوده وبه تصفیه خون نیزکمک میکند🌴
    🌴مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی وکاهش کلسترول
    می شود🌴
    🌴گوجه فرنگی بدن را دربرابر امراض وبیماری های عفونی حفظ می کند🌴
    🌴 اسفناج بهترین داروبرای کسانی که مبتلابه کم خونی هستند🌴
  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دانستنیها👈 ✅👈?
    ✅👈👈
    دود اسپند سریع جذب مغز میشود و آنرا گرم می کند.

    ✅👈👈 دانستنی:
    نوشیدن شیر فقط با عسل و خرما توصیه میگردد در غیر اینصورت باعث سردی تن میشود.

    ✅👈👈 دانستنی:
    عطسه عروق را منبسط میکند و عروق ریز مغز را باز میکند.

    ✅ 👈👈دانستنی:
    بی حسی های دندانپزشکی باعث سردی تن میگردد و موهای صورت را سفید میکند. برای رفع این مشکل اگر همان لحظه نمک روی آن قرار دهید سردی را از بین میبرد.

    ✅👈👈 دانستنی:
    بهترین رقیب حجامت پیاده روی است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد. میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی که گرم هستند تامین کرد .

    ✅👈👈 دانستنی:
    اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد. مواد مخدر گرم اول و سرد آخر می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید.

    ✅👈👈 دانستنی:
    گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی)

    ✅👈👈 دانستنی:
    سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است.

    ✅👈👈دانستنی:
    انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند.

    ✅👈👈 دانستنی:
    خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.

    ✅👈👈 دانستنی:
    آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است.

    ✅ 👈👈دانستنی:
    خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند.

    ✅👈👈 دانستنی:
    ملاک تشخیص چاقی اندازه گیری مچ دست است که اگر مچ کوچک بود و تن چاق بود شخص اضافه وزن دارد که باید ناهار را از وعده های غذایی اش حذف کند.

    ✅👈👈 دانستنی:
    آواز خواندن سودای مغز را از بین می برد.

    ✅👈👈 دانستنی:
    تمایل به بوهای بد مانند بوی بنزین و گازوئیل و .... به دلیل سودای زیاد مغز است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    در یک فرد متعادل برای هر ۱۰۰ سی سی خون باید به اندازه ۱ سی سی صفرا، ۴۹ سی سی دم، ۴۹ سی سی بلغم و ۱ سی سی سودا باشد که اگر این مقادیر بیشتر یا کمتر شود بیماری پدید می آید.

    ✅👈👈 دانستنی:
    غذاهای سرد چاق کننده و غذاهای گرم لاغر کننده است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    هر چه قدر رطوبت معده بیشتر باشد اشتها بیشتر می شود.

    ✅👈👈 دانستنی:
    بهترین زمان مصرف دارو اول شب و سپس صبح است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    زیره برای لاغری خوب است اما باعث چین و چروک می گردد.

    ✅👈👈 دانستنی:
    تومور ناشی از افزایش سودا در سر و بواسیر یا هموروئید ناشی از افزایش سودا در انتهای روده است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    عسل خودش را به موضع درد میکشاند همانطور که آهنربا به سمت آهن می رود (سرعت اثر دارو را افزایش می دهد).

    ✅👈👈 دانستنی:
    حضور ضد و نقیض در هوای سرد و گرم باعث ایجاد سودا می گردد (مانند کسانیکه به سونا می روند).

    ✅👈👈 دانستنی:
    اگر انواع فلزات و مواد معدنی در بدن کاهش پیدا کرد با خوردن روزانه ۱۴ عدد بادام درختی این مشکل برطرف می شود.

    ✅👈👈 دانستنی:
    درمان کسیکه زنبور نیشش زده است مالیدن سرکه روی موضع و خوردن عرق نعناع است.

    ✅👈👈 دانستنی:
    کسانیکه بد زخم اند و زخمهایشان دیر خوب می شود به علت صفرای کم بدنشان است که باید غذاهای صفرا ساز (گرم و خشک) بیشتر بخورند. مثل: سیاه دانه، زیره و ...

    ✅👈👈 دانستنی:
    ده عدد بادام به اندازه پنج پرس چلوکباب ارزش غذایی دارد.

    ✅ 👈👈دانستنی:
    چربی دنبه گوسفند🐑🐑 هر چه قدر وارد بدن شود به همان اندازه بیماریها از بدن خارج می شود.?
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    اطلاعات پزشکی :

    درد پهلو:
    گاهی به هنگام دویدن، پهلوی آدم درد می گیرد. این بخاطر آن است که بازدم شما با وقتی که پای راست شما به زمین می خورد، همزمان است. در نتیجه به دیافراگم شما فشار وارد می شود، برای رهایی از این درد کافی است، بازدم خود را با وقتی که پای چپ شما به زمین می خورد، همزمان کنید.

    خواب رفتگی:
    اگر دست شما موقع رانندگی یا نشستن، در اثر یک وضعیت نادرست بخواب رفته باشد، به آرامی حرکت دادن سر به چپ و راست، در کمتر از یک دقیقه می تواند این مشکل را حل کند و از شر گزگز و سوزنی شدن دست راحت شوید.

    درد دندان:
    با یک تکه یخ، قسمت v شکل بین انگشتان اشاره و شست را بمالید، بسادگی درد دندان را کاهش می دهید.

    منبع ؛اطلاعات پزشکی
    همیشه تندرست و سالم باشید
    چند نکته در مورد رنگها:

    براي لاغر شدن ، از بشقاب و روميزي آبي رنگ استفاده کنيد. رنگ آبي اشتها را کم مي‌کند .🔵
    د
    اگر کم خواب هستيد وسايل اتاق خواب را به رنگ بنفش درآوريد يا از چراغ خواب به رنگ بنفش استفاده کنيد. رنگ بنفش آرامش دهنده و خواب‌آور است .♌


    اگر از کم خوني رنج مي‌بريد، ميوه‌هاي قرمز رنگ مانند گيلاس ، توت فرنگي و گوشت قرمز مصرف
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پوست اندام منحصر به فردی است مواظبش باشید
    پوست یکی از وسیع ترین اندام های بدن است که عملکرد های مهمی از قبیل: حس گری، ترشح چربی، تنظیم حرارت و سم زدایی از بدن و محافظت از آن را بر عهده دارد. برای اینکه سفتی و استحکام طبیعی پوست حفظ شود، باید با عوامل آسیب رسان به آن مبارزه کرد.

    از آنجا که پوست پل ارتباطی بین بدن و محیط اطراف می باشد، در معرض آسیب های فراوانی قرار دارد، از قبیل:
    1. پرتوهای فرابنفش ناشی از نور خورشید (مهم ترین عامل آسیب رسان پوست که روزانه وجود دارد).
    2. برنزه کردن پوست یا آسیب های ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به مدت طولانی (آفتاب سوختگی)
    3. محصولات شیمیایی تمیز کننده، مانند انواع شوینده ها که با پوست تماس پیدا می کنند، می توانند سبب خشکی پوست و سایر آسیب های حساسیت زا شوند.

    پوست نمایانگر سلامت درونی بدن است. شخص سالم دارای پوستی شفاف، نرم و لطیف و شاداب می باشد. تورم نازک شدن یا پف کردگی پوست نشان می دهد که سلامتی بدن دچار مشکل شده است. بسیاری ازناراحتی های پوستی با رعایت رژیم غذایی مناسب کاهش می یابند.

    تغذیه چه تأثیری روی پوست دارد؟
    بدن انسان بیش از صد بیلیون سلول تشکیل شده است که هریک از این سلول ها توسط چربی ها و پروتئین ها ساخته شده اند و کربوهیدرات ها نیز انرژی مورد نیاز سلول ها را تأمین می کنند. برای تأمین سلامت عمومی بدن، وجود این سه ماده ضروری است. از طرفی، این سه ماده مغذی به تنهایی نمی تواند سلامت بدن و پوست را تضمین کنند. برای اینکه پوستی شاداب و جوان داشته باشیم، بدن علاوه بر چربی، پروتئین و کربوهیدرات، به مواد دیگری مانند ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هم نیاز دارد. این ترکیبات مغذی به ترمیم آسیب های وارده به پوست و افزایش استحکام و لطافت و نرمی آن کمک کرده و همچنین از بیماری های پوستی پیشگیری می کنند. یه عنوان مثال، کلاژن یکی از اساسی ترین اجزای سازنده بافت پوست است که بدن برای ساختن آن به ویتامین C نیاز دارد. در صورت عدم مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین C مانند مرکبات (پرتقال و نارنگی، لیموترش)، توت فرنگی و انواع سبزیجات تازه، بافت پوست استحکام خود را از دست داده و شل و افتاده و پر از چین و چروک خواهد شد.
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چرا میوه ها برترند
    هشتاد الی نود درصد تمام میوه ها را آب حیات بخشی تشکیل می دهد که از قابلیت شویندگی بسیار بالایی برخوردار است و هیچ مانعی برای سم زدایی قابلیت رقابت با آن را ندارد. آن چه اهمیت دارد این است که میوه ها باید به طور صحیح مورد استفاده قرار گیرند تا مؤثر و مفید واقع شوند و در غیر این صورت می توانند مضر واقع شوند.
    همان طور که می دانید هضم غذا در معده انجام می گیرد و زمان مورد نیاز برای هضم بستگی به نوع و ترکیب غذای میل شده دارد و از 2 تا 8 ساعت متغیر است.

    هضم سالاد و سبزیجات خام 2 ساعت، غذاهای کاملا گیاهی بدون هیچ گونه مواد حیوانی 3 ساعت، گوشت قرمز یا سفید بدون مواد نشاسته ای مانند برنج و نان و سیب زمینی 4 ساعت و گوشت قرمز و سفید همراه با مواد دارای نشاسته 8 ساعت به طول می انجامد.
    میوه ها از این نظر کاملا متفاوت هستند، زیرا به آن صورت نیاز به هضم شدن ندارند و پس از توقف کوتاه در معده، وارد روده ها می شوند و عمل آزاد شدن و جذب مواد حیات بخش موجود در آن ها در روده ها انجام می گیرد. در حقیقت معده فقط گذرگاهی برای رسیدن این مواد به روده هاست. مدت توقف میوه در معده 20 الی 30 دقیقه است. (موز، خرما و میوه های خشک شده 45 الی 60 دقیقه در معده توقف می کنند.) به همین دلیل، روش صحیح مصرف میوه ها آن است که به تنهایی و با شکم خالی خورده شوند و تا خروج آنها از معده چیز دیگری میل نشود، زیرا اگر میوه ها به همراه و یا بلافاصله پس از غذای دیگری میل شوند، خروج آنها از معده تا پایان هضم آن غذا امکان پذیر نخواهد بود و به ناچار بین 2 تا 8 ساعت در معده خواهند ماند و حالت اسیدی پیدا خواهند کرد. این مواد در این حالت نه تنها مفید واقع نمی شوند، بلکه می توانند مشکلاتی نیز ایجاد کنند.

    امتیاز مهم دیگر میوه ها در مقایسه با سایر غذاها، تولید انرژی بالا و مصرف کم ترین میزان انرژی برای هضم است. انرژی اصلی ما برای داشتن یک زندگی فعال و پرتحرک است. جسم ما بالاترین میزان انرژی را برای هضم غذا صرف می کند. این میزان حتی از انرژی مورد نیاز برای فعالیت های فیزیکی مانند شنا کردن و دویدن هم بیش تر است. همان طور که گفته شد، میوه ها به آن صورت نیازی به هضم شدن ندارند و به همین دلیل، میزان انرژی مصرفی برای هضم آن ها به قدری ناچیز است که می توان آن را به حساب نیاورد. هم چنین آن ها هیچ گونه مواد زایدی در بدن تولید نمی کنند و بنابراین بدن نیازی به صرف انرژی برای پاک سازی هم ندارد. از سوی دیگر، آنها در زمانی کوتاه انرژی فراوانی تولید می کنند و در نتیجه با مصرف میوه ها بدن این فرصت را پیدا می کند که وقت و انرژی لازم برای هضم را به مصرف پاک سازی و سم زدایی جسم و انجام فعالیت های روزانه برساند.

    میوه ها را به تنهایی و با شکم خالی میل کنید تا از تمامی منافع و امتیازات این بهترین غذاهای انسان بهرمند شوید. همچنین یادآوری می شود که میوه ها را به صورت خام و تازه مصرف کنید، زیرا میوه های پخته به هیچ عنوان خواص میوه های تازه را ندارند.
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    با طبع سبزیجات آشناشوید

    یکی از مهم ترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذاها برای رفع گرسنگی و ادامه حیات است. ولی دانستن طبع نوع غذاها و اینکه چه نوع مواد غذایی برای بدن مفید است و چگونه باید طبخ شود بسیار مهم است.

    سبزیجات از فیبر زیادی برخوردارند و علاوه بر این، دارای ویتامین های مختلفی هستند. در سبد غذایی روزانه حتما از سبزی جات استفاده کنید؛ چرا که سبزیجات به خاطر داشتن فیبر زیاد موجب فعالیت حرکت های دودی شکل روده می شود و این امر به نوبه خود باعث می گردد که سیستم گوارش انسان از کارکرد خوبی برخوردار شود و در نتیجه، سلامتی انسان تضمین گردد. بهتر است سالاد را همیشه قبل از غذا و همرا با جوانه ها (جوانه گندم، ماش و ...،) لیموترش تازه میل کنید و در تهیه آن نیز به جای سس از روغن زیتون استفاده کنید.

    طبع سبزیجات
    کلم برگ: گرم و خشک
    گل کلم: گرم و خشک
    کلم بروکلی: گرم و خشک
    کنگر: گرم و کمی خشک
    تره فرنگی: گرم و خشک
    ریواس: سرد و کمی خشک
    قارچ: سرد و تر
    لوبیا سبز: سرد و تر
    ریحان: کمی گرم و خشک
    تره: خیلی گرم و خشک
    جعفری: خیلی گرم و خشک
    شنبلیله: گرم و خشک
    گیشنیز: سرد و خشک
    تربچه: گرم و خشک
    پیازچه: گرم و خشک
    نعناع: نسبتا گرم و خشک
    ترخون: خیلی گرم و خشک
    شوید: گرم و خشک
    اسفناج: کمی سرد و تر
    کرفس: گرم و خشک
    بامیه: سرد و تر
    کاهو: سرد و تر
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تقویت حافظه و هوش با 11 ماده غذایی

    در این مطلب درباره تعدادی از موادهای غذایی که برای تقویت حافظه مفید هستند و موجب تقویت هوش و حافظه می شوند را می خوانید. انواع میوه جات، سبزیجات، غلات و ...

    اسفناج به دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش موجب تقویت هوش و حافظه می شود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.
    قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.
    غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برای تقویت حافظه مفید و لازم است.
    میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می شود . علاوه براین تخم مرغ نیزبرای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف تخم مرغ در دوران بارداری موجب افزایش هوش کودک می شود.
    یک ظرف ماست دارای امگا ۳ و دی.اچ.ای نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است.
    انبه نیز از میوه هایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه می شود . این میوه دارای بافت های چربی است اما خوردن آن باعث می شود که گردش خون تسریع شود. هنگامی که گردش خون سریع تر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد .
    محققان استرالیایی به تازگی دریافته اند موادی مانند کربوهیدرات هایی که به وفور در سیب زمینی یافت می شود، باعث تقویت حافظه می شود.
    ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع تر سلول های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.
    شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می شود. البته بهتر است شکلات هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.
    محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می کند.
    همچنین محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابه های گازدار بهره هوشی کودکان ˈIQˈ را کاهش می دهد
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۴/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مهم ترین منابع غذایی ویتامین ها و مواد معدنی و نقش آن ها در بدن

    ویتامین آ :
    ویتامین آ برای رشد و نمو بدن ، سلامت پوست و حفظ قدرت بینایی ضروری است . این ویتامین در جگر ، قلوه ، زرده تخم مرغ ، شیر و انواع سبزی های دارای برگ سبز مثل اسفناج و سبزی های زرد و نارنجی مثل هویج و برگهای سبز تر ( خارجی ) کاهو یافت می شود .

    ویتامین ب :
    ویتامینهای B1, B2, B6, B12 در جگر ، دل ،‌ قلوه ، ‌زرده تخم مرغ ،‌ شیر ، ماهی و مرغ و انواع گوشتها وجود دارند . این ویتامینها نقش مهمی در زندگی انسان دارند .

    ویتامین د :
    ویتامین د برای رشد و نمو استخوانها لازم است . این ویتامین در روغن ماهی ، جگر ، زرده تخم مرغ ، پنیر و ماست به مقدار زیاد وجود دارد . در ضمن تابش مستقیم آفتاب بر روی پوست سبب تولید مقدار زیادی ویتامین د در بدن می شود .

    ویتامین ث :
    ویتامین ث مقاومت بدن را در برابر بیماری بالا می برد . در بهبودی زخم و سلامت لثه نقش دارد . به علاوه باعث می شود بدن آهن بیشتری جذب کند.این ویتامین در غذاهایی از قبیل جگر ، زرده تخم مرغ ، شیر ، ماهی ، مرغ ، گوشت قرمز ،‌غلات مخصوص و غلات سبوس دار،غلاتی که پوسته آن گرفته نشده باشد ، یافت می شود . علاوه بر پروتئین ویتامین هایی که ذکر شد بدن به تعدادی از عناصر نیاز دارد که هر کدام از آنها وظیفه خاصی به عهده دارند .

    روی :
    یکی از این عنصر ها « روی » است . نیاز بدن به « روی » در دوران بلوغ افزایش پیدا می کند . این ماده در ساختن پروتئین دخالت دارد . « روی » در غذاهایی مثل جگر ، شیر ، غذاهای دریایی ( مثل ماهی ) ، حبوبات و گندم وجود دارد .

    ید :
    ید یکی از مواد مورد نیاز بدن است . ید برای رشد و نمو طبیعی بدن ، سوخت و ساز مواد غذایی و تولید انرژی بسیار لازم است . سلولهای عصبی و مغز نیز نیاز زیادی به آن دارند . این ماده در غذاهای دریایی ،‌لبنیات و تخم مرغ وجود دارد . در غلات ، حبوبات ، میوه ها و سبزیها ،‌ید به میزان کم یافت می شود . البته مقدار آن به مقدار ید خاک بستگی دارد . یکی از مشکلات و بیماریهایی که در اثر کمبود ید به وجود می آید « گواتر » نام دارد . به دلیل کمبود ید در آب و خاک کشور ما ، در حال حاضر اکثر نمکهایی که تولید می شود یددار هستند . بنابراین خانواده ها باید حتماً از نمک یددار استفاده کنند .

    کلسیم :
    به دلیل تسریع در رشد استخوانها ، نیاز به کلسیم در سن بلوغ بیشتر است . بنابراین نوجوانان باید از منابع غذایی حاوی کلسیم مثل شیر ، ماست و کشک به میزان فراوان استفاده کنند .

    آهن :
    یکی از شایعترین انواع کم خونی ،‌ کم خونی از نوع فقر آهن است . یعنی اگر آهن به اندازه کافی به بدن نرسد فرد دچار کم خونی می شود . زیرا وجود آهن برای خون سازی لازم است . البته نیاز بدن به آهن در دوران بلوغ بیشتر می شود . اما دختران به دلیل قاعدگی ماهانه ، مقداری از آهن بدنشان را از طریق خونریزی از دست می دهند . به همین دلیل خوردن غذاهای حاوی آهن بخصوص برای دختران توصیه می شود .

    این ماده در غذاهایی از قبیل گوشت ، جگر ، ماهی و زرده تخم مرغ وجود دارد .

    خوردن چای طی 1 تا 2 ساعت قبل و بعد از غذا از جذب آهن جلوگیری می کند . ولی استفاده از مواد دارای ویتامین ث یا میوه های ترش ، مثل مرکبات ، به جذب آهن کمک می کند .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان