خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شیربرنج_قالبی..




    مواد لازم:

    برنج …………………………….۱ پیمانه
    شیر……………………………..۳ پیمانه
    گلاب…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین……………………….۱ قاشق سوپ خوری
    آب سرد………………………….۴ قاشق سوپ خوری برای حل کردن ژلاتین
    آب سرد………………………….۲ پیمانه برای پخت شیربرنج
    شکر……………………………. ۶۰ گرم
    کره……………………………..۱ قاشق غذاخوری
    عسل……………………………در صورت دلخواه
    مربا………………………………در صورت دلخواه

    طرز تهیه :

    برنج را با ۲ پیمانه آب چند ساعت خیس کنید

    سپس روی حرارت قراردهید تا بپزد.

    وقتی آب آن تبخیر شد شیر، شکر، گلاب و کره را اضافه کرده تا برنج نرم و له شود

    در این فاصله پودر ژلاتین را روی ۴ قاشق آب سرد بپاشید کمی صبر کنید اسفنجی که شد به صورت غیر مستقیم ذوب کنید.

    در آخر زمانی که آب شیر برنج کم شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید

    سپس در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.
    و حداقل ۴ ساعت در یخچال قراردهید

    سپس خارج کرده درصورت تمایل با خامه فرم گرفته و عسل تزیین کنید.که من با کارامل تزیین کردم..

    @ashpaziyemodrn

    نکات مهم :

    بسته به مقدار سرو عسل میزان شکر را می توانید تغییر دهید شیر برنج شیرین باشد یا کم شیرین که معمولا با انواع مربا و شیره سرو می شود.
    جهت راحت خارج کردن دسر می توانید کف قالب را با نایلون بپوشانید و مواد را در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان