۱۶:۱۶ ۱۳۹۳/۳/۱۹
نکات مهم در مورد مایه خمیر
آب مورد استفاده باید دمای 30 درجه باشه که ما چون دما سنج نداریم و اگر هم داشتیم دماسنجون دمای دقیق رو نشون نمیده میگیم دمای آبی که از شیر آشپزخونه برداشتین و این آب باید رو به سردی بره نه گرمی و دست رو نسوزونه ..
وقتی آب رو به مخلوط مایه خمیر و شکر اضافه کردیم باید ظرف رو تکون ندیم و هم نزنیم و به حال خودش بذاریم در دمای اتاق 5-10 دقیقه بمونه
وقتی حالت جوشش پیدا کرد و کف کرد یعنی مایه خمیر سالمه واگر هیچ حرکت خاصی انجام نشد مایه خمیرتون خرابه