کوفته مرغ
مواد لازم
سینه مرغ
یک کیلو
100 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
کره
100 گرم
تخم مرغ
3-2 عدد
زعفران ساییده
نصف قاشق چایخوری
آب لیمو
نصف استکان کوچک
پودر سوخاری
به میزان دلخواه
پیاز داغ
3 قاشق سوپخوری
زرشک
نصف فنجان
رب گوجه فرنگی
یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار دلخواه
طرز تهیه کوفته مرغ : *. سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
*. خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند. رب را با کمی روغن تفت دهید و 4-3 لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید.
*. سپس مخلوط گوشت را 6-5 قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید.
*. وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار داده.
*. مجدداً به صورت کوفته در آورید. بعد در آبی که به طور ملایم می جوشد، قرار دهید تا کوفته ها آماده شود.
*. این نوع کوفته باید کم آب باشد.در انتهای پخت رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید. *. آنها را در ظرف گودی کشیده و سرمیز ببرید یا می توانید قبل از قرار دادن کوفته در آب جوش، آنها را در روغن کمی سرخ کرده و سپس در آب جوش قرار دهید