خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كدوي شكم پر 

    ۴ عدد کدوی درشت

     ۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان

     ۱ حبه سیر (خرد شده)

     پوسته یک عدد لیموترش رنده شده

     آب نصف لیموترش

     ۲ فنجان برنج پخته شده

     ۱۷۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده

     ۲ قاشق غذا خوری بادام هندی بو داده (در صورت تمایل)

     نمک و فلفل به میزان کافی

     پودر آویشن مقداری برای تزئین

     ▪ طرز تهیه:

     ۱- کدوها را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کرده و به وسیله قاشق مقداری از محتویات داخل آن را خالی کنید. فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و پس از جوشیدن آب، پوسته های کدو را به مدت ۲ دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبکش کنید.

     ۲- خرده کدوهای خالی شده از پوسته را با چاقو ریزتر کرده و به همراه سیر خرد شده در داخل روغن تفت دهید.

     شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید مواد به آرامی پخته و نرم شود ولی مراقب باشید که تغییر رنگ نداده و قهوه ای نشود. 

     ۳- پوسته رنده شده لیمو، آب لیمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگی و بادام هندی را به مواد فوق اضافه کرده و مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از پایان این مدت پوسته های کدو را با این مواد پر کنید. کدوهای شکم پر را در داخل ظرف شیشه ای نسوز (پیرکس) چیده و روی ظرف را با ورقه ای از فویل آلومینیوم بپوشانید.

     مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که کدوها کاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در پایان غذا را با پودر آویشن تزئین کرده و سرو کنید. نکته: برای آنکه کدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار کمی روغن چرب کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان