
صوفیا :
بچه ها کدوماتون تا حالا اردک یا غاز درست کردین و خوشمزه بوده؟میشه ب منم یاد بدین؟البته از دستورات خودتون ن اینکه طبق دستور توی نت بگید.میخوام صد در صد پخته باشید و از طعم و مزه اش مطمین باشید

واسه گرفتن بوی زخمش باید اردک یا غاز رو 1ساعت توی یک لیتر شیر بخوابونی...بعدش درش بیاری بذاری تو ابکش 10ماین بمونه حالا همونجوری درسته همه طرفشو با مخلوط 1ق م خوری زردچوبه و کمی فلفل سیاه و کمی نمک بمالون یعنی بادستت بکش همه جای اردک.حالا روغن رو داغ کن و اردک رو تو این روغن درسته سرخ کن اگه میخوای تیکه ای باشه که باهمین روشم میشه اگه درسته میخوای بعد سرخ کردن 2راه داری اگه شکم پر میخوای بدرستی مث ما....
1دسته جعفری....1دسته گشنیز ...3قاشق شنبلیله...1قاشق شوید..ادسته تره رو تفت بده بعدش با 2عدد پیاز سرخ شده و گردو سابیده شده و رب انار یا دون انار ترش...و 8حبه سیر کوبیده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کن بزارش تو شکم اردک ..بعدش توی قابلمه رو 3لیوان اب بریز و با شعله خیلی ملایم بزار 2تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزه تا ابشم کشیده و کم بشه اگه حین پخت دیدی ابش بخار شد کمی اب جوش بریز تا نسوزه و بپزه...یادت نره در قابلامتو خوب بزاری بخارش خارج نشه ..اگه زود پز داری نیم ساعته میپزه...چون اردک بوی زخمش زیاد ما با این سبزیا هم بوی زخمش رو میگیریم هم اردکمون کنار این سبزیها خوشمزه تر میشه البته بگم من چندتا سبزی مخصوص شمال رو نگفتم چون اونجاها پیدا نمیشه اگه شمال باشی که خودت استادشی دیگه
راه دوم اگه با سبزی شکم پری نخواستی ... بعد سرخ کردن اردک ..1عدد فلفل دلمه و 1عدد هویج .1ع پیاز درشت ..5 حبه سیر کمی مارچوبه و فلفل و زردچوبه روتوی قابلمه یا بخار پز یا زودپز و اردکم بذار کمی اب بریز تا با این مواد بپزه و این مواد رو خردش کن یکمشو زیر اردک و مابقیشو رو اردک بریز تا بوی زخم رو حین پخت بگیره
من خودم دستور شماره 1 رو خیلی بیشتر میپسندم و بیشتر هم با این روش درست میکنیم ....
اگه سوالی داشتی یا قسمتی رو متوجه نشدید دوباره بپرس
