خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سبزى خوش طعمى كه خواص درمانى فراوانى دارد. زادگاه اصلى ترخون دشتهاى جنوبى روسیه و جلگه هاى مغولستان و سیبرى بوده است كه با حمله مغولان این گیاه همراه آنها به كشورهاى خاور نزدیك و اروپا راه یافته است و نام ترخون را به خود گرفته است .ترخون گیاه كوچكى است كه به ندرت ممكن است ارتفاع آن به شصت سانتیمتر برسد. برگهاى آن سر تیز و داراى بوى مطبوع تندى است .گلهاى كوچك سفید رنگى دارد كه تخم نمى دهد و براى كشت آن باید نشاء آن را در بهار بكارند. امروزه در ایران تقریبا در همه شهرستانها ترخون را مى كارند و آن را به عنوان سبزى خوردنى مصرف مى كنند. در خیار شور چند برگ ترخون را به عنوان گیاه معطر مى گذارند تا طعم و عطر مطبوعى به آن بدهد.

    تاریخ ترخون :

    ابن سینا و ابو زكریاى رازى پزشكان دانشمند ایرانى قبل از اروپاییان به خواص درمانى ترخون پى بردند و در كتابهاى طبى خود این دو پزشك دانشمند مى نویسند كه ترخون نفخ را برطرف كرده و هواى آلوده از طاعون را ضد عفونى و پاك مى كند. این بیطار ترخون را سبزى سفره غذا مى داند و عقیده دارد چند برگ از ترخون اشتها را تحریك كرده و نفس را معطر و خوشبو مى سازد. ترخون در زمان جنگهاى صلیبى به اروپا وارد شد و در نقاط مختلف اروپا كشت آن معمول و رواج یافت و امروزه این سبزى معطر را در غذا و دوا به كار مى برند.

    ترخون از زمانى كه در اروپا پیدا شد در طب و درمان امراض به كار رفت و در مصرف آن خواص اشتها آور، هضم كننده ، مدت ماهانه خانمها و ترشح كننده بزاق دهان و همچنین داروى دردهاى دندان تشخیص دادند.

    در قرن نوزدهم دو پزشك معروف فرانسوى به نام ((شومل )) و ((كازن)) با مصرف دم كرده و اسانس ترخون بیماریهایى را چون ضعف معده و سوء هضم معالجه مى كردند و از معالجه با این گیاه معطر نتایج موثرى مى گرفتند.

    خواص درمانى ترخون مرهون روغن مایع اصلى آن است كه داراى بو و طعم تندى است و مزه آن نزدیك به تربانتین مى باشد.

    روغن مایع اصلى ترخون دارى هفتاد درصد ((استراگول )) و بیست درصد (( ترپن )) مى باشد.

    این روغن داراى خواص تقویت كننده ، اشتها آور، مقوى معده ، ادرار آور، قاعده آور و كرم كش مى باشد.

    ترخون را به عنوان دمكرده به مقدار بیست و پنج تا سى گرم در یك لیتر آب دم كرده و سه یا چهار بار در روز و هر بار یك فنجان از آن را بعد از صرف غذا مصرف مى كنند.

    اسانس ترخون به مقدار سه تا پنج قطره در روى یك حبه قند نیز براى تقویت معده و دفع نفخ شكم مصرف مى شود. در این جا باید یاد آورى كنیم كه ترخون . مى تواند جانشین نمك شود و كسانى كه از مصرف نمك منع شده اند مثل بیماران قلبى ، كسانى كه فشار خونشان بالا رفته است ، یا اشخاص چاق كه مجبور به پیروى از رژیم غذایى بى نمك شده اند مى تواند به جاى نمك ترخون در غذاى خود مصرف نمایند و علاوه بر این كه غذاى خود را با نمك احساس كنند از طعم مطبوع و خواص شفا بخش ترخون نیز استفاده نمایند. ترخون این خاصیت را دارد كه مقوى دستگاه هاضمه است و همچنین نفخ و باد شكم را دفع مى كند.

    ترخون تب بر و همچنین قاعده آور است . در قدیم به واسطه خواص ‍ درمانى اى كه داشته است بسیار معروف بوده است و در فرانسه به نام (گیاه اژدها) و یا (شرپانتین ) معروف بوده است و از آن سالاد درست مى كرده اند و یا خام و با غذا مى خورده اند. ترخون را دم مى كردند و دمكرده آن را به عنوان مقوى معده مى خورده اند تا هضم غذا را آسان كند، گاز و نفخ شكم و روده ها را برطرف مى سازد و قاعدگى و عادت ماهانه خانمها را مرتب سازد و دردهاى اعصاب و انواع رماتیسم را شفا مى بخشد. كسانى كه مى خواهند از ترخون به عنوان دمكرده استفاده نمایند باید پنج گرم ترخون را تكه تكه كرده و در یك فنجان بریزند و روى آن آب جوش ‍ جارى كنند و ده دقیقه بگذارند تا دم بكشد بعد این دمكرده را بعد از صرف غذا بنوشند.

    شلیمر در كتاب خود مى نویسد: در ایران حاضر (صد سال پیش ) ترخون را خام با غذا مى خورند و یا آن را با غذا مى پزند و مصرف مى نمایند. ایرانیان ترخون را كرمكُش مى دانند و به عنوان دواى ضد كرم دم كرده و اسانس آن را مصرف مى نمایند.
  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    بادنجان خام داراى ویتامین (آ)، (فسفر) و (كلسیم) است. اصل بادنجان از سروستان است و از آنجا به سایر نقاط عالم پراكنده شده است . بادنجان به وسیله اعراب به اروپا برده شد و كشت گردید. گیاه بادنجان از خانواده سولانه است كه سیب زمینى ، گوجه فرنگى و توتون و مهرگیاه نیز تعلق به این خانواده دارد. بادنجان در قرن پانزدهم شهرت بدى یافته است . چنان كه یكى از نویسندگان آن عصر درباره بادنجان مى نویسد میوه اى است كه به شكل گلابى است و بزرگ مى شود ولى داراى خواص بدى است و به آن ملون جنا مى گویند! نویسندگان دیگرى در همان عصر بادنجان را به نام (مالن زنا) نام برده و مى نویسند مصرف بادنجان باعث ایجاد تب و صرع مى شود!

    تا سال 1760 بادنجان به صورت گیاهان تزیینى بود و فقط در نواحى مدیترانه به عنوان غذا مصرف مى شود و از سال 1870 در فرانسه و اروپا بادنجان را به چشم یك سبزى خوردنى نگاه كردند و در كتابهاى طباخى انواع غذا را از آن تهیه كرده و دستور طباخى آن را داده اند. با وجود این هنوز بادنجان در نواحى مركزى و شمالى فرانسه كاملا شناخته نشده و مردم این نواحى آن را سبزى مخصوص نواحى جنوبى فرانسه مى دانند. در ایران بادنجان شهرت و معروفیت فراوانى دارد و بطورى كه نقل مى كنند در ناحیه بم كرمان بوته هاى بادنجان بلند شده و به صورت درختچه اى در آمده است . به همین علت ضرب المثلى در ایران معروف شده است كه مى گوید: بادمجان بم آفت ندارد. در طباخى ایران بادنجان مصرف زیادى دارد. از آن خورش بادنجان ، بادنجان سرخ كرده ، كوكوى بادنجان ، دلمه بادنجان ، میرزا قاسمى ، حلیم بادنجان ، ته چین ، یتیم چه ، ترشى بادنجان درست مى كنند.

    ارزش غذایى بادنجان

    ارزش غذایى بادنجان خیلى پایین است و عملا هیچگونه خاصیت غذایى ندارد زیرا صد گرم بادنجان در حدود سى كالرى حرارت ایجاد مى كند. ولى این سبزى براى رژیم لاغرى كه باید كالرى كمى مصرف كرد جاى نمایانى دارد زیرا علاوه بر این كه كالرى ندارد، اگر آن را با آب بپزند و سرخ نكنند و بخورند خاصیت ادرار آور دارد البته بادنجان آبپز مزه خوبى ندارد و بسیارند كسانى كه آن را دوست ندارند. بادنجان را در اغذیه به هر ترتیبى كه مصرف كنند اغلب با روغن سرخ مى كنند و چون به اندازه حجمش روغن مى كشد پس از این كه سرخ شد سنگین و ثقیل الهضم مى شود و مصرف كنندگان را به جاى این كه مفید واقع شود مضر میگردد.
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انگورهای تجارتی از درختان مو چوبی حاصل می شوند كه البته این موها از تخم مو به وجود نمی آیند. بلكه با قلمه زدن یا پیوند زدن به ریشه های دیگر به وجود می آیند. درخت مو در حالی كه رشد می كند، باید به یك پایك یا داربست تكیه كند. تا خوشه های سنگین میوه در امان بمانند.

    انگور منبع سرشاری از ویتامین های A، C و بیوفلاونوید و عناصری چون ژرمانیم و سلنیوم است. فواید انگور بیشتر در جهت كمك به دستگاه گردش خون است. گلبولهای قرمز را تغذیه و صاف می كند. كشمش و مَویز منابع مهم كالری، قند و مواد مغذی هستند.
    پزشكان گفته‌اند : انگور سه كار را با هم انجام می‌دهد: مسهل معده و پاك كننده خون و غذا برای بدن است و آب آن باعث تجدید قوا می شود و گردش خون را تنظیم می‌كند و برای گازهای معده مفید است و نیز كبد و كلیه را مداوا می‌كند و تب را می‌برد و برای سوء هاضمه و نقرس و بیماری‌های قلب و صفرا و باد و بواسیر سودمند است و از پیشروی سل و سرطان جلوگیری می‌كند.
    دانشمندان دارو شناس می‌گویند: انگور ترشحات معده را زیاد می‌كند و برای طحال و گرفتگی ستون فقرات مفید است و در آن اندكی گاز ارسنیك وجود دارد كه باعث زیبایی رنگ صورت می‌شود و لذا برای بیماران سفلیس و سل و سرطان فایده دارد.
    همچنین انگور دارای ویتامین‌های ای – ب – ث می‌باشد.
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    " فیكوس كاریكا " كه انجیر نامیده می شود. بومی شمال آسیاست. مدت بسیار طولانی است كه انجیر وجود دارد. سومری ها از انجیر استفاده می كرده اند. انجیر پخته در گذشته به عنوان شیرین كننده به جای شكر مصرف می شد. انجیر سرشار از پتاسیم، آهن، فیبر و كلسیم است. انجیر مصارف پزشكی دارد و مدٌر و ملٌین است. درخت انجیر 100 سال عمر می كند و 100 فوت ارتفاع دارد. اما درختان بومی 6 فوت ارتفاع دارند.

    شكوفه انجیر داخل میوه می ماند و زنبورها را داخل خود می كشد تا گرده ها را پراكنده كنند. اما فقط میوه آن قابل خوردن است. انواع متفاوتی از انجیر وجود دارد. كه بر حسب رنگ از سیاه تا سفید دسته بندی می شوند و انواع سبز برای خشك كردن به كار می رود.
    انواع انجیـر:
    آدریاتیك (Adriatic): رنگ آن سبز كمرنگ مایل به زرد و بخش داخلی آن، قرمز رنگ است. به شیرینی انواع دیگر نیست. طعم نوع خشك آن مطبوع است. البته به صورت تازه هم مصرف می شود.
    قهوه ای (Brown turkey): این نوع انجیر قهوه ای با طعم شیرین، پر آب است و به هر دو صورت خشك و تازه مصرف می شود.
    كالی میرنا (Cali Myrna): این نوع انجیر، بزرگ و كم آب است و پوستش سبز و گوشتش سفید است. اكثراً به صورت خشكبار مصرف می شود. پوست ضخیمی دارد كه هنگام خوردن گرفته می شود.
  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    مرسی بسیار عالی بود
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انار از خانواده توتهاست. به نظر می رسد كه یكی از سم زداترین میوه ها باشد. دانه های سرخ درخشان و آب سرخ تیره آن، چاشنی مناسبی برای سالاد، سوپ، دسر، آبمیوه ها و گوشت پخته است. انار پوست ارغوانی ضخیم و چرمی شكل دارد. كه از دانه ها حفاظت می كند. دانه های انار ترش و شیرین هستند و بسیاری افراد دانه های انار را همراه با بخش اطراف آنها مصرف می كنند.

    انار اقسام ترش و شیرین دارد.
    خواص انار شیرین:
    برای كسانیكه دارای مزاج گرم هستند مناسب است.
    برای تقویت كبد،خارش ،یرفان ،خفقان،درد سینه و سرفه،صاف كردن صدا،چاق شدن،جذب غذا در بدن و رفع اگزما مناسب است.
    خواص انار ترش:
    تسكین دهنده حرارت معده و فشار خون می باشد البته مصرف زیاد آن باعث زخم معده و دل پیچه میشود.
    آب انار ترش جهت زخمهای دهان مفید است و عصاره آن كه جوشانده و غلیظ شده باشد با مقداری عسل جهت زخمهای بدخیم مفید است.همچنین برای زخم بینی و درد گوش مفید میباشد.
    حلوایی كه با آب انار ترش پخته شود جهت رفع ویار زنان باردار به خوردن گـٍل و خاك و امثال ان موثر است.
    پوست انار كه با برنج و جو پوست كنده جوشانده باشند برای رفع اسهال و دل پیچه موثر است.
    جوشانده آن جهت تقویت لثه و آشامیدن آن برای ادرار غیر ارادی مفید است.
    رب انار برای التهاب و تشنگی زیاد و تبهای تند و استفراغ و رفع ویار زنان باردار و برای رنگ رخسار و رفع غم موثر است.
    گل انار جهت قطع خون ریشه دندان و التیام زخم دهان مناسب است
    عصاره گل انار با گلاب جهت رفع ورم چشم موثر است و جهت زخم و خراش پا كه از كفش به وجود آمده باشد مفید است.
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    آفرین الهام جون کار خیلی خوبی کردی این تاپیک رو زدی
    منم تصمیم داشتم تاپیک با همین عنوان بزنم
    الان تاپیکت رو دیدم و خوشحال شدم

  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    تست پزشکی رایگان:

    یک استکان ابغوره بخورید
    50 ثانیه صبرکنید و اگر:
    دهانتان اب افتاد:
    قند بالاست
    دهانتان خشک شد:
    مشکل کبدی
    دهانتان کف یا چسبناک شد :
    چربی خون دارید
    اگر سر درد گرفتید: اختلال فشار

    همیشه سالم وتندرست باشيد
  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    لیموترش چه منفعت های اسرار آمیزی دارد؟


    خواص لیموترش:

    قرن هاست که خواص لیمو برای سلامتی شناخته شده است. از جمله ی این خواص کمک به کاهش وزن، پاکسازی کبد، مصرف به عنوان یک ضد باکتری و ضد ویروس، و تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. لیمو حاوی اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که به تقویت ایمنی بدن و مبارزه با عفونت در بدن کمک می کند.

    قرن هاست که خواص لیمو برای سلامتی شناخته شده است. از جمله ی این خواص کمک به کاهش وزن، پاکسازی کبد، مصرف به عنوان یک ضد باکتری و ضد ویروس، و تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. لیمو حاوی اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که به تقویت ایمنی بدن و مبارزه با عفونت در بدن کمک می کند.

    در این جا به چند خاصیت لیمو اشاره می کنیم که احتمالاً نمی دانستید:
    لیمو حاوی اسید سیتریک که به جلوگیری از جوش کمک می کند. ماهیت قلیایی لیمو برخی از انواع باکتری های مولد آکنه را از بین می برد.

    پژوهشی جدید نشان داده است که روغن لیمو دارای اثر آرام بخش و از بین بردن خستگی، سرگیجه، اضطراب، عصبانیت، و تنش است.

    اگر دچار زخم دهان هستید، مخلوط آب لیمو را با مقداری آب سه بار در روز قرقره کنید. به خاطر خاصیت ضد باکتری لیمو ، سرعت درمان بهبود خواهد یافت.

    اگر دچار سرما خوردگی یا آنفلانزا هستید، چای و آب لیمو میل کنید. چرا که لیمو منبع غنی ویتامین c است و سلول های دفاعی تان را تقویت می کند.

    تحقیقات نشان داده است که روغن لیمو فعالیت مغز را بیشتر می کند. اگر در طول روز احساس خستگی کردید، چند قطره از آن را میل کنید؛ خستگی تان بر طرف خواهد شد!
    لیمو تنفس تان را تازه می کند. دهان خود را چند بار در روز با لیموی تازه شستشو دهید و یا یک تکه لیمو بجوید.

    * لیموترش مانع انباشتگی چربی‌ها می‌شود

    اگر می‌خواهید مقداری کالری بسوزانید به سراغ لیموترش بروید. این ماده‌ی مغذی شما را به اندام دلخواه‌تان نزدیک می‌کند.



    لیموترش از انباشته شدن چربی‌ها جلوگیری به عمل می‌آورد و با احتباس هیدرولیپیدی مقابله می‌کند. توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از انباشتگی چربی‌ها از ورزش و فعالیت‌های فیزیکی غافل نشوید.

    * لیموترش پوست صورت را خوش آب و رنگ می‌کند

    لیموترش می‌تواند روی رنگ و روی شما تأثیر بگذارد و پوست‌های کدر و تیره را روشن و خوش آب و رنگ کند. برای این کار 1میلی گرم اسانس لیموترش را با 1 میلی گرم روغن ضروری گل عطری و 13 میلی گرم روغن گیاهی argan مخلوط کنید. روزانه صبح و شب، چند قطره از محلولی که درست کرده‌اید را به پوست صورت خود زده و آرام با نوک انگشتان‌تان ضربه‌هایی به گونه‌های‌تان بزنید.

    اسانس لیموترش پوست صورت را خوش‌رنگ، درخشان کرده و به اصطلاح رنگ و روی شما را باز می‌کند. توجه داشته باشید زمانی که می‌خواهید در معرض نور خورشید قرار بگیرید به پوست خود لیموترش نزنید.

    * اسانس لیموترش با احتباس آب مقابله می‌کند

    اسانس لیموترش مایعاتی که به دلیل احتباس آب در بافت‌های بدن جمع می‌شود را دفع می‌کند و باعث می‌شود پوستی با منافذ بسته و صاف داشته باشید. یک قطره روغن ضروری لیموترش را روی یک قرص خوراکی بچکانید.
    توجه داشته باشید که از قرص دارویی استفاده نکنید. روزانه سه عدد از این قرص‌ها را در دهان‌تان بگذارید تا آب شود. اسانس لیموترش ادرار آور و ضد احتباس است. توصیه می‌کنیم در این باره با پزشک یا داروسازتان مشورت کنید.



    *لیموترش به هضم غذا کمک می‌کند

    آیا از دیر هضم کردن غذا، دل درد و یا ترش کردن معده رنج می‌برید؟ اگر جواب‌تان مثبت است لیموترش را دریابید. یک قطره اسانس لیموترش را با یک قطره روغن ضروری ترخون و یک قطره روغن گیاهی نعناع مخلوط کنید. به مدت 8 الی 10 روز 3 قطره از محلولی که درست کرده‌اید را روی یک حبه قند بچکانید و قبل یا بعد از غذا در دهان بگذارید.

    روغن ضروری لیموترش کبد را تمیز کرده و به تصفیه‌ی دستگاه گوارش یاری می‌رساند. توجه داشته باشید این درمان برای زنان باردار، شیرده و افراد مسن توصیه نمی‌شود.


    *لیموترش خواص ضد پیری دارد

    وقتی انسان پا به سن می‌گذارد پوستش نازک‌تر و حساس‌تر می‌شود و سر و کله‌ی چین و چروک پیدا می‌شود. اما آب لیموترش پیری پوست را به تأخیر می‌اندازد. متخصصان معتقدند افزودن آب لیموترش به مواد غذایی آثار پیری پوست را کاهش می‌دهد. می‌پرسید چرا؟ به خاطر این‌که لیموترش حاوی فلاوونوئیدها و آنتی اکسیدان‌های قوی‌ای است که آثار مخرب رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهد.

    توصیه می‌کنیم برای حفظ شادابی پوست خود روزانه 1.5 لیتر آب بنوشید و از قرار گرفتن طولانی مدت در آفتاب خودداری کنید.

    * دم کرده‌ی لیموترش برای بهبود گلو درد

    اگر سرفه می‌کنید و گلو درد دارید به سراغ لیموترش بروید. درست کردن یک دم کرده‌ی ساده به این قبیل ناخوشی‌ها پایان می‌دهد.
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    خواص دارویی کدو حلوایی
     
    کدو حلوایی میوه یک گیاه علفیست که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است ، گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است ، قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی میوه ، پوست ، تخم میوه میباشد و گل کدو حلوایی را پخته و در تهیه ترشی ، مربا و … مورد استفاده قرار میدهند.
     
    خواص کدو حلوایی :  یرقان ( زردی ) را برطرف میکند ، انواع کدو ادرار آور و تب بر میباشد ، تخم کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است.
     
    کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند ، اگر کدو حلوایی را پخته و به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت براق و زیبا میشود ، خوردن کدو موجب برطرف شدن غم و اندوه است و اگر کدو با عدس خورده شود رقت و نرمی قلب می آورد.
     
    کدو برای درمان قولنج مفید است ، مغز را تقویت می کند و روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است ، جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است ، خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن میشود ، خوردن کدو خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.
     
    کدو طبیعتی سرد دارد ، صفرا را تسکین میدهد ، شیره تخم کدو یبوست را برطرف میکند لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود ، ابن سینا کدو را برای رفع سرد درد و رفع بی خوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز میکرد.
     
    کمپوت کدو مخلوط با سیب غذای ملین خوبی است و در رفع یبوست و اسهال تأثیر زیادی دارد ، چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف ، کودکان ، افراد سالمند و افرادی که دچار عفونت شده اند و دوره نقاهت را میگذرانند است.
     
    برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال ، گوشت کدو را تکه تکه کنید و در یک لیتر آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود و پس از صاف کردن آب آن را بگیرید و با مقداری شکر آن را شیرین کرده و هر وقت مایل بودید آن را مصرف کنید ، آب کدویی که به این صورت به دست می آید برای تسکین درد بواسیر مؤثر است لذا نوشیدن سه بار در روز از آب کدو تجویز شده است.
     
    کدو سلولهای مغز را فعال میکند و به شکل چشمگیری حافظه را تقویت می کند ، پزشکان می گویندکه کدو کار هضم غذا را آسانتر می کند ، اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم بر روی زخم های سطحی پوست یا سوختگی های شدید قرار دهید پوست را نرم می کند.
     
    کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است ، آب کدوی پخته ادرار آور بوده و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه مفید است ، کوبیده کدو برای درد سر و درد شقیقه بسیار سودمند است ،  مرهم کدو حلوایی برای درمان دمل مفید است.
     
    مربای کدو تقویت کننده بدن و اعصاب است ؛ ترشی کدو اشتها آور و هضم کننده غذا میباشد ، کدو حلوایی را پخته و به صورت مرهم برای رفع ورم و التهاب در محل قرار میدهند ، غرغره با آب کدوی پخته برای درمان گلو درد مفید است ، سوخته شده پوست کدو برای بند آوردن خون اثر معجزه آسا و بسیار سریعی دارد به طوری که فوراً خونریزی را بند می آورد و دو لبه زخم را به هم می چسباند و سوزش و ناراحتی زخم را خیلی زود تسکین میدهد.
     
    سوخته پوست کدو حلوایی برای درمان سوختگی ها مفید است ، بدین منظور باید پوست سوخته شده کدو را در روغن زیتون یا خوراکی مخلوط کرده و در محل سوختگی بمالید ، سوخته پوست کدو پیسی و لکه های سفید پوست را درمان میکند ، بدین منظور باید پوست کدو حلوایی را خشک کرده و بسوزانید سپس این پوست سوخته را با سرکه مخلوط کرده هر روز لااقل یک مرتبه در محل بمالید تا بهبودی حاصل شود.
     
    پوست سوخته شده کدو حلوایی به ترتیبی که گفته شد برای درمان خونریزی احشاء و بواسیر مفید است ، خوردن روغن کدو برای معالجه افسردگی ، غم و غصه ، خمودگی اعصاب ، مالیخولیا و تشنج بسیار مفید میباشد ، خوردن مغز خام تخم کدو برای درمان سوزش ادرار ، زخم معده ، خس خس سینه،  اخلاط خونی ، خونریزی ریه و تسکین سرفه مفید است.
     
    انواع کدو دارای ویتامین های زیادی است و برای امراض قلبی بسیار مفید است ، کدو تنبل سرشار از ویتامین A است و اگر شیره کدو را بکوبند و در شیر یا آب بپزند برای رفع عطش ناشی از تب بسیار سودمند میباشد.
     
    کدو حلوایی علاوه بر خواص متعدد از پیری پوست جلوگیری می کند چون کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان است ، کدو حلوایی به سبب داشتن کلسیم ، فسفر، منیزیم و آهن بسیار مغذی میباشد.
     
     
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    معجزه لاغری

    - دو قاشق خاکشیر بریزید تو یه لیوان آبجوش وقتی ولرم شد صبح ناشتا بخورید هم کبد رو پاکسازی میکنه هم روده ها را خالی میکنه و یبوست رو ریشه کن میکنه.
    - دو قاشق تخم شربتی رو بریزید توی یه لیوان آب جوش وقتی لعاب داد با یه قاشق مرباخوری مربای گل سرخ شیرین کنید و بخورید هم کلسیم و امگا سه بسیار بالایی داره هم سیر نگهتون میداره و گرسنه نمیشید.
    وقتی میخواید آب بخورید حتما آب جوشیده ولرم که توش دو قاشق آبلیموی طبیعی یا لیمو ریختید بخوریدv هم ورم بدن رو میخوابونه هم لاغر کننده س.
    - سرکه سیب خانگی و طبیعی کلسیم بالایی داره و لاغر کننده س ...توی سالاد حتما بریزید یا وقتی میخواید آب بخورید توی آب جوش بریزید ولرم شد بخورید.
    - روغن زیتون طبیعی مصرف کنید اگه خالی دوست ندارید با آبلیمو یا سرکه سیب مخلوط کنید به جای سس مصرف کنید.- -حتما روزانه چندتا سیب که خیلی خیلی خوب شسته شده ( با نمک هم بشورید تا ضدعفونی بشه) با پوست میل کنید
  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    نوﺷﯿﺪﻧﯽ ﭼﺮﺑﯽ ﺳﻮﺯ ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﯿﺰ :

    ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺮﺑﯿﻬﺎﯼ ﺩﻭﺭ ﺷﮑﻢ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ
    ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺭﻭﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻣﯿﮑﻨﺪ

    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﺧﯿﺎﺭﺣﻠﻘﻪ ﺣﻠﻘﻪ ﺷﺪﻩ
    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﯾﺎ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ
    ﯾﮏ ﻋﺪﺩﻟﯿﻤﻮ ﺣﻠﻘﻪ ﺣﻠﻘﻪ ﺷﺪﻩ
    10 ﺳﺎﻗﻪ ﻧﻌﻨﺎ ﻭ ﯾﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﻧﻌﻨﺎﺧﺸﮏ
    ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮ ﺁﺏ ﺗﻤﻴﺰ
    ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮ ﺁﺏ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺗﻤﺎﻡ ،ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﺎﺭﭺ
    ﺷﯿﺸﻪ ﯾﺎ ﭼﯿﻨﯽ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ . ﺻﺒﺢ ﻭ ﻇﻬﺮ ﻭ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﺮﻑ
    ﻏﺬﺍ ﻧﺎﺷﺘﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻌﺠﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺷﺎﻣﯿﺪ .

    ﻫﺪﻑ ﺍﯾﻦ ﺁﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ:
    ﺳﻢ ﺯﺩﺍﯾﯽ ﻭ ﻓﻌﺎﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﻧﺰﯾﻤﻬﺎﯼ ﺭﻭﺩﻩ ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻬﺖ ﻫﻀﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﻏﺬﺍ ﻭ
    ﺳﯿﺮ ﻧﮕﻬﺪﺍﺷﺘﻦ ﺷﺨﺺ ﺳﺖ .
    ﺍﯾﻦ ﻣﻌﺠﻮﻥ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺳﺎﻥ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﭼﺮﺑﯽ ﺳﻮﺯﯼ
    ﺩﻭﺭ ﮐﻤﺮ ﻭ ﭼﺮﺑﯿﻬﺎﯼ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺑﯽ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﺬﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﻓﻘﻂﯾﮏﻫﻔﺘﻪ
    ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﻥ را ببینید.
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    هویج از سبزیهاى گرانبها براى انسان است .قسمتهاى قابل مصرف هویج : گوشت ، آب (آب هویج ) برگهاى سبز آن و تخم هویج مصرف مى شود. موادى را كه تاكنون در هویج با تجزیه هاى علمى شناخته اند: ویتامین آ (به مقدار زیاد) ویتامین ب و ث و پرو ویتامین آ كه به نام (كاروتن ) است قند كه سه تا هفت درصد وزن هویج است . قند هویج از نوع لووولوز و اكستروز مى باشد كه فورا جذب خون شده و هضم مى شود. املاح معدنى مثل آهن (گاهى تا هفت درصد) فسفر، كلسیم ، سدیم ، پتاسیم ، منیزیوم ، آرسنیك ، منگنز، گوگرد، مس ، بروم و یك اسانس به نام (كاروتین ) آسپاراژین ، دوكارین مى باشد.

    خواص هویج :

    مقوى است - املاح معدنى تولید مى كند - ضد كم خونى است (تعداد گلبولهاى قرمز خون و هموگلوبین را زیاد مى كند) - عامل رشد است - دوست بزرگ روده هاست كار روده ها را تنظیم مى كند، ضد اسهال و در عین حال ملین است - ضد عفونت روده ها و التیام دهنده زخم روده هاست - ضد عفونت معده و التیام دهنده زخم معده است - تصفیه كننده خون است - صفرا را رقیق مى كند - سینه را نرم مى سازد - ادرار را زیاد مى كند - اشتها مى آورد - خنك است - پوست را ترمیم مى كند - مصونیتهاى طبیعى مى آورد - كرم كش ‍ است - ضد نفخ است - التیام دهنده زخم است .

    چه كسانى در چه مواردى باید هویج را بخورند:

    كسانى كه ضعف دارند، اختلالات رشد دارند، دچار كمبود املاح معدنى شده اند و نرمى استخوان گرفته اند، كرم خوردگى دندان پیدا كرده اند.
    كسانى كه كم خون هستند.
    كسانى كه آنتروكولیت دارند و یا دچار عفونت روده ها شده اند.
    اشخاص بزرگ و بچه ها وقتى دچار اسهال شده اند.
    كسانى كه بواسیر دارند.
    كسانى كه یبوست دارند.
    كسانى كه اولسر اثنى عشر در معده دارند.
    كسانى كه عفونت ریوى مثل سل ، برونشیت مزمن و آسم دارند.
    كسانى كه رماتیسم ، نقرس و یا شن كلیه و یا كیسه صفرا دارند.
    كسانى كه نارسایى كبد و صفرا دارند، هویج با آرتیشو اغلب درمان عالى و ممتازى است .
    كسانى كه زردى و یرقان دارند.
    بچه هایى كه از نظر شیر مادر در مضیقه هستند.
    كسانى كه امراض جلدى دارند.
    كسانى كه كرم كدو دارند.
    كسانى كه مى خواهند از پیرى و چین و چروك پوست جلوگیرى كنند.

    چگونه مصرف كنند:

    آب هویج از پنجاه تا پانصد گرم در هر روز باید در موقع صبح ناشتا و یا مواقع خواب مصرف شود. معمولا هر كسى اگر هر روز یك لیوان آب هویج بخورد براى او مفید خواهد بود.

    براى بچه هاى شیرخوار باید آب هویج را با آب مخلوط كرده و به جاى شیر به آنها داد.

    اگر آب هویج را خالص یا با شیر بنوشند براى كسانى كه عفونتهاى ریوى ، آسم یا گرفتگى صدا دارند مفید است .

    براى رفع یبوست باید یك كیلو هویج را دو ساعت در یك لیتر آب بجوشانند و در آسیاى سبزیها له كنند و بخورند.

    بچه ها وقتى اسهال دارند باید به آنها سوپ هویج داد.

    باید نیم كیلو هویج را ریز ریز كرد و در یك لیتر آب آنقدر جوشانید تا هویج نرم شود و بعد آن را در آسیاى سبزیها نرم و به صورت پوره در آورد و آب جوشیده در آن ریخت تا به وزن یك لیتر در آید و دو قاشق قهوه خورى نمك یددار در آن ریخت و آن را در یخچال نگهدارى كرد و در مدت بیست و چهار ساعت به آنها داد.

    آب سوپ هویج را باید به وسیله شیشه شیر به آنها داد و اگر سفت است باید با قاشق به بچه ها خورانید.

    بعد از پنج یا شش روز باید مقدار هویج را از پانصد گرم به صد گرم تقلیل داد و به جاى آن شیر را اضافه كرد.

    بچه هایى كه روده اى حساس دارند باید شیر آنها را قطع كرد و به جاى آن باید دویست گرم هویج را ریز كرده و در یك لیتر آب جوشانیده و به صورت سوپ در آورده و به آنها بدهید.

    بچه هایى كه هنوز سه ماهه نشده اند و اسهال گرفته اند باید یك قسمت سوپ هویج یك قسمت شیر مادر به آنها داد ولى وقتى به سه ماهگى رسیدند باید یك قسمت سوپ و دو قسمت شیر به آنها داد.

    مى توانید به بچه هاى شیرخوار كه اسهال گرفته اند آب هویج خام را به جاى سوپ بدهید.

    دم كرده تخم هویج به مقدار یك قاشق قهوه خورى براى یك فنجان آب جوش مقوى ، اشتها آور، مدر، ضد قاعدگى مى باشد.

    به مقدار یك تا پنج گرم تخم هویج ضد نفخ است .

    آب هویج براى شستشوى صورت و دست خانمها محلول زیبایى است كه مثل آب خیار، كاهو، گوجه فرنگى و توت فرنگى پوست را نرم كرده و از بروز چین و چروك جلوگیرى مى كند.

    از هویج پمادى ساخته اند كه به نام پماد كاروتن معروف است .

    آنچه باید درباره هویج بدانید :

    هیچ وقت هویج را پوست نكنید زیرا پوست هویج داراى مواد سرشارى از املاح معدنى و ویتامین هاست و طعم و مزه لذیذى هم دارد. براى شستن هویج برسى به آن بكشید و زیر آب شیر نگهدارید و بشویید. براى اینكه بچه ها زودتر دندان در آورند هویج كوچكى به آنها بدهید تا آن را گاز بزنند و به لثه دندانهاى خود بمالند . براى سوپ سبزیها هویج را نباید از نظر دور داشت زیرا سوپ سبزیها مخصوصا سوپ هویج مقوى است و كمبود املاح معدنى را بر طرف مى كند و یك خاصیت بزرگ آن این است كه چاق نمى كند. خانمهایى كه از چاقى مى ترسند مى توانند با اطمینان خاطر سوپ سبزى هویج بخورند. چندین سال است روسها از هویج ماده جدیدى استخراج كرده اند به نام دو كارین این ماده گرانبها در باز كردن رگها مخصوصا شریانها موثر است. هویج گلبولهاى قرمز خون و هموگلوبین خون را افزایش مى دهد. در نتیجه رنگ و روى سالم و طراوت جوانى را باز مى گرداند.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان