خانه
598K

شام امشب زیباکده

  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۳/۳/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکات مهم در مورد مایه خمیر

    آب مورد استفاده باید دمای 30 درجه باشه که ما چون دما سنج نداریم و اگر هم داشتیم دماسنجون دمای دقیق رو نشون نمیده میگیم دمای آبی که از شیر آشپزخونه برداشتین و این آب باید رو به سردی بره نه گرمی و دست رو نسوزونه ..
    وقتی آب رو به مخلوط مایه خمیر و شکر اضافه کردیم باید ظرف رو تکون ندیم و هم نزنیم و به حال خودش بذاریم در دمای اتاق 5-10 دقیقه بمونه
    وقتی حالت جوشش پیدا کرد و کف کرد یعنی مایه خمیر سالمه واگر هیچ حرکت خاصی انجام نشد مایه خمیرتون خرابه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان