۲۲:۰۲ ۱۳۹۴/۲/۲۱
کاسه گوشتی خوشمزه
طرز تهیه : 1 عدد پیاز را رنده کرده آب آنرا جدا کرده و دور
نمیریزیم تفاله پیاز را با گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه ای رنگی و کمی آرد ،تخم مرغ،نمک، و ریحان يا جعفری يا نعناع (سبزیجات معطر ) اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و در یخچال قرارداده تا بیات شود 1 ساعت .سپس به شکل کاسه درآورده با دست نم دار راحت شکل میگیره در فر از قبل گرم شده 180 درجه 15 دقیقه میپزیم بعد کاسه هارا بیرون آورده و به سلیقه و ذائقه خودتون توشو پر میکنیم میشه از پاستا پخته ،سیب زمینی پخته نگینی، قارچ، سوسیس ، کالباس و.... ریخته پنیر را ریخته و دوباره در فر قرارداده تا پنیر آب شود بعد با آب پياز باقیمانده همراه با کره و کمی آب لیمو و رب گوجه و ادویه جات يک سس درست کرده و نوش جان میکنید