خورشت کنگر
مواد لازم:
کنگر یک کیلو
گوشت خورشتی نیم کیلو
نعنا و جعفری نیم کیلو
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آبلیمو یک استکان
زعفران ساییده یک دوم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
روش تهیه:
🔅گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. آن را با کمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.
🔅تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.
🔅زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.