پیتزای نان باگت
نان باگت بزرگ وتپل۱عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز متوسط۱عدد کوکتل ۱عدد
فلفل دلمه وقارچ کمی
نمک فلفل واویشن
پنیر پیتزا ۱۰۰گرم
نان باگت از وسط دوسانت جا گذاشته از دوطرف ان بطول برش زده اما جدا نکنید وبعد مانند هندوانه به سمت بیرون کمی بادست باز کنید دوسانت باقیمانده از وسط نان را از عرض دوسانت دوسانت ببرید گوشت چرخ کرده را باپیاز وبقیه مواد تفت داده نمک فلفل اویش وپودر سیر را ریخته دوطرف نان را که بریده اید وباز کرده اید از مواد پرکنید وبین نواری که وسط نان مانده بود وبه عرض بریده بودیم حلقه نازک کوکتل بگذارید وپنیر پیتزا را روی کل مواد ولابلای کوکتل ریخته داخل فر گرم ۲۰۰درجه بگذارید تا نان برشته وپنیر ابشود وسپس ازفر بیرون اورده کمی صبر کنید تا از داغی بیفتد وبعد به عرض از جایی که برش زده اید ببرید دراین صورت در هربرش یک کوکتل باید بماند روی برشها سس زده سرو کنید نوش جان