۰۱:۴۶ ۱۳۹۴/۲/۲۹
املت قـــارچ
قارچ 20 عدد
تخممرغ سه عدد
پنير پيتزا 150 گرم
آويشن يک قاشق چايخوري
نمک به ميزان لازم
زردچوبه نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون يا کره 1/4 پيمانه
املت
قـــارچ
طرز تهيه:
قارچها را ورقه
کرده و در تابه بدون روغن و با در بسته ريخته تا آب ميان بافتي قارچ خارج و تبخير
شود. کمي روغن زيتون (کره) اضافه و قارچها را تفت دهيد.
تخممرغها را
در کاسهاي بزنيد تا يکدست شود، زردچوبه و مقدار کمي نمک نيز اضافه و مخلوط کنيد. تخممرغهاي
زده شده را کف تابهاي بزرگ ريخته و صبر کنيد تا ببندد. تخممرغ را از تابه خارج کنيد. قارچهاي
تفت داده را يک طرف تخممرغ ريخته يک قاشق پنير روي آن بپاشيد و طرف ديگر را روي آن برگردانيد
ظرف نسوزي را چرب کنيد و رول تخممرغ را به آن منتقل نماييد و تمام سطح سوفله را با باقي پنير بپوشانيد.
آويشن را روي پنيرها پاشيده و در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا
پنير روي سوفله طلايي شود.
مجله شماره 42 صفحه 78
آموزش از خانم بهاره غلامي
(زمان تهيه 20 دقيقه)
صبحانه ايتاليايي