خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زالزالک؛ داروی طبیعی بیماری‌های قلبی

    مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زالزالک باعث افزایش جریان خون و بهبود درد در ناحیه قفسه سینه و نیز کاهش فشارخون می‌شود. همچنین از افت فشارخون نیز جلوگیری می‌کند. در حقیقت فشارخون را تعدیل می‌نماید. همچنین باعث کاهش فشارخون در بیماران دیابتی نیز می‌گردد. مصرف زالزالککلسترول بد (LDL) را در جریان خون کاهش می‌دهد؛ و نیز منجر به کاهش تولید کلسترول در کبد افرادی که رژیم غذایی سرشار از کلسترول دارند، می‌شود. دم‌کرده زالزالک برای مشکلات عصبی نیز بسیار مناسب است؛ و باعث کاهش استرس می‌گردد. همچنین دمنوش زالزالک تازه یکی از بهترین گزینه‌ها برای ایجاد آرامش در زمان خواب است.
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    لیموشیرین؛ دشمن سرماخوردگی

    لیموشیرین خواص بسیار زیادی دارد. از آن جمله می‌توان کاهش وزن، درمان عفونت‌ها، کاهش تب، بهبود یبوست، بهبود سیستم عصبی، ایجاد نشاط و ... را نام برد. آب لیموشیرین تازه جایگزین مناسبی برای نوشیدنی‌های شیرین شده کربناتی است. این میوه دارای طبیعت خنک می‌باشد و برای کاهش تب پیشنهاد مناسبی است. لیموشیرین سرشار از ویتامین C می‌باشد. این میوه برای بهبود عفونت گلو و گلودردهایی که در فصل پاییز بسیار شایع است، بسیار مناسب می‌باشد. برای بهبود حالت تهوع و استفراغ بالأخص در دوران بارداری می‌توان لیموشیرین را بویید. این میوه برای بیماری‌های لثه و بیماری‌های دهانی ناشی از کمبود ویتامین C مفید می‌باشد. برای داشتن قلبی سالم، وضوح بینایی، پوستی روشن و شفاف و سیستم ایمنی بی‌نقص به لیموشیرین به‌صورت ویژه توجه کنید. در روزهای خنک پاییزی صبحانه خود را با یک لیوان آب لیموشیرین تازه آغاز کنید تا از سرماخوردگی در امان بمانید. برای رفع حالت عطش کودکانی که تازه از مدرسه یا ورزش آمده‌اند، آب لیموشیرین تازه بسیار مناسب است. 3- 4 عدد لیموشیرین تازه، به همراه کمی شکر و کمی آب یک نوشیدنی بی‌نظیر را برای فرزند دلبند شما حاضر می‌کند.
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    ازگیل؛ مناسب برای کلیه‌ها

    ازگیل برای سم‌زدایی بدن میوه‌ای بسیار مناسب است؛ و به کلیه‌ها برای دست‌یابی به این هدف کمک می‌کند. مصرف ازگیل برای بهبود بیماری‌های مرتبط با دستگاه دفع ادرار مانند سنگ کلیه، نارسایی‌های کلیوی و ... مناسب است. ازگیل یکی از میوه‌هایی است که سرشار از پتاسیم می‌باشد. به همین علت برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا می‌باشند، مناسب است. از طرفی فشارخون بالا خود تشدیدکننده بیماری‌های کلیوی است. پس از سوی دیگر مصرف ازگیل با کاهش فشارخون از بیماری‌های کلیوی جلوگیری می‌کند. ازگیل سرشار از ترکیبات فنلی مانند فنولیک اسید و فلاوونوئیدها می‌باشد. تولید پلی فنل‌ها یکی از سیستم‌های دفاع آنتی‌اکسیدانی در بدن برای مقابله با رادیکال‌های آزاد است. به همین علت ازگیل به‌عنوان یکی از میوه‌هایی که دارای قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد، شناخته می‌شود.
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    میوه‌های خشک برای مقابله با یبوست

    بعضی از خانم‌ها در دوره‌ی بارداری از یبوست رنج می‌برند. برای پیشگیری از این مشکل به میوه و سبزیجات اعتماد کنید. سبزیجات سرشار از فیبرها هستند و دفع مواد زاید را از روده آسان می‌کنند. به این ترتیب با یبوست و همچنین بواسیر که در دوره‌ی بارداری شایع است مقابله می‌کنند.

    در دوره‌ی بارداری و به ویژه در ماه های آخر گرفتگی عضلات در ناحیه‌ی پاها بیشتر می‌شود. داشتن تغذیه‌ای سرشار از منیزیم باعث برطرف شدن این حالت ناخوشایند می‌شود
    متخصصان حوزه‌ی تغذیه توصیه می‌کنند که مادران آینده روزانه 25 تا 30 گرم فیبر مصرف کنند. توجه داشته باشید که میوه‌های خشکی مثل انجیر، آلو خشک، زردآلو خشک، کشمش و غیره سرشار از فیبر بوده و برای مقابله با یبوست موثر عمل می‌کنند. اگر میوه و یا سبزیجات تازه را ترجیح می‌دهید انگور فرنگی سیاه، تمشک و همچنین نخود فرنگی، آلو و یا کرفس میل کنید.
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    اسفناج و کاهو برای سیستم عصبی جنین مفید است

    مامان‌های آینده برای تأمین سلامت سیستم عصبی فرزندان خود سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج، کلم بروکسل، بروکلی و کاهو میل کنند. در بین میوه‌ها نیز طالبی، انبه، تمشک، موز و پرتقال سرشار از اسیدفولیک بوده و برای سیستم عصبی جنین مفید است.
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    برای مقابله با کم خونی عدس را دریابید

    مادرهای آینده در طول بارداری به آهن بیشتری نیاز دارند و کمبود آن می‌تواند به کم خونی منجر شود. خوشبختانه خداوند مهربان فکر همه چیز را کرده و ترفندهایی در بدن زن‌ها قرار داده که در این دوره برای پیشگیری از کاهش ذخایر بدن مادر، روده‌ها آهن بیشتری جذب بکنند. برای همین زمان آن رسیده که مواد غذایی سرشار از آهن را در الویت قرار دهید. نخود، باقالا، عدس و اسفناج حاوی آهن هستند. البته آهن در بادام و کشمش هم وجود دارد. توصیه می‌کنیم از نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا بپرهیزید زیرا مانع جذب آهن می‌شود. تا می‌توانید مواد غذایی سرشار از ویتامین C مصرف کنید. ویتامین C جذب آهن را دو تا سه برابر افزایش می‌دهد.
  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    برای مقابله با گرفتگی عضلات حبوبات و میوه های خشک را دریابید

    در دوره‌ی بارداری و به ویژه در ماه های آخر گرفتگی عضلات در ناحیه‌ی پاها بیشتر می‌شود. داشتن تغذیه‌ای سرشار از منیزیمباعث برطرف شدن این حالت ناخوشایند می‌شود. سبزیجات سبز، حبوباتی مثل لوبیا سفید، عدس و لپه و همچنین گردو، فندق و بادام برای از بین بردن گرفتگی عضلات بسیار مفید است.
  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سبزیجات معطر برای تقویت بدنتان

    ویتامین C نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا کرده و با عفونت و بیماری‌ها مقابله می‌کند. این ویتامین همیار آهن و کلاژن است که تقویت بافت‌های مختلف بدن مثل پوست و استخوان‌ها را بر عهده دارد.

    مامان‌های آینده برای تأمین سلامت سیستم عصبی فرزندان خود سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج، کلم بروکسل، بروکلی و کاهو میل کنند
    با مصرف مرکباتی مثل پرتقال، گریپ‌فروت، کیوی و انگور فرنگی، فلفل دلمه ای و یا بروکلی می‌توان از کمبود ویتامین C پیشگیری کرد. از سبزی خوردن غافل نشوید. سالاد و یا کنار غذاهایتان را پر از سبزیجات معطر مثل جعفری و یا گشنیز بکنید.
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص کاکائو

    محققین درجدید‌ترین تحقیقات خود پی برده‌اند که مصرف کاکائوی خالص و بدون شیرینی می‌تواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماری‌ها ازجمله دیابت مفید باشد.براساس این تحقیقات، دانشمندان دریافته‌اند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعم‌دهنده و شیرین‌کننده می‌تواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود.
    گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ می‌تواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماری‌های قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
    پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماری‌های مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماری‌های قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه می‌کنند
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص انبه
    انبه ، میوه ای است که به تازگی وارد سبد میوه ای ایرانیان شده است ،آیا از خواص آن اطلاع دارید؟

    مرتضی صفوی ،دکتر تغذیه گفت:میوه انبه دارای اسیدسیتریك و تانن است.هسته آن بسیار چرب و حاوی نشاسته بالا و برگ‌های این درخت نیزه‌ای شكل،گل‌های آن زرد یا قرمز رنگ و به صورت خوشه‌ای وجود دارد كه میوه آن بیضوی شكل و دارای طعمی مطبوع،شیرین و دارای هسته‌ای نسبتاً بزرگ است.

    وی گفت:میوه انبه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز می‌كند و تقویت كننده جسم‌،روح و دستگاه گوارش است‌،انبه همچنین عطش را رفع می‌كند و ادرار ‌آور و ملین و برای تقویت معده مفید است.

    این متخصص تغذیه اضافه كرد:انبه بسیار مقوی و تقویت كننده بدن،تقویت كننده قوای جنسی،تمیز كننده خون،رفع اسهال ‌و برای درمان بواسیر خونی مفید است.
    صفوی افزود:انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیك است كه سیستم هضم را ضد‌عفونی و تمیز می‌كند كه به دلیل داشتن ویتامین A برای تقویت بینایی مفید است.
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص درمانی لوبیا سبز
    شما انواع مختلف لوبیاها را می‌شناسید و میل کرده‌اید. لوبیا سبز یکی از انواع تر و تازه، خوشمزه و البته مفید لوبیاها می‌باشد.

    در کل، لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است. در این بین لوبیا سبز کم کالری، بر خلاف لوبیا خشک حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است. در این مقاله به گوشه‌ای از خواص لوبیا سبز اشاره کرده و چند دلیل خوب می‌آوریم تا بیشتر به مصرف این ماده‌ی غذایی خوشمزه تشویق شوید. مثل همیشه با ما همراه باشید.
    لوبیا سبز علائم یائسگی را کاهش می‌دهد

    یائسگی، دوره‌ای از زندگی زنان است که با علائم مختلفی همراه است. نتایج یک پژوهش بالینی نشان می‌دهد خانم‌هایی که روزانه میزان زیادی منگنز مصرف می‌کنند کمتر در معرض دل درد قرار می‌گیرند و خلق و خوی‌شان بهتر است. لوبیا سبز منبع فوق‌العاده‌ی منگنز بوده و برای زنان یائسه بسیار مفید است. توصیه می‌کنیم در تهیه‌ی غذاهایتان از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید.
    لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

    لوبیا سبز به طور سخاوتمندانه‌ای حاوی رنگدانه‌ی آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است. فلاوونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند. نتایج پژوهش‌هایی که در دانشگاه Deakin استرالیا انجام شده نشان می‌دهد ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلول‌های سرطانی سینه و روده ها را کاهش می‌دهد. یعنی زنده باد لوبیا سبز!
    لوبیا سبز دوست مفصل‌های شما

    افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالادهای مورد علاقه‌تان باعث می‌شود که میزان پتاسیم دریافتی‌تان به میزان ۱۹ درصد افزایش پیدا کند. واقعیت این است که بین آرتروز دست‌ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط زیادی وجود دارد.
    ویتامین C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد. یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می‌کنید باعث می‌شود ۱۹ درصد از نیاز روزانه‌تان به ویتامین C تأمین شود اگر بدنتان با کمبود پتاسیم مواجه باشد بیشتر در معرض درد مفاصل قرار می‌گیرید. اگر به سلامت مفاصل‌تان علاقمند هستید حتماً لوبیا سبز را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید. از این گذشته باید بدانید که پتاسیم نقش موثری در انعقاد خون ایفا می‌کند.
    لوبیا سبز حاوی فیبرهایی است که قلبتان را نجات می‌دهد

    فیبرهای حلّال موجود در لوبیا سبز باعث می‌شود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد. علاوه بر این، متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون می‌شوند. برای همین قلب را در سلامت نگه می‌دارند. یک فنجان لوبیا سبز ۱۲ درصد نیاز روزانه‌ی ما به فیبرهای غذایی را تأمین می‌کند. باید بگوییم که باقالی ۱۹ درصد نیاز روزانه به فیبرها را تأمین می‌کند.
    لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد

    نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که لوبیا سبز حاوی سیلیسیوم است که تراکم استخوانی زنان (غیر یائسه) و مردها را افزایش می‌دهد. در واقع لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد. نتایج پژوهشی که در موسسه‌ی Rayne Institute انگلستان انجام شد نشان می‌دهد که بدن سیلیسیوم موجود در لوبیا سبز را بهتر از سیلیسیوم موجود در مواد غذایی دیگر جذب می‌کند. در نتیجه این ماده در خدمت نیازهای بدن قرار می‌گیرد به ویژه این که استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد.
    لوبیا سبز میزان جذب آهن را بالا می‌برد
    ویتامین C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد. یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می‌کنید باعث می‌شود ۱۹ درصد از نیاز روزانه‌تان به ویتامین C تأمین شود. زمانی که ویتامین c بدنتان بالا رود آهنی که مصرف می‌کنید بهتر جذب بدنتان می‌شود. به این ترتیب خطر کمبود آهن و کم خونی از شما دور می‌شود.
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص پوست میوه ها
    مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر است به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.
    تا آنجا که دهان در تماس با انواع خوراکی ها، از جمله میوه هاست، تمام انواع آنها به نوعی نرم و آبدار هستند ، به خصوص گوشت میانی یا همان مغز میوه . ولی طبق یک تحقیق انجام شده توسط دانشگاه فلوریدا ، به این نتیجه رسیده اند که بعضی از انواع آنتی اکسیدان های محافظ سلامتی در پوست میوه ها موجود است. بنابراین دور ریختن پوست آنها عاقلانه نیست. مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر است به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.
    بهترین راه برای رهایی از چروک های پوستی و مبارزه با سرطان ها ،خوردن میوه ها با پوست است. در ادامه به 5 نوع از میوه‌هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است اشاره می شود.
    سیب: مواد فیتوشیمیایی ضد سرطانی موجود در پوست سیب درختی ، 87 درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را پوست آن صرف کنید.
    خیار: پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده اند که حداقل 5 میلی گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می کنید.
    بادمجان: پوست بادمجان در حدود 300 میلیگرم ناسونین دارد . آنتی اکسیدانی که مانع از آسیب سلولهای مغزی می شود. همچنین حاوی 200 میلی گرم پتاسیم (ضد گرفتگی عضله) و 13 میلی گرم منیزیم موثر در ساختمان بافت پیوندی و 3 گرم فیبر موثر در لاغری شکم است.
    کیوی: مواد شیمیایی موجود در این پوست کرکدار عاملی برای مبارزه با باکتری های استافیلوکوک و باکتری ایکولای است.
    پرتغال: پوست پرتغال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چای خوری پوست پرتغال در هر هفته ، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش می دهد.
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص شلیل

    اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند خیلی زیبا است.
    گوشت آن آبدار بود اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته اند. اکنون شلیها بسیار تطبیق پذیرند و در آشپزی کاربرد زیادی دارند.آنها چه بصورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برایهلو هستند چون قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آنها نمی باشد.
    در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظراندازه ، شکل ، طعم ، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار می رود با معرفی دو یا گونه جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه مداوم باشد.گونه های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیبا تر و عمر طولانی تر هسته در حال ارتقا می باشند.بسیاری از گونه های جدید که شما امروزه از آنها لذت می برید شاید در 5 یا 10 سال آینده دیده نشوند.
    شلیل سرشار از ویتامین های C و A و بهترین میوه برای افراد گرمازده است.بیش از 150 گونه شلیل در دنیا وجود دارد. شلیل میوه بومی آسیاست. این میوه كه هلوی بدون كرك نامیده می شود، از خانواده هلو است و طعمی شیرین تر از هلو دارد.شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری های قلبی عروقی كه از مهمترین علل مرگ و میر هستند موٌثر است.
    ویتامین C موجود در شلیل اثرات مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. این میوه منبع بسیار غنی ای از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصیت آنتی اكسیدانی بسیار نیرومندی كه دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می كند.
    یكی دیگر از خواص بتاكاروتن، جلوگیری از بروز بیماری های قلبی ـ عروقی است.فیبر دیگر تركیب قابل توجه در این میوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی بویژه قندها می شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می دهد. مصرف شلیل می تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد.
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    فایده آویشن
    بیشتر در خوراکهایی که پاستا دارند مصرف میشود، این گیاه عطر دار پر از مواد مغذی است که برای پوست، مو و همه بدن خوبست
    -بینایی رو تقویت میکنه: سرشار از ویتامین A است و این ویتامین محلول در چربیه و یه آنتی اکسیدان ضروری برای سلامتی غشا مخاطی و پوسته، آویشن سلامتی چشم ها رو بهبود میده
    -سرماخوردگی رو درمان میکنه: آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین. طبق یه تحقیق که در این زمینه انجام شده، این گیاه به خاطر این شناخته شده است که برونشیت و سرفه رو درمان میکنه. برای کسانی که سرما خوردن توصیه میشه یه فنجان چای آویشن بنوشن.
    -آکنه رو درمان میکنه: به خاطر خواص آنتی باکتریایی که داره، اغلب در کرم های مخصوص آکنه و شستشوی صورت به کار برده میشه.
    -از ریزش مو جلوگیری میکنه: وقتی با گیاهان دیگه ترکیبش کرده و به عنوان یه روغن ضروری استفاده اش کنین، میتونه ریشه موها رو تقویت کرده و رشدشون رو بیشتر کنه.
    -سطح فشار خون رو کنترل میکنه: این گیاه حاوی عصاره ای است که میتونه فشار خون رو کاهش بده.
    -سلامتی استخوان رو بهبود میده: چون آویشن یه منبع خوب از ویتامین K ، آهن، کلسیم و منگنزه، میتونه سلامت استخوان ها رو بهبود بده. این مواد مغذی به رشد استخوان کمک کرده و خطر بیماری های وابسته به استخوان رو کاهش میدن.
    -به هضم کمک میکنه: کارشناسان اغلب چای آویشن رو به کسانی توصیه میکنن که از سوهاضمه و نفخ رنج میبرن. روغن های سبک موجود در آویشن میتونه شما رو از گرفتگی روده خلاص کنه.
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص هسته انگور
    عصاره هسته انگور در درمان سرطان کولورکتال (بخش انتهایی روده بزرگ) نقش موثری ایفا می کند. این اثر مثبت حتی در موارد تهاجمی بیماری نیز مشاهده می شود.
    بر اساس مطالعه ای که در مرکز سرطان دانشگاه کلرادو انجام شد، مشخص گردید که عصاره هسته انگور رشد و بقای سلول های سرطانی را در سرطان کولورکتال مهار می کند. نتایج این مطالعه در نشریه سرطان به چاپ رسیده است. محققان معتقدند که ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور بسیاری از انواع سلول های سرطانی را به صورت انتخابی هدف قرار می دهد. مطالعه اخیر نشان داد که بسیاری از جهش های ژنتیکی که منجر به گسترده شدن (متاستاز) سلول های سرطانی کولورکتال و مقاومت آنها در برابر درمان های رایج می شوند، این سلول ها را به طور خاص نسبت به عصاره هسته انگور حساس می سازد.
    این یافته از آن جهت حائز اهمیت است که شیوع سرطان کولورکتال (به دلیل رژیم های غذایی پرچرب و شیوه زندگی بی تحرک) به سرعت رو به افزایش است و غربالگری این بیماری نیز در حد بسیار پایین انجام می شود، به این معنی که در 60 درصد موارد، بیماری در مراحل پیشرفته آن تشخیص داده می شود. دست یافتن به روشی که سلول های سرطانی کولورکتال پیشرفته را به طور انتخابی مورد هدف قرار دهد، از لحاظ بالینی بسیار ارزشمند است.
    برای انجام این مطالعه، سرطان کولورکتال در مراحل مختلف مورد بررسی قرار گرفت. مکانیسم احتمالی عصاره هسته انگور در برابر این نوع سرطان نیز مشخص شد. عصاره هسته انگور استرس اکسیداتیو را در سلول های سرطانی کولورکتال القا و تحریک می کند و این امر موجب مرگ برنامه ریزی شده (آپوپتوز) این سلول ها می گردد و درنهایت سلول های سرطانی از بین می روند.
    سرطان کولورکتال می تواند به دلیل بیش از 11000 جهش ژنتیکی مختلف ایجاد شود.(جهش ژنتیکی تغییری است که در DNA سلول ایجاد می شود). روش شیمی درمانی تنها جهش های سلولی خاصی را مورد هدف قرار می دهد، بنابراین بسیاری از انواع سرطان کولورکتال نسبت به شیمی درمانی مقاومند. نکته جالب این است که بسیاری از ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور قادرند جهش های ژنتیکی مختلف را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهند. در حقیقت با افزایش جهش ها، قابلیت عصاره هسته انگور نیز برای مقابله با سلول های سرطانی افزایش می یابد
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    پیشگیری از ریزش مو

    ریزش مو هنگام شامپو یا شانه کردن امری طبیعی است اما گاهی شدت آن باعث نگرانی می شود.
    پیاز خاصیت درمانی دارد که با ریزش مو مقابله می کند و به طور موثری باعث رشد مو می شود. پیاز سرشار از سولفور است که باعث افزایش گردش خون می شود. خواص ضدباکتریایی آن، التهاب پوست را از بین می برد. آب پیاز، مو را قوی می کند، منافذ مسدود شده پیاز مو را باز می کند و مانع از عفونت پوست سر می شود.
    استفاده از آب پیاز خام :
    بهترین راه برای به دست آوردن سولفور موجود در پیاز، استفاده از آب پیاز خام است. آب پیاز را به مدت نیم ساعت روی پوست سر بمالید و سپس موها را با شامپوی ملایم بشویید. در صورت تکرار این کار، ۳بار در هفته، در عرض یک یا ۲ماه نتیجه آن را مشاهده خواهید کرد.
    مخلوط پیاز و عسل :
    یک چهارم آب پیاز را با کمی عسل مخلوط کنید و روزانه به سر بمالید و پس از نیم ساعت، موها را با شامپو بشویید.
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است
    که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.
    درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.
    خواص درمانی:
    - آلبالو باعث کاهش فشار خون می‌شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم‌خونی توصیه می‌شود.
    - آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می‌کند. البته می‌گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع‌سوزش مجاری ادرار مفید است.
    - این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می‌کند.
    - آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.
    - با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می‌دهد، دیابتی‌ها می‌توانند آن را باخیال راحت مصرف کنند.
    - این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.
    - چاق‌ها نیز می‌توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می‌آورد.
    انرژی پروتیین قند کلسیم فسفر آهن ویتا مینC ویتامین A
    6/8کیلو کالری 85/.گرم 16گرم 50میلی گرم 20میلی گرم یک میلی گرم 5میلی گرم IU400
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص تمشک
    من داراى انواع خاردار نیز مى باشم و بسیار خوشمزه هستم ، به انواع خاردار من در نورلم ، در شیرگاه و میاه دره تمیش در آمل دوته – در رامیان تموش و بورنیگان در تنکابن و الش و ولش و جولوش در آستارا، هندل در لاهیجان کره تیق در ارسباران ، بورجن در طوالش ، تمیشه بور در رودسر، و رامسر تمشک ، در بجنورد دولانا، در مازندران تمش و در کردستان تورک نامند.
    میوه من مثل چیالک سرشار از ویتامین هاى ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشى سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعى دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایى کرده و ترشى آن را از بین مى برد.میوه من بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکربها را به عروق مى بندد و از خونریزى و فساد خون جلوگیرى کرده ، و رقت خون را درمان مى کند.
    ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد مى کند. مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است . بهترین درمان روماتیسم و تصلب شرائین است ، براى کسانى که از درد معده رنج مى برند، میوه ى خوبى است و از تحریکات جلدى جلوگیرى مى نماید.قندش براى مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را درمان مى کند.شربت من براى مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است . غرغره جوشانده من براى درمان دردگلو و آنژین سود فراوان دارد.
    سکنجبین میوه من خنک کننده بوده و براى رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است . میوه من مقوى احشاء رحم است ، ضماد برگ من جهت زخم هاى سرد و برآمدگى چشم از حدقه مفید است ، عصاره برگ و ساقه من که تازه چیده و کوبیده و با کمى صمغ مخلوط نمایند، جهت امراض ‍ چشم مخصوصا جوش پلک و ریزش اشک و ناخنه و ورم پلک چشم مفید مى باشد. جویدن برگ من جهت ورم لثه و رفع بى حسى آن مفید مى باشد. جوشهاى دهان را از بین مى برد و بوى بد دهان را برطرف مى نماید.
    نوشیدن آب برگ و ساقه من که تازه باشد با کمى صمغ عربى جهت تقویت معده و خونریزى معدى و بند آمدن اسهال و معالجه بواسیر نافع است . در طب سنتى ایران نوشته اند که اگر زنى هنگام رگل جوشانده برگ و میوه تمشک بنوشد در آن ماه از آبستن شدن معاف خواهد بود.
    گل من نیز اسهال را بند مى آورد و ضماد برگ من بر روى دکمه بواسیر خونى نافع است . میوه ى من قابض ترین اعضاى من است ، نوشیدن جوشانده ى ریشه من علاوه بر بند آمدن اسهال ، سنگ کلیه و مثانه را خرد مى کند. ضماد برگ من ورمها را فرو مى نشاند و کورک و دمل را باز مى کند. و مانع زیادشدن زخم هاى خوره اى است .مالیدن عصاره میوه ى من جهت زخم هاى آبدار و چرکى نافع بوده ، آنها را خشک مى کند و گل من نیز همین خاصیت را دارد.
    ضماد برگ و ساقه هاى نازک من جهت درد بیخ ران و کوفتگى پا که در اثر ورزش و راه پیمایى عارض شود نافع است . پخته برگ و میوه من مو را سیاه مى کند و خضاب خوبى است و مداومت در استفاده از آن ، مانع سفید شدن مو مى باشد و این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد.میوه من پادزهر سموم حیوانى است و مخصوصا ضد سم مارماهى شاخ دار است . مقدار خوراک عصاره و گل من 9 مثقال است !
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    نوشیدنی‌هایی برای کاهش وزن
    کاهش وزن
    در فصل زمستان، پوشیدن چند لباس را بهانه می‌کنید تا به روی خودتان و دیگران نیاورید که دچار اضافه وزن شده‌اید! علاوه براین‌که با پوشیدن پالتو و کاپشن با بهانه حجیم بودن لباس سرپوشی روی چاقی‌تان می‌گذارید، اما در فصل تابستان از این شگردها خبری نیست و لباس‌ها براحتی چاقی و لاغری را نشان می‌دهند.
    بنابراین باید فکری به حال خودتان بکنید. اگر هزار و یک راه رفته و به نتیجه نرسیده‌اید، شاید با امتحان کردن این مورد به نتیجه برسید. پیشنهاد اول برای این فصل ما، چند نوشیدنی است که مصرف آنها باعث جلوگیری از پرخوری، کاهش و کنترل وزن می‌شود.
    نوشیدنی لیمویی
    یکی از معروف‌ترین نوشیدنی‌های سنتی ما ایرانی‌ها شربت آبلیمو است. نوشیدن هر لیوان آن اگر همراه با پالپ لیموی تازه و شکر کم باشد، می‌تواند معده را پر کند و مانع پرخوری شود. بهترین میزان مصرف، روزانه تا سه لیوان پیش از هر وعده غذایی است. ضمن این‌که مصرف این نوشیدنی، به دلیل طعم ترشی که دارد باعث جمع شدن معده شده و مانع پرخوری می‌شود.
    نوشیدنی انگوری
    آب‌انگور اگر طعم ترش و شیرین داشته باشد، باعث جمع شدن معده و جلوگیری از پرخوری می‌شود. طعم ترش آن معده را جمع کرده و طعم شیرین آن، میزان قند خون را کنترل می‌کند تا احساس گرسنگی زودهنگام نکنید. برای تهیه این نوشیدنی، انگور را در مخلوط کن بریزید و آن را با فیبر مصرف کنید.
    نوشیدنی سبزی
    مصرف انواع سبزی به دلیل فیبری که دارد، باعث پر شدن حجم معده و مانع پرخوری می‌شود. اگر سبزی‌های تازه با آب همراه شوند، تاثیر آن چند برابر خواهد شد. کافی است کمی از هر نوع سبزی که دوست دارید مانند نعنا، جعفری، گشنیز و شوید را کمی خرد کنید، آن را با آب جوش کمی بجوشانید و بگذارید مخلوط سرد شود. چند قطعه یخ داخل آن بیندازید و این نوشیدنی را پیش از هر وعده غذایی مصرف کنید. به این ترتیب معده با این شربت پر می‌شود و پرخوری نخواهید کرد. علاوه بر این اگر سبزی تند باشد، مانند نعنا به چربی‌سوزی بیشتر کمک می‌کند. بنابراین شربت نعنا را در اولویت قرار دهید.
    نوشیدنی زنجبیلی
    طعم این گیاه دارویی کمی تند است. به همین دلیل هم هر کسی جرات خوردن آن یا نوشیدن جوشانده و دم‌نوش زنجبیل را ندارد، اما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوشیدنی، کاهش و کنترل وزن است. دلیل این تاثیر نیز طعم تند و خاص زنجبیل است. با نوشیدن آن دمای بدن بالا رفته و همین باعث سوختن کالری‌های اضافی بدن می‌شود.
    برای تهیه این نوشیدنی نصف یک عدد زنجبیل تازه را داخل یک لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد. کمی که غلیظ شد، آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود. برای آن‌که از ویژگی‌های این نوشیدنی بویژه تاثیر آن در کاهش وزن بهره‌مند شوید، یک ساعت پس از خوردن هر وعده غذایی، یک فنجان از آن را بنوشید. به این ترتیب میزان کالری‌سوزی افزایش می‌یابد.
    نوشیدنی هندوانه‌ای
    با خوردن آب هندوانه مقدار زیادی فیبر دریافت خواهید کرد. به این ترتیب ضمن تامین قند خون، به دلیل دریافت مقدار زیادی فیبر، پرخوری نخواهید کرد. هندوانه باعث تامین آب بدن می‌شود. از طرفی به دلیل لیکوپنی که دارد، مانع ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود. این نوشیدنی حاوی اسیدآمینه‌ای به نام آرجنین یکی از مهم‌ترین اسیدهای آمینه گیاهی است. با نوشیدن روزانه یک تا دو لیوان آب هندوانه، بدون اضافه کردن قند به آن، می‌توانید به پرشدن معده و کاهش وزن کمک کنید.
    نوشیدنی شیری
    کورن فلکس یکی دیگر از خوراکی‌های سرشار از فیبر است. بنابراین با خوردن این خوراکی اشتهای شما کنترل می‌شود. بهترین روش برای مصرف این خوراکی‌ که باعث کنترل وزن می‌شود، اضافه کردن شیر به آن است. بعضی از انواع این خوراکی‌ها نیز ویژه کاهش وزن است. کافی است هر روز صبح یک کاسه شیر و کورن‌فلکس بخورید. با خوردن آن، معده شما پر شده و تا ظهر اشتهای زیادی به خوردن نخواهید داشت و به این ترتیب وزن‌تان کاهش پیدا می‌کند. یادتان باشد شیر مورد استفاده باید بدون چربی باشد و شکر هم به آن اضافه نکنید.
    نوشیدنی بادامی
    بادام سرشار از فیبر است. بنابراین خوردن آن باعث کنترل وزن می‌شود. اما تهیه نوشیدنی آن، این تاثیر را چند برابر می‌کند. برای تهیه نوشیدنی بادامی، 100 گرم بادام خام را داخل مخلوط‌کن بریزید. سپس آن را با شیر مخلوط کرده و بنوشید. فیبر فراوان موجود در بادام خام که با شیر نیز مخلوط شده باشد، باعث می‌شود به مدت طولانی سیر شوید. این نوشیدنی را به عنوان میان وعده مصرف کنید تا هم میزان قند خون‌تان کنترل شود و هم این‌که با خوردن آن سیر شوید و هنگام ناهار پرخوری نکنید.
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خواص سنجد
    چند تن از پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشكی بقیه الله ، شهید بهشتی و تهران ، تأثیر قرص عصاره سنجد و استامینوفن را در كاهش درد 120 بیمار مبتلا به آرتروز زانو با درد متوسط تا شدید بررسی كردند.
    بیماران به مدت 7 هفته با قرص های عصاره سنجد و استامینوفن تحت درمان قرار گرفتند.

    بر پایه این بررسی كه مشروح آن در مجله پزشكی كوثر منتشر شد ، برای كاهش درد ناشی از آرتروز، استفاده از عصاره گیاهی سنجد موثرتر از استامینوفن است.
    آرتروز یا در اصطلاح استئوآرترایتیس در 70 درصد افراد مسن تر از 60 سال دیده می شود .

    نخستین اقدام درمانی ، غیردارویی و شامل آموزش و كاهش وزن است و در مرحله بعد استفاده از داروهای مسكن و اقدامات دیگر توصیه می شود.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان