طرز تهیه لواشک: (ویژه پپر

)
هر میوه ای که داری رو میریزی توی قابلمه بعد آب میریزی زیاد
نیاز نیست هسته شو بگیری بجز سیب
بعد میزاری جوش بخوره
همزمان توش نمک و کمی شکر میریزی
البته نمکش به اندازه ذایقه خودت باشه
چندین بار آب میریزی تا کاملا له بشه و رنگش عوض بشه
بعد هسته هاشو راحت برمیداری
حالا مواد آماده شده رو میزاری کاملا با هوای اتاق سرد بشه
کف سینی سلفون میکشی و ماد رو پهن میکنی رو سینی
میزاری جلوی آفتاب تا چند روز حسابی آفتاب بخوره
بعد پشتو رو میکنی
لواشک ما آماده ست
