۰۱:۴۶ ۱۳۹۴/۲/۲۹

آموزش پخت نان خامه ای
خیلی از خانوما مثل من عاشق درست کردن انواع شیرینی تو خونه هستیم من خیلی دنبال دستور این شرینی بودم چون خیلیا دوستش دارن امروز براتون آمادش کردم، امیدوارم لذت ببرید .. پیشاپیش نوش جونتون
مواد لازم برای ۱۶ عدد نان خامه ای لقمه ای
مدت زمان تهیه ۵۰ دقیقه
مواد لازم
آب ۲۵۰ سی سی یا یک و یک چهارم لیوان
آرد ۱۰۰ گرم یا ۵ قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایع ۴۰ سی سی یا ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
عسل برای طلایی شدن رویه نان ۱ قاشق چایخوری
پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
روش تهیه
فر را روی درجه ۲۰۰ سانتی گراد تنظیم کنید
آب و روغن را در ظرف فلزی بریزید روی اجاق با شعله متوسط بگذارید تا بجوش بیاید
ارد الک شده را اضافه کرده مرتب با همان شعله متوسط هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و گوله های آن از بین برود،،،، دوستان مبتدی توجه فرمایند از زمان ریختن آرد تا یه دست شدن خمیر ۵ دقیقه زمان نیاز دارید،
خمیر را روی میز تمیز بریزید مانند شکل با استفاده از کاردک خمیر را باز کنید تا خنک شود،،، چون در مرحله بعد تخم مرغ را بایستی اضافه کنیم نباید دمای خمیر باعث پخته شدن تخم مرغ بشه باید خمیر را با این حرکت کمی خنک کنیم
خمیر را در ظرف گود ریخته ۱ عدد تخم مرغ را اضافه کرده با دست مخلوط کنید وقتی تخم مرغ اول بخوبی به خورد خمیر رفت دومی را اضافه کنید مجدد هم بزنید
پکینک پودر و وانیل را روی خمیر بریزید وبا سیم مفتول یا قاشق فقط در حد اینکه مواد بخورد خمیر برن هم بزنید
دیس مخصوص پخت را به روغن آغشته کرده کاغذ روغنی روی آن بگذارید،،، یک قیف تمیز بردارید ماسوره ساده در آن گذاشته خمیر را در آن بریزید مانند عکس با فاصله منظم و یه دست خمیر را پرس کنید و در طبقه میانی ف بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت نمایید
نان خامه ای بعد از خنک شدن با قیف که ماسوره ساده در آن قرار گرفته خامه بریزید و نان را پر کنید….
با آرزوی موفقیت برای همه شما
دوستان هنرمند