مواد لازم ( به اندازه 8 فنجان)1 عدد پیاز بزرگ ، خردشده
2 عدد هویج خرد شده
1 فنجان کدوحلوایی ، به شکل مکعب های بزرگ خرد شود
1 فنجان سبزیجات ریشه دار مثل: شلغم، هویج و روتابیگا (نوعی شلغم)برای شیرین کردن مزه غذا
2 فنجان سبزیجات خرد شده مثل : کلم پیچ، جعفری،برگ لبو، برگ چغندر، قاصدک
2 ساقه کرفس
1/2 فنجان کلم
4 تکه زنجبیل خرد شده در اندازه 1 سانتی
2 حبه سیر کامل ( خرد یا له نشود)
نمک دریایی ( برای مزه غذا)
طرز تهیه:
کلیه
مواد فوق را در یک ظرف ریخته و به مدت 60 دقیقه به آرامی بجوشانید. ممکن
است زمان بیشتری هم لازم داشته باشد ، هرچه بیشتر بجوشد ، خوش طعم تر خواهد
شد.
بعد ازخنک شدن می توانید در یک ظرف شیشه ای در دار ریخته و در
یخچال نگهداری کنید. در هنگام مصرف آنرا روی حرارت ملایم گرم کرده و روزی 3
تا 4 فنجان از آن میل کنید.