خانه
4.41K

سيب‌زميني پوست‌کنده و خرد شده را در آب نياندازيد

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۲/۶/۱۶
    avatar
    کاربر جديد|79 |119 پست

    خيلي از خانم‌ها عادت دارند بعد از پوست کندن و خرد کردن سيب‌زميني، براي آنکه رنگ آن تغيير نکند، آن را براي مدتي در کاسه‌اي پر از آب قرار دهند تا بعد براي سرخ کردن و گذاشتن در ته قابلمه از آن استفاده کنند....
     

    درباره اين عادت بايد گفت که باعث مي‌شود پتاسيم سيب‌زميني از آن خارج شود. البته اين کار براي افرادي که مبتلا به نارسايي کليه هستند خوب است و حتي به آنها توصيه مي‌شود که سيب‌زميني را يک شب قبل پوست کنده و آن را خرد کنند و شب تا صبح در آب بگذارند تا پتاسيم آن کاملا خارج شود اما به افراد سالم توصيه نمي‌شود؛ چون در عين حال که در آب ريختن سيب‌زميني سبب خارج شدن پتاسيم آن مي‌شود، بر ويتامين‌هاي گروه B هم تاثير گذاشته و سبب کاهش ميزان آنها مي‌شود.


    سيب‌زميني منبع بسيار خوب ويتامين C نيز هست و گرچه در حين پخت مقدار قابل‌توجهي از اين ويتامين از بين مي‌رود، با اين حال مقداري از آن باقي مي‌ماند. بنابراين ريختن سيب‌زميني خرد شده در آب حتي سبب از دست رفتن مقدار قابل‌توجهي از اين ماده مغذي مي‌شود. به عبارت ساده‌تر ريختن سيب‌زميني در آب به افراد سالم توصيه نمي‌شود زيرا ارزش تغذيه‌اي اين ماده غذايي را پايين مي‌آورد ولي همان‌طور که گفتم براي کساني که به نارسايي کليه دچارند، يکي از عادات غذايي مناسب است.
     در رابطه با نحوه پخت سيب‌زميني نيز بايد گفت اين موضوع بستگي به هدف ما از مصرف سيب‌زميني دارد. براي يک فرد ميانسال يا سالمند توصيه مي‌کنيم سيب‌زميني را به شکل آب‌پز مصرف کند. براي کودکان کم‌سن و سال مصرف آن به شکل پوره همراه با شير و کره توصيه مي‌شود. به طور معمول شيوه سرخ کردن آن به دليل جذب روغن بالايي که دارد خيلي توصيه نمي‌شود، جز براي بچه‌هاي لاغر. البته در اين ميان هم بايد توجه کرد سيب‌زميني خرد، سرخ و برشته نشود چون در اين حالت اين ماده غذايي کمي سمي خواهد شد. نحوه پخت ديگر سيب‌زميني، تنوري کردن است که براي انجام آن سيب‌زميني را لاي فويل در فر مي‌گذارند.
    فراموش نکنيد که پوست سيب‌زميني نيز منبع فيبر و ويتامين است. به همين دليل مصرف آن توصيه مي‌شود اما بايد توجه داشت در اين حالت حتما پوست سيب‌زميني بايد کاملا شسته شود زيرا خطر آلودگي با کودهاي شيميايي وجود دارد. در ضمن، اگر سيب‌زميني جوانه زده باشد، حتما بايد جوانه همراه با پوست سبز سيب‌زميني تا جايي که خود سيب‌زميني سبز رنگ شده است را جدا کرد و باقي را به مصرف رساند. يادتان باشد که اين جوانه‌ها و قسمت‌هاي سبز رنگ سيب‌زميني حاوي مواد سمي هستند که مصرف‌شان به هيچ عنوان توصيه نمي‌شود.

     

  • leftPublish
  • ۰۰:۰۲   ۱۳۹۲/۶/۱۷
    avatar
    Eli
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3776 |4308 پست
    چه اطلاع رسانی خوبی...من همیشه تو آب میذارمش تا موقع سرخ کردن ترد بشه
    حیف......
  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۲/۶/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    خیلی ممنون
    من اینکارو نمیکنم
    ولی نمیدونستم! مطلب مفیدی بود......
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۲/۶/۱۷
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    ااااااا مرسی من عاشق سرخ شدشم
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۲/۶/۱۷
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    من نمیدونستم...
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۲/۶/۱۷
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    چ خوب و عالی/ من همیشه میذاشتم تو آب
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان