ای بابا بچه ها کاری نکردم که....شما بهم خیلی لطف داری
طرز تهیه بادمجون شکم پاره:بادمجونها رو یکی در میون پوست میگیریم و داخل اب نمک میذاریم و....
قبل سرخ کردن حتما شکمشو پاره میکنیم و سرخ میکنیم و میذاریم تا روغنش روی دستمال کشیده بشه
مواد داخلی:پیاز سرخ شده به همراه گوشت چرخ شده و فلفل دلمه نگینی و جعفری ساتوری+زرشک و گردو و در آخر گوجه رنده شده رو میریزیم توش تا با اب گوجه مواد کمی نرم تر بشه
مواد رو داخل بادمجونها پر میکنیم میتونیم روش پنیر پیتزای رنده شده هم بریزیم اما من چون میخواستم با برنج سروش کنم نریختم.
تو یه مایتابه سس رب درست میکنیم و بادمجونها رو بهمراه مقادیری اب میذاریم تا یکم بپزه.
آب خیلی نریزید تا بادمجونها تون واا بره.
غذا امادس.
میتونید با نون یا برنج سرو کنید.
نوش جان