خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ خانگی با گوشت؛ هم خوشمزه، هم سالم

    گوشت گوسفند ریز خرد شده : 150 گرم 

    قارچ : 3 عدد 

    پیاز : یک عدد 

    سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری 

    سس تند ( سالسا) : یک قاشق چایخوری 

    ماست : 1/2 لیوان 

    سس مایونز : یک قاشق غذاخوری 

    آب : 2 قاشق غذاخوری 

    پنیر چدار : 70 گرم 

    گوجه فرنگی : یک عدد 

    خیار : یک عدد 

    گشنیز : 2 قاشق غذاخوری 

    خمیر پیراشکی: یک بسته 

    پودر سیر ، آویشن ، روغن ، نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

    1- خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

    2- ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

    3- گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.

    4- پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.

    5- گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    6- خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.

    7- خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقه‌های نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

    8- در آخر به سادگی نان‌ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان