خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۲۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔴درمان اورژانسی : افت ناگهانی فشار خون🔴

    زمانی که دچار افت ناگهانی فشار خون شده اید موارد ذیل جهت درمان اورژانسی توصیه می گردد:
    1- مقداری چای دارچین میل نمایید تا به سرعت تاثیر آن را در بالا بردن فشار خونتان مشاهده نمایید برای این کار با توجه به این که تهیه دم نوش از چوب دارچین مقداری زمانبر است و در لحظه اورژانس ممکن است تهیه دم نوش از چوب دارچین موجب صرف زمان گردد، توصیه می شود از پودر دارچین استفاده نمایید و مقداری از پودر آن را داخل آب جوش ریخته، بعد از چند دقیقه که دم کشید با عسل شیرین کنید و میل نمایید.

    2- مصرف نمک دریا باعث تعدیل در فشار خون می گردد، اگر دارچین دم دست نبود و امکان مصرف آن را نداشیتد، مصرف مقدار نمک دریا می تواند برای رفع افت فشار خون نافع باشد.

    3- مصرف شربت زنجبیل و عسل نیز برای بالا بردن فشار خون مفید می باشد.

    لازم به ذکر است افرادی که دارای مشکل پایین بودن فشار خون می باشند (نه این که به صورت ناگهانی فشارشان افت کرده باشد)، باید مواد غذایی سرد را با مصلحاتشان میل نمایند و همچنین مصرف گوشت گنجشک در دراز مدت در رفع مشل افت فشار خون آنها مفید بوده و فشار خون را بالا می برد.
    در بین گوشت ماکیان، گوشت کبوتر فشار را پایین می آورد، لذا برای افراد دارای فشار خون مصرف این گوشت توصیه می شود.
  • ۲۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔴درمان اورژانسی: رفع احساس ترش کردن معده🔴

    عموماً مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده می باشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می گردد از جوش شیرین استفاده نمایید چرا که احساس ترش کردن معده با جوش شیرین از بین می رود، همان جوش شیرینی که متاسفانه امروزه بدنام کرده اند.
    برای اینکار به محضی که احساس کردید معده شما می خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.
    چون جوش شیرین یک باز محسوب می شود و ترشی از اسید است، وقتی آنها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می شود و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم می ماند.
    البته لازم به ذکر است جوش شیرین درمان علت مشکل اصلی شما نیست و درمان علامتی محسوب می شود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتاً رفع می کند. اگر شما دچار ترش کردن معده هستید، معده شما سرد است و باید نزد پزشک متخصص طب سنتی مراجعه نمایید تا درمان ارائه شود.
    ضمناً توصیه می شود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته ای دو یا سه بار حتماً خورده شود و هیچ وقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی (حدود یک ماه) نیز از خوردن مواد خام، لیمو عمانی، ترشیجات و میوه ها (خصوصاً مرکبات) خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید، مصطکی را هم به عنوان ادویه در غذاهایتان استفاده کنید.
    و با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود اقدام کنید.
  • ۲۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀درمان اورژانسی10:درمان سرماخوردگی و سینوزیت

    یک قاشق چای خوری جوش شیرین را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی گرمایش مناسب شد در هر دو تا بینی آن را استنشاق کنید؛ یعنی از داخل بینی آب را به سمت حلق و دهان هدایت کنید تا از دهان خارج شود. این کار را سه شب به صورت متوالی انجام دهید. خواهید دید که اثری از ویروس های سرماخوردگی باقی نخواهد ماند. برای رفع و درمان سینوزیت نیز می توانید این عمل را پس از انجام سه شبانه روز به صورت هفته ای یک بار تکرار کنید تا سینوزیت شما به طور کامل درمان شود.
  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص #لوبیاچیتی

    📢 یک فنجان لوبیای چیتی یا 193 گرم از آن 670 کالری دارد که از این میزان، 21 کالری آن به چربی، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.

    📢 این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین فراوان، منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار می‌رود.

    📢 گفتنی است میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است.

    📢 این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین « C » بوده، همچنین میزان کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم موجود در این نوع لوبیا قابل توجه است.

    📢 تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر از جمله مواد معدنی موجود در این لوبیا است. قرار دادن میان‌ وعده‌های غذایی حاوی لوبیا چیتی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش مهمی دارد.

    📢 اکثر مواد غذایی بویژه مواد غذایی پرچرب سبب افزایش هورمون لپتین در خون می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد این هورمون نقش مهمی در افزایش اشتها و ابتلا به اضافه وزن دارد.

    📢 این در حالی است که رژیم غذایی حاوی لوبیا چیتی باعث ترشح حداقل میزان لپتین در خون شده و از ابتلا به چاقی ناشی از افزایش اشتها پیشگیری می‌کند.

    ✅لوبیا چیتی و گروه خون : مصرف لوبیا چیتی برای گروه های خونی B و O مضر بوده و برای گروه های خونی A و AB مفید می باشد.

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص #لوبیا_سبز

    تنوع و فراوانی میوه ها و سبزیجات در فصل بهار و تابستان در ایران بسیار زیاد است. هرکدام از این محصولات علاوه بر خوشمزگی، خواص بسیاری دارند. یکی از این سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است.

    ♨️لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین های B۱، A، k، C و مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا ۳، نیاسین و منگنز است. درواقع این سبزی کوچک قلمی از تمامی املاح و ویتامین های اصلی برخوردار است و شما برای دریافت آنها باید لوبیا سبز را در فصل بهار و تابستان که تازه و نوبر است، در وعده های غذایی خود بگنجانید.

    ♨️لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین k برای ترمیم و ساخت استخوان بسیار مفید است.

    ♨️کارشناسان تغذیه برای بیماران قلبی که گرفتگی شریان دارند و نیز برای دیابتی ها که هر غذایی را نمی توانند استفاده کنند و در واقع ممنوعیت غذایی دارند، مصرف لوبیا سبز را توصیه می کنند زیرا لوبیا سبز به دلیل اینکه حاوی فیبر، پتاسیم، فولات و منیزیم است، نقش موثری در تقویت سیستم قلبی – عروقی دارد و نیز منیزیم و پتاسیم موجود در لوبیا سبز به کاهش فشار خون کمک می کند.

    ♨️لوبیا سبز به دلیل دارابودن ویتامین C و بتکا کاروتن و فولات از تخریب DNA و تغییر سلول های روده و در نهایت سرطان روده جلوگیری می کند.

    ♨️ویتامین های C و بتا کاروتن علاوه بر خاصیت ضدسرطانی هردو خاصیت ضدالتهابی دارند و برای بیمارانی که دچار آسم، آرتروز استخوانی و آرتروز هستند، بسیار مفید است.

    ♨️لوبیا سبز به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرنی نیز بسیار موثر است.

    ♨️لوبیا سبز منبعی غنی از آهن است و مصرف آن به خانم های باردار بسیار توصیه می شود. نکته قابل توجه در مورد لوبیا سبز این است که مقدار آهن موجود در لوبیا سبز با گوشت قرمز برابری می کند. به همین علت کسانی که نمی توانند از گوشت استفاده کنند می توانند آهن مورد احتیاج بدن خود را با خوردن لوبیا سبز جبران کنند.

    ♨️همچنین لوبیا سبز به دلیل اینکه کم کالری و فاقد چربی است، در رژیم غذایی لاغری بسیار استفاده می شود.

    ♨️برای خرید لوبیا سبز، حتما لوبیاهایی که غلافی سبز و پوستی لطیف دارند و روی آنها نقطه های قهوه ای وجود ندارد را انتخاب کنید. بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز برای طولانی مدت این است که پس از خرد کردن آنها را بدون اینکه بشویید، در کیسه فریزر قرار دهید و در فریزر بگذارید. البته بهتر است برای بهره بردن از خواص بی نظیر لوبیا سبز آن را به صورت تازه استفاده کنید.
    💢 @atarbashi 💢
    ✅لوبیا سبز و گروه خون : مصرف لوبیا سبز برای هر چهار گروه خونی OABAB مفید می باشد.

  • leftPublish
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    @atarbashi

    ☑️ آیا میدانید خیار گلخانه ای بدلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک اند.


    ☑️ آیا میدانید موز بجای هوای گرم جنوب در گلخانه های شهرهای مختلف از جمله شهرهای شمالی آن هم توسط کاربیت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض است و موز یبوست زاست


    ☑️ آیا میدانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد

    ☑️ آیا میدانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست
    ☑️ آیا میدانید نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی بیقراری نامنظمی ظربان قلب به علت
    وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود

    ☑️ آیا میدانید گاز CO2 موجود در نوشابه سبب پوکی استخوان می شود, فسفر و اسید فسفریک آن رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان می شود یک عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانهای مشابه ((سن ایچ)) کمتر از نوشابه نیست

    ☑️ آیا میدانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از ۷ ساعت حل می شود)

    ☑️ آیا میدانید سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده(سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند

    ☑️ آیا میدانید پفک براساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب عقیمی و ناباروری در کودکان می گردد

    ☑️ آیا میدانید پفک حاوی تارترازین( ماده قرمز و نارنجی رنگ) سبب اختلالات رفتاری و اضطراب و پرخاشگری و عصبیت در اطفال می شود

    ☑️ آیا میدانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدد می باشد

    ☑️ آیا میدانید برنج پرمصرفترین اقلام سفره امروز ایرانیان سودازاست و موجب غلظت خون می شود برنج یبوست زاست که یبوست مادر همه بیماریهاست برنج موجب انسداد عروقی سنگ صفرا و سنگ کلیه می شود خوردن برنج موجب تیرگی پوست می شود

    ☑️ آیا میدانید چای سیاه موجب کم خونی, آریتمی قلبی, اختلالات گوارشی, چروکیدگی پوست و ریزش مو می شود

    ☑️ آیا میدانید شکر سفید برای کبد مضرو موجب به هم خوردن متابولیسم سلولهای کبدی و مواد رنگبر قند و شکر هم مضر می باشد

    ☑️ آیا میدانید قند و شکر تفاله ی باقیمانده چغندر قند و نیشکر است که مواد ارزشمندی آن گرفته شده به دامها داده می شود

    ☑️ آیا میدانید به مرغها آنتی بیوتیک های متنوع و متعددی خورانده می شود که درصد بروز و شیوع عفونتهای میکروبی مصرف کنندگان را بالا می برد مرغهای ماشینی براساس تحقیقات فرانسوی ها بدلیل محرومیت از نور آفتاب بسیار مضرند

    ☑️ آیا میدانید ظروف استیل سرب در داخل غذا مینماید که سرطان زاست ظروق تفلون به دلیل تخریب لایه های تفلون سرطان زاست

    ☑️ آیا میدانید ظروف آلومینیوم موجب کم خونی, آلزایمر, ضعف اعصاب و لرزش دست می شوند و ظروف لعاب دار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاست ظروف زودپز, تندپز, مایکروویو و دستگاهای داغ کننده برقی همگی مضرند

    ☑️ آیا میدانید بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک

    ☑️ آیا میدانید در ماکارونی ۲۰% گلوتن صنعتی استفاده می شود که سرطان زاست و در بسیاری کارخانه ها نان خشک کپک زده بجای آرد در ماکارونی استفاده میشود, و ماکارونی یبوست زاست
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص ماش

    🔅ماش گیاهی بنشنی است که به وفور در کشورهای آسیایی مانند هند، پاکستان، تایوان، ژاپن، ویتنام و کره مصرف می شود.

    🔆کم چرب، منبع غنی پروتئین و فیبر است و برای کاهش کلسترول بالا مفید است. در اغلب برنامه های رژیمی به عنوان جایگزین غذایی توصیه می شود.

    🔅میزان خون و انرژی بدن را متعادل می کند و مانع از بالارفتن سریع قند خون پس از مصرف غذا می شود. به همین دلیل برای افرادی که چربی خون دارند و بیماران دیابتی مفید است.

    🔆مانع از تشکیل سلول های غده ای در بدن می شود.

    🔅حاوی ویتامین B۶ است که از بدن در برابر بیماری های واگیردار و عفونت های ویروسی محافظت می کند.

    🔆منبع عالی ویتامین های A ، B، C، E، کلسیم، آهن و پتاسیم است.

    🔅آنتی اکسیدان های موجود در آن برای حفظ سلامت قلب مفید است.

    ✅ماش و گروه خون : مصرف ماش برای گروه های خونی AB و B مضر بوده و برای دارنگان گروه های خونی O و A بلامانع است

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #نخود
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص و مضرات نخود

    ✔️نخود یکی از غذاهای اصلی مردم جنوب آسیا و خاورمیانه است. این گیاه بنشنی علاوه بر طعم خوب منبع عالی فیبر، پروتئین، اسید فولیک، آهن، مس، روی و منیزیم است.
    💢 @atarbashi 💢
    ▪️ فیبر موجود در آن برای حفظ سلامت بدن مفید است. مصرف منظم فیبر با کاهش چشمگیر کلسترول مضر مرتبط است.
    ▪️ فیبر به جذب بهتر موادمغذی کمک می کند و احساس سیری در فرد ایجاد می کند.
    ▪️ پس از مصرف غذا، میزان قند خون افزایش پیدا می کند اما فیبر باعث طبیعی شدن میزان گلوکز در خون می شود.
    ▪️ آهن موجود در نخود برای گردش اکسیژن در کل سیستم بدن و تولید انرژی لازم است. کمبود آهن به بیماری هایی مانند کم خونی، ضعف، ریزش مو، سردرد یا بیماری های حاد دیگر منجر می شود.
    ▪️ فولات موجود در این گیاه بنشنی نقش مهمی در رشد سلول های هموگلوبین دارد. فولات در پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.
    ▪️ منیزیم موجود در نخود، باعث رقیق شدن خون و بهبود جریان خون می شود.
    💢 @atarbashi 💢
    ❌مضرات نخود :
    🔅نخود برای مثانه و زخم مثانه مضر است از این‌رو باید با خشخاش خورده شود. خوردن نخود سبب ایجاد نفخ و گاز می‌کند و دیرهضم است.
    🔅آشامیدن آب پس از خوردن نخود مضر است.

    ✅نخود و گروه خون : مصرف نخود برای گروه های خونی A و B و AB مضر بوده و برای گروه خونی O بلامانع است.

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #سویا
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴مضرات سویا :

    زیاد مصرف کردن سویا موجب بروز مشکلات جدی در سلامتی می گردد. غیر از فیتواستروژن، سایر ترکیبات موجود در سویا عبارتند از: فیتات و چند ترکیب ناشناخته.
    * این ترکیبات مانع جذب آهن گیاهی می گردند. فیتات از جذب روی و دیگر عناصر مغذی جلوگیری می کند. پس می توان گفت که گیاهخوارانی که به مقدار زیاد سویا مصرف می کنند، به مرور زمان دچار کمبود عناصر مغذی می شوند.
    * اگر سویا را به همراه گوشت مصرف کنید، مطمئن باشید که دچار کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن نخواهید شد، زیرا گوشت موجب جذب آهن می گردد.
    * محققان گفته اند که اگر ویتامین C به مواد غذایی دارای سویا افزوده شود، ممکن است باعث جذب آهن گردد. به همین خاطر به گیاهخواران، مکمل عناصر معدنی و ویتامین ها می دهند.
    * اخیرا گزارش شده است که سویا باعث تورم در غده تیروئید می شود. در نوزادانی که فقط با شیر سویا تغذیه می شدند، کم کاری غده تیروئید مشهود است.

    ⭕️سویا و گروه خونی :

    افراد دارنده گروه خونی O می بایست مصرف لبنیات خود را محدود نمایند زیرا سیستم گوارشی آنان قادر به هضم آسان این دسته از خوراکی ها نیست به همین منظور توصیه می شود از شیر سویا و پنیر سویا استفاده نمایند. لوبیا سویا منبع غنی پروتئین برای دارندگان گروه خونی A است و به دلیل لکتین موجود در لوبیا قرمز که عامل چاقی در این گروه خونی است مصرف سویا توصیه می شود. مصرف لوبیا سویا و کلیه فراورده های سویا برای گروه خونی B توصیه نمی شود و گروه خونی AB می تواند در رژیم غذایی خود جو دوسر و سویا را جایگزین گندم و ذرت نماید.
    در کل سویا و فراورده های آن برای دارندگان گروه های خونی A و AB بسیار سودمند است.

    ❌توجه : دوستان توجه داشته باشند که اگر مشکلات هورمونی و بی نظمی هورمونهای بدن رنج می برند ، سویا می تواند مشکل آفرین باشد.
  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #سویا
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص سویا
    سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است . چینی ها آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل دنیا را تولید می کند . سویا در ایران بنام (لوبیا روغنی ) ،‌( لوبیا چینی ) سوژا و دانه سویا معروف است .
    سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه ، برگهای آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد . میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد . رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و برنگهای زرد ، سفید ،‌سیاه ، خاکستری و خالدار دیده می شود .

    ✅خواص داروئی :

    سویا مقوی و باد شکن است.
    دانه سویا ، مدر ، تب بر و ضد سم است .
    در چین دانه سویا را بعنوان ضد سم مصرف می کنند.
    شیر سویا غذای مفیدی برای کودکان است .
    نان سویا برای مبتلایان به بیماری قند بسیار مناسب است زیرا اولاً ارزش غذایی زیادی دارد ثانیا مواد نشاسته ای که تبدیل به قند می شود در آن کم است .
    دانه های سبز سویا را له کرده و بصورت ضماد در آورید این ضماد برای زخم های آبله و سایر زخم ها مفید است همچنین برای رفع التهاب و قرمزی پای بچه ها که در اثر ادرار بوجود آمده مفید می باشد .
    سویا برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیه بسیار مفید است.
    سس سویا برای تحریک اشتها بکار می رود.
    سس سویا را برای از بین بردن بوی گوشت بکار می برند.
    سس سویا را به غذاهایی که تردید دارید سالم باشد بزنید سم آنرا خنثی می کند.
    سس سویا ملین ،‌ خنک کننده و ضد سم است.
    اگر زن حامله در معرض خطر سقط جنین باشد به او سس سویا بدهید.
    اگر ادرار کسی بخون آلوده است سس سویا درمان آن است .
    سس سویا برای سوختگی پوست مفید است.
    فرآورده های سویا برای پیشگیری از سرطان مفید است .
    سویا به فعالیت روده ها و دفع منظم سموم کمک می کند.
    سویا مقدار تری گلیسیرین خون را پائین می آورد.
    برای تمیز کردن شریانها از فرآورده های سویا استفاده کنید حتی کسانی که مبتلا به شرائین و در معرض خطر قلبی هستند اگر از سویا استفاده کنند و گوشت را از برنامه غذایی خود حذف کنند بزودی شریانهای آنها تمیز و جوان خواهد بود .
    سویا سنگ کیسه صفرا را شکسته و خارج می سازد و اگر از فرآورده های سویا استفاده کنید در بدن شما سنگ کیسه صفرا تولید نخواهد شد اگر سنگ کیسه صفرا دارید رژیم خود رابه سویا تغییر دهید.
    سویا برای سلامت روده بزرگ و تنظیم تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید است.
    سویا موثر برای درمان سرطان کولون است.
    سویا از سرطان سینه جلوگیری می کند.
    سویا منبع غنی هورمون استروژن است بنابراین می توان جانشین هورمونهای مصنوعی در دوران یائسگی باشد . پس خانم ها در دوران یائسگی بهتر است از فرآورده های سویا استفاده کنند .
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #سویا @atarbashi
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴سویا و آلرژی
    عدم تحمل سویا(حساسیت به سویا) حالتی است که در آن دستگاه گوارش فرد نمی ‌تواند پروتئین موجود در شیر سویا و غذاهایی که در تهیه ی آن ها از سویا هم استفاده شده هضم کند. حداقل 15 ماده در پروتئین‌ سویا هست که ممکن است بدن انسان نتواند آن ها را تحمل کند. عدم تحمل سویا در کودکان و نوزادان بسیار شایع است.

    علایم، پس از این که آن ها غذاهای مخصوص کودکان یا نوزادانی که سویا دارند را می‌ خورند، ظاهر می‌ شود. این حالت خاص حتی می‌ تواند در نوزادانی که شیر مادر‌شان را می‌ خورند هم بروز کند. اگر غذایی که مادر این نوزادان خورده‌ اند حاوی سویا باشد، نشانه ‌های عدم تحمل سویا در بدن نوزاد پدیدار خواهند شد.

    ✔️نشانه‌ های عدم تحمل سویا :
    خیلی از این علایم به محض این که غذای حاوی سویا هضم می‌ شود، خودشان را نشان می ‌دهند، در حالی که برخی دیگر ممکن است چند ساعت بعد مشاهده شوند. اگر نوزادی دچار عدم تحمل شیر سویا باشد، ساعات متوالی در روز گریه می ‌کند، پشت سر هم بالا می ‌آورد و اسهال بسیار آبکی و مدفوع خونی دارد. برخی از آن ها از خوردن هر چیزی خودداری می ‌کنند.
    عده‌ ای دیگر هم پس از این که حال شان بهتر شد، میل زیادی به خوردن پیدا می ‌کنند. نوزادان مبتلا به این عارضه بسیار تحریک پذیرند، کولیک دارند، پوست شان ورم می‌ کند و روی پوست شان جوش‌ های خارش ‌دار ایجاد می ‌شود.

    ✔️عدم تحمل سویا در بزرگسالان :
    بزرگسالانی که مبتلا به این حالت گوارشی خاص هستند، همان علایم مشخصی که نوزادان هم دارند و در بالا گفته شد را از خود نشان می ‌دهند، ولی برخی از نشانه ‌ها هستند که به طور مشخص در بزرگسالان دیده می ‌شوند. اگر نوزادی در واکنش به خوردن غذای حاوی سویا دچار تنگی نفس شود و به آن توجه نکنند، احتمال ابتلای او به آسم زیاد خواهد بود.
    معمولا این افراد سردرد می ‌گیرند و عصبی می ‌شوند، احساس گیجی و منگی می‌ کنند، شدیدا عرق می ‌کنند، تپش قلب دارند، ممکن است در قفسه ی سینه‌ ی خود احساس گرفتگی نمایند و دچار تنگی نفس شوند. برخی دیگر هم ممکن است بگویند که لب ‌ها، زبان، حلق و صورت آن ها گزگز می ‌کند و یا دچار آبریزش از بینی هم می ‌شوند.

    ✔️با دیدن این نشانه‌ ها چه باید کرد؟
    بعضی از حالاتی که در بالا گفته شد خطرناک هستند و نیاز به اقدام جدی و فوری پزشکی دارند. یکی از مهم ‌ترین آن ها تنگی نفس است که هم در نوزادان و هم در بزرگسالان روی می ‌دهد. اگر نوزادی در واکنش به خوردن غذای حاوی سویا دچار تنگی نفس شود و به آن توجه نکنند، احتمال ابتلای او به آسم زیاد خواهد بود. همچنین ممکن است چنین بیماری به وضعیت خطرناک دیگری گرفتار شود که در آن ریه‌ ها ورم می‌ کنند و جلوی تنفس عادی فرد را می ‌گیرند.
    واقعیت این است که این اختلال درمان قطعی ندارد و پرهیز کامل از خوردن غذاها و فرآورده‌ های حاوی سویا تنها راه پیشگیری از بروز حالات آزاردهنده ی آن است.
    دیگر علایم این وضعیت خطرناک که به آن "آنافیلاکسی" می‌ گویند، می ‌تواند افت فشار خون، ضربان قلب سریع، تب، از دست دادن هوشیاری و تعدادی علایم دیگر باشد. البته بروز این حالت در کسانی که عدم تحمل سویا دارند به ندرت روی می ‌دهد.
    عفونت گوش هم یکی دیگر از عوارض عدم تحمل سویا است. این عارضه به خصوص در نوزادان مشاهده می ‌شود، چرا که به خاطر مسدود شدن راه هوا گوش نمی ‌تواند آلودگی ‌های خود را به طور عادی تخلیه کند. خارش مداوم پوست معمولا به اگزما و کهیر منجر خواهد شد.

    ✔️عدم تحمل سویا را چطو درمان می ‌کنند؟
    واقعیت این است که این اختلال درمان قطعی ندارد و پرهیز کامل از خوردن غذاها و فرآورده‌ های حاوی سویا تنها راه پیشگیری از بروز حالات آزاردهنده ی آن است.
    معمولا این افراد سردرد می ‌گیرند و عصبی می ‌شوند، احساس گیجی و منگی می‌ کنند، شدیدا عرق می ‌کنند، تپش قلب دارند، ممکن است در قفسه ی سینه‌ ی خود احساس گرفتگی نمایند و دچار تنگی نفس شوند.
    اگر دستگاه گوارش بدن شما هم نمی ‌تواند پروتئین موجود در سویا و فرآورده‌ های آن را تحمل کند تنها کاری که می ‌توانید بکنید تا این حالات ناخوشایند و آزار دهنده را تجربه نکنید، این است که غذاهایی که سویا دارند را کاملا کنار بگذارید و در هیچ حالتی آن ها را نخورید، بنابراین دارویی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد، ولی می‌ توان علامت ‌های آن را کنترل کرد تا بیمار کمتر رنج بکشد. پس به عبارتی درمان عدم تحمل سویا فقط یک درمان علامتی است
  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص لپه
    لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار ‏بالایی دارند و مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، مقداری نشاسته هم دارند‎ .‎
    بنابراین هم انرژی بدن را تامین می‌کنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرف‌کننده می‌رسانند‎.‎
    هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی ‏‎60 ‎تا 90 گرم وزن دارد. بیشترین ارزش ‏غذایی حبوبات به پروتئین‌شان باز می‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب ‏تلقی می‌شوند‎.

    از نظر انرژی یک واحد غذایی لپه پخته، حدود 231 کیلوکالری انرژی و 16 گرم پروتئین دارد. لپه منبع غنی فیبر هم هست ‏و به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون،‌ تنظیم قندخون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه ‏می‌شود‎.‎
    عامل دیگری که باز هم لپه را در کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی و تنظیم فشارخون برجسته می‌سازد، وجود پتاسیم است. ‏به طوری که هر واحد آن حدود 710 میلی‌گرم پتاسیم دارد. در مقابل پتاسیم، مقدار سدیم لپه کم است و به همین خاطر به افراد ‏فشار خونی خوردن آن توصیه می‌شود. لپه منبع خوب ویتامین 1‏B، ‏‎6B ‎و اسیدفولیک نیز می‌باشد البته به شرطی که خیلی ‏پخته نشود چون ویتامین‌های گروه‎ B ‎در برابر حرارت ناپایدارند‎.‎

    در ضمن، یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با سایر حبوبات این است که سریع پخته می‌شود. لپه از نظر مواد معدنی ‏منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب می‌آید‎.‎
    بهتر است لپه در برنامه غذایی هفتگی حداقل یکی، دو بار مصرف شود. البته لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخ است اما چون ‏پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و خیلی نیاز به خیساندن ندارد اما افرادی که احساس ‏می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه ‏کنند‎.‎
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #لوبیا
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    #لوبیا_سفید که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎

    ✔️خواص :‏
    • لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.‏
    • لوبیاسفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.‏
    • لوبیاسفید در پیشگیری از یبوست موثر است.‏
    • لوبیاسفید به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.‏
    • لوبیاسفید کم خونی را برطرف می کند.‏
    • لوبیاسفید میزان قند خون را کاهش می دهد.‏
    • کاهش دهنده فشار خون است.لوبیا سفید از انواع حبوبات مفید و مغذی به شمار رفته و میزان بالای پروتئین و ‏چربی بسیار کم این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن محسوب می‌شود.‏
    • این نوع لوبیا منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین ‏و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب می‌شود، تحقیقات نشان می‌دهد تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت پس ‏از مصرف مواد غذایی حاوی این نوع لوبیا بخوبی انجام می‌شود.‏
    • منیزیم موجود در لوبیا سفید، عامل پیشگیری‌کننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش ‏جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلول‌ها به شمار می‌رود.‏
    • تنظیم فشار خون و ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم و سدیم موجود در این ماده غذایی و برقراری تعادل این دو ‏عنصر در بدن از دیگر خواص این نوع از لوبیاست.‏
    • لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکال‌های ‏آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می‌کند.‏

    ✔️مضرات :‏
    لوبیا سفید به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ‏ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن ‏را قابل هضم کرد‎.‎

    لوبیا سفید و گروه خون : مصرف لوبیا سفید برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی #لوبیا
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴خواص و مضرات لوبیا قرمز

    لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎

    ✔️خواص :‏
    • لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.‏
    • لوبیاقرمز ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.‏
    • لوبیاقرمز درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.‏
    • لوبیاقرمز سنگ کلیه را برطرف می‌کند.‏
    • لوبیاقرمز سینه و ریه را نرم می‌کند.‏
    • لوبیاقرمز آب را از بدن خارج می‌سازد.‏
    • لوبیاقرمز مقوی قلب است.‏
    • لوبیاقرمز نیروی جنسی را تحریک می‌کند.‏
    • لوبیاقرمز قاعده آور است.‏
    • لوبیاقرمز کلسترول خون را پائین می‌آورد.‏
    • لوبیاقرمز ضد سرطان است.‏
    • لوبیاقرمز برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.‏
    • لوبیاقرمز به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.‏
    • لوبیاقرمز فشار خون را پائین می‌آورد.‏
    • لوبیاقرمز یبوست را برطرف می‌کند.‏

    ✔️مضرات :‏
    لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا ‏لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را ‏قابل هضم کرد‎.‎
    لوبیا قرمز و گروه خون : مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅مجله سلامتی عطارباشی#لپه
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔴لپه و اثرات آن بر بیماریها

    لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
    لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند و مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، مقداری نشاسته هم دارند. بنابراین هم انرژی بدن را تامین می‌کنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرف‌کننده می‌رسانند.

    ✅مواد مغذی لپه
    * هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی 60 تا 90 گرم وزن دارد. بیش‌ترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئین شان بازمی‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب تلقی می‌شوند. با خوردن هر 100 گرم لپه 22 گرم پروتئین تامین می‌شود بنابراین کسانی که گوشت نمی‌خورند، بهتر است که لپه را به عنوان یکی از اعضای خانواده حبوبات با برنج مخلوط و آن را مصرف کنند.
    * از نظر انرژی یک واحد غذایی لپه پخته، حدود 231 کیلوکالری انرژی و 16 گرم پروتئین دارد.
    * لپه منبع خوب ویتامین B١، B٦ و اسیدفولیک نیز می‌باشد البته به شرطی که خیلی پخته نشود چون ویتامین‌های گروه B در برابر حرارت ناپایدارند.
    * جالب است بدانید که لپه از منابع گیاهی کلسیم نیز هست به طوری که با خوردن 100 گرم از آن حداقل 60 میلی‌گرم کلسیم تامین می‌شود البته این مقدار جذب پایین‌تری دارد اما برای آن‌هایی که شیر و لبنیات نمی‌خورند یک عادت غذایی مناسب تلقی می‌شود.

    ✅لپه و بیماری‌های قلبی عروقی
    * لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی - عروقی توصیه می‌شود.
    * عامل دیگری که باز هم لپه را در کاهش بیماری‌های قلبی - عروقی و تنظیم فشارخون برجسته می‌سازد، وجود پتاسیم است.
    به طوری که هر واحد آن حدود 710 میلی‌گرم پتاسیم دارد. در مقابل پتاسیم، مقدار سدیم لپه کم است و به همین خاطر به افراد فشارخونی خوردن آن توصیه می‌شود.
    * لپه مانع از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی می‌شود از این رو به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

    ✅لپه و کم‌خونی فقر آهن
    لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب می‌آید. مصرف هر پیمانه لپه، 14درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین می‌کند.

    ✅لپه و سلامت دستگاه گوارش
    همان‌طور که ذکر شد لپه منبعی غنی از فیبر است به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست توصیه می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های روده را کاهش می‌دهد و در کاهش وزن نیز موثر است.

    ✅لپه و بیماری دیابت
    آخرین تحقیقات انجام‌شده بیانگر این است که لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران مبتلا به دیابت فوق‌العاده عالی است. لپه موجب می‌شود که کلیه‌های این بیماران خوب کار کند و چون حاوی آنتی‌اکسیدان نیز هست برای کاهش فشارخون بالا بسیار خوب و مفید است.
    گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می‌شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.
    همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می‌تواند جایگزین خوبی برای نان و برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید خیلی زیاد پخته شود.

    ✅لپه در مقایسه با سایر حبوبات
    بهتر است لپه در برنامه غذایی هفتگی حداقل یکی، دو بار مصرف شود. یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته می‌شود.
    البته لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و خیلی نیاز به خیساندن ندارد اما افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ده موردازبهترین دکترهادرجهان:
    1-قرآن کریم
    2-آب نوشیدن زیاد
    3-خواب کافی درشب
    4-هوای آزادوپاک
    5-روزی نیم ساعت پیاده روی
    6-خوردن غذای سالم وبه مقدار
    7-نورآفتاب
    8-عسل
    9-سیاه دانه
    10-راضی بودن به قضاوقدرچه خیرش وچه شرش
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کاربرد آویشن در درمان سرماخوردگی

    دارونیوز: آویشن، گیاهی شناخته شده از تیره نعناع است که می تواند جایگزین بعضی داروهای شیمیایی شود. در حال حاضر فرآورده های دارویی مختلفی از آویشن به شکل قرص، شربت و قطره در ایران وجود دارد که می توانند به عنوان داروی ضد سرفه و خلط آور در دوره سرما خوردگی به کار روند. برگ گیاه آویشن، آثار ضد عفونی کنندگی و ضد سرفه دارد. به علاوه ضد نفخ است و به هضم مواد غذایی کمک می کند. عده ای از افراد نیز از برگ آن، دم کردنی درست می کنند که می تواند در کاهش التهاب دستگاه تنفسی مؤثر باشد.
    منبع: هفته نامه سپید
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✅شیر شتر برای بهبود دیابت و فشار خون مفید است


    مصرف مداوم شیر شتر در بهبود دیابت، كنترل فشار خون، گرفتگی عروق و پوكی استخوان نقش دارد.

    شیر شتر دارای آهن بالا و ویتامین‌های گروه B و C خوبی است. اگر شتر سبزی خورده باشد شیرش شیرین و اگر بوته و خار خورده باشد، شیرش شور است.

    شیر شتر می‌تواند بهترین جایگزین برای افرادی باشد كه به شیر گاو حساسیت دارند و مصرف مداوم شیر شتر در بهبود دیابت، كنترل فشار خون، گرفتگی عروق و پوكی استخوان نقش دارد.

    شیر شتر دارای خاصیت ضد باكتری و ضد میكروب است. در بهبود بیماری‌های عفونی از جمله سل مؤثر است و می‌تواند حداقل پروتئین‌های ضروری روزانه انسان به خصوص اسیدهای آمینه را تأمین كند.

    شیر شتر همچنین در درمان دیابت موثر است به دلیل اینكه پروتئینی شبه انسولین در شیر شتر وجود دارد. اگر روزانه نیم لیتر شیر شتر مصرف شود 30 درصد انسولین دیابت نوع یك را كاهش می‌دهد.
    اسیدیته معده معمولاً انسولین را تحریك می‌كند. در صورتی كه انسولین موجود در شیر می‌تواند از معده عبور كند و برای رفع ناراحتی‌های معده مؤثر است.
    شیر شتر برای بهبود دیابت و فشار خون مفید است.
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✔️خواص لبن اللقاح(شیر شتر)

    از مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی صفحه 698
    جالی(جلا دهنده)، منضج (پزنده اخلاط خام و غلیظ) و محلل(حل کننده اخلاط غلیظ و اورام) است.
    ماهیت آن: لطیف است و رقیق ترین شیر بین شیر حیوانات دیگر محسوب می گردد. این شیر کمی مایل به شوری است و چربی آن کم است و بسبب گرم بودن مزاج آن و شدت امتزاج(پختگی) آن چربی شیر از آب آن جدا نمی گردد.
    طبیعت آن: گرم مایل به خشکی است.


    افعال و خواص آن: جلا دهنده، منضج و حل کنندۀ اخلاط بدن است.
    آشامیدن این شیر باعث تقویت چشم می شود و گاهی طبیبان دستور اکتحال(در چشم چکاندن) آن را می کنند. آشامیدن آن با شکرسرخ جهت تنگی نفس و باز شدن گرفتگی ها و رفع خشکی کبد و از بین بردن ورم های سخت درون بدن مفید است و اخلاط ناموافق در کبد را از بین می برد و استسقای زقی و طبلی و اختلالات کبدی را از بین می برد.
    برای بیماری های طحال، بواسیر، جاری شدن ادرار و حیض و نیز تقویت نیروی جنسی مفید است.
    اگر شتر ده روز قبل از دوشیدن شیر به خوردن علوفه ای که در آنها رازیانه، کنگر، کاسنی و... باشد مشغول باشد شیر آن جهت استسقای گرم مفید است و همراه با شکر سرخ مقوی بدن و صاف کنندۀ پوست و محرک نیروی جنسی و اشتها به غذا مفید است و ورم های سخت را از بین می برد خصوصاً که همراه با روغن های مناسب مانند روغن بید انجیر، ناردین، بادام تلخ و پسته و... برای تحلیل دادن این ورم ها به روی آنها ضماد کنند.
    سایر مواردی که براساس کتاب مخزن الادویه از مصرف شیر شتر سود می برند:
    - کبد چرب
    - اگزما
    - چربی های زیرپوستی
    - با شکر صاف کننده پوست
    - رفع بی اشتهایی
    دوغ شتر خواص شیر را داشته و فقط گرمی آن کمتر و رطوبت بخشی آن بیشتر است.

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ✔️مصرف مغز خشکبار برای جلوگیری از آلرژی


    پژوهشگران می گویند مصرف مکرر مغزها (گردو، بادام زمینی و...) در دوران بارداری می تواند احتمال ابتلای فرزند به آلرژی را کاهش دهد. محققان پس از بررسی تقریباً 8200 کودک 14- 10 ساله که مادرشان پرسشنامه ای را در مورد دفعات مصرف غذاها در دوران بارداری تکمیل کرده بودند،
    دریافتند، خطر آلرژی در میان کودکانی که مادرشان در هفته 5 بار یا بیشتر از این مغزها مصرف کرده بودند، در مقایسه با آنهایی که کمتر از یک وعده در ماه استفاده کرده بودند، کاهش داشت. به گفته محققان زنان باردار نباید مصرف مغز خشکبار(گردو، فندق، پسته و...) و بادام زمینی را از رژیم غذایی خود حذف کنند، چرا که این مواد غنی از پروتئین و اسیدفولیک هستند که می توانند علاوه بر کاهش خطر نقایص لوله عصبی، از آلرژی مغز جلوگیری کنند.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان