۰۳:۱۰ ۱۳۹۴/۱۱/۴
مجور کدو
مواد لازم برای۶ نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
شوید خرد شده ۲-۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲-۳ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
کدو ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخممرغها را به آن میافزاییم.
۲- در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه میکنیم.
۳- در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن میریزیم
۴- و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد میگذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو مینماییم.
سایر نکات
این غذا یکی از اصلیترین غذاهای شهر کرمان میباشد که امیدوارم از آن لذت کافی را ببرید چون این غذا از مواد اولیه آسان و کم هزینهای تهیه میشود.