مرغ و برنج سرخ شده چینییک غذای چینیِ خوشمزه با تنوع سبزیجات
مواد لازم:😋
برنج سفید یک پیمانه
سینه مرغ 2 عدد (350 گرم)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پیازچه خرد شده 2 عدد
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 قاشق چایخوری
آب مرغ 1/2 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده یک پیمانه
زنجفیل تازه پوست کنده خرد شده یک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای رنده شده 1/2 پیمانه (1 فلفل کوچک)
روش تهیه:
🔅 برنج را می پزیم و کنار می گذاریم.
🔅 سینه مرغ را می کوبیم تا نازک و دراز شوند. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
🔅 یک قاشق غذاخوری روغن در یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود ولی دود نکند. مرغ ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل روغن داغ می پزیم و سپس آنها را از روغن خارج کرده و در یک بشقاب کنار می گذاریم.
🔅 حرارت را ملایم می کنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا مانند املت شود و سفیده آن کمی بگیرد. زنجفیل و پیازچه را اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه می گذاریم بپزد. برنج پخته شده و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای مدت 2 دقیقه می پزیم.
🔅 سس سویا، شکر و آب مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مخلوط را به تابه اضافه می کنیم. لوبیا سبز و مرغ پحته شده را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 3 دقیقه بپزد و داغ شود. سپس آن را به سرعت سرو می کنید.