♥☆ دلمه سبزیجات ☆♥
مواد لازم:
بادمجان دلمه ای ۲ عدد
کدو ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۴ عدد
گوجه فرنگی درشت ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
لپه پخته ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
تره، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخون ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱- برنج را بشویید و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.
۲- برنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.
۳- لپه را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب بگذارید تا بپزد. لپه ها را از آب خارج کنید.
۴- در یک تابه، پیاز را با نصف پیمانه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۵- گوشت را در پیاز سرخ کنید. کمی زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.
۶- در یک کاسه، گوشت، لپه و برنج آبکش شده را با هم مخلوط کنید.
۷- سبزیهای دلمه را خرد کرده و به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
۸- سر فلفل دلمهای، گوجه فرنگیها، کدو و بادمجانها را ببرید و داخل آنها را به دقت خالی کنید.
۹- از مواد آماده شده در داخل فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، کدو و بادمجانها بریزید و درب آنها به صورت کلاه بر روی آنها بگذارید.
۱۰- در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت رب گوجه فرنگی را در نصف پیمانه روغن باقیمانده تفت دهید و آب را اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید.
۱۱- حرارت را کم کنید. دلمههای آماده شده را به آرامی درون قابلمه به صورت ایستاده بگذارید به طوری که مواد داخل آنها بیرون نریزد.
۱۲- به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم، بگذارید تا دلمهها بخوبی بپزند و آماده شوند.
۱۳- دلمه سبزیجات را در ظرف مناسبی سرو کنید و از مواد رب بر روی آن بریزید.