۱۵:۴۱ ۱۳۹۴/۱۱/۵

شیربرنج_قالبی..
مواد لازم:
برنج …………………………….۱ پیمانه
شیر……………………………..۳ پیمانه
گلاب…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین……………………….۱ قاشق سوپ خوری
آب سرد………………………….۴ قاشق سوپ خوری برای حل کردن ژلاتین
آب سرد………………………….۲ پیمانه برای پخت شیربرنج
شکر……………………………. ۶۰ گرم
کره……………………………..۱ قاشق غذاخوری
عسل……………………………در صورت دلخواه
مربا………………………………در صورت دلخواه
طرز تهیه :
برنج را با ۲ پیمانه آب چند ساعت خیس کنید
سپس روی حرارت قراردهید تا بپزد.
وقتی آب آن تبخیر شد شیر، شکر، گلاب و کره را اضافه کرده تا برنج نرم و له شود
در این فاصله پودر ژلاتین را روی ۴ قاشق آب سرد بپاشید کمی صبر کنید اسفنجی که شد به صورت غیر مستقیم ذوب کنید.
در آخر زمانی که آب شیر برنج کم شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید
سپس در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.
و حداقل ۴ ساعت در یخچال قراردهید
سپس خارج کرده درصورت تمایل با خامه فرم گرفته و عسل تزیین کنید.که من با کارامل تزیین کردم..
@ashpaziyemodrn
نکات مهم :
بسته به مقدار سرو عسل میزان شکر را می توانید تغییر دهید شیر برنج شیرین باشد یا کم شیرین که معمولا با انواع مربا و شیره سرو می شود.
جهت راحت خارج کردن دسر می توانید کف قالب را با نایلون بپوشانید و مواد را در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.