شامی ترش
تقریبا شبیه کباب تابه ای درست میشه
گوشت چرخ کرده،پیاز،ادویه(سماق،فلفل،گلپر،زردچوبه)گشنیز و جعفری رو با هم مخلوط میکنم بعد حسابی ورز میدم از موادم اندازه گردو برمیدارم تو دستم پهنش میکنمو تو روغن زیتون تفت میدم یه قاشق روغن جامدم میریزم که روغن زیتون نسوزه
برای سسشم رب انارورب گوجه رو با فلفل،زردچوبه تو روغن زیتون تفت میدم، پوره گوجه رو اضافه میکنم بعد آب میریزم میذارم بجوشه بعد شامیارو میذارم توش حدودا نیم ساعت زمان برای پخت نیاز داره....