خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ✅بعد از مصرف ترشی یا خیارشور، آب شور اونو نگه دارین تا بتونین ازش استفاده کنین به همین دلیل سعی کنین با قاشق تمیز از ظرف اصلی شوری و ترشی بردارین تا آبش کپک نزنه.


    ⚫️مزه دار کردن گوشت :
    یک پیمانه آب ترشی، نصف پیمانه روغن زیتون و سبزی های تازه خرد شده رو با هم مخلوط کنین و به عنوان مایه ای برای خواباندن مرغ، گوشت یا میگو از اون استفاده کنین.

    ⚫️سس باربیکیو :
    ۲ قاشق آب ترشی و یه پیمانه سس رو با هم مخلوط کنین و روی غذا بریزین.

    ⚫️ سس سالاد تخم مرغ، سیب زمینی و ماکارونی :
    مایونز رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترشی مخلوط و به سالاد اضافه کنین.

    ⚫️تهیه ترشی :
    در آب ترشی هویج، کرفس و پیاز بریزین و در یخچال بذارین. می تونین از این اسنک ها استفاده کنین.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان