ته چین انگشتی
مواد لازم برای 2 نفر:
برنج 2پیمانه
▪️تخم مرغ 2عدد
▪️زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری
▪️روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
▪️ماست (چكیده) 1پیمانه
▪️نمك به میزان لازم
▪️فلفل به میزان لازم
▪️مرغ (پخته و خرد شده) نصف پیمانه
طرز تهیه:
برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید. حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید. بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید. سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید تا كاملا بپزند. برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور قالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.
نكات:
1)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشك روی آنها استفاده كنید.
2)اگر میخواهید ته چین طلایی تری داشته باشید روی آنها را كمی زرده تخم مرغ بزنید.
3)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این كار آنها را كف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف كمی آب بریزید و دم كنی قرار دهید.