با اجازه یاقوت جون.......
ترشی بادمجون شکم پر از ترشیهای محبوب منه و زود به زود میدرستمش و پیشنهاد میکنم شماها هم درست کنید و از مزه ی بی نظیرش لذت ببرید....
● مواد لازم
▪ سیر کوبیده شده: یک فنجان
▪ سبزی ترشی: یک و نیم کیلو
▪ فلفل: یک قاشق سوپخوری
▪ نمک: یک قاشق سوپخوری
▪ بادمجان قلمی کوچک: ۳ کیلو
▪ سرکه: به اندازه لازم
شکم بادمجانهایمان را که با پوست هم هست رو یه شکاف میدهیم و در سرکه میپزیم اگر در سرکه غوطه ور باشه در حین پخت بهتره و مغز پخت تر میشه.
سبزی معطر«ترشی»رو با سیر چرخ شده و کمی هم هویج رنده شده«به دلخواه و برای زیبایی» و نمک و فلفل با هم مخلوط میکنیم و پس از پخت بادمجانها و سرد شدنشان از همان شکافیکه داده بودیم سبزی لاش میگذاریم و کامل درز رو با انگشت فشار میدیم تا مواد بیرون نریزه.
بادمجانهای اماده شده رو تو یه ظرف دهن گشاد میچینیم که موقع بیرون اوردنشون به مشکل بر نخوریم.

میتونید لابلای بادمجونهامون فلفل تند هم بذاریم و در اخر به سرکه مون نمک و فلفل به اندازه دلخواه میزنیم و میریزیم روی بادمجانها تا کامل بادمجونهامون زیر سرکه بمونن.
این ترشی بعد یکی دو روز اماده خوردنه.

حتما امتحان کنید