خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ا وانیل تک تک اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم.
    یک سوم از مواد خشک رو می ریزیم و با ویسک هم میزنیم بعد نصف شیر و بعد دوباره نصفی از مواد خشک باقی مونده و دوباره شیر و درآخر باقی مواد خشک! فقط در حد یک دست شدن هم میزنیم!
    مایه ی کیک رو توی کپسولا توی قالب کاپ کیک میریزیم و میذارمشون توی فر بای 20 تا 22 دقیقه!
    بعد از پخت روی پنجره ی سیمی خنک میکنیم!

    کرم پاتیسیر: 30 گرم آرد ذرت رو با 4/1 پیمانه از شیر حل میکنیم، 1و 4/1 پیمانه شیر رو میذاریم بجوشه! 4 عدد زرده رو با 75 گرم شکر با نصف قاشق چایخوری وانیل میزنیم تا کرمی و سبک بشه بعد آرد ذرت حل شده رو اضافه میکنیم و میزنیم و در آخر شیر جوش رو در حین هم زدن اضافه میکنیم، وقتی تموم شد برمیگردونیم توی قابلمه و برای 3 دقیقه حرارت میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! من کمی رنگ صورتی هم بهش زدم!
    کرم آماده رو توی کاسه میریزیم و روش چسبیده به سطحش سلفون میذاریم که رویه نبنده!
    کیک که آماده شد و کرم هم کاملا سرد بود روی کاپ کیک ها رو تزیین میکنیم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان