خانه
3.01K

ساندویچ بیف به سبک جنوب غرب آمریکا

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۲/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|348 |994 پست

    • تعداد: 6 ساندویچ
     • زمان تهیه: 30 دقیقه
     • زمان پخت: 11.5 تا 12 ساعت (حرارت بسیار کم)
     

     


    مواد لازم
     
    • یک پیمانه پیاز خرد شده
     • یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
     • دو پیمانه گوشت گوساله، ریش‌ریش شده*
     • یک کنسرو گوجه فرنگی (300 گرم)
     • یک قاشق چایخوری دارچین
     • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
     • یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
     • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
     • 4 حلقه پیاز سرخ شده
     • یک پیمانه کاهوی ریز شده
     
    طرز تهیه
     
    1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را به مدت 4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا سبک شود. گوشت های ریش‌ریش شده را اضافه کنید، گوجه فرنگی ها را با آب و به همراه پودر فلفل چیلی به قابلمه اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بدون در بگذارید 5 دقیقه نیم جوش باشد تا کمی غلیظ شود. سپس گشنیز تازه را اضافه کنید.
     
    2. برای سرو، حلقه های پیاز را ته نان همبرگر بچینید و مقداری از پنیر چدار را روی آنها بریزید. حدود نیم پیمانه مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید. باقی پنیر و کاهوی خرد شده را اضافه کنید. لایه رویی نان را بگذارید و سرو کنید.
     
    دستور گوشت گوساله ریش‌ریش شده*
     
    مواد لازم
     
    • دو کیلوگرم گوشت گوساله بدون استخوان
     • دو عدد پیاز بزرگ
     • دو حبه سیر
     • 350 گرم آب گوشت
     • یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه
     • دو قاشق چایخوری خردل خشک
     • یک قاشق چایخوری پودر آویشن
     • نصف قاشق چایخوری نمک
     • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
     
    طرز تهیه
     
    1. همه چربی های گوشت را جدا کنید. پیازها را خلال خرد و سیرها را رنده کنید. سیر و پیاز را داخل قابلمه بریزید. کمی تفت دهید سپس گوشت را خرد و اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، سس پرادویه و تند، خردل خشک، آویشن، نمک و فلفل قرم را با هم مخلوط کنید. آن را روی گوشت در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و با شعله بسیار کم به مدت 12 ساعت بگذارید بپزد. سپس کوشت را از قابلمه خارج و آب آن را نگهدارید. با دست یا دو چنگال، گوشت را ریش‌ریش و هر نوع چربی باقی مانده را از آن جدا کنید. چربی آب گوشت را نیز بگیرید.

     

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۲/۶/۱۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    وای گشنه شدم.
    به نظر خوشمزه می آد
  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۲/۷/۴
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|835 |1199 پست
    12 ساعت؟؟؟؟چقدر طولانی!من طاقت نمیارم اینقدر صبر کنم!
    نگار جون اگه خودت درست میکنی ما بیایم خونتون مهمونی!
  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۲/۷/۲۵
    avatar
    بهار دخت
    کاربر فعال|85 |339 پست
    آره چه اشتها آور !اما سخت!
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2022 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان