دلمه کدو
مواد لازم
کدو5 الی 6 عدد
گوشت چرخ کرده300 گرم
پیاز1 عدد
برنج6 پیمانه
لپه6 پیمانه
گوجه فرنگی3 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق
سبزی معطر یا سبزی کوفتهنصف پیمانه
نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم
طرز تهیه
1. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.
2. پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. سپس گوشت را افزوده و سرخکنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفتداده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.
3. سر کدوها را با کارد بریده و تخمههای آن را خارج سازید. سپس درون کدو را از مواد فوق پر کرده و درب کدوها را به درون کدو کمی فشار داده تا خوب جا بیفتد. کدوهای آماده را در قابلمهای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمهها با شعله کم پخته شوند.
نکته: کدوها را نباید پوست بگیرید تا وا نرود و مواد داخل کدو را نیز کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد.