نان
این نان ترکیبی است از پیاز و پیازچه و کمی
سیر و کمی سبزی گشنیز. خیلی خوش طعمه و همراه سوپ یا آش حسابی میچسبه.
#نان_پیاز
طرز تهیه
پیاز بزرگ 1 عدد
سبزی پیازچه 1 دسته کوچک (تقریبا 6 یا 7 ساقه)
روغن زیتون یا مایع 3 قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
گشنیز کمی
نمک کمی
مواد لازم جهت خمیر
آرد نان 4 پیمانه (من 2 پ آرد نان ریختم ،2 پ آرد سفید)
خمیر مایه 2و 1/4 ق چ
شکر 1/2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 1 و 1/3 پیمانه
ابتدا پیاز و سر سفید رنگ پیازچه را خرد کره و با روغن خوب تفت دهید(من از یک ق کره و دو ق روغن استفاده کردم در آخر هم مقدار کمی برای خوشرنگ شدن پیاز ها زردچوبه زدم) یک حبه سیر در پیازها رنده کنید و قبل از خاموش کردن شعله مقداری گشنیز به پیازها اضافه کنید و قدری تفت دهید و سپس پیاز را در ظرف جدایی ریخته و کنار بگذارید. خمیر مایه و شکر را با 1/3آب گرم مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل بیاید. ساقه سبز پیازچه ها را ریز خرد کنید، در ظرف بزرگی 4 پ آرد را بریزید و نمک و ساقه های ریز شده پیازچه را به آن اضافه کنید سپس خمیر مایه عمل آماده را اضافه نمایید کمی مخلوط نمایید و بعد پیازهای سرخ شده و بعد هم یک پیمانه آب گرم را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا به یک خمیر لطیف و قدری هم چسبنده برسید. کف ظرفی را آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید روی خمیر را هم قدری آرد بپاشید و روی ظرف را بپوشانید برای یک ساعت به خمیر استراحت دهید بعد از یک ساعت روی سطح را کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن منتقل کنید خمیر را خوب فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس بصورت استوانه دربیاورید و در قالب لوف که چرب شده و آرد پاشی کردین بگذارید. برای یک ربع دیگر به خمیر استراحت دهید. بعد از یک ربع خمیر را در فر گرم شده در دمای 240 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه همرا با یک ظرف آب جوش قرار دهید بعد از 15 دقیقه ظرف آب جوش را خارج کنید دمای فر را روی 230 درجه بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.