طرز تهیه :همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه رو چرب کنید. نصف مواد رو داخل تابه بریزید و تابه رو تکون بدید تا مایع بصورت یکنواخت توی تابه پخش بشه.(با این مقدار مواد دو تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.)
حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و نون رولت شکل خوبی نخواهد داشت. من از تابه مستطیل به ابعاد حدودا 20*30 سانت استفاده کردم، از همین ماهی تابه رژیمی ها ولی درشو نبندین ........ وقتی یک طرف مایع گرفت برگردونید طرف دیگش هم پخته بشه. نیازی نیست رنگ نون رولت زیاد تغییر کنه و برشته بشه. توی یه سینی برگردونید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه.
یک قاشق از سس مایونز رو روی نون بمالید بعد ورقهای ژامبون رو یک لایه روش بچینید خیارشورها رو خیلی نازک حلقه کنید و یک لایه روی مواد بچینید روش نصف جعفری یا شوید رو بپاشید.( به نظر من با جعفری خوشمزه تر میشه، منم جعفری زدم ) از یک طرف رول کنید میتونید چند ساعتی رو بگذارید داخل یخجال بعد برش بزنید اما من همون موقع برش میزنم و می چینم تو ظرف سرو.
نـــــــــــــــــــــــوش جــــــــــــــــــــــــــــان
