
گوشت گوسفند ریز خرد شده: 150 گرم
قارچ: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
سس تند: 1 قاشق چای خوری
ماست: 2/1 لیوان
سس مایونز: 1 قاشق غذا خوری
آب: 2 قاشق غذا خوری
پنیر چدار: 70 گرم
گوجه فرنگی: 1 عدد
خیار: 1 عدد
گشنیز: 5 ساقه
خمیر پیراشکی قالب زده شده: 9 عدد
پودر سیر ، آویشن ،روغن ، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
دستور تهيه :
ابتدا پیاز ها را ریز خرد کرده و با مقداری روغن کنی تفت می دهیم ، گوشت را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم ، پودر سیر ، آویشن وسس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کرده و در آخر آب و نمک و فلفل را اندازه می کنیم و می گذاریم 30 دقیقه بپزد ، گشنیز ها را ریز خرد کرده و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم ، خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کرده و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط می کنیم . خمیر های پیراشکی را داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ می کنیم و روی دستمال یا توری می گذاریم تا روغن اضافی اشان گرفته شود ، در آخر به سادگی نان ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه بصورت ساندویچ در آورده و غذا را سرو می کنیم .