خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گوشت آرام پز با کلم 

    اگر می خواهید یک غذای سبک و کم دردسر درست کنید نوعی غذا با گوشت و کلم را به شما پیشنهاد می کنیم. 

    مواد لازم:

    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    ۱ کیلوگرم گوشت

    ۱ عدد بزرگ پیاز

    ۵۰۰ گرم کل اسلا

    ۱ حبه سیر

    ۳/۴ پیمانه سرکه

    ۱ قاشق چای خوری زیره

    ۳۵۰ گرم سیب زمینی 

    طرزتهیه:

    1. در قابلمه ای،1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بر روی گوشت ها نمک و فلفل(فراوان) بپاشید و هر طرف گوشت را 3 دقیقه تا طلایی شوند بپزید. گوشت ها را از قابمله خارج کنید.

    2. حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. 1 قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون، پیاز، ترکیب کلم و هویج ( کل اسلا) و سیر را اضافه کنید. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. برای 10 دقیقه تا کلم ها نرم شوند، بپزید.(مواد را مدام هم بزنید.)

    3. حرارت را بالا ببرید. سرکه، زیره و یک و یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، دما را تا حدی که مواد قل بزند، کم کنید. درب ظرف را بگذارید و برای حدود 20 دقیقه تا کلم و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.

    4.گوشت ها را به قابلمه برگردانید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر تا گوشت ها مغزپخت و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان