خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مرغ خردلی




    مواد لازم:

    😋😋😋😋😋😋😋😋😋

    فیله مرغ (نواری خردشده) 800 گرم
    نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
    روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) 1 قاشق سوپ‌خوری
    پیاز (نگینی خردشده) 3 قاشق سوپ‌خوری
    سرکه سفید 80 میلی‌لیتر
    خامه‌ترش 100 گرم
    دانه خردل (پودرشده) 1 قاشق سوپ‌خوری
    ترخون تازه (پاک و ریز خردشده) 10 گرم
    فلفل قرمز (نیم‌کوب‌شده) به مقدار لازم.

    برای تهیه خامه ترش، به 100 گرم خامه صبحانه را با 2 قاشق سوپ‌خوری آب‌لیموترش تازه مخلوط کنید.

    روش تهیه:
    1. فيله‌هاي مرغ را با کمي نمک و فلفل مزه‌دار کنيد و در تابه‌اي حاوي روغن زيتون داغ، روي حرارت ملايم، به‌مدت 3 دقيقه، از هر طرف سرخ کنيد تا طلايي‌رنگ شوند سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود؛
    2. پياز را در همان تابه، به‌مدت يک دقيقه، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سرکه را به تابه اضافه و حرارت را زياد کنيد تا جوش بيايد؛
    3. مخلوط پياز و سرکه را به‌همراه مرغ، خامه‌ترش و دانه خردل در تابه گريل گرم‌شده بريزيد سپس مرغ را از هر طرف، به‌مدت 3 دقيقه در تابه گريل کنيد. در اين حين، دائماً با قاشق از سس، روي فيله‌ها بريزيد تا کاملاً به مواد آغشته شوند. پس از اين مدت، مرغ خردلي را در ظرف مورد نظر بريزيد، روي آن ترخون و فلفل قرمز بپاشيد و سرو کنيد.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان