خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کبه برنجی

    .

    یک غذای جنوبی وعربی که با برنج یا بلغور و گاهی با سیب زمینی  درست میشه و داخلش یک مایه ی گوشتی خوشمزه پنهان شده😉

    .

    دستورهای مختلفی برای این غذا وجود داره که امتحانشون کردم و این مدل رو بیشتر میپسندم.

    .

    دو لیوان برنج رو بصورت کته ی نرم بدون روغن درست میکنم و میذارم خنک بشه.(میشه به کته زردچوبه زد که خیلی خوشرنگ میشه ولی من طعمشو دوس ندارم)

    .

    برای مایه گوشتی دو تا پیاز رو سرخ میکنم و یه مقدار گوشت چرخ شده بهش اضافه میکنم  و تفت میدم نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه میزنم .

    بعد کمی جعفری و گردوی خورد شده توش میریزم.

    .

     کشمش و خلال بادوم هم خوشمزه اش میکنه من جداگانه سرخ کردم و کنار غذا گذاشتم.

    کته که خنک شد کمی ورزش میدم و به اندازه یه نارنگی برمیدارم و تو دستم پهن میکنم و فرم میدم .

    همشون که آماده شدند دو تا تخم مرغ رو هم میزنم و کبه ها رو توش می غلطونم و توی روعن داغ سرخ میکنم.

    .

    همینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه سس کنارش میذارم که زیادی خشک نباشه.

    .

    نکته ها:

    - میشه بدون تخم مرغ هم سرخش کرد.

    - میشه توی فر پخته بشه.

    - میشه از گشنیز یا شوید استفاده بشه.

    - میشه اصلا سبزی رو حذف کرد.

    - میشه یک سیب زمینی پخته کوچولو و یک تخم مرغ خام رو با برنج ورز داد.که خمیر نرمتری داشته باشیم.

    -برای رفع چسبندگی کته موقع فرم دادن کبه باید دست رو خیس کرد.

    - برای سس دو قاشق رب رو توی روغن3 تفت میدم و مزه دارش میکنم و یک لیوان آب و کمی آبلیمو میریزم و میذارم یک ربع ملایم بجوشه .

    - با دو لیوان برنج حدود ده عدد کبه متوسط خواهید داشت. 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان