۰۱:۵۲ ۱۳۹۴/۲/۲۹
اسمشو گذاشتم بیسکوییت برشی مغزدار
بیسکوییت برشی بارویه مغزدار: کره:90 گرم، پ قند 110 گرم تخم مرغ1 عدد ،آرد150 گرم، بگین پودر نصف ق چ،
موادلازم برای رویه: شیرعسلی 45 گرم، کنجد4 ق س، گردو بادام پسته بادام هندی ب میزان لازم
طرزتهیه: کره+ پ قند راباهمزن زده تخم مرغ رااضافه کرده خوب هم بزنید سپس آرد وبکینگ پودرراافزوده، خمیررادر قالب 20 در 30 پهن کرده بادست خوب نازک پهن میکنیم
ظرف رادر فرباحرارت 180 ب مدت 15 دقیقه قرار داده تا خمیر طلایی شود، مواد رویه آماده شده راروی آن بریزید دوباره در فر قرار دهید
طرزتهیه موادرویه: کره+ شیرعسلی وعسل رامخلوط کرده وروی حرارت قرارداده تا کره ذوب شود سپس مغزهارامخلوط کرده درپایان وقتی مغزها ب خورد مواد عسل رفت ،این مواد راروی خمیر پخته شده ریخته پهن میکنیم دوباره در فر قرار میدهیم تا کمی خودش را بگیرد